Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz donat_sz #10498 üzenetére
Régen GB alatt csinált nekem is ilyet Jetmodnál az ébresztő.
Azóta használom a Smart Alarm Free progit, amiben pl. a kiválasztott csengőhangot a beállított hangerővel le is lehet tesztelni aktiválás előtt.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
vazzz
őstag
Akinél laggol a jb, kipróbálhatná ezt: CrossBreeder
Nálam fenn van már, elvileg sikeresen optimalizálja a rendszer ui-t, akku kímélés és teljesítményjavulást ígér... CWM alól flashelhető.
Install: [link]
Uninstall: (ha nem válik be mégsem) [link]
Miután felraktam és újraindítottam, nem vettem észre semmi változást, aztán ismét restart és cwm-ben nyomtam egy wipe cache-t, reboot és érezhető, hogy gyorsabb valamivel a rendszer.
Lehet, hogy csak placebo, mert alapból egy wipe cache is csodákra képes... majd kiderül.
Ezzel a progival [link] tudod ellenőrizni előtte és utána, hogy sikerült-e elindulni a crossbreedernek.
Ha 4096 körüli az érték, akkor jó. Elvileg előtte 1000 körül van, de én csak utána ellenőriztem.Amúgy a fejlesztés menüben kikapcsoltam az aminációkat, így még pattogósabb a rendszer.
-
Lirion
addikt
Két hetes használat után produkált bekem egy érdekeset.. Bedugtam tölteni és 91%-ról sikerült 89%-rá "tölteni". Ilyennel találkozott már vki? Egyszer az előző telefonom is eljátszotta ezt (n8), csak az éjszaka és emiatt elaludtam. Nem örülnek, ha ez gyakran elofordulna. Alap t-s gb-vel használom, ilyen frissen nem romolom még.
Egyébként a hajlitott üveg nekem kicsit zavaró fektetett módban, olyan, mintha a telo alsó része szélesebb lenne.
-
Lacuss20
senior tag
Lithium ion akkumulátor van a telefonba, mint a mai készülékek mindegyikébe már. Ez az akkumulátor típus nyugodtan rátölthető nincs memória effektusa. Természetesen, ha tudjuk, hogy hosszabb útra indulunk és nem lesz lehetőség tölteni, akkor 75%-ról is érdemes vissza tölteni. Ellenkező esetben fölösleges bőven elég 30-40%- nál. Tudomásom szerint nem csökkenti az akku élet tartalmát semmilyen szintnél való rátöltés.
Ellenben a lemerültség illetve alacsony cella feszültség károsítja!
Javítsatok ki, ha nem így van én így tudom.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
donat_sz
senior tag
-
ROBERTOH
őstag
válasz Lacuss20 #10513 üzenetére
Úgy tudom, hogy a töltés szám alapján egy idő után nem engedi tovább tölteni a telefon az aksit, a túltöltést elkerülendő. Tehát a töltés szám ami csökkenti az aksi teljesítményét, nem az, hogy mekkora töltöttség mellett (pl 91%) kezdtek rátölteni. Persze ezt valahol olvastam, nem vagyok szaki, úgyhogy nyugodtan javítsatok ki, ha tévednék
ez a kedvenc aláírásom
-
őstag
Nekem CrossBreeder nélkül is 4096
(#10511) Lirion: Velem is előfordult már hasonló, de telefon kikapcs-akksi kivétel után megjavult
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
tomiii007
senior tag
erről valaki valamit??#10494
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz donat_sz #10514 üzenetére
Hát a JB ébresztőjét nem használtam, mert Titaniummal visszatettem rá a megszokottat és az ébresztési időpontokat is visszaállította.
Akkor ott sw probléma lehet.
Blade 1-nél mindenféle romot használtam és némelyikkel a gyári ébresztő nem működött rendesen. Olyat csinált mint amit te is leírsz. Megnyikkant az ébresztési időpontban ~1-2 mp-re és utána csendben maradt. Ott build.prop -ban lehetett orvosolni a hibát (ne kérdezt mit és hogy mert nem emlékszek).
De ha ezt nálad a stock JB rom csinálja, ott más lehet a hiba.tomiii007
Én próbáltam megnyitni a mellékelt négy képet, de nem fogok azért reggelni sehova, hogy megnézzek pár képet.
Error (403)
It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
wolf64
tag
Szerintetek a lidlben kapható SilverCrest USB autós töltőt érdemes megvenni?
-
felali
tag
Sziasztok!Szerintetek ha 9070p-re felraknám a 9070 jb romot müködne?Mert ha csak az NFC nem müködne az nem nagyon érintene.
-
-
Notalab
tag
válasz ROBERTOH #10515 üzenetére
A lítium-polimer aksikat kifejezetten nem szabad lemeríteni teljesen (megj.: a jó vezérlő elektronika nem is engedi) az 5%-ot már kerülni illik, de 25%-nál már inkább töltsük, ha van mód rá. Akkor érdemes mégis lemeríteni és feltölteni teljesen, ha "furcsán" viselkedik, ilyenkor az elektronikát újra kalibráljuk ("megmutatjuk a határait"), de ezt csak ritkán vagy inkább soha. A túltöltést is kerülni kell (a jó vezérlő elektronika ezt sem engedi), mert a hő ezeknek az ellensége, a lítium "levállik", azt annyi. A lényeg, hogy inkább többször és sűrübben töltsd, a lemerülést mindenképpen kerüld el.
...
-
flash-
veterán
válasz wolf64 #10523 üzenetére
tök mind1 milyen autóstöltőt használsz egy kábelen nincs mit elrontani,ha tölti akkor jó ha nem tölti akkor nem jó ennyi
amúgy számomra hihetetln hogy rengeteg telefon boltos bocs,eladó,mai napig javasolja a formázást mobiloknál első használat előtt...
kötelező olvasmányok:
Akkumulátor akadémia - Amit az akksikról tudni érdemes
ezt 3 cikket minden mobillal foglalkozó topic elejére pirossal kitenném.
Bár az se segitene van olyan érzésem...[ Szerkesztve ]
-
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Napjában 4-5 alkalommal a "Gmail leállt" hibaüzenettel találkozom a kijelzőn.
PLZ rom (JB) - megoldásokat köszönöm.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
-
Silverblue75
csendes tag
[ Szerkesztve ]
Honor Band 5 1.1.0.104 , Honor View20 Android 9.1 Magic GPU Turbo 3.0
-
tomiii007
senior tag
Valaki segítsen pls, mert nem értem, hogy a telom miért ébredt fel egész este amikor 100%os feltöltés utan szinte hozzá se nyultam és 7 ora alatt kb 7%ott csökkent az akksi.
Azért nem értem,mert ha ujrainditom a telot és utana megint 100%-ig töltöm akkor utana nem szokott felébredni és akkor kb 1%-ot csökken az aku. DE amikor kb 2xor 3xor töltöm fel fullra akkor utana mindig ezt csinálja és nem értem, h mi ébreszti fel... csináltam printscrrent betterbatterystatsal de nem értem h ott mi micsoda. Válaszokat előre is köszönöm
Elvileg már jó a link
1
2
3
4 -
eastsider
nagyúr
hmm létezik, hogy valahogy eltűnt a gyári sms kezelő?
töröltem a tálcáról, és most sehol sem találom...
esetleg valaki tud küldeni egy APK-t? -
Willanyasz
tag
Sziasztok!
SGS Advance, ZTE Grand X IN
A kettő közül melyik a gyorsabb,stabilabb,a játékok melyiken futnak jobban,melyik időtállóbb?
Melyik csinál szebb fényképeket?a 4" képátló tökéletes.Előzmény:
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt álok de 1 picit tanácstalan vagyok.Most egy samsung wave 2 van de az nem az igazi a bada miadt .Először a wave 3-ason gondolkodtam mert külsőre nagyon tetszik,meg az nem lassul be meg nem fagy le mint az előd.Ugye ezek Badás készülékek.
Tegnap vettünk 1 androidos készüléket ami nagyon tetszik csak a program letöltéseknél kér mindenhez hozzáférést: telefonszám ,sms,hívásnapló.Ezzel lehet valamit csinálni?
Amit elvárok a telefontól:
Kijelző: 4"körüli nagy betekintési szöggel,gorilla glaszos kijelző
1 Gb ram
5 megapixeles kamera
Amire használom:
levelezés,netezés,Gps,játék,filmnézés,zenehalgatás.
Ár max 88 ezer újonnan,de men baj ha kevesebb. -
vazzz
őstag
Nem egyszerű ez a Shaaan gyerek... múltkor leharapja a fejemet, mikor rákérdezek, hogy a triangle away csapattal karöltve nem-e esetleg rá kéne cuppanni a binary counter reset témára... aszongya, hogy az olyan veszélyes, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fog részt venni ilyen projectben, felejtsem el, üljek le, egyes.... most meg:[link]
Viszont ez a frapeti csinált egy apk-t, hogy ne kelljen kernel csere esetén bohóckodni a terminal emulatorral: [link]
Ugyanazt csinálja, csak nem kell gépelgetni... jópofa, egyszerű, hasznos, nem pörgeti a countert ez sem.[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz Willanyasz #10543 üzenetére
A válaszra én is kíváncsi vagyok.
Itt egy nem reprezentatív eredmény:
http://geekaphone.com/compare/ZTE-Grand-X-IN-vs-Samsung-Galaxy-S-Advance -
motoflug
őstag
válasz Willanyasz #10547 üzenetére
Szerintem fényévekkel szebb az S Advance.Én most az Optimus L9 és e között vacillálok.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomiii007
senior tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest