- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Közérdekű!
Most olvasom, hogy a márciusi fw-ben változik a bootloader és a felrakása után már nem lehet korábbi Pie-t , se Oreot visszarakni. -
kisdobos0111
aktív tag
Van egy pár darab fájl a belső tárhelyen 1970 jan. 1 dátummal. Nem tudom törölni fájlkezelőből. Hogyan lehetne másként eltüntetni?
-
Arcanus
aktív tag
TWRP 3.2.3 van fenn. Sajnos updateltem Pie-ra, szóval nem hinném hogy vissza tudok menni Oreo-ra. Nagyon jó..
Annyi, hogy ugye a LOS az 15.1, és a 16 az unofficial. Amúgy egyiket sem tudtam feltenni, mert mindkettőre a fenti error-t kapom.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanus
aktív tag
Még annyi lenne a kérdésem, hogy nálam XXU2xxxx firmware van, de már azzal sem megy fel a LOS. Valaki esetleg használja így?
-
-
rendon
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani S9 pluszra hívásrögzítőt ami használható Android 9-en?
Mert már kis milliót kipróbáltam, de egyik se működik rendesen.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz rendon #26865 üzenetére
Nincs működő hívásrögzítő a Pie alatt, mert a GDPR miatt tiltott. Vagyis nem tiltott teljesen, de a szoftverfejlesztők nem vállalnak garanciát arra, hogy te bemondod vagy sem, hogy rögzíted a hívást, így inkább tiltott a használatuk abból a célból, hogy mindkét fél hangja rögzítve legyen. Jelenleg csak a saját hangodat tudod rögzíteni, a másik félét nem. Ezt itt néhányan úgy oldották meg, hogy szereztek egy Thai SIM-kártyát és Thai ROM-mal lehet rögzíteni a hívást, mivel Ázsiában nem korlátoz a GDPR.
-
őstag
Én az ACR miatt mondtam inkább le a 9-es androidról . Nem frissítem a rendszert. Az ACR-ről is levettem az automata frissítést 1 hónapja. Olvastam még januárban az értesítőjét a programnak.
Nagyon örültem,amikor a note 8-ról költöztem áet az S9-re és láttam, hogy gyárilag még a 8-as android van az új S9-en.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kelly416
veterán
Na, jelentem sikerült megoldani a romcserét telekomosról függetlenre. 3 mozdulat volt, csak oda adtam a szervizes srácnak a SES-ben. :DDD
Egyelőre tetszik. Kevesebb szutyi van benne. Mindent play-ből szedtem újra, újra belakom a régi módszerrel.
-
kelly416
veterán
Tud-e bárki érdemben segíteni abban, hogy az alsó ikonsor és a widgetek közti "segítséget", hogy villogjanak a nyilacskák miszerint felfele tolva jön elő az alkalmazások képernyő, eltüntessen?
Romcsere előtt nem volt ott, még emlékszem, hogy örültem is annak, hogy megtaláltam, de másfél hónapja volt ez. Most viszont sem a kezdőképernyő beállításai között, sem a beállítások menüben nem találtam ilyet. -
PofaJenö
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
https://ibb.co/nQNPyn1
https://ibb.co/17SRfJh
Bocs de nem jöttem rá hogy lehet képet feltenni mobilról.[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
kelly416
veterán
válasz thedarkfox #26872 üzenetére
Akkor csak annak örültem, hoga elbújt magától?!
Kivárom, köszi.De ezt [kép] a lapjelölő indikátort vagy mi a matyit sem lehet elrejteni? Egyetlen kezdőlapom van, meg amúgy sem kell nekem, higy itt legyen.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
-
mateglaj
tag
Üdv mindenki!
Karácsony körül frissítettem a készülékem (s9+), és hogy azóta-e, vagy kicsit később jelent meg a problémám, azt nem tudom sajnos. A lényeg, hogy a képernyő jobb alsó sarkában, a b, n, m betű környékén napi rendszerességgel életre kel a panel, és úgy érzékeli, mintha benyomtam volna, pedig hozzá sem értem. Szoftveres hiba lehet vajon a dologban, vagy érdemes lenne szervizbe vinnem?
Válaszotok előre is köszönöm! :) -
kiskeni
aktív tag
válasz Indiant #26881 üzenetére
Ezügyben az EU törvényhozóival vitatkozz. GDPR-nak köszönhetjük, csak azért, és a Google helyében én sem kockáztatnám meg a felvétel lehetőségének megtartását. Lehet, hogy az EU nyakon vágná őket úgy kb. tonnányi büntetéssel
Ám javíts ki ha tévedek, de lehetett anno a régi telefonokkal is hívást felvenni? Vagy azt hogy érted, hogy a telefon funkciót kiölik?
Btw, nekem személy szerint nem hiányzik a hívás felvétele, mint funkció. Sosem használtam, nem is fogom szerintem.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
csorbajeno
veterán
válasz vodrosjozsi #26878 üzenetére
A 6,5 órás SOT vagy a beillesztett kép a lényeg?
-
scapegt
őstag
Sziasztok!
Sajnos ma kicsúszott a kezemből az S9+ és 2 sarkánál berepedt az üveg elég csúnyán. Pár hetes a telefon. Az érdekelne, hogy a kijelző egyben van a GG-szal? Kompletten cserélik csak? Tudom, hogy az ilyenkor egy vagyon, de találtam 43e, ill 105e Ft-os ajánlatot is. Járt már így valaki? :(
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz csorbajeno #26886 üzenetére
Hát.. nem lehet egyszerre mindkettő?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
veterán
Tudom, hogy fura pont ebben a topikban ilyet kérdezni de megteszem. A páromnak nagyon megtetszett ez a formavilág, konkrétan egy s8 volt a kezében. Néztem az árakat és csak tízen pár ezer forintal drágább csak az s9 mint a s8. Ezen meg is lepődtem, hogy pénzben csak ennyi a kettő között a különbség. A kérdésem az lenne, hogy ne is gondolkodjak, hogy az s9-et vegyem-e? Mindenben jobb mint az elődje, vagy van olyan dolog (dolgok) ami miatt a régebbi modellt érdemesebb inkább megvenni?
Köszönöm.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
őstag
válasz sityupityu #26893 üzenetére
S9 -es nem kérdés . (8-as androiddal és akkor biztos semmi gond nincs.)
A partneronal kb 20000 a különbség,érthetetlen számomra is.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz kiskeni #26885 üzenetére
igazad van abszolút.
a felvétel azoknak hiányzik akiknek van 40-50 hívásuk egy nap és zömében autóban vannak.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
e-newsee
addikt
válasz Maxximus #26895 üzenetére
Én azt mondanám, akiknek olyan a munkaköre, hogy kellhet a pontos beszélgetés a másik féllel. Mindegy, mennyi hívásuk van egy nap. De ja, ha sokat van autóban az ember, akkor ugye nem tudod jegyzetelni, mit mond a másik. Viszont ha kihangosítod a kocsiban, akkor azt fel tudja venni, nem? Merthogy a mikrofonba kívülről érkező hangot tudja rögzíteni pie alatt is.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
tibe0309
tag
válasz Maxximus #26895 üzenetére
Én nem teljesen értem ezt a hívásfelvevős problémát. Ahogy utánaolvastam a magyar jog egyértelműen tiltja, ha ebbe a másik fél nem egyezett bele. Ez alól vannak kivételek, de azért a magyar jog tiltja az általános célú hívásrögzítést. Vagy akik felveszik a beszélgetéseket azok mind közlik, hogy ez rögzítésre kerül? Esetleg egy már meglévő ügyben ez az egyetlen bizonyítási eszköz?
Engem borzasztóan zavarna, ha a másik fél a beleegyezésem nélkül felvenné a beszélgetést, legyen magány vagy munkahelyi beszélgetés, és komolyan elgondolkoznék egy feljelentésen... Én nem érzem inkorrektnek hogy egy szoftvergyártó úgy alakítja ki a szoftverét, hogy azzal a legkisebb esély legyen jogsértésre.
Persze, vannak helyzetek mikor erre szükség van (mondjuk távollévők közötti szerződés megkötésekor), ha erről van szó, akkor nem szóltam -
kiskeni
aktív tag
Csak szerintem nagyon buta a Galéria szerkesztője? Adott egy, a kijelző arányának pont megfelelő, azt kitöltő kép, csak épp vízszintes a tájolása. Beforgatom függőlegesbe és mentem, mindeközben az egész képet kijelölve tartom. Mit csinál ez a retard? Köré rak szép vastag fekete keretet... wtf?
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.