- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
értem, köszi
-
-
Sungoo
addikt
válasz scapegt #25908 üzenetére
Amiről Te beszélsz, az a használt piaci ár. Most jött ki a 10, az üzletek még roskadásig a kilences szériával. Majd talán az év második felében, amikor kifutó modellnek nyilvánítják, és meg kell szabadulni a bent ragadt készletektől. De ne legyen igazam.
(#25909) jeni: Ez egy kicsit olyan volt, mintha nem lenne a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Reverting
őstag
válasz e-newsee #25912 üzenetére
Francia telom van telekomos kartyaval... lehet van hozza koze?
Bocs fiuk legkozelebb beirom majd h ne legyen itt ilyen keveredes. :-D
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
PedroPascal
senior tag
Lehet rosszúl emlékszem de mintha lett volna olyan opció, hogy a bejövő hívás estén ha a fülemhez emelem a telefont autómatukusan fogadja a hívást. A beállításokban viszont nem találom ezt most.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Tiger.
nagyúr
válasz PedroPascal #25917 üzenetére
Menj be a speciális funkciók, kéz és egyéb mozdulatokba.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
PedroPascal
senior tag
válasz Tiger. #25918 üzenetére
Ott megtaláltam a közvetlen hívás funkciót, de a leírásban az nem szerepel ott, hogy a bejövő hívást a fülemhez emelve fogadná.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Tiger.
nagyúr
válasz PedroPascal #25919 üzenetére
Tényleg azzal csak indítani tudsz. Bocsi.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Silious
tag
Üdv mindenkinek!
s9+ gyári appal, ha készítek egy képet, akkor ugyebár van lehetőség mozgóképre is, amit automatikusan készít a kép mellé a telefon.
Na mármost, ezt a mozgóképet akkor egy külön fájlba kezeli, vagy maga a jpg fájl tartalmazza?
Méretéből adódóan úgy gondolom, hogy a jpg.
Ezt a mozgó képsort van lehetőség asztali pc-n valahogy kinyerni, szerkeszteni, külön fájlba használni, vagy egyáltalán pc-n lejátszani? -
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #25916 üzenetére
Közben leesett nekem is, nyugi Épp akartam írni, hogy rájöttem a hülyeségemre.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
Nem a Huawei-el kevered? Meg mernék esküdni, hogy a Tech2-Magyarósi Csaba-Mrwhosetheboss hármas közül az egyikük csatornáján, vagy itt mobilarénán a teszt cikkben ez meg volt említve, azért mondom csak.
-
.Szaki.
addikt
Most elkezdtem keresni, ezt a funkciót én sem találom, olyat találtam egyedül, hogy ha headset, vagy BT-s eszköz van csatlakoztatva, akkor bizonyos idő után automatikusan fogadja a hívást.
Illetve ugyanitt még olyan lehetőségek vannak, hogy hangosítás gombbal lehet felvenni és bekapcsolás gombbal pedig letenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
PedroPascal
senior tag
válasz kiskeni #25923 üzenetére
Régen HTC tudta valamiért úgy rémlik mintha S7-nél is használtam volna.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz PedroPascal #25927 üzenetére
Samsung-nál csak olyan van, nhogy a névjegyen álló számot hívja, ha felemeled a telót.
Véleményem szubjektív...
-
csorbajeno
veterán
válasz akos_ur #25897 üzenetére
Nem rontasz el semmit, ez csak az ujjlenyomat olvasó önellenőrzése, tehát hogy biztosan te akarod feloldani az ujjaddal a telefonodat és nem pedig a baltás gyilkos... Ezt kb. 1-2 havonta szokta nállam ellenőrízni. Bár érdekes, hogy amíg jelszót használtam, addig gyakrabban ellenőrzött, PIN-nel ritkábban.
-
akos_ur
aktív tag
válasz csorbajeno #25932 üzenetére
köszi
-
LEON_01
tag
Hali!
Beleptem az S9-esek taboraba. A kerdesem az lenne, hogy a Gmail nalatok is rapszodikusan frissiti a bejovo uzeneteket, ill. ertesitest se kuld rola. Mar annyi beallitast kiprobaltam, de sehogy nem akar normalisan mukodni.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Sajnos rosszul emlékszel. Ezt már régóta ígérik, hogy beleteszik, mert ugye a hívásindítást anno talán ők kezdték el, de a hívás fogadását sajnos mind a mai napig nem oldották meg. Én is díjaznám.
-
kiskeni
aktív tag
válasz LEON_01 #25935 üzenetére
Üdv köztünk! Magával a Gmail-el szerintem nincs gond, az app tökéletesen működik. Nálam mindig szinkronizál és én instant kapok értesítést a beérkezett email-ekről. Engedélyezve van az appnak az értesítés küldése? Beállítások--->Alkalmazások--->Gmail vagy Hosszan nyomás az ikonjára--->Alk.-infó vagy app megnyitása--->Legutóbbiak gomb (alkalmazásváltó előhozása)--->kopp az app ikonra felül--->Alkalmazásinfó. Ezen belül Értesítések opció, ott mindennek érdemes kijelölve lennie. A Google fiók szinkronizálása aktív? Beállítások--->Fiókok és biztonsági mentés--->Fiókok - itt legyen bekapcsolva az Adatok automatikus szinkronizálása opció. Ugyanitt keresd ki a te gmail címed, kopp rá, azon belül Fiók szinkronizálása. Itt nem muszáj mindnek kijelölve lennie, de a Gmail-t mindenképp jelöld be. Ha ezekkel megvagy és még mindig semmi, esetleg megpróbálhatsz egy FR-t. Jó, zsírúj telefon, nem használta előtte senki, tudom, de lehet segít, mivel alap helyzetben ennek nem így kellene működnie, az FR (Factory Reset) pedig alaphelyzetbe állítja a telefont. Ha erre kerülne a sor, remélem nem laktad még be a telefont, mert az úgy pepecselős, ebben az esetben én lehet meg sem próbálnám, mert nekem nem érne annyit.
Szerk.: Mégvalami. Esetleg a Fiók szinkronizálása beállításon belül jobb felső sarokban a 3 pöttyre nyomva elindíthatsz egy manuális szinkronizálást, hátha az észhez téríti a Gmail-t (is).[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
Korábban az LG-ben volt ilyen megoldás, nagyon szerettem, és ez már jópár éve volt. Ha akkor meg tudta oldani az LG, akkor nem hiszem, hogy a Samsungnak gondot okozna... És nagyon hasznos funkció volt szerintem, ezért az egy tulajdonságáért sajnáltam anno leváltani a G5-öt...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
LEON_01
tag
válasz csorbajeno #25937 üzenetére
Köszi, azon az otthoni levelező szerver van beállítva.
-
lukacsik
tag
válasz kiskeni #25939 üzenetére
A gyári email app és a Gmail is össze vissza szinkronizál. Állíthatok akár mit is... Csak nem szinkel. Van hogy fél napig semmi egyszer csak beesnek emailék. A gyári az oreo óta rossz előtte a Gmailt nem használtam ezen. Most az outlook-ot használom és működik szépen ahogy elvárnám a gyáritól is.
-
LEON_01
tag
válasz kiskeni #25939 üzenetére
Eddig az S6-on ment minden, a beállítások évek óta ugyanazok (a frissítésekkel és a módosításokkal együtt) és ilyenbe nem is futottam bele mióta mobilom van. Na mindegy azért köszönöm, hátha jön rá valami javítás idővel.
u.i.: a beállítások jók, mert időnként megkapom az értesítést.[ Szerkesztve ]
-
LEON_01
tag
Most jut eszembe, hogy az időjárás frissítése is rapszodikus, hol frissül hol nem, pedig 1 órás időközre van állítva mint az eddigi mobilokon és valamikor fél napig nem történik semmi.
-
kelly416
veterán
Én annak idején Sony Z1C-vel is csináltam ilyent, egy app kellett csak hozzá, de most ha megfenyegettek, akkor sem tudom, mi volt a neve. Play - alkalmazásaim - könyvtár-ban sincs már benne, onnan is rég kigyomláltam, mert pl. az LG G4 magától is tudott ilyent emlékeim szerint. De van app-kereső topik, ott szerintem tudnak segíteni.
-
kelly416
veterán
válasz LEON_01 #25935 üzenetére
Néha bekattan valami az app-nak, és nem frissít, de általában 24 órán belül javul a dolog. Én összesen kétszer találkoztam ilyennel, mióta S9-et használok. Előtte sosem volt ilyen gondom. Az elsőnél frissítés után akadt össze kicsit, de írták is, hogy valami gubanc van és javították is. Tegnap kezdte csinálni az eszét másodjára, de ma délután már jöttek a jelzések, ha gmail fiókban email landolt, úgyhogy azt is javították már. Szerintem.
-
PedroPascal
senior tag
válasz kelly416 #25946 üzenetére
Köszi a tippeket, lehet rosszul emlékszem. Külök appot nem akarok remélem egyszer egy frissítés elhozza ezt is.
-
Parallaxis
addikt
válasz csorbajeno #25949 üzenetére
Ezt a Gmail beállításainál tudod megváltoztatni, ha zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest