- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz timelord1987 #37300 üzenetére
Valami nem stimmel a facebook körül. Nekem a gépem be se hozza :(. Minden más oldal pöpec
Az a szerencse, hogy telefonon még működik a messenger. Lehet valamit elrontottak vagy a mostani helyzet miatt sokan csüngenek rajta... ki tudja.Egyébként ha wifin vagy akkor azt javaslom, hogy a routert indítsd újra gyakran... sajnos nekem is előfordul, hogy a telefont a kezembe veszem és nem hozza be se a youtube-ot se az értesítéseket. Pedig digi 1000 és 5ghz lógok.
Mobil internetnél se árt ki be kapcsolgatni. -
timelord1987
őstag
válasz Rinocerosz #37301 üzenetére
Az a furcsa, hogy más értesítések megérkeznek csak a Messengeresek nem.
-
pcnet
addikt
válasz timelord1987 #37303 üzenetére
OnePluson is tiszta bug a Messenger. Playen is panaszkodnak, hogy pl nem lehet semmit megosztani Messengeren. Nálam pl nem történik semmi ha a chatfejre kattintok. Majd javítják.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Rinocerosz
őstag
válasz timelord1987 #37303 üzenetére
Akkor gyanús, hogy a messengeren nincs rendben valami. Remélem hamarosan rendbe rakják mert én számítógép hiába akarom a messengert elindítani egyszerűen nem tölti be.
Szerencsémre a mobilon működik.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Megjött a március 1, mégsem villog a led.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
e-newsee
addikt
Egy valamit megfigyeltem, és gondoltam, megosztom mindenkivel.
A céges laptopomat, ha bekapcsolom, és a közelben van a telefon, akkor automatikusan rá akar csatlakozni BT-on. Ezzel nem is lenne gond, mert feldob egy üzenetet a teló, hogy engedélyezem-e. A gond ott van, hogy ez az üzenet felébreszti a kijelzőt, és mivel nem tűnik el magától x idő múlva, ébren is tartja. A telefon pedig ott figyel akár órákig bekapcsolt kijelzővel a záróképernyőn, háttérben az engedélykéréssel. Csak azért írom le, mert ha valakinek valamilyen eszköze ilyen módon akar a telefonra csatlakozni akkor jó figyelni erre, ugyanis a záróképernyőn elég sok a statikus tartalom, ami miatt beéghet a kijelző. Én is úgy vettem észre, hogy reggel a töltőn volt a telefonom az ágy mellett, közben bekapcsoltam a topit, és egy jó óra múlva vettem csak észre, hogy be van kapcsolva a kijelzőm."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
samu74
addikt
Ja,az nálamis úgy van. Hiába választom a megosztást pl. egy linken nem történik semmi. Eléggé ramaty most a messenger.
Gallac ilyen full glue üveget vettem jó drágán (5000)egy plázába ,tokbarát meg minden. De nem vagyok ezekkel a fekete keretes üvegekkel kibékülve, mert kitakar egy keveset a kijelzőből.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes manapság sima s9et venni. Tudtok best bye vételt valahol?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vihartigris
őstag
-
jeni
félisten
válasz vihartigris #37316 üzenetére
S9+ az Auchan-ban nem is meglepő ennyiért.
inkább vegyen a srác egy S10 vagy S10 Plus telót az aprón garival ha ragaszkodik a márkához. -
belashx
senior tag
Halihó!
Felkerült a 10-es android a telóra, és ehhez kapcsolódó kérdésem van.Az istennek se találok egy korábban meglévő dolgot, mégpedig azt, hogy a megosztás gombra nyomás után előugró alkalmazásoknál eddig lehetett rögzíteni appokat a lista elejére.
Tudja valaki, hova költöztették? Elég bosszantó az állandó görgetés, mivel sok lehetőséget dob fel."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
hematoma1
aktív tag
S10 plus-t vegyél inkább.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
lenne Pécsen valaki, aki hajlandó lenne nekem segíteni visszarakni valamilyen módon Telenoros sima S9-emre az android 9-et? A 10-es valami borzasztó rosszul működik, ram kezelés vállalhatatlan, lassabb, lomhább, akad is, volt factory reset frissítés után, de nem segít. Ha ez nem változik, akkor hamar csere lesz.
Ha valaki tudna segíteni itt helyben, az kérem írjon privátban. Én magamtól nem akarom elsőre megpróbálni..
Köszönöm!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
atos30
aktív tag
válasz mazsiii92 #37322 üzenetére
Az nem az app management miatt van? Kb 2-3 hét mire megtanulja milyen alkalmazásokat használsz, aztán szépen küldi alvó módba a nem használtakat. ( De manuálisan is lehet) Nálam a 9- esen is kellett 2 hét, mire beállt a rendszer. A 10- esnek is kellett. Nem akad, nem lassú, minden működik normálisan, jó az akkuidő is. Nálam a led értesítéssel sincs baj. FR- t se csináltam, se tiszta telepítést.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
mazsiii92
aktív tag
válasz atos30 #37323 üzenetére
Megjelenés napján frissítettem, közel két hónapja, szóval volt elég ideje szerintem. Most kapott egy restartot, kicsit jobb, de a ram kezelés még mindig nem az igazi. A 9-es droidon volt, hogy 12-18 óráig megmaradt valami a memóriában úgy, hog több alkalmazás volt nyitva, most meg 4-5 alkalmazás sem igazán marad meg nem hogy hosszabb de rövid ideig sem, eléggé nagy a kontraszt, és zavar.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
belashx
senior tag
válasz e-newsee #37320 üzenetére
Köszi a választ, de nem erre gondoltam.
Mondjuk egy képet szeretnék átméretezni. Ekkor rányomok a megosztásra a galériában , feldob egy csomó programot, legörgetek a megfelelőhöz. 9-esnél volt egy olyan opció, ha ebben a listában rányomtam egy appra, akkor megjelent a "pin" opció. Ezután odatette a megosztós lista elejére. Na most nincs ilyen opció, minden egyes alkalommal le kell görgetnem, meg kell keresnem az alkalmazást, ami eléggé bosszant. Reméltem, hogy csak áttették máshova, de én nem találtam.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
ZGO
tag
Sziasztok!
Nemrég írtam nektek, hogy az oldalsávot használva dupla oszlop helyett csak 1 oszlopot jelenít meg. Ok, hiba, majd javítják...
Most találkoztam egy újabb bosszantó, kellemetlen dologgal:
nem elég, hogy egy oszlopot mutat a kettő helyett, de még a betett kontaktjaim is HIÁNYOSAK! Ergo, a névjegyzékből eltűnt nekem 46db személy elérhetősége!!! De hála az égnek csak a telefon nem jeleníti meg.
Ugyanis a google címtárba belépve viszont megvan az összes!
Hiába szinkronizáltatom a telefonról, akkor is kevesebb jelenik meg, mint amennyi elérhető...
Ez kb 2-3 órája még jó volt...
Nálatok megjelenik minden kontakt a csatolt google címtárból? -
szita.erno
aktív tag
Nálatok müködik az újlenyomatolvasó? Regisztrálom az újlenyomatot rendesen működik, de kèzmosás után, egyáltalán nem ismeri fel az újlenyomatot.
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
JanR
addikt
válasz szita.erno #37329 üzenetére
Ha vizes/nedves még a kéz, akkor nálam sem megy egyből. Száraz kéznél viszont még egyszer sem vacakolt a 2 év alatt.
-
jeni
félisten
válasz szita.erno #37331 üzenetére
ergo ehhez nem feltétel a kézmosás,elég ha az ujjadat törlöd az ingedbe és utána próbálod meg. kivéve ha az ujjad valamiért mindig benedvesedik vagyis izzadsz.
regisztráció előtt moss kezet.
valami applikáció nem zavar be?
teló nullázása után sem javul meg?
ellenben ha regisztráció után jó akkor fizikailag rendben van,így már csak a bug lehet ezzel. -
zsolez76
tag
Vodára jött a frissítés.
-
arcitec
addikt
válasz qltsar #37338 üzenetére
Aha, el is rontotta az okos tokomat. Csak akkor működik, ha telefonálok. De az meg lehet a közelség jelző okán van .. GRRRRRRRRRR Hócipőm tele a frissítéseikkel. Most kész az a fránya szoftver vagy nincs . Már évek óta hegesztik. Nem értem mint a win10 bele mókolnak és elrontják.Miért nem lehet kitesztelni. Működik, már ráérnének vele nem kellene kapkodni...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
ZGO
tag
válasz csorbajeno #37328 üzenetére
Hali! Mindkét helyen ugyanazok a névjegyek hiányoztak. A névjegyek igen tartalmaztak telefonszámokat és egyéb elérhetőséget. A megoldás annyi volt most, mert napközben sem állt helyre a rend, hogy lekapcsoltam a google fiókomat, és újracsatlakoztattam.
-
pusszycat
nagyúr
válasz samu74 #37341 üzenetére
Van akinek megy. Így nehezebb őket ösztökélni. Mindegy. Vettem egy band 4-et. Így nehéz lemaradni bármiről is.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
belashx
senior tag
válasz csorbajeno #37326 üzenetére
Igen, látom, betesz előre 8 alkalmazást. Viszont érdekes, hogy napi szinten használok valamit, és mégsincs feltétlenül ott. Ma épp igen. :)
Sokkal jobb volt a kitűzős megoldás.Majd figyelgetem.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
veterán
Ez a telefon alkalmas arra, hogy ha rátelepítek egy vezetékkereső, vagy fémkereső applikációt, akkor megtalálja a fémet?
Mennyezetre kellene lámpát meg függönykarnist felfúrni, a födémben pedig acél I gerendák vannak és meg szeretném keresni az acélgerendákat, hogy ne oda fúrjak
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
jeni
félisten
válasz Donki Hóte #37346 üzenetére
S9 mobil nem képes erre. Én legalábbis ilyenre nem használnám.
Inkább vegyél ilyen olcsó cuccot
Vannak jobb drágább cuccok ennél.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Vettem egy Nova 5T-t, mert jó áron volt. Az S9-em átlag 2,5 óra kijelzőidővel kb. 16 óra készenlétet bírt. A Huawei ugyanazzal a 2 kártyával, ugyanolyan használattal így áll:
Az a vicc, hogy még gyorsabb is, mint az S9. Hiába szeretem az S9-et, egyszerűen ki nem állhatom, hogy egyfolytában töltőn kell lennie. Soha többet exynos-t...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Rinocerosz
őstag
A Samsung nagyon félre lőtt ezzel az exynossal. Az s8 után abba kellett volna hagyni ezeknek a lapkáknak a használatát. Egyszerűen sokkal, de sokkal gyengébb (energia takarékosság, teljesítmény, hálózat, kamera minősége). Ezzel pedig lassan, de biztosan eltaszítja a vevőket :( . Pedig az ő kezükben minden ott van a sikerhez mert kamera, videózás, kijelző, felület, hangszórók... csak itt mondható el, hogy ezek mindegyike nagyon magas minőséget képvisel.
Viszont én úgy érzem, hogy a következő telefonom nem Samsung lesz sajnos. Talán ha vissza térnek a sanapdragonnra amit nagyon remélek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest