- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi61
tag
válasz csorbajeno #26100 üzenetére
-
_Flood_
aktív tag
Régebben volt olyan, hogy selfi tükrözése. Na az eltűnt, vagy csak én nem nem találom?
-
mrc4y
tag
Sziasztok! One UI frissítés után talán 1 hónappal csináltam egy wipe cash-t, illetve egy factory reset-et ( nem tudom, hogy van-e köze a problémához) és azóta az akkumulátorom minősége rengeteget romlott, van, hogy 25%-ról pár perc alatt lemerül 5%-ra. Van olyan eset mikor 5-10%-ról csak úgy lemerül hirtelen és kikapcsol a készülék. SOT az átlag 6 óra helyett inkább 4.5-5 órára romlott. Júniusig még garanciás a telefonom, elküldjem szervizbe vagy mit javasoltok?
-
szabakaa
aktív tag
válasz badmad #26103 üzenetére
A lekezelő hangnem ellenére köszönöm a (számomra) haszontalan válaszod, a folyton megakadó internetem miatt ugyanis nem opció a Samfirm, ezért kértem mega vagy drive linket.
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
Reverting
őstag
válasz Víz Elek #26109 üzenetére
Nalam ilyen, wifi, alacsony fenyero, normal hasznalat... Yt, face, viber, messenger, eleg sok fotozasal, ejszaka kb 7h alatt 2% evett, minden szink bekapcsolva csak wifi, tereto 2g maxon. S9+
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Aryon87
félisten
válasz PACSA75 #26116 üzenetére
Pedig arról volt szó hogy javul az üzemidő.
Facen nemrég láttam egy kijelzőidőt, Honor V20 az alany, 9 óra SoT-on végezte.. Én meg vigyorgok a 3.5 órámmal kb 14 órás idővel..
Ismerős M20Pro-ja 7.5 óra környékén került töltőre, az S9+-ja meg 5 óránál jár, és 10%-al van benne több, mint az enyémben..
Tény, az enyém nonstop mobilnetes, de tudott jobbakat is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Reverting
őstag
En csak javulast vettem eszre pie ota... Nekem jobb lett minden teren...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Tiger.
nagyúr
Nekem ugyan az maradt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Reverting
őstag
Mondjuk en dark modban hasznalom, amit csak lehet mindent...
-
kelly416
veterán
válasz Aryon87 #26117 üzenetére
Szerintem ebben is van egy kis szándékos elavultatás, vedd meg az S10-et máris... Bár ismerősnek S10+ van, pont ma panaszkodott az üzemidőre. Azt mondja, a másfél éves S8-a után többet várt volna egy vadonatúj S10+ telótól.
Én nem panaszkodom, van qi az irodában, az autóban, otthon, ha úgy látom (50% alá esik és éppen nem nyüstölöm valamivel), dobom fel valamelyikre. Ha keresnek, még jobban kézügyben van mint zsebben, és egy óra alatt majdnem tele van. -
E_Roland
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja a csapatban egy S9-el. Előtte egy iphone 8 volt 1 évig. Hát jó nehéz visszaszokni androidra
Fényképezés tekintetében nagyon meglepett, hogy ennyivel jobb minőséget produkál a samsung, de van, amiben meg az tűnt erősebbnek
Ha érdekes lehet ez a tapasztalás valakinek, akkor később írok 1-2 sor összehasonlítást, amint kitapasztaltam ennek is a tulajdonságait. -
PACSA75
őstag
Nincsen semmi beragadva, használva van minden téren, ezért vettem. SOT ról beszélünk, nekem kb 4 óra lehet, bár még nem mértem le, hiszen minden nap rátöltök, mert úgy érzem estig nem bírja ki. Ez van, elvagyok vele, gyorstöltés műxik, nincs gáz, viszont rajtam kívül többen ia írták, hogy oreón megvolt a 6 óra SOT. Hát pitén nem sokan dicsekednek ezzel.
-
.Szaki.
addikt
válasz PACSA75 #26126 üzenetére
Mondjuk tegnap nálam is majdnem sikerült csinálnia egy 2h-ás SOT-ot. Waze volt használva, na meg a zenelejátszás BT-on keresztül. 100%-kal vettem le reggel, 11-kor már 50%-on volt. Amikor csak a Waze ment akkor is úgy melegedett, hogy nem akartam elhinni és mindössze fél órát ment. Inkább békén hagytam, még néhány fotót csináltam vele, aztán este nyaggattam még kicsit, így kijött a 3,5h SOT, de ha még használtam volna kicsit a navit szerintem 13h-kor már ment volna a levesbe. Szóval ez most engem is meglepett. Általában a 6h-át szokta hozni Pitén is.
-
Reverting
őstag
Az a baj ezekkel a aksis hsz.-ekel h a nem mindegy h S9 vagy S9+-rol van szo...
-
Aryon87
félisten
válasz mati12 #26130 üzenetére
Fem fedeles melohely (MM), fosntererovel, viszont az elozo 2 telohoz viszonyitva joval rosszabbul birja, igy nalam ez eros szajhuzas. Es meg azt se mondhatom hogy valtozott a felhasznalasi szokas, mert meloban alig nyomkodom...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
helixP
nagyúr
Ezt a lockscreen notification stílust merre tudom beállítani? Ezt cserélném.
Köszi -
csorbajeno
veterán
válasz Misi61 #26110 üzenetére
Nagyot tévedek azzal, ha azt mondom, hogy decemberben te is feltetted a DBT Pie-t, mert az jelent meg először, majd csináltál egy FR-t és utána feltetted az XEH romot? Azt javaslom, hogy tedd fel újra a legfrissebb XEH romot, majd csinálj egy gyári visszaállítást. Persze, ha magyar SIM-kártyával használod.
-
.Szaki.
addikt
válasz kelly416 #26135 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs. MunezXBK hozzászólása alapján nem. Csak abból tudok kiindulni, hogy az előző mobilomon nem evett ennyit, és melegedni sem melegedett ennyi használattól. Régen napi szinten használtam több órát és akkor merült le annyira az a telefon, mint amennyire ez most 0,5h-tól. Mindegy, alapvetően nem teljesít rosszul, ez csak szimplán meglepő volt. Tanulság, hogy ezzel a telefonnal sem szabad hosszabb utakra kábel nélkül elindulni.
-
ACE-
addikt
válasz csorbajeno #26136 üzenetére
Sajna nagyon sok szempontból hátrányban van. A mai napig vannak olyan utcák, amik nincsenek benne a Guglisban, és vannak egyes utcák, amik rossz irányban egyirányúak. A lezárások több héttel később kerülnek bele, nincs sebességre figyelmeztetés, dugó figyelmeztetés, vagy épp baleset. Szóval nekem a Waze sokkal jobban bejön.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz .Szaki. #26139 üzenetére
Alapjába véve nem a telefon meríti, hanem a GPS, nálam is melegszik, ha nap éri a tokban, akkor két pillanat alatt a töltés is szünetel, mert túl meleg. Ez pl. full idegesítő, mert ilyenkor ki-be kapcsol a töltés. Ezt megoldhatták volna okosabban is... Az összes Samsung-ommal ez volt, nem tudom más márkánál is hasonlóan működik-e...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
kiskeni
aktív tag
Hát már nem azért, de még csak nem is a szabadban vagy, hanem autóban, azaz ami oda bejut napfény, az telibe csak fűt. Csodálkozol, hogy tokban grillre téve forrósodik a telefon, miközben vezetsz? Én még egy telefonnal sem találkoztam, ami bírná ezeket a körülményeket.
Már nem emlékszem pontosan hogyan is volt, de mikor megvettem az S9-emet, az autóban csücsült kikapcsolva pont egy olyan helyen, ahol napfény-grill ment Kiszedtem a dobozból és az a telóm mellett volt, de ami 10-30 perc után történt... Megolvadt a doboz ragasztója, illetve elég szépen felmelegedett a telefon (kikapcsolt állapotában). Nem volt annyira durva, mert nem voltam sokáig távol, nagyon max tényleg fél órára hagytam ott. Ez júniusban történt, de már ilyenkörül sem sokkal jobb a helyzet autóban.[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
csorbajeno
veterán
Nem tudom, hogy mikor használtad utoljára a Térképet, de az elmúlt időben sokat alakult. Az S6-on én iGo-t használtam, mert tetszett, egyszerű volt és jó. Azóta a térképeket sem úgy frissítik, illetve a felület is fölöslegesen bő lett. A Wazét akkoriban próbáltam, még S6-tal és nem jött be. De a Térkép sem... mostanra viszont egész használhatóvá vált, én is meglepődtem. Az egyetlen, ami hiányzik az a sebesség kijelzése és az ezzel kapcsolatos figyelmeztetések, ebben igazad van. A dugót és torlódást kijelzi úgy, hogy sárgára vagy pirosra színezi az adott útszakaszt. Viszont azert nagyon hálás voltam Pesten, hogy mindig kiemelte a legcélszerűbb sávot.
Persze ezekkel nem meggyőzni akarlak és nem is lebeszelni a Wazéról, de szép lassan ez is használhatóvá vált -
csorbajeno
veterán
válasz MunezXBK #26145 üzenetére
Nekem a sima S9 van és a szelvédőn van. Debrecenből a Balatonig simán elnavigált töltés nélkül es még maradt is benne szufla.
Amikor takarítás miatt levettem a tartót, akkor nagyon jó volt, de semmi fontosat nem takar ki nekem. Így egyenlőre marad. Addig mindenképpen, amíg olyan stabil hűtőrácsos megoldást nem találok, ami nem mágneses és tud megfelelő Qi-töltést normális áron.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz csorbajeno #26146 üzenetére
Google megvásárolta a Waze-t, azért fejlődött a maps.
-
Fecogame
veterán
Az S9 és az S9+ ugyanolyan vízállósági tulajdonságokkal rendelkezik?
Ha véletlen beázik, akkor az garanciális probléma?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest