Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • niklebi

    senior tag

    Eggyet értek Barthezz2 hozzászólásában írtakkal. Írom ezt úgy, hogy nem ez az első Samsung Watch órám. Az elődje a legelső óra volt, amit közel 4 évig használtam, amíg meg nem szünt a S.Pay-el való fizetés lehetősége. Azért vettem meg mert lehetett vele fizetni, és gondoltam nyáron sem kell a telefont magammal vinnem. Volt olyan év amikor év végén kiszámoltam hányszor vittem magammal a telefonomat. Kiderült csak 5-ször. A legnagyobb távolság Pécs volt ahova csak órával és a töltőjével mentem 3 napra. Pár megszakadást leszámítva folyamatos volt a Távoli elérés az órán, és csak este kellett a töltőre rakni. Mivel megszünt a fizetés lehetősége ezért, pont jó időben jelent meg ez az óra, így tavaly szeptemberben vettem meg ezt. Az első pillanattól kezdve meg sem közelítette az előző óra tulajdonságait. Ez az óra napi 2-3 óra használattal sem bír ki két napnál többet, úgy hogy minden tíltva van. Nekem a telefon kapcsolat, a fizetés, és az értesítések megkapása a legfontosabb, a többire semmi szükségem. Egészség figyelésre évekkel ezelőtt vettem egy Wiwe készüléket, amit még a kórházban a Kardiológián is használnak. Ha azon piros lesz az EKG, akkor azonnal irány a Kórház.
    Még így is elvoltam evvel az órával, de a frissítés óta tele van vele a hócipőm. Ahogy egy előző hozzászólásban írtam Biztonsági mentést csinál a kikapcsolt telefonomról. A bekapcsolást követő fél órában 22%-kot merült ma is. Ha hosszabb időre el kell mennem (6-7 óra) félve indulok el, és így már viszem a telefont magammal, de BT kapcsolattal is képes 100%-ról 15-20%-ra merülni ennyi idő alatt.
    Ami a legundorítobb a Samsungtól, hogy megkülönbözteti a vásárlókat. Elég sok dolgot nem enged azoknak akik nem az Ő telefonjukkal használják, és itt nem az EKG-ra és a vérnyomás mérésre utalok. Megértem eszkluzivitást, mert egy gyártó preferálja a saját temékét, de hogy a Biztonsági mentésben is az már nonszensz. Én is visszaállítottam az órát, mert csak így volt hajlandó bekapcsolni a B.mentést, és mi történt? Teljesen alapból kellett visszaállítanom az órát. A mentés egy kalap s..rt sem ért. Ez előtt a frissítés előtt a mentésből csak a letöltött alkalmazásokat kellett újra telepíteni, és beállítani. Most mit állít vissza a kikapcsolt óráról készített mentésből, ha a visszaállításkor készítettből sem állított vissza semmit.
    Én 100% hogy megszabadulok tőle ha megérkezik az új telefonom, ami egy okos mini telefon lesz. Azt könnyedén tudom cipelni magammal, és csak annyit kell tennije mint ennek az órának.kellett volna az én használati szokásomnak megfelelően.
    Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de már nagyon ki kivánkozott ez az egész kinlódás belőlem.

Új hozzászólás Aktív témák