Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skifekete
senior tag
válasz skifekete #9498 üzenetére
Helyzetjelentés: Sikerült felrakni a JB-t Viszont lenne pár kérdésem Először is valaki megtudná mondani, hogy mi az újítás az lpzben, illetve hogy érdemes-e lecserélni az lpy-t. Hol lehet beállítani hogy %osan is kiírja az aksi töltöttségét? Ha jól tudom a másodlagos kamera figyeli a szemem, hogy nézem-e a kijelzőt, de csak ha aktiválom ezt a funkciót. Hol lehet ezt megtenni? Ja és egy kis érdekesség.. én használom a NoLed alkalmazást, ami mint a nevébe is benne van a led nélküli telefonok kijelzőjére kipakol egy kis ikont ha épp nem fogadott hívás van stb. Na most ez egy kisegítő lehetőség, vagyis engedélyezni kell, de ha engedélyezem, egy kellemetlen hangú robot férfi közli velem, ha lapozok vagy megnyitok egy programot pl: page egy of kettő
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
justice84
aktív tag
Iszonyatosan belassult a GB-m. Ultimate backup szerint a system storage 537Mb used 65Mb free.Na ezzel mit lehetne kezdeni ha nem rootolt a telo?pedig már szépen belaktam.
Backup közzbe már 2szer ki is fagyasztotta a telót.
[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
Azt már próbáltam nem jött be.
-
Nippel
tag
Mért van az hogy 100% pl az aksim újraindítom a szerkezetet és 94%, már csináltam szoftver frissítést calibráltam de ugyanúgy a % változó.
Vehetek új aksit? Vagy ez valami Samu betegség? -
skifekete
senior tag
kimaradt a gyári feladatkezelő?
-
Acef
addikt
Kérdés: mi az a KUCKOLÁS? vmi. extra tevékenység?
Akku calibrálást ne nagyon használd (csak becsapod magad meg a telefont). Inkább maradj annál, hogy ha Te alszol, akkor a tel. töltődik.
És ha lehet, ne néhány perces rátöltéseket használj, így pontosabb lesz akku töltöttség jelzés, mivel pontosabban tud "számolni".[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Beléptem én is a klubba rootolva z-s orosz jb-vel. Eddig nagyon tetszik
-
justice84
aktív tag
Töröltem amit tudtam, appokat SD re áttettem.De így is iszonyatosan lassult a GB-m. Ultimate backup 65MB free system storage helyet ír. De azt nemtudom az utobbi időbe mitől csinálja, amit a héten tettem fel töröltem pedig.Menüböl kilépve az appok ikonjait egyessével laggolva teszi ki.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Köszi mindenkinek
rögtön egy kérdés :
Milyen gyári appokat törölhetek probléma nélkül? (system/apps mappabol)Még egy :létezik, hogy a gyári óra widgetre koppintva nem nyitja meg az ébresztőt? Nem lehet valahogy beallitani? Keressek normális widgetet? Tippek?
[ Szerkesztve ]
-
DeniBoy
aktív tag
Köszi! Mindenki sikerült a root
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
gomsadi#
tag
Ha jól értelmezem, akkor ez a görgetési probléma, csak a Ts advanceokat érinti?
Have a Lot of Fun!!
-
dussy
őstag
válasz eastsider #9527 üzenetére
Én a Beautiful Widgetet használom, ami időjárás is egyben. Ha az órára koppintok nyitja az ébresztő, ha a dátumra akkor a naptárat. És mindez még változtatható is, hogy milyen appot nyisson.
Réges régen megvettem, hogy fullos legyen, nem bántam meg - igaz sok memóriát megeszik.Nagyon jók a fotóid!
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
dussy
őstag
válasz eastsider #9527 üzenetére
Én a Beautiful Widgetet használom, ami időjárás is egyben. Ha az órára koppintok nyitja az ébresztő, ha a dátumra akkor a naptárat. És mindez még változtatható is, hogy milyen appot nyisson.
Réges régen megvettem, hogy fullos legyen, nem bántam meg - igaz sok memóriát megeszik.Nagyon jók a fotóid! Nagy felbontásban hogy lehet hozzáférni?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
tomiii007
senior tag
Miért ébredt fel a telefonom ott ennyi időre amikor este aludtam végig??
[link]BetterBatteryStatsal néztem hogy m ivan de abba nem láttam semmit....
valaki ötlet?[ Szerkesztve ]
-
DeniBoy
aktív tag
T-mobilos rootolt 2.3.6 XXLK2van fent + TWRP, odinnal simán mehet fel a JB?
Nem zavar be a képbe a TWRP ? kipróbálta már valaki ?Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
skifekete
senior tag
Tudna valaki ajánlani nekem egy NoLedhez hasonló programot? Illetve mért van az hogy a Swype billentyűzet nemtudom "tanítani"?
-
Addel
senior tag
válasz skifekete #9543 üzenetére
Mit jelent, hogy nem tudod tanítani? Bepötyögöd a szót, bal alul a swype gombra böksz és meg kéne jelennie a billentyűzet tetején hogy szó hozzáadása, ráböksz és kész.
Amúgy sokáig használtam a SlideIT-et és próbáltam a SwiftKey Flow Beta-t is, de messze a legjobb a gyárilag a telefonon lévő swype szerintem.
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Az lenne a kérdésem, hogy a notifi baron kiírja a teló, hogy szoftverfrissítés elérhető, erre ha rányomok mit csinál, lefrissíti vagy inkább Kies-re kéne kötni?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
flash-
veterán
válasz Shyciii #9412 üzenetére
"Aki nem telepítget custom kerneleket, az nem tudhatja, hogy mi az a custom binary download, és milyen esetekben milyen értéket mutathat...szal azért ez így bukta."
bizony!!!
sőt,ha már a prohardveren fórumozok,és ezt megtudja a samsung szervíz,már azért is megvonhatják a garanciát..[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Baromság, most attól hogy tudom hogy kell mackózni, még nem biztos hogy betörök és széfeket nyitogatok, ergo nem csukhatnak le.
A garanciát csak akkor vonhatják meg, ha bizonyíthatóan mókoltál a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Túra és kirándulás topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest