- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
Én még sosem értem el 3 óra fölötti kijelzőidőt, igaz soha sem véreztettem ki az akkut.(nekem az 4-6 órás akkuidők mindig csodazámba mentek) A múlt heti tapasztalatomat most már meg tudom erősíteni. A 6.0.1-es rommal határozottan jobban merül. Igazából nem zavar, mert egy napot így is vígan kibír, éjszaka meg mindig a töltőkorongon pihen.
-
veterán
Még aktívabb gyötrés után is azt érzem hogy jobb az üzemidő.Youtube (ez harapott bele az akkuba legjobban),app telepítés,böngészés stb,és 2ó30p után van 52%-on az akku.A másik 2 rommal ilyenkor cirka 30-35% körül szoktam lenni.
Szóval ezzel se lett brutál az üzemidő,de jobb mint volt,talál hozza az 5.1.1 üzemidejét így.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Nem biztos, hogy igazam van, de egyre inkább az az érzésem az akkuidővel kapcsolatban, hogy egyre kevésbé izgatja a használat. Úgy értem ezt, hogy a merülés intenzitása csak kis mértékben függ attól, hogy nyúzom a telefont vagy csak pihen az asztalon. Ezért lehet, hogy akik intenzíven nyúzzák a telefont azok javulásról, mások romlásról beszélnek. Ez az én véleményem.
-
zoli8814
aktív tag
A német DBT rom samfirm manual kódjait valaki leírná nekem?
Xiaomi 14 Ultra
-
Jadro
veterán
válasz csorbajeno #23706 üzenetére
Szerintem beállítás kérdése. Le kell tiltani ami nem kell és akkor javul a helyzet. Nálam standby módban alig eszik (1-2% óránként) pedig megy rajta exchange, email, időjárás frissítés illetve egyéb huncutságok. (Persze ez függhet a térerőtől is.)
Éjszaka mondjuk repülőztetem, olyankor tök vízszintes a grafikon, nem merül semennyit.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
senior tag
Tegnap befutott a T-s OTA frissítésem, eddig nagyon pöpec az új rendszer
Egyedül azt sajnálom, hogy a telepített alkalmazások rendszerezését nem vette át a Samsung, hanem maradt a saját, erőltetett megoldásukPixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
wicktor93
csendes tag
válasz Markizmark #23713 üzenetére
Én úgy tudom, hogy így ota-n nem fog frissülni.
-
wicktor93
csendes tag
válasz Markizmark #23715 üzenetére
Ettől kicsit bonyolultabb, nekem csak akkor frissült a francia, ha a phone info mindenhol a francia CSC-t mutatta.
-
capafog23
őstag
Nekem tölt valami 1297MB-ot a független S6-om. (még lolin) Végre!
-
sebgutkopf
őstag
Nagy szomorúságomra itt talán én kaptam meg utoljára a 6.0.1-et, mert a készülékem német független (DBT). Már nagyon elegem volt a várakozásból és nagyon közel voltam hozzá, hogy feltegyem az XEH-t, de ma végre a németek is örülhettek.
A meglepi igazából az az egészben, hogy a build dátum az 2016.03.11!!! tehát valóban későbbi mint a többi kiadott verzió. Valami frissítést vajon megvárhattak a németek? -
attilam
őstag
válasz sebgutkopf #23723 üzenetére
Helló! Én visszanéztem a kiadott frissítéseket és azok alapján inkább azt láttam, hogy a DBT-hez sokkal ritkábban jelenik meg, mint pl. a franciához. Én is DBT-s voltam, de ráraktam a francia ROM-ot, és ott már a 6.0.1-hez is jött egy frissítés, míg sokan meg sem kapták a marshmallow rendszert. Nem tudom, hogy mi van mögötte, de nem kapkodják el az biztos.
-
badmad
senior tag
Egy barátomnak szeretnék segíteni Smart Swich mentést szeretne csinálni. Mikor gépre dugja a telót az ablak ahol az engedélyt megadhatná nem jelenik meg a telefonon .Így a szinkronizálást sem tudja megcsinálni ...szerintetek mi lehet a baj és mi a megoldás?Köszönöm ha valaki segít!!
-
badmad
senior tag
válasz Markizmark #23720 üzenetére
Szerinted honnan lehet kíderiteni mi volt az eredeti csc-rom? Tudomásom szerint az enyém dbt-és német teló és mégis van 2 üres sorom nekem is a készülékinfóban.
-
BlackOps71
csendes újonc
Nem "észosztás", de akik itt vagyunk többnyire odinnal rakjuk mihamarabb a frissítéseket. Nézegetjük a CSC-ket, meg,h jön-e ota frissítés.....hát nem mindegy, úgyis feltoljuk odinnal
Én egyébként az új arabot is a mi CSC kódunkkal raktam, persze az is TPH-ra áll.
Így fogom most a németet is.
Én sem raknám minden percben újra a rendszert, de nekem vannak hiányosságok a dual kártya kezelésével, ezért a újabb build-et hamar kipróbálom. Persze én előszeretettel a sokfájlos FR-es megoldással operálok, mert az a tiszta. -
badmad
senior tag
válasz BlackOps71 #23727 üzenetére
Az odin nekem sem idegen megmondom öszintén eddig soha nem foglalkoztam ezzel a csc dologgal most is csak a kiváncsiság.Én abszolult megvagyok elégedve a telóval.
-
BlackOps71
csendes újonc
válasz Markizmark #23731 üzenetére
Az nem biztos, arra áll be ha multi CSC. (amiben a XEH is van) eredetit, csak a S/N szerint tudod.
-
lasse001
senior tag
válasz Markizmark #23736 üzenetére
Itt az enyém.
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Most látom, hogy tölt valami 1,3 Gigát az s6. Felmerjem tenni? Új rendszer?
Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Markizmark
addikt
válasz RoryBreaker #23738 üzenetére
Tedd fel, az lesz a Marshmallow.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz Markizmark #23739 üzenetére
OK, Köszi
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
lasse001
senior tag
válasz Markizmark #23736 üzenetére
Nekem független rom van független telon.
-
capafog23
őstag
Hogy tudom visszakapni az időjárásos lezárt képernyő képeket?
-
Cry0
őstag
Ilyen nincs 2 hónap után jelzett a t-mobil hogy van elérhető s4-es vezeték nélküli töltő mire észrevettem el is fogyott
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Angel78
aktív tag
jelöli, mint teméket ár nélkül, de nem rendelhető. Miért nem ad lehetőséget értesítés kérésére? Vagy miért nem jelöli, mint elfogyott/kifutott terméket
Pedig nekem is kellett volna még egy„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Jadro
veterán
Nekem sikerült rendelnem. Ahogy jött a mail mentem is be webshopba, pont gép előtt voltam. Érdekes, mert a listában nem rendelhetőként jelent meg (értesítő mail után belépve) de ha rákattintottam tudtam rendelni. Remélem megjön holnapra.
szerencsés időszakom van a netes rendeléseket tekintve, S6-ot is így sikerült rendelnem múlt héten. Szerintem több már nem is lesz, jó eséllyel az utolsót hoztam el.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
badmad
senior tag
válasz badmad #23725 üzenetére
Egy barátomnak szeretnék segíteni Smart Swich mentést szeretne csinálni. Mikor gépre dugja a telót az ablak ahol az engedélyt megadhatná nem jelenik meg a telefonon .Így a szinkronizálást sem tudja megcsinálni ...szerintetek mi lehet a baj és mi a megoldás?Köszönöm ha valaki segít!!
-
sebgutkopf
őstag
válasz attilam #23724 üzenetére
Az nem lehet, hogy a későbbi built miatt a végre kiadott DBT már eleve tartalmazza azt, ami a francián a frissítéssel jött?
Ugyan csak spekuláció, de akár egy olyan logika lehet mögötte, hogy a (nagy) német piac hisztisebb a legkisebb bugokra is, ezért ott kivárták az első frissítést és eleve csak azt teszik fel.
A szolgáltatós németek mind hamarabb jöttek ki febr.19-es build-el, csak a föggetlen márc.11-es, tehát újabb.A francia nálam azért nem merült fel mint opció, mert ki van herélve a health (hegyekben kell az oxigénszint mérés).
A magyar kimondottan jó időben jött ki, arra gondoltam, hogy alternatív CSC-nek bevállalhatom, ha váltottam volna, de bevallom őszintén nem volt kedvem újra belakni a készüléket.
Te melyikre váltottál a DBT-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest