- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz Lajcsika #13097 üzenetére
89-ért vetted? ... oké, szerintem nem vagyok képben az árakkal, lehetőségekkel (kuponok, egyebek), de én ugyebár sosem ennyivel számoltam, hanem 200k-val inkább.
De azzal nincs is semmi baj, amit írsz, hiszen minden(!) bukó, amit az ember egyszer megvesz, majd idővel eladja (ha tudja), tiszta sor! A nagyságrendek és értékrendek, már inkább egyéni preferencia, de aki ügyesen összekuponozza az újat, a régit pedig korrekt áron adja el, tűrhető "bérleti díjat" tud magának összehozni és így mindig a legújabbat viselni.... mindettől függetlenül, én még mindig bújom a topikokat, hogy meglássam, hol is az a bestbuy paraméter a kettővel újabb generációnál, az a csalogató paraméter, amitől nekem(!) megérné a váltás. Még nem találtam meg (örülök is, meg nem is).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Luigi962
őstag
válasz axlfsi #13101 üzenetére
Nagy csodák nincsenek valamennyi fejlődés van szerintem, nagyobb kijelző, sokkal jobb fényerő, nagyobb akksi mégis rövidebb töltési idő, 2 napot nyúzva is kibír töltés nélkül.
Én 2 évente cserélem a mobilom meg az órát általában decemberben, de most előre hoztam, mert jó kuponos, beszámítós ára volt mindkettőnek szerintem. -
tobias88888
őstag
Galaxy Watch 4-re próbálnék rátenni egy vodafoneos Tuti100as kártyát. Mobilcsomag beállításánál azt írja hogy szükségem lesz egy QR kódra vagy aktiváló kódra. Aktiváló kódra példákat is dob:
LPA:1$oper...
12345
https://operat....
Tudja valaki ezek milyen kódok? Esim lenne? -
tobias88888
őstag
Valaki próbálta rajtam kívül az új whatsappot? Korábban S20 FE-vel ment a hívás fogadás mikor próbáltam, de most egy Xiaomi note 5-ön nem akarja. A szinkronizáció is eléggé össze vissza megy, van hogy 4 perc is eltelik mire eljut az óráig hogy volt egy nem fogadott hívás
-
ghiottone
nagyúr
válasz tobias88888 #13104 üzenetére
Ha esimes az óra, akkor ahhoz esim kellene, nem?
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
vodrosjozsi
őstag
-
Luigi962
őstag
válasz vodrosjozsi #13107 üzenetére
GW6 gyári új számlapja, de van belőle utángyártott is.
-
thboxx
aktív tag
válasz tobias88888 #13104 üzenetére
Ha a tuti100-as simet átkonvertáltattad e-simre valamelyik voda üzletben, kapsz mail-ben instrukciókat róla hogyan aktiváld. De a voda fiókodban is megvannak a kellő adatok.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Wath 4 classic LTE esetében kibír egy napot bekapcsolt lte funkció mellett? Simán, csak Bluetooth kapcsolattal is használható? Előre is köszönöm a segítséget.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
tobias88888
őstag
válasz thboxx #13109 üzenetére
Meg is van az opció. A telefon amivel párosítva van az óra nem kezel esim-et. Anélkül is párosítani lehet az órával az esimet hogy azt a telefon éppen használja? Az instrukció alapján szerintem nem: "Tap Mobile plans; the app will begin scanning for an eligible LTE network."
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz vodrosjozsi #13107 üzenetére
Igen a GW6C óralapja, tutorial a Youtube-on van hozzá, hogy hogyan kell felrakni és honnan.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Luigi962
őstag
válasz Black_Raven #13112 üzenetére
Ez is ilyen de szerintem sokkal igényesebb [link]
-
thboxx
aktív tag
válasz tobias88888 #13114 üzenetére
Nem most csináltam, ugyhogy kissé ködös már... A lényeg, hogy az e-simhez kapsz a beaktiválásához szükséges kódokat stb. Az e-sim NE legyen használva a telefonban... már ha az órában szeretnéd használni. NEM kell esimet kezelő telefon hozzá. Asszem a vodafone fiókodban is el tudod indítani az eszközhöz aktiválást. Egész jó magyarázatokat is írnak hozzá.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
tobias88888
őstag
válasz thboxx #13115 üzenetére
Sajnos továbbra se megy. Galaxy Wearable-ben mobilcsomag hozzáadva és bekapcsolva (alapban kikapcsoltnak teszi be valamiért), állapota "használatban". Test ESIM Feature-el tudtam csak ezt megcsinálni, mert alapban a qr kódig se jutott el. Óránál korábban írta hogy nincs beregisztrálva, de most már tárcsázni is hajlandó. A gond az, hogy a tárcsázás eltart fél percig aztán sikertelen, ugyan ez ha az órát akarom hívni.
-
veterán
Érdemes lecseréni watch6-ra a watch4 classicot?
-
Luigi962
őstag
válasz Black_Raven #13118 üzenetére
Szoktunk feltenni ingyenes kuponokat a megfelelő csoportba, érdemes benézni [link]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #13116 üzenetére
Pontosan úgyan úgy megcsináltam még 2szer, 3.ra működik tökéletesen a tuti100as esim qr kóddal. Nem egy atombiztos eddig ez az óra, nem biztos hogy szülőknek megfelelő lesz ha ennyire random fog működni később is.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Önmagában még merülni is fog...
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #13120 üzenetére
Kezd már nevetséges lenni:
Ha lecsatlakozik az óra a bluetoothról akkor újracsatlakozás után újra engedélyezni kell a telefonhívásokat a bluetoothban úgy hogy ki és vissza kapcsolom, mert alapban nem működik. Másnál is van ilyen? Kész aknamező ez az egész, annyi bug van -
qltsar
veterán
válasz tobias88888 #13122 üzenetére
Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz vele, de emlékeim szeirnt senkinek nem volt / nincs ilyen, vagy hasonló problémája. Nekem Samsung, és nem Samsung telefonon is működött minden normálisan (értelem szerűen az EKG, és a vérnyomás mérés nem - nem Samsung telefonon).
Van nálam is lecsatlakozás, mert van amikor kimegyek a rangeből, megszakad a bluetooth kapcsolat, majd szépen visszamászik, amint a hatókörbe kerülök. Ha van hívás, egyből csörög az órán.
Ha vissza tudod küldeni, szerintem még tedd meg, de valószínűleg a telefon + óra kombinációd miatt szívsz ennyit. Az biztos, hogy OP 7T-n, 9 Pro-n, és Samsung S23+-on nálam nem volt probléma.
[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
válasz tobias88888 #13120 üzenetére
👍 örülök, hogy sikerült! Szülőknek lehet, hogy nem jó választás mert ha nem bt-n vagy wifin keresztül lóg a telefonon hanem folyamatosan LTE-n, akkor az hamar lerántja az akkut. Xar lefedettségű helyen 6-8 órára is redukálódhat az üzemidő...
Az LTE ezekben véleményem szerint ilyen vésztartaléknak van. Pl ha strandolsz, nem mindig van nálad a telefon, de tudsz mindig fizetni illetve elérnek és az értesítések is megjönnek.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
TomPack
őstag
válasz thboxx #13124 üzenetére
Igazad van, de egyébként a sima Bluetooth-os verzióval is lehet fizetni a strandon lecsatlakozott telefonnal! (csak emiatt ne vegyen senki LTE-verziót)
Valamenny tokent tárol offline az NFC chip, de ha belegondolunk a plasztik bankkártyánkban sincs LTE, se Bluetooth, mégis lehet fizetni vele. -
PedroPascal
senior tag
válasz vilmose33 #13126 üzenetére
Igen 10 után frissíti a tokent, ehhez kell a net. Telefonon is így van.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
thboxx
aktív tag
válasz TomPack #13125 üzenetére
Igen. 10-et, mint ahogy az előttem szóló is írta. De gyerekekkel hidd el, akad az a helyzet, mikor a 10 token kevés..
Amúgy egyszer élesban már jól jött az LTE. Fontos hívást vártam a főnökömtől de el kellett ugranom valahova pár percre. Mikor is nem visz magával az ember telefont? Ilyenkor... Pont akkor hívott. Az órán meg tudtam vele beszélni. Amúgy nem kerül sokkal többe, sokszor meg nagyon jól jöhet. Én voda feltöltős e-simmel használom. Havi 100MB ingyen, semmi havidíj... Be van állítva, ha a telefonom nem veszem fel, irányítsa át a hívást az óra számára. Nekem így teljesen megfelel.[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
-
thboxx
aktív tag
válasz tobias88888 #13129 üzenetére
Az órán kell bemenni a beállításokba-adatvédelem-mobilcsomag pinkódja
-
meszipeti
aktív tag
Lehet olyan rutint beállítani, hogy amikor az óra lecsatlakozik a telefonról (S22 Ultra), akkor átirányítsa a hívást az órára (lte e-simmel)?
Illetve azt, hogy az órán csak akkor kapcsolja be a mobil hálózatot, ha lecsatlakozik az óráról. Kerestem, de nem találtam, hogy ezt a telón vagy az órán kell beállítani, ha egyáltalán lehet?Ezt Bixbiben, vagy a sima Rutinnál keressem?
[ Szerkesztve ]
"A játék az nem játék"
-
PedroPascal
senior tag
-
meszipeti
aktív tag
válasz PedroPascal #13133 üzenetére
De ez két különböző szám, sőt szolgáltató is.
"A játék az nem játék"
-
Vitaqo
senior tag
Amúgy arról van hír, hogy mikor jön az új One Ui?
-
PedroPascal
senior tag
válasz meszipeti #13134 üzenetére
Nem tudom neked hogy van de nekem Telekom előfizetéshez van multi sim az órához. Ha csatlakozni a telóhoz akkor BT megy. Ha nincs a telefon közelében akkor meg bekapcsol az lte és ha hívnak akkor a telefon és az óra is jelzi ugyan úgy. Ennyire egyszerű nálam alap beállítás mellett.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
meszipeti
aktív tag
válasz PedroPascal #13138 üzenetére
Nekem a telefon yetteles sima simmel, az óra meg Vodafone-os esim. Teljesen külön van a kettő. Azt szeretném valahogy beállítani, hogy ha nem vagyok a telefon közelében (lecsatlakozik az óra a telefonról), akkor az órán bekapcsoljon a mobil hálózat és a yetteles számomat átirányítsa a vodás órára.
Van, hogy kint dolgozom, a telefont lerakom, mert túl nagy, de jó lenne, ha a hívásokat látnám, ha nem vagyok a telefon közelében. Meg ilyenkor az egyéb értesítések is jönnének, pl email, messenger.
De nem szeretném ezt állandóan manuálisan állítgatni, mert az tudom, hogy a hívásokat át lehet irányítani egyikről a másikra.
Ha meg folyamatosan bekapcsolom az órán a mobil hálózatot, akkor meg gyorsan merül.
Lehet, hogy egy kicsit sok, amit szeretnék"A játék az nem játék"
-
thboxx
aktív tag
válasz meszipeti #13139 üzenetére
Egyszerűen irányítsd át a telefonról ha nincs válasz az órára.
Annyi a szépséghibája, ha nem veszed fel és a zsebedben van a telefon, akkor is az óra kezd el csörögni egy idő után. Ha meg szétkapcsol az óra és a telefon, akkor az óra automatikusan átvált LTE-re. Ha újra telefonközelbe kerül, akkor rácsatlakozik. Energiamegtakarítás szempontjából a telefonhoz csatlakozás élvez prioritást.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
gippazoid
senior tag
-
thboxx
aktív tag
válasz meszipeti #13141 üzenetére
Csak akkor megy fel az óra LTE-re, ha (van hozzá csatolva ugye e-sim, meg ha) elvesztette a kapcsolatot a telefonnal bt-n (vagy még azt hiszem wifit is használ erre, de esküdni nem mernék rá)
Egyébként ha ismert wifi van a közelben, arra mászik fel előbb, nem LTE-re. Asszonyéban nincs sim, itthon maradt a telefonja, fateréknál ismert volt a wifi hálozat és megjött az órára a messenger értesítés. Szóval ki van ez találva elég jól szerintem.
-
PedroPascal
senior tag
Sziasztok. Aki váltott GW4C-ről GW6C-re azok véleménye érdekelne. Az ezüst, szürke óra színe ugyan olyan illetve a 4-hez való gyári fém szíj jó a 6-ra is?
-
ghiottone
nagyúr
válasz PedroPascal #13144 üzenetére
1-et lapozz vissza. Luigi962 kolléga már írt egy elég részletes beszámolót.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
PedroPascal
senior tag
válasz ghiottone #13145 üzenetére
Igen láttam a beszámolóját. Viszont ő GW4-ról és GW6-ról írt. Az én kérdésem, ami iránt érdeklődöm nem szerepel az ő beszámolójában, mivel én GW4C 46mm ezüstről GW6C 47mm ezüstre való váltást érinti, azaz a classic modelleket. Mivel van egy ilyen gyári fém szíjam, amit szeretnék GW6C 47mm ezüsttel is használni ezért érdeklődném a színről, hogy mennyire egyezik meg a 4 és 6 claccic ezüst színe.
-
ghiottone
nagyúr
válasz PedroPascal #13148 üzenetére
Értem. Lehet a másik topickban is meg kellene futatnod és a friss teszt alatt is. Hátha.
-
PedroPascal
senior tag
válasz ghiottone #13149 üzenetére
Jó ötlet. Hol találom azt a topikot, milyen néven?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest