- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
válasz icemad #23550 üzenetére
ez tiszta sor de szinte semmilyen play szolgáltatást nem használok, disable service-el amit lehet letiltottam, location history off, gps-t havonta kapcsolok csak, szinkronizálni esténként szoktam amikor hazaérek de akkoris max 10 percet van bent, ezért fura
iPhone 14 pro / Macbook Pro
-
pruzsi
őstag
Hello!
Van különbség a magyar független és a tékomos között?(vagy jobban teljesít valamelyik másik?)
Továbbá van valamilyen alkalmazás amivel a jevjegyzék beállítások appok stb ki lehet menteni és visszapakolni a rom csere után?[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
Sajnos össze tört a telefonom, leesett 70 centiről pont arcra a konyhakőre. Kijelző nem érzékel, és nem is mutat semmit. Amúgy csak egy hajszál repedés van a sarokban. Hogy lehet kikapcsolni a készüléket most?
Mert már kicsit idegesítő. KöszönömLogitech hardware tester
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz adamsauvage #23547 üzenetére
Az zabalja, hogy a Google Services ébren tartja a telefont, nem engedi "elaludni". Ott van, hogy 4 óra 39 percig tartotta ébren. Tipikus wakelock jelenség.
Feel Good Inc.
-
-
nagyúr
Megint visszakaptam a telefonom a Telemax-tól, sajnos most sem sikerült jól összerakniuk. Első nap még jónak tűnt, de azóta sajnos megint elengedett a ragasztás. Most így mozog a kijelző a bal oldalon (bocs a minőségért, egy S4-el csináltam a videót). Illetve a hálózati problémáimmal megint nem foglalkoztak, pedig már harmadszorra jelentettem be, h állandóan jönnek a hívásértesítő SMS-ek a bekapcsolt telefonomra, és vannak a hangminőséggel is problémáim. Aznap amikor visszakaptam állítólag egy óráig nem voltam elérhető, és amikor hívást akartam indítani, ezt írta ki.
Természetesen újraindítás után azonnal megjavult. Most már megy a levél a Samsung Magyarországnak, mert többször nem szeretném szervizbe küldeni.[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz bulikavagyok #23559 üzenetére
Amit ezek összegányolnak ...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
sgeza
veterán
Mi a telefonod pontos típusa, és melyik rom van rajta? Nálunk az irodába kisebb nagyobb sűrűséggel több telefon is csinálta ugyanezt. Most a 6-os droiddal mintha csökkent volna ez a jelenség.
-
nagyúr
SM-G920F, most épp vodás 6.0-val. De ezzel a ROM-al még nem volt sok időm tesztelni, mert 3-4 hete szinte folyamatosan szervizbe van a teló..
Az elmúlt pár hónapban nekem is random időközönként csinálja egyébként, van amikor hetente egyszer, van amikor naponta többször is. Az előbb linkelt hibát már 6.0-án dobta, SIM csere kétszer volt mióta megvan a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Kurzuh
aktív tag
-
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Nekem az jutott még eszembe -amennyiben még nem sikerült megoldani a problémát- hogy indítsd el a Hangouts-ot és akkor az lesz az alapértelmezett üzenetküldő. Hátha azzal sikerül SMS-t küldened, illetve utána visszaállítani a sima üzenetküldőre, hogy hátha újra kéri az engedélyeket.
-
PC4200
tag
Nekem az ace4 csinálta ezt hogy mikor lezártam bizonyos idő után lezárt képernyőnél csak elment a térerő és csak segélyhívás indítható.
No romokat cserélgettem mindent próbáltam semmi se segített. újonnan vett készülék telenor második napon vettem észre. hátlap az napi 15 20x le volt szedve akksi ki be és egy darabig jó volt
fél évig használtam így már szétkopott a müanyag a hátulján.
ja és mikor elment a térerő akkor akadozott lefagyogatott se kamer se hang..
3x volt szervizbe. nem segített az sem...
és mikor már hivogattak sokan h miért nem vagyok elérhető akkor betelt a pohár. nagy lendülettel kidobtam a 4. ről utána persze sajnáltam meg megbántam de ne baszakodjon velem egy telefonCSAK a puffin :)
-
Gold_fish
tag
Kíváncsi leszek mit lép a Samsung. Nekem vissza kellett küldenem a Samsung kérésére, megtagadták a cserét, aztán perrel fenyegetés, megint vissza, megint nem tudták összerakni, aztán végül megkaptam a csere utalványt. Sajnos ezek a telefonok nem javíthatóak...
De vártam fél évet, és vettem egyet megint. Szigorúan online a 14 napos elállás miatt. Ezzel egyelőre semmi bajom. Viszont a kijelző mozgása konstrukciós probléma is. Az összes ilyen, amit azóta láttam. Persze nem ilyen mértékben, mint most javítás után
-
pruzsi
őstag
Francia független van fent és a smart switch ezt ajánlotta fel ez melyik verzió lenne?
-
znagy69
őstag
válasz bulikavagyok #23563 üzenetére
Milyen szolgáltatós a kártyád? Vagy hely független a hívás probléma. Málunk Biatorbágyon pl. telenor előfizetések szinte alig csörögnek telefon típustól függetlenül. Egyszercsak jön az sms a nem fogadott hívásról. Az a ritka, ha kicseng.
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok.
mi a különbség a két telefon között?Samsung G9200 Galaxy S6 Dual 32GB
Samsung G920FD Galaxy S6 Dual LTE 32GBhttp://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
MODERÁTOR
-
bigkokas
tag
válasz bulikavagyok #23563 üzenetére
Nekem is rengeteget bohockodott a térerő.és fogyamatossan jőttek az smsek bogy nem voltam elérhető..én azóta csak ugy frissitek mint a sonynál.sim kártya ki ..és factory reset.majd frissjtés után megint fr.és utána rakom csak be a simet..egy probát megér..be én inkább a fogyasztóvédelemme probálkoznék most már a helyedben..a kijelző végett..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Kripke
tag
válasz gabipaci #23576 üzenetére
Az előbb már leírtam, de az oladal magába fordította szegény mozillát, és sehol se látom a hsz-em, szóval bocsi ha kettőzök. Tehát: feléleszted a telót, lenyomod egyszerre a hengerő fel, le, kikapcs gombot, Úgy helyezd az újjaid, hogy amikor megkezdte az ujraindítást, (kb 7 másodperc) akkor el tudd engedni a gombokat, és gyorsan lenyomni a hangerő le, home, bekapcs gombokat. Ekkor felmerül a kérdés, miszerint tényleg download módba akarod-e tenni. Hangerő fel = igen. Így most bejön a download mód, és nem fog ébreszteni reggel. Előbb utóbb lemerül B verzió: Rámelegítesz a hátuljára, leszeded, és lecsatlakoztatod az akkut.
-
gabipaci
őstag
válasz csorbajeno #23586 üzenetére
Valójában nem csak az ébresztő, hanem hogy csipog az emailekre, meg a facebookra.
Logitech hardware tester
-
Amos17
tag
Sziasztok, Rendelt már valaki hátlapi fóliát a dbrands-től? Ha igen mi a vélemény róla? Fóliával is csúszos marad a telefon?
Előre is köszi! -
zoli8814
aktív tag
A márciusi biztonsági frissítésről valami hír?
Product code DDE
PDA G920FXXU3DPBF
CSC G920FDDX3DPBFXiaomi 14 Ultra
-
veterán
Hát az elsőt nem venném!
Néztem én is,de:
1-nem szép
2-ez valójában műbőr.
Én a 3.-at nézegetem egy ideje,az legalább igazi bőr,és jól is néz ki,nem gagyi a kidolgozás,én arra szavaznék!
Bár van 1 Nillkin TPU tokom,1 vékony kék TPU és egy Spigen Tough Armor,így szerintem nem használnám a bőrt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor néma üzemmódról hangra kapcsolom a hangprofilt, azt a pittyenést hogyan lehet megszüntetni szerintetek? 6.0.1
-
snowdog
veterán
Nekem a 3. típus van (barna), korábban már tettem be róla képeket. [link]
Nagyon kényelmes, és jól is néz ki. Szépen kidolgozott valódi bőr. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy a telefon jobban fog melegedni, illetve kevésbé tudja leadni a hőt. Nálam ez nem szempont, mert nem igazán terhelem a készüléket. Keveset használom, és akkor sem megy a proci maximumon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest