Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheMajor66

    tag

    válasz vihartigris #25746 üzenetére

    Próbáld meg a kérdést is figyelni! Fülhorgos legyen? Vagy sima dugós? Vezetékes vagy anélküli? Olvass már kicsit....de mit is görcsölök, az a baj, hogy sokan még kérdezni sem tudnak, még akkor sem, ha vki felhívja a figyelmet rá.

    Részletezem: Fülhorgos, füled mögé hajlik, nem esik ki sosem, de egy idő után, kb 2 óra, már okozhat kis fájdalmat. Sima dugós, bedugod, nincs horog, hallójáratban szól a hang, de kizárja a zajokat. Vezetékes, csak az egyik oldaliban van BT egység, a 2 oldalt kábel köti össze (ez a kábel általában a fejed mögött foglal helyet, lehet nyakra rálógó, puha kábeles, vagy merev, a tarkódnak feszülő, de ez stabilabban marad egy helyben), vez nélküli, van 1 bal és 1 jobb "dugód", mindkettőben van BT egység, először párosodnak, majd utána csatlakozik a telefonhoz. 2 telefont mindegyik tud már, inkább többet is, na de nem egyszerre nyilván, remélem nem erre gondoltál. Horgászatnál meg vízállóság kellene, ez megint másik kategória. de a nemrég piacra került, márkásabb termékek már tudják ezt, nem reklám, pl JBL Endurance Peak, ez 50 ezerben fáj, de ez mindent tud egyszerre.

    VEZETÉS KÖZBEN EGYIKET SEM AJÁNLOM, MERT BALESETVESZÉLYES, és sérti a Kreszt is, mert nem hallod tőle a megkülönböztető jelzést használó járműveket!

    [ Szerkesztve ]

    S20 Ultra Dual 5G +JBL Endurance Peak

Új hozzászólás Aktív témák