- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz Rinocerosz #38597 üzenetére
Ebben a cipoben jartam en is. De az S20 szeriat elegge lehuzzak, hiaba van benne hatalmas akku, nagyon vacak az uzemidejuk, emelle jon egy igazan borsos ar, ami egy darabig meg nem lesz olcsobb, mert messze van az S21/30 bemutatoja. Volt akcio SES-en, aztan meggyozott az S10+. Nincs hatalmas elorelepes, leginkabb a kijelzo merete es kihasznalasaban veszem eszre, illetve a kamera jobb, na meg amit irtam az uzemido, ebbol is leginkabb a keszenleti ido. Meg baratkozunk es lehet fel ev mulva ugyan az lesz mint az S9+, de eddig elegedett vagyok. Pedig az S9+ az egyik kedvenc telefonjaim koze sorolhato, mert 21 honapot csak az S7 birt ki nalam.
-
JanR
addikt
válasz Rinocerosz #38602 üzenetére
Hiszen most kapta meg a ONEUI 2.1-et az S9 szeria es tobb, mint ketto evese. A ceges telefonjaim mindi iphone-k voltak, immar 5 eve. Ne hogy azt hidd, hogy a hosszu tamogattsag ott elony. Hiaba tudsz telepiteni egy friss sw-t egy regebbi iphonra, azt majd szepen leterheli es belassitja. A 6S-eket ezert cserelte le a munkahelyem.
-
samu74
addikt
Nyugodj meg,a készenléti idő fog az S10-en is romlani . Párom S10-es telefonja sokszor a kezembe kerül, nem mondanám klasszissal jobbnak azt.Látom az eszközkezelőben a "rokonságot" az enyémmel, programokat is ugyanazokat használjuk..."Nem jó,de nem is tragikus."
-----------
-
samu74
addikt
Mondjuk nálam is az S10+ lenne a befutó ha samsungot vennék megint...Az S20 nem szimpi a jack miatt ,az ára meg egy vicc...Ezt az S9+ telót addig nyúzom amíg ki nem peregnek az alkatrészek a kezeim közül.
Rinocerosz végre valami jó hír. Nemis értem minek vették ki anno.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
Rinocerosz
őstag
Szuper a video pro mod
-
pusszycat
nagyúr
válasz Rinocerosz #38608 üzenetére
Valami gebasz? Még várok, talán talál valaki valamit.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Rinocerosz
őstag
Ennek a music sharenek pontosan mi is az értelme? Megszthatom, hogy más tudjon zenét lejátszani az én BT hangezközömön?
-
takcslajos1
tag
Telefoncsere esetén érdemes január 1-ig várni, 250 ezer ft összeg fölött 3 év lesz a kötelező jótállás, illetve lesz elvileg elektronikus jótállási jegy, szóval a hozzám hasonló blokkelkavaróknak ez nagyon jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
knltuning
tag
Vegre talaltam egy jo progit amivel minden rendszer alkalmazast le tudok tiltani nem kell root.. persze minden samsung telohoz jo.. a digitalis jolettol kezdve a bixby.. meg dex, (en nem hasznalom) meg egyeb dolgok letiltva sokkal gyorsabban reagal a telo meg gyorstoltes kozben sem melegszik meg egyebek igy elso eszrevetelre ezek tuntek fel.. ha kell valakinek privatban elkuldom emailre a programot... knox is marad nem cseszi el leellenoriztem.. akik nem hasznaljak ezeket nagy segitseg es meg a telonak is jot tesz
-
MrCsiT
addikt
válasz Rinocerosz #38557 üzenetére
"Próbáld ki, hogy a napon sokszor fakóvá válnak a színek." - és mit lehet tenni, hogy ez ne így változzon, hanem meghagyja az eszköz az élességet, a fényerő növelése mellett?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
ArthurShelby
addikt
Pár napja megjelent nekem egy új tippek nevű alkalmazás ikon, ez gyakorlatilag egy használati utasítás alkalmazás. Nektek eddig is megvolt?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
esbii22
őstag
válasz ArthurShelby #38624 üzenetére
Galaxy storeban kerestem frissítéseket akkor dobta be 2 napja, de meg se nyitottam azóta, nem is tervezem.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
csorbajeno
veterán
válasz ArthurShelby #38624 üzenetére
Nem. Jól láttad, eddig ez nem volt. Most jelent meg a napokban, nekem speciel tegnap. És igen, ez gyakorlatilag egy digitális használati utasítás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Tegnap felodinoztam a 2.1-et, szép, jó, gyors, szuper. Egy gondom azonban akadt vele. Bár nagyon szép az új billentyűzet, az összes, korábban elmentett szavamat nemes egyszerűséggel elfelejtette. Illetve korábban azt is nagyon jól megtippelte, hogy melyik szó után mit szeretnék írni. Ebben is buta lett szegény, angol szavakat ajánl fel, néha magyart is, de nem azokat, amiket korábban. Meg régebben tök egyszerűen elmentett a szótárba egy szót, amit beírtam, most meg hosszan rá kell menni, és manuálisan kell elmenteni a szótárba. Ha valahova e-mail címemet kellett beírni, akkor is már az első 2-3 betű után már tudta az elejét, majd a kukac után azonnal tudta a domaint is, most csak a gmail.com, yahoo.com és outlook.com végeket ajánlja fel. Tehát mintha az összes "személyre szabott" szót és szó utáni következtetést elfelejtette volna, és csak az "alap beépítettek" maradtak volna meg.
Valakinek, van valami tippje? Valami engedélyt kell megadni? Valahol be kell jelentkeznem valami fiókomba, pl. Samsung accountba, amiből a frissítés következtében kidobott? Nem egy egetrengető dolog ez, de azért nagyoon idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
-
takcslajos1
tag
válasz samu74 #38630 üzenetére
De akkor hogyhogy azelőtt nem került ki belőle? Áh, mindegy, szomorú. Emiatt azért nem fogok rollbackelni mert az FR, meg amúgy is azért jók ezek az új funkciók. Csak nem értem, hogy egy ilyet miért kell kivenni, kit bántott ez.
Hol láttad ezt az értesítést egyébként? De még ami rossz, hogy nem is tanul annyira ez a billentyűzet, mint korábban. Hiába volt, hogy ugyanazt a két szót többször használtam egymás után, a sokadik alkalom után se tippeli meg, hogy akkor ezután valószínűleg ezt fogom írni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rinocerosz #38557 üzenetére
"Próbáld ki, hogy a napon sokszor fakóvá vállnak a színek."
Ez most az a dedikált képessége a telefonnak amikor túl erős fényben leveszi a sokmillió színt, és kevesebb színből csinál erős fényben látható képet, ami kompromisszumos, de látható? -
samu74
addikt
válasz takcslajos1 #38631 üzenetére
Rákerestem a Samsung Cloudba,mert emlékeztem rá hogy mentett billentyűzet adatokat is.Ott volt az értesítések közt.
Amúgy elég sok idő kell neki mire megtanulja, adjál neki kis időt. A google billentyűzet ilyen téren okosabb.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #38627 üzenetére
Nálam nem működik. Tölt, majd kilép. Ez vmi One Ui 2.1-el kompatibilis?
Közben megoldottam. Gyorsítótár törlés+adatok törlése segìtett.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Nekem meg olyanom van, h bekapcsolom a wifit csak nem jön elő a kis wifi ikon fent, pedig szép zölden ég, ilyenkor elzárom és kezdem előlről. Nem mindig, de van hogy de.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
.Szaki.
addikt
Ezt a belassítást még senki sem tudta bizonyítani, akik nem is hallottak anno a hírről, hogy frissítés után "belassultak" a telefonok, azoknak semmi sem tűnt fel. Érdekes.. Az 5S-em semmit nem lassult egyik frissítés után sem. Az iOS11 volt kivétel, ami nem azért lassította be a telefont, mert az Apple szándékosan tönkre akarta tenni, hanem azért, mert az az Apple történetének egyik legelcseszettebb főverziója lett. Az szar volt 5S-en is, meg X-en is. Aztán kijavították azt is és minden rendben lett. Az 5S-em szoftveresen a mai napig hibamentesen szaggatás nélkül működik, tervezem is, hogy csinálok egy akksicserét rajta, mert remek kis mobil még 2020-ban is. 2013-as konstrukció.
-
JanR
addikt
válasz .Szaki. #38639 üzenetére
Nem erre a belassitos balhekra gondoltam. Inkabb arra vilagitottam ra, hogy minden keszulek idovel degradalodik, nem tudjak a gyari tempot ugyan ugy produkalni. Almaeknal is 1-1 nagyobb frissites azert "zabal" rendesen. Nem ugy ertettem, hogy hasznalhatatlan lesz tole, de lassabb, mint uj koraban, az biztos!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Amikor megnyitottam a Galaxy Store alkalmazást, akkor bejött egy hirdetés és az alján volt két felirat, hogy bezárás vagy ne jelenjen meg ismét. Más is találkozott már ilyen hirdetéssel a Galaxy Store-t megnyitva? Esetleg lehet kártevő miatt jött be nálam?
-
Rinocerosz
őstag
válasz timelord1987 #38643 üzenetére
Nem ez az áruházban szokott lenni.. gondolom most a koronavírus miatt be kell zsebelni egy kis pénzt a fejlesztőknek és jönnek minden féle akcióval.
Szóval a lényeg, hogy nem vírus. -
timelord1987
őstag
válasz Rinocerosz #38647 üzenetére
Köszönöm szépen
Még egy kérdésem lenne: Nálatok is megjelent ez a két alkalmazás: Your phone companion - link to Windows és briefing?
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem már lazán lehet tolni a 3-4 főverziót. Nyilván az iPhone 5s,6 igen csak korosak és azóta nem kicsit megemelkedett az alkalmazások erőforrás igénye.
Viszont egy iPhone X szerintem már lazán használható lesz a 4. főverzió után is. Mondjuk ehez kellett az is, hogy az apple soc bika erős legyen. Nagyon tetszett az is, hogy az 5s megkapta az ios 12 még mert a 11 az nagyon bugoska volt .
A samsung meg elvette a pro modot és aki s8 telefont vett vissza se kapta.
Persze a samsung mellett ott van az is, hogy igen hamar elérhető árba zuhan. Most 260 ezerért már vehet az ember s20+t ami azért a hibáival is igen csak jó telefon. -
Rinocerosz
őstag
válasz timelord1987 #38648 üzenetére
A "link to win" arra jó, hogy a telefont és a pc-t csatlakoztatni tudd egymáshoz, kábel nélkül. A windows is tartalmazza ezt a programot alapból úgy tudom. [kép]
A másikról sokat nem tudok, szerintem az valami virtuális újság lehetett vagy mi.... most a samsung Daily a neve.
Viszont azt nem értem, hogy neked ezek honnan jöttek elő mert a telefon már régóta tartalmazza ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest