Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kkdesign

    senior tag

    válasz Vitaqo #37580 üzenetére

    Én több részre osztanám a saját véleményem.
    Az egyik, hogy szerintem elég szánalmas, hogy egy főverzió közi update-et nem képesek kiadni(ha valóban nem fogjuk megkapni)....
    Továbbá az exynos vs Snapi hozzáállás sem túl szimpatikus lépés tőlük.. pláne a videók alapján kamerában, és akku időben.

    A másik meg, hogy január óta kinn a 10es verzió. De mint itt a fórumban rengetegen jelezték is, jópár hiba van benne. Engem speciel nem nagyon zavarnak ezek, de ettől még jelen vannak.
    Namost Január óta egy fajta romra érkezett egy fotóval kapcsolatos javítás, egyébiránt meg csak a biztonsági frissítések, amikbe senki nem látott semmi azon kívüli javítást. 3 hónap alatt azért ez elég szánalmas teljesítmény, és nem vall a Samsungra ez.

    Az tök jó, hogy az s7ek kaptak biztonsági frissítést, de azért valahol rakják már be prióba az s9et az s7 ellen, és javítsák már ki a sok embert érintő hibákat elsőkörben, aztán majd utána lehet foglalkozni az s7ekkel.

    Így amennyiben a helyzet engedi majd, szerződésem lejáratakor én is lelépek tőlük.
    Vagy Snapdragonos csúcskészülékre, Xiaomi, vagy OnePlus, avagy az új nem pro iphone... Ez az s20 széria se érintett meg, főleg az ottani snapi/exynos eltérések miatt :)

Új hozzászólás Aktív témák