Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz tucsok. #19553 üzenetére

    A sírás egy közröhej, mert ha valakit annyira érdekel,hogy mikor jön ki az a szaros magyar JB, akkor nézegesse a samfirmware-t, annyi fáradságot vegyen. Ugyanakkor ovisnak tartani embereket is hülyeség, bár hajlamosak úgy viselkedni. Nem kell szakmaibbá tenni egy topikot mint amilyen az átlag, a mélyvíz topikot is hülyeség volt létrehozni, már a neve is az, továbbá csak megosztja az embereket.

    Ami viszont igaz és hosszútávon felettébb fárasztó:

    1. Senki nem olvas első hsz-t, mert vak vagy lusta, de összevissza kérdez evidens dolgokat, ami ott van az első hsz-ban.
    2. Hiába ír be bárki bármilyen segítséget, ha nem két hsz-szal feljebb van, a következő érdeklődő már újrakérdez, mert visszaolvasni lusta.
    3. Ha valakit érdekel valami, ne legyen lusta mint a szar először utánanézni, és ha nem talál semmit, vagy nem biztos a dolgában, akkor utána megkérdezni, de nem úgy, hogy egy betűt nem vert a googleba.
    4. Attól,hogy mindenki elmondja százszor, hogy már minden létező ország kapott JB-t, csak H nem, semmivel hamarabb nem fog kapni. Ha annyira várja, miért nem ír a Samsungnak egy levelet,hogy mikor jön ide az a fos. Válaszolni fognak, mindenkinek válaszolnak a kérdéseire, még ha hülyeséget kérdez, akkor is.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák