Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skifekete
senior tag
válasz madizoltan #10748 üzenetére
Veszteni nem fogsz vele ha sorba rakod fel őket, maximum fél órát az életedből. Hogyha esetleg mégis tégla lenne, akkor bele kell számolni az oda-vissza utat + 2 óra várakozást, ha tudják helybe javítani. Vegyünk hozzá még egy 5000rest, mert gari ugrott, de amíg vársz addig unatkozol, ezért nyilván enni is fogsz, mert az emberek alapvetően esznek, ha unatkoznak, ez +2000 menütől függően. Vegyük hozzá a rossz közlekedést, ha autóval mész sok a dugó, plusz húzós a parkolás is, ha bkvval, akkor azt nem is kell részleteznem, tehát ezután szükség lesz egy doboz xanaxra is, főleg ha nem tudják helyben javítani. eddig 9-10e forint plusznál tartunk és 4 óra semmit tevésnél (bocsi a tök fölösleges, hosszú rizsáért, de ilyen későn már nem lehet enni )
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
madizoltan
csendes tag
És akkor mit ajánlotok, mondjuk ha nem válik be az XXLQ4, érdemes hozzá:
Thunderzap 3.5 + root is?
és fel tudná valaki sorolni a junk appokat amik eltávolíthatók? -
madizoltan
csendes tag
Na ezt megúsztam!
Aki érintett:
XXLQ4 felkerült 2.3.6 Gingerbread Stock Romról
XXLPY és XXLPZ NÉLKÜL! -
flash-
veterán
úgy látom egyeseknek eléggé lagol a launcher,a telefon.
nos engem zavar az ha valamire rábökök akkor az nem vált át azonnal.
ezért feltettem a holo launchert,minden áttünést,átmeneti hatást,animációt kikapcsoltam a launcherben.
a telefonban pedig a beállítások - fejlesztő beállítások(na ez mitől fejlesztő vajon amikor bárki át tud tologatni egy csúszkát jobbról balra)ott az összes skálázást kikapcsoltam meg az animációt is.
így javult a helyzet valamicskét..azért viszont ha egy kontakton mondjuk jobbra húzom az ujjam mert hiívni szeretném sajnos ahhoz még mindig kell pár másodperc(még a samsung galaxy mini is fényévekkel gyorsabb ebben)továbbá ha a beállitásoknál rábökök bármi alpontra ott a váltáshoz kell 1 másodperc,ez is idegesít..
egy olcsó telefonban azonnal megy a váltás,ide mér kell 1 másodperc??[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Nekem rohadtul bejön ez az új rom. Nagyon megvagyok elégedve vele, délután óta nyomkodtam, belaktam újra és semmi lagg, akadás bár már LPZ-nél sem volt. Meg vagyok elégedve ezzel a frissítéssel! Érezhetően jobban pörög, mint az LPZ.
HyperX
-
flash-
veterán
válasz eastsider #10755 üzenetére
jolvan de most érted..
nagyra vannak a 2 magos 1ghz es (vagy jobb)teljesítménytől,nagy reklámot csinálnak neki,az ember hőzöng is hogy minek ilyen gyors telefon,aztán meg kiderül hogy sebesség terén kb adott a szarnak egy pofont...
ja fut a csili vili 3d játék..hát nem azért vesz az ember telefont,arra ottvannak a zsebkonzolok...Még mindemellett akkora hype övez egy egy android verziót,hogy az hihetetlen,mindenki meg tud őrülni hogy a legújabb rom legyen a telefonján(enyémen is az vanXD),ezért képes még a telefonját is lecserélni,aztán amikor megvan az új rom akkor szembesül vele az ember hogy ui téren gyakorlatilag semmi komolyabb változást nem hoz,funkciók terén is olyan újítások vannak,amiken az ember jóindulattal húzza a száját,mert kb azok is olyan fejlesztések hogy tegyenek bele valamit,de igazából semmi olyan újítás amire az ember azt mondaná hogy megérte frissíteni.
Amik még érdekes fejlesztések,azok persze csak a zászlóshajó telefonjában(pl S2)vannak benne,nehogy már aki olcsóbb telefont vesz az a teljes androidot használhassa,áá..
mindenki más kap egy butítottabb androidot,aztán tessék akarsz teljes rendszert vedd meg hozzá az S2-őt..
hát köszi...Ezelőtt volt ezelőtt egy galaxy ace telefonom.800 mhz es telefon volt android 2.3.6 rendszerrel.
a menüben való mozgás hívás gyorsabb volt.
Most van az advance,de előrelépésben kb annyit érzek hogy futnak a csili vili játékok,de van amiben nem hogy nem előrelépés de visszalépés...pedig aztán az ace elég bugos telefonra sikerült...[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
ha valaki nem szereti a szürke status bart akkor kicserélheti átlátszóra, odexed LQ4-en nálam működik
[link]
Csak saját felelősségre!-természetesen rootolt telefon kell hozzá
-le kell menteni a system/apps mappában lévő systemui. apk-t (ha valami baj lenne később vissza lehet állítani)
-a letöltött sytemui. apk-t be kell illeszteni a system/apps mappába, és felülírni az ott lévő fájlt. Ha kell akkor a permissiont is be kell állítani (nálam nem kellett)
lesz pár hibaüzenet de nem kell vele törődni, újra kell indítani a telefont.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
fahrii
őstag
Hogy tudnék frissíteni? Csak mert a kies szerint nincs a készülékemre frissítés (2.3.6), pedig tudtommal január óra elérhető a JB.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Carline #10731 üzenetére
Szia!
Ha jól értem a blogod végét, akkor odinnal felrakom a z-s kernelt a a Z-s JB telóra TZ3.5 helyett, nem veszik el semmi beállítás, nem kell újra lakni, utána elvileg kiessel fel fog menni az Q4-s JB ,szintén marad minden, majd ha akarom, akkor megint mehet fel a TZ3.5-s kernel terminalból....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
redface
tag
válasz fahrii #10760 üzenetére
A LEÍRÁS LÉPÉSEIT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE KÖVESD.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
MIELŐTT BÁRMIT IS ELKEZDENÉL, GYŐZŐDJ MEG RÓLA, HOGY A TELEFONOD TÖLTÖTTSÉGI SZINTJE LEGALÁBB
80%-ON VAN. HA A FLASH-ELÉS KÖZBEN LEMERÜL A TELEFON, ÚGYNEVEZETT "BRICKED" ÁLLAPOTBA KERÜL, AMIT
CSAK A TELEFON CSERÉJÉVEL LEHET ORVOSOLNI.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mivel az új ROM telepítése során minden adat és alkalmazás törlésre kerül, biztonsági mentést kell
készítened a fontas adataidról, mint például a névjegyekről, üzenetekről, vagy a belső memórián
tárolt cuccokról.---------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Mielőtt belevágnál, engedélyezni kell a telefonon az USB-hibakeresés módot (USB debugging).
(Beállítások > Alkalmazások > Fejlesztés > USB hibakeresés engedélyezése)
2. Kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkumlátort, a sim kártyát, és a microSD kártyát, majd
helyezd vissza az akkumlátort.
3. Ezt követően a telefont "Download módba" kell helyezni. Tartsd lenyomva a "Hangerő le",
"Home" és "Power" gombokat, ezután a képernyőn meg kell jelennie egy zöld Android logónak és
egy figyelmeztető szövegnek, amelyet a "Hangerő fel" gomb megnyomásával fogadhatsz el.
4. Ezután számítógépen indítsd el az Odin3 v1.85 nevű programot adminisztrátori jogosultsággal.
(jobb klikk, futtatás rendszergazdaként)
5. Csatlakoztasd a Galaxy S Advance GT-I9070 készüléked a számítógéphez, ezután az odinban az
IDOM szekcióban az első téglalap sárgára kell változzon.
-Amennyiben az Odin nem látja a telefonunkat, próbálkozz meg egy másik USB port használatával,
vagy frissítsd/telepítsd a Kies-t. (http://www.samsung.com/us/kies/)
6. Odin-ban a szükséges beállítások már ki vannak pipálva, ezeket ne módosítsd. Klikkelj a PDA
gombra, majd tallózd be a 4.1.2 ROM mappában található
HOME_I9070XXLPY_I9070SERLPY_660490_REV00_user_low_ship.tar.md5 nevű fájlt.
7. Ezután ellenőrizd le, hogy minden leírt lépést követtél-e, ill. helyesen csináltad-e, különben
esélyes a telefonod téglásítása.
8. Ha a 7. lépés meg volt, klikkelj a START gombra és várd meg, míg az új ROM felkerül a
telefonodra. (NE HÚZD KI A TELEFONT, MÍG A FOLYAMAT NEM ÉRT VÉGET. TÖBB PERCET IS IGÉNYBE VEHET)
9. Ha a telepítés kész, az Odin-ban az első téglalapban zöldre változik és a PASS üzenet fog benne
megjelenni, valamint a telefonod újra fog indulni.
10.Mikor a telefon elindult, húzd ki az USB kábelt, majd kapcsold ki a készüléket.
11.A 3. lépésnél alkalmazott módszerrel lépjünk bele a recovery menübe, de ezúttal a "Hangerő le"
helyett a "Hangerő fel"-t kell megnyomnunk.
Tehát "Hangerő fel", "Home" és "Power" gombok egyszeri megnyomása.
Tarsd lenyomva, míg elő nem jön a recovery menü.
(A menüben a hangerő gombokkal navigálhatunk és a power gommbal választhatjuk ki az elemet.)
12.Válaszd ki a Wipe data/Factory Reset menüpontot, majd a Yes lehetőséget.
Miután végigfutott a folyamat és visszekrülünk a főmenübe, majd válaszd ki a reboot system now
lehetőséget.
Ezután a készülék újraindul és egy gyönyörű boot animációt követően már a TouchWiz Nature UI
kezelőfelület fog fogadni, orosz nyelven, amely a legelső képernyőn átállító magyarra. -
Carline
őstag
válasz vallas #10762 üzenetére
Az Odinos módszerrel download módban tudod feltenni a gyári kernelt a telóra úgy, hogy nem növekszik a számláló.
Akkor hasznos ez, ha a rendszer nem indul el esetleg téves kernelfrissítés után.
Ha te a Z-s JB-re fel akarod tenni a Q4-et és nem akarod a belakott rendszert törölni, arra Odinnal is van lehetőséged.
Odinnal feltolod a Q4-et, nem csinálsz wipot és kész. A rendszered frissül a felhasználói progijaid + beállításaid megmaradnak.
Szerintem Odinos JB -> JB frissítésnél nem fontos a factory reset, mert a kiessel való frissítés után is megmarad a /data partició minden progival, beállítással.
A telefont ez után újra kell rootolni és utána mehet rá olyan kernel amilyet csak akarsz.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
sheep
addikt
válasz skifekete #10767 üzenetére
röviden és felületesen
odexed=gyári rendszer, az .apk fájlokhoz tartoznak .odex fájlok is
deodexed=módosított fájlrendszer .odex részek nélkül, gyakorlatilag gyári rendszer de így már lehet vele dolgozni, módosítani, stb.
ez ennél persze bonyolultabb, de elég annyi hogy odex=gyári rendszer, deodexed=módosított[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz skifekete #10770 üzenetére
root explorer kell hozzá, a play-ból letölthető
másold fel a systemui .apkt amit letöltöttél az sd kártyára (vagy ahol megtalálod), és onnan root explorerrel tedd át a system/apps könyvtárba (de persze előtte mentsed el az eredetit valahová)
ha nem engedi az sem akkor felül lesz egy kis gomb, a következő felirattal:
mount r/o vagy mount r/w
ezt kell állítani, nem tudom fejből melyik van beállítva alapból9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
revis
csendes tag
Végülis rászántam magam és beszereztem egy ilyen készüléket, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egyenlőre megfelel a GB is, nincs vele semmi bajom... remélem nem is lesz.
Hogy tudom lementeni az előző mobilomról(symbian rendzserű) az sms-eket? és felrakni a gépre ,de a legjobb,ha a mobilomra tudnám rakni, fontos lenne[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Ez leginkább Symbian-os kérdés, nem android.
De néhány lehetséges tipp:
- ha nincs sok, sim kártyára mented a régi telódon, a kártyát aztán átteszed az újba
- régi telód kliensprogramjával lemented az sms-eket gépre (persze, ha tud ilyet), valamilyen köztes formátumban exportálod (pl. csv), Kies-ben/MyPhoneExplorerben meg importálod - sose csináltam, erősen elméleti vonatkozású mondat
- elmondasz egy imát, keresztet vetsz a régi telón lévő smsekre, majd örülve annak, hogy egy korszakot lezártál, bontasz egy sört és már előre örülsz a gyűjtendő új smseknek.De lehet más majd valami jobb megoldást is tud javasolni. Sajnos sms-ben én se vagyok jártas, leginkább a szolgáltatói rövidüzenetek érkeznek telefonomra, azokat meg nem gyűjtöm. A fontos üzenetváltásaim eszközfüggetlenek (e-mail, skype), így még nem kerültem ilyen helyzetbe.
-
Gery15
addikt
Mi lehet a probléma, ha újraindítom a telefont és eltűnik a tárcsázó meg a névjegyek? TB-ba megnézem és át van húzva. Pedig hozzá sem nyúltam. Hogyan tudom újra előszedni? Vissza se tudom állítani, mert át van húzva. Szóval törölte magát...
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Schrift
tag
Sziasztok!
Valakinek megvan az alap T-Mobilos romban lévő szélmalmos, tulipános kép? -
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
válasz madizoltan #10786 üzenetére
én is erre vadászok már jóideje... de sehol semmi.. mindent backupolgatni meg most nincs kedvem
-
Gery15
addikt
-
csorba23
tag
Miért kapcsol ki a képernyőm fél perc múlva videó (akár youtube,akár más) nézés közben? Régebben nem volt ez, nem is állítgattam semmit. GB.
-
őstag
válasz madizoltan #10786 üzenetére
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
eastsider
nagyúr
válasz madizoltan #10792 üzenetére
vajon ez JB-hez készült?
mert akkor hasznos cucc -
madizoltan
csendes tag
-
Gery15
addikt
Help Me!!! Hogyan tudom Odinnal feltenni a legújabb orosz romot?
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest