- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
A OneUI 5 frissítés óta nevetséges az "alvásmonitorozás" funkció.
Hasznavehetetlen adatokkal szolgál....nem esik le neki az sem, hogy már rég felkelt az ember, vicc hogy ilyen alapfunkciót sikerült elcseszni.
Be is jelentettem a hibát, mást úgy sem tudok csinálni, jó lenne ha mielőbb rendbe tennék mert többek közt ezért lenne ott a csuklómon vagy mi....Használj Te is szabad szoftvert !
-
crane75
senior tag
Sziasztok, watch 4 classic - Wath 6 classic lte váltáson gondolkodom. Nekem nincs nagy bajom a watch4-gyel, viszont az LTE néha jól jönne. Ugyanannyi garit kapok egy új Watch4 classic lte - re, mint egy watch6 classic lte-re? Meddig jön még frissítés a 4-re?
Előre is köszönöm a segítséget!"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy az mitol van hogy a OneUI 5 frissites ota hiaba van minden kezire alitva a pulzust akkor is meri az ora
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
PedroPascal
senior tag
válasz crane75 #13652 üzenetére
100k-ig 1év 100-250k-ig 2év 250k-tól 3év garancia van mióta ez a szabályt él. Én GW4C 46 lte-t váltottam GW6C 47 lte-re. Ami számomra nagy pozitívum jobban áll a karomon, nagyobb a kijelző és sokkal világosabb. Előrendeléskor vettem és azóta 1,5-2 nap az üzemidő. Az előd ugyan ilyen használattal 2-2,5 nap volt. A 4-nél még nem OneUI 5 volt mikor használtam. Papíron az adatokat nézve nem jön ki a matek hogy gyengébb a 6 üzemidőben lehet az új rendszer nem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Black_Raven
veterán
válasz PedroPascal #13656 üzenetére
Nagyobb kijelző, magasabb nit, felhúzott órajel, már önmagában nagyobb fogyasztás, és akkor a bonus a OneUI 5.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
PedroPascal
senior tag
válasz Black_Raven #13657 üzenetére
Igen de az akksi is nagyobb.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
veterán
Inkább visszaolvasok.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Köszi. Akkor voltaképpen szerinted (leszámítva a jobb kijelzőt) megéri a felárat a 6?
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
PedroPascal
senior tag
válasz crane75 #13660 üzenetére
Én nem bántam meg. Nekem jobban tetszik. Ha van rá keret akkor válts nyugodtan. Lista áron nagyon drága, én sem így vettem. Van itt az aprón most aki közel fél áron árulja. Nepperek akik kuponozva megveszik jó áron és haszonnal tovább adják. Ha 100k alatt veszik akkor csak 1 év a gari. Erre oda kell figyelni vásárlás előtt. A 4-től nem volt meg nekem a wow faktor és nagyon elállt a szíj az óra tövénél ami engem zavart. 6-nál ez sokkal jobb nincs ezzel gondom. Ez csak az én véleményem nem akarok ebből itt vitát senkivel.
Ilyen képeken:ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
qltsar
veterán
Ez erdekes. En eMAG-nal vettem az orat tavaly, es 2 ev van. 80.000 Ft volt.
Most mar 12 honap van az oldalukon feltuntetve, de a garancia papiromon 24 van szerencsere.
Valtozott volna valami azota? Elvileg Samsung alapbol 2 evet vallal, torveny szerinti arsav felett +1 evet.
SES honlapjan semmi infot nem talaltam arrol, hogy mennyit adnak...
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
válasz qltsar #13662 üzenetére
Nem tudom mi változott esetleg a közelmúltban. Kb 3 éve van az ársávos garancia amire az unió kötelezi az eladókat. Viszont több helyről hallotam hogy a Samsung termék ami 100k vásárlás alatt van ott 1 év a gari.
-
patex1983
őstag
válasz PedroPascal #13661 üzenetére
Az elálló óraszíjat én sem bírtam hova tenni....
Vettem rá normál óraszíjakat.X
-
crane75
senior tag
Sziasztok, "Nem készíthető biztonsági mentés az óra adatairól" - miért írja ezt? Ráadásul úgy írja, hogy még soha nem is készült, ami nem igaz. Külön óraként látja a decemberi mentést, amire pedig azt írja, hogy csak 4.5-ös szoftverre állítható vissza. Ezek szerint a Watch 6-ot nulláról be kell lakni?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
pasztoha
tag
40 mm lte frissítés sikerült már valakinek? Már a szíjjat is kicseréltem, de mégsem telepíti.
-
subset
senior tag
válasz Luna73 #13654 üzenetére
Nem tudom, hogy a hibabejelentés nem Samu telefonnal hogy működik - nekem s22u, azon alapból van Samsung Members.
Health appban -> 3 pötty -> Beállítások -> Kapcsolatfelvétel (legalul)
Ekkor átnavigál a Samsung Members-be (ami majd fog kérni engedélyeket ha még nem használtad) ott a "Hibajelentések" és létrehozol egyet....amit majd nagyon meg fognak köszönni....és majd mi is ha lesz foganatja[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
Lejárt az idő....sorry.
Szóval az a vicces, hogy így lett beharangozva a verziófrissítés:
"...One UI 5 Watch brings improved sleep and fitness tracking..."
majdnem sikerültHasználj Te is szabad szoftvert !
-
IG55
senior tag
válasz atosan #13666 üzenetére
Nálam mindig is így működött, ébredés után még egy 5-10 percet ott volt a mikrofon a telefonon, és ment az alvásfigyelés. Aztán később a (majdnem) valós ébredési időt jelenítette meg.
Egyébként ha megnyitjátok a Samsung Health-et, vagy az alvást az órán, akkor rögtön lezárja az alvást.Frissítés óta nálam kevesebb ébrenlétet számol, és az alvást a korábbihoz képest egy 20 perccel később indítja (hibásan).
-
Szpisti
addikt
3 teljes ciklus után kezd beállni a régi üzemidő, pedig nem volt visszaállítás.
Bár a Google Play-szolgáltatások továbbra is ott van a toppon... -
MODERÁTOR
válasz Szpisti #13671 üzenetére
Nálam is szarabb lett. Addig rendben, hogy néha tovább mér. Eddig is így tett. De tegnap este pl bealudtam film alatt. A bealvást a tegnapi alváshoz csapta, a felebredésem utáni rendes elalvást meg már mára vette be. A maitól volt kb 20 perc különbség míg fent voltam, a tegnaptól egy fél nap..
Plusz frissités óta szerinte nincs mélyalvásom. Előtte mindig rendes ciklusokat mért.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
novoszath
senior tag
válasz Szpisti #13677 üzenetére
lecsereltem fem szijra de az is neha laza de ha megduzzad a kezem a melegtol akkor meg szorit nem akarnek meg szemet ki szedni belole mert akkor nem jon mar a kezemre akkor a fem szij az nem megoldas ezek szerint....
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
-
subset
senior tag
Az alvásfigyeléskor akkor van jelzés a telón hogy valami használja a mikrofont ha be van kapcsolva a "horkolásfigyelés".
A frissítés előtt egész jól működött az alvásmonitoring - és sosem kellett leállítani így-vagy úgy a figyelést, ment automatikusan.
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Szpisti
addikt
válasz st3v3np3t3r #13679 üzenetére
"Csak óra" üzemmódban megy, minden kikapcsolva?
-
válasz Szpisti #13682 üzenetére
nem, majdnem minden megy, nfc always on, wifi és mobilnet auto, bt always on
ja, ami még fontos, non-samsung telefonnal használom...
udpdate elött 1 napos volt az üzemideje
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
cintula187
addikt
válasz cintula187 #13665 üzenetére
Ez a makacs factory reset után is bekapcsolja a bluetooth -t.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Black_Raven
veterán
válasz st3v3np3t3r #13683 üzenetére
]Ez így szuper, nekem akkor ilyen ha kizárólag a BT van bekapcsolva. Valószinű azért mert a sok Samsungos hülyeség nem frissitget és nem kommunikál a Samu telón lévő appokkal. Dobtad az s23-at? Miért?#cintula187: az órán ha kikapcsolod a BT-t, bekapcsol? Kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Szpisti
addikt
válasz st3v3np3t3r #13683 üzenetére
Volt gyári visszaállítás update után?
Pulzus, stressz, véroxigén, alvásfigyelés?
AOD, csuklómozdulatra bekapcsolás?[ Szerkesztve ]
-
válasz Black_Raven #13685 üzenetére
nem, megvan az is, teszt jelleggel van mosz párosítva a saomimhoz :) jövőhéten térek vissza a samsungomra
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Szpisti
addikt
válasz st3v3np3t3r #13688 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a samuval az üzemidőd ugyanilyen használat mellett.
-
PubliCat
tag
válasz Szpisti #13690 üzenetére
S20fe-vel hasznalom. A legjobb idom az 60ora, az atlag viszont kb 53-54h.
ami megy:pulzus,alvas, estenkent zseblampa, minimal ertesites(bank, messenger,sms).
huawei p20lite-al is hasznàltam, ugyanez volt az ido"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
thboxx
aktív tag
válasz thboxx #13614 üzenetére
Nnnnna... Úgy fest (eddig.... kopp-kopp), hogy egy recoveryből wipe cache és factory reset (full gyalu) megoldani kátszik az akku problémát. Lassan a tanulási ideje is lejár, de így is közelít a régihez az üzemidő.🥵
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
jezusom
csendes tag
Sziasztok,
Egy 44mm-s 4-es órát használok hónapok óta, eddig szerencsére semmi gondom nem volt vele.
Tegnap telefont váltottam, az eddigi Xiaomit váltotta egy S23.
Az óra áthelyezése az új telóra zökkenőmentes volt.
Azt vettem észre, hogy munkába jövet sikerült vezetés közben (a telefon egy autós tartóban van és navigálok vele) 40 perc alatt összehozni 3000 lépést. Ezt mi okozhatja?Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
-
thboxx
aktív tag
válasz Black_Raven #13694 üzenetére
Helyreáll ezeknek az "agya"... csak az a szomorú, hogy néhánynál ennyit kell ezzel tréningelni... Ha én nem tudtam volna itthon megcsinálni, valszeg asszony már rég elrakta volna örökre a szekrénybe...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
mi a legjobb módja Watch 4 költöztetésének új telefonra? Redmi Note 10 Pro-ról 12 Pro-ra költöznék.
4 8 15 16 23 42
-
MODERÁTOR
Jött nekem most frissítés a Smart Switch-re. Utána jelezte az app, hogy engedélyekre van szüksége(elején mikor feltettem, megadtam neki mindent amit akkor kért).
Kíváncsi leszek, most fog-e majd mentést csinálni. Eddig nekem sem csinált. Viszont tölteni már csak holnap fogok, addig nem derül ki.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs