- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz Rinocerosz #38501 üzenetére
Szerintem jogosan Még egy frissítést megkaphatott volna.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz pusszycat #38503 üzenetére
Asszonynak hoztam ki egy S10-t az S9 helyett, az S20-t túl drágán adták volna, az S9 meg a szerviz után(teljes csere) pihen tartalékba. Persze most már küldik a mail-t hogy mi lenne ha vissza vinném az S10-t és vinnék egy S20-t jóárasítva . Na mondom akkor nem kapkodnak érte a népek.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
emin
tag
Hali, aki használ Dex-et ilyen cuccal attól kérdezném, Dex módba,ha egy videót nézek monitoron a telón szól a hang vagy az audiós verziót kell vennem és rádugni egy hangszórót.
-
emin
tag
válasz csorbajeno #38508 üzenetére
Nem ismerem, még nem használtam a Dex-et, az lett volna a kérdés lényege, hogy nem lesz e inaktív a teló Dex használata közben, ha lehet hangforrást választani akkor oké.
Köszi. -
emin
tag
válasz #33253120 #38510 üzenetére
Most, hogy leírtad "jack" azonnal leesett, hogy felesleges köröket futok, mert az lett volna az eredeti kérdés, hogy Dex adapterre kell e jack csati a hanghoz, a telón lévő jackról megfeletkeztem.
Amikor a monitorra Dex módba csatlakozol a teló kijelzője inaktív lesz és elsötétül ( pl. autóban Mirrolink kapcsolat közben) vagy használható?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy lehet, hogy Sammobile-on fent van 05.20-al az XEH szoftver, viszont Ota-n nem frissül a teló, és még mindig márciusnál jár?
T dual sim, kézzel frissítve XEH-ra, úgy, hogy a CSC maradt. Ez lenne a gond?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz csorbajeno #38514 üzenetére
XEU/XEH,XEH/TMH.
Szóval, akkor csak TMH-ra frissülne OTA-n?
2 kártya van benne, Voda, Telenor.
Viszont, frissült pár apróság, ahogy feltettem a májusit, megjelent a "vigyázzunk egymásra" felirat a voda simnél, eddig nem látszott, és megy a 2. simmel, a telenorossal is a voLTE.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz csorbajeno #38517 üzenetére
Okéj, akkor sima, köszönöm szépen, thedarkfox, Neked is. Az még nem lesz mostanság, talán majd egyszer.
Véleményem szubjektív...
-
HawerKing
őstag
válasz #33253120 #38519 üzenetére
Bucsuzok azoktol a topik olvasoktol akik emlekeznek rám illetve hszeimet olvastak. Ma a tobb mint 1 eves s9 emet (bal sarka az elolapi uvegnek kb 1centi hosszan repedt, szarra volt beegve az amoled panel sok helyen, a tolto ajzatba helyezett tolto konyen elmozdult s neha nemtoltott De szerettem naaa) elcsereltem 1az 1be (nemis gondoltam volna hogy ennyire utalta ismerosom az iost xd) egy 128 gigas fekete gyonyoru allapotu iphone 7 re. Mit gondoltok az olvasottak alapján rosszul jártam?? (Csak megjegyzem elso iphonom s azt se tom mi hol van rajta de eddig tetszik)
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Rinocerosz
őstag
válasz HawerKing #38520 üzenetére
Alapvetően ha túl lendülünk az öreg dizájnon és a kicsit régebbi hardveren akkor nem olyan rossz teló az. Így is, hogy régebbi mint az s9 még fog kapni 2db főverziót és szerintem a hardver is elég.Kamera is rendben van ( max egy picit utána állítasz, tárhely is elég. Az iCloude verhetetlen (szépen be tudod állítani miket is mentsen el), apple pay... egyedi alkalmazások a storeban és úgy alapvetően minden gyári app elég jól ki van dolgozva és használatra kész.
Nekem ami hiányozna az a Oled kijelző és szerintem az üzemidő ott se túl jó.
Én is régóta szemezgetek az iPhonokkal és azt javaslom, hogy nézz YouTube-on videókat ilyen tippekről. ( "iPhone tips and tricks hidden feature" )
Szerintem vannak érdekes dolgok az ios rendszeren is. -
ArthurShelby
addikt
válasz Rinocerosz #38521 üzenetére
Nekem az a szabadság hiányzik, hogy alkalmazást telepíthessek külső forrásból, rengeteg hasznos alkalmazás nincs fönn play-en.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
csorbajeno
veterán
-
Rinocerosz
őstag
válasz ArthurShelby #38522 üzenetére
Igazából erről sokat nem tudok, de mikor nálam volt egy iPhone 6 leszedtem rá az iTorrentet és lazán fel tudtam tenni, töltött is szépen. Mondjuk valamit engedélyezni kellett, de működött.
Az apple storeban sok olyan program van ami igencsak jó és csak ios-re érhető el, sok játék is csak ott érhető el.
Olyannal is találkoztam mikor áruházat kellett letölteni és abban voltak appok, amik hivatalosan nem elérhetők. Szóval ott is adott ez a lehetőség.
Persze az egyszer biztos, hogy Androidon ez 100x könnyebb mert ügye itt akár gépről is lazán rá rakhatod. Igazából ez az egy ami nekem nem tetszik az iPhoneban, hogy egyszerűén kínlódás a pc és iPhone használata. Vagy full apple ökoszisztéma vagy jóformán semmi.Régen elterjedt ez a ios zárt, de stabil az android pedig szabad és bugosabb dolog. Viszont én úgy érzem ma már nagyon vékony határ van a két rendszer között.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz Rinocerosz #38525 üzenetére
"Viszont én úgy érzem ma már nagyon vékony határ van a két rendszer között."
Az android is zártabb lett, régen lehetséges volt a downgrade[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
HawerKing
őstag
Teremtő uristen hogy jártam az áffonnal srácok a görcs enné meg az összest, tegnap előtt csereltem imádott de már ramaty állapotu s9 emre iphone7et, hamar faszántosul belaktam iost, mèg tetszett is milyen letisztult egyszerü ès gyors, igaz hogy android után kegyetlen furcsa, na mind 1 . Nap vègére faszául belaktam leszedtem ami kellett alkalmazások, több ezer vegyes zenémtől amit evek ota a memoria kartyamon tartottam s elkisért sok androidos telón, azoktól fájó bucsut vettem.... Utolsóként a kedvenc online játékomat raktam oda letolteni, majd kb 7órat kockultam is rajta... Eltelt 2nap i7 el s most vettem csak észre hogy mindent mobilnettel toltottem le és jatszottam szerelmes uristen elfelejtettem hogy már i7en nemvolt beallitva a mobiladat korlat , hat baxtam is egy szamlat... De mind 1, mondom beallitom az adatokról azok hogy ne jarjak maskor igy, hat asziszitek iphonon belehet allitani nagy fejlett ios be nincs ilyen, fel erosodott a hianyerzetem, bosszantoott mostmar zeneim hianya androidon hasznalt TubeMate nevu youtube video mp3 letolto, legfaszabb hackelt video szerkeszto amit evek ota haszbalok ( van ios re is de brutal draga a hasznalati dij) szoval borult a merleg, megzavarodtam elis ment a kedvem ios tol... De mondom tovabb : szerencse hogy van kreten iphon manias hawerom aki epp i6jat akarta cserelni ujabbra, ra is harapott 128gigas i7emre, a penzbol amit kaptam erte vettem is egy xiaomi mi9et, ennyi. Sziaszto
-
pusszycat
nagyúr
válasz HawerKing #38527 üzenetére
Ez egy nagyon szép és tanulságos történet volt, ajánlom minden nekem "ios kell", "az alma mégiscsak alma", "na ki a király" embertársaim figyelmébe.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
törölt tag
válasz HawerKing #38527 üzenetére
Sok oka volt, hogy korlàtlan mobilnetre váltottam, az egyik, hogy egy idő után az otthoni net lehetősége elérhetetlen lett, akkor korlátos mobilnettel toltam.
De azután ahogy fejődnek a telefonok, elkezdtek fejlődni az appok is. Amikor pár FPS játék 1-2-3 giga, és a heti frissítés is többszáz mega, akkor az ember elgondolkozik. Volt olyan, hogy az Eszközkarbantartó elkezdett pop-upolni, hogy van egy app, ami indokolatlanul sok adatot forgalmaz. A Google Play frissített éppen pár játékot.... :D
Szerk.: Előző havi mobiladat:
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
A telefonomon, a biztonsági mappában tartok néhány filet. A fájlok eredetileg a memóriakártyán vannak. A kérdésem az lenne hogy ha a telefon biztonsági mappájában tárolt fájlokat hol tárolja fizikailag? Hogyan tudnék hozzáférni a fájlokhoz úgyhogy nincsen a memóriakártya a telefonban? Azért van rá szükség mert a telefon elromlott, szervizbe kell küldeni, és a fájlokra viszont nagy szükség lenne. Sajnos a telefont nem lehet bekapcsolni. Valószínűleg akkumulátor zárlat. A lényeg hogy hogyan tudnám kinyerni a fájlokat...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
kkdesign
senior tag
válasz vilmaboy #38531 üzenetére
Ha szinkronizalod a biztonsagi mappád, akkor majd a felhőből ha visszakapod. Vagy ha valaki tudja el lehet e érni a cloudot pcről akkor ott esetleg. Szerintem simán pcre dugva nem lesznek neg a fájlok. Szerintem hardveres titkositasos szétdarabolt formában lehetnek valami rejtett helyen. Legalábbis szerintem erosen knox orientált hardveres biztonság lwhet mogotte..
-
HawerKing
őstag
Kicsit betrolkodtam bucsuzóul i7 topicba
[link]▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
törölt tag
válasz csorbajeno #38536 üzenetére
Őket is, de csak reggel, meg Brutit, iamcatpew.-t, nyuszát, nessajt, ami éppen van.
Hja, meg néha bLYYYPLAYS.[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Akit esetleg érdekel egy s9 felhasználó iphonos tapasztalata olvassa el a véleményem a 2napos i7 használatról.... Ne váltsatok annyit mondok vagy ugy jártok mint én [link]
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
válasz #33253120 #38539 üzenetére
Ebből nem sokat értettem, de tényleg.
Ki ad neked 3 GB netet? Csak. Nekem mindig marad 49.5 GB hó végére.
Amúgy biztosan volt rá app ami számolja neked...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
HawerKing
őstag
válasz pusszycat #38544 üzenetére
Ez egy ilyen szolgáltató xd am romániai orange, minden más korlátlan, belfoldi percek/sms ek még a külföldiek és roaming is korlátlan csak a net nem az csak 3gigával szurják ki szemünket céges kartyán, sajátom meg nincs mert mire ha ez korlátlan. De elég a 3giga nekem mert állandóan van wifi csak max ha utazok akkor kéne mobilnet
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Az ütő megállt bennem....delután az ujjlenyomat olvasó beadta az unalmast. Olyan szinten, hogy restart nem segített, members appban hibásnak írta az interaktiv ellenőrzés. Factory reset viszont helyrehozott mindent.
Azért ez durva, hogy egyik pillanatról a másikra a rendszer összeakad és pafff. Lehet újralakni
-
samu74
addikt
válasz pusszycat #38542 üzenetére
Jó neked. Nekem a voda nagylelkűen ad 2 gigát a 6000-es csomagomhoz. Gondolhatod mikor nincs otthon net(telekom vidék rulez),és beköhögi a COD Mobile hogy 2,1 giga frissítést tegyem már fel...
Amúgy a xiaomi nem rossz mostanság, a Poco F2 kéne.alcapone386 update után nekem is szarakodott az olvasó, még csak nem is rezzent,de ezt random csinálta. Factory reset nálam is játszott, érdekes mód utána már nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
pusszycat
nagyúr
válasz HawerKing #38545 üzenetére
Nekem van Orange is meg Digi is. De 6 euro-ért az Orange is hozzámcsapkod 50 GB és ha nem fogyik el hozzáadodik a köv. hónaphoz. Meg ha küldök valakinek ölelést akkor megint csak hozzámcsapkod 50 GB meg akit ölelek az is kap annyit. A cégest azt nem tudom olyanom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest