- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Eddig nagyon jól bírja a vizet a készülék. Külön öröm, hogy nem jelzi, hogy vizes az usb csatlakozó. Á, az kiakasztott S8-on. Ráadásul engedi tölteni is a telefont. Nem tudom S9/N9- nél is így volt már, de ennek örülök. Anno emiatt is vettem QI töltőt mert egy jó ideig nem engedte tölteni vezetékesen. Ennek vége.
-
Quverto
tag
válasz Ateszpapa #2156 üzenetére
Sose volt olyan erzesed, hogy oke, hogy IP68 as tanusitvannyal rendelkezik de meg se rakod vizbe stb mert felsz, hogy elromlik? En valahogy szemely szerint nagyon felek ettol meg akkor is ha van ra tanusitvany, bar szerintem ertheto mert nem egy olcso darab ez a keszulek sem.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
E szerint a videó szerint bármilyen uv ragasztós üveg jó a keszülékre. Először körben ragassza rá uv val majd az ujlenyomat felületénel rányomja hogy a lehető legjobban kinyomja a ragasztót az üveg és a kijelző közül majd elveszi az ujját és végül a teljes felületet uvzza.
[link]"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
danika0670
tag
Kollégák. Egyáltalán olyan van aki e-mailt kapott a Buds-ról? Nem olyanra gondolok aki külföldön él magyarként. Lassan 10 napja igényeltük és még egy fing se jött e-mailben .
06hetven701O656
-
bigsee
addikt
-
Xeon7
aktív tag
válasz danika0670 #2162 üzenetére
Szintén semmi
-
zsolt1129
addikt
Semmi . Azért egy visszaigazolò mailt igazán küldhettek volna.
-
-
Teal'C
veterán
Tokok a végtelenségig:
[link]"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
oAcido
aktív tag
Szerintem megvárják a 14 napot, hogy senki se tudjon elállni a vásárlástól.
-
Ateszpapa
addikt
-
PeteePeti
őstag
Jött egy frissítés az Always on Edge alkalmazásra az előbb! Természetesen azóta nem működik! Hát fantasztikus! Pedig szuper volt eddig!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
kelzsoca
félisten
Az előrendelői ajándékot igazán megoldhatták volna ebben a formában, és akkor az előrendelők azonnal hozzájutottak volna a buds-hoz, és nem kellett volna ennyit bénázni az egésszel.
-
PeBB
csendes tag
Dettó, nopara, vagy 5x beszéltem Samu ügyfélszolgálattal, mindenki mást mondott xD Egyszer csak megkapjuk :"D
-
SharpSA
veterán
Van aki S9+ - ról váltott S10-re (tehát nem a + - ra)? Üzemidő érdekel, hogy tud - e annyit? A többi egyértelmű számomra.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Nincs valaki akinek esetleg felesleges lenne a telefonhoz kapott gyári vezetékes (bontatlan) füles? Jöhet privátban, előre is köszönöm, ha bárki lemondana róla.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
ZavaBalazs
őstag
ha már dex, arra van valami megoldás, hogy a fizikai billentyűzet magyar kiosztással működjön? hiába állítom be jobb alul, akkor is angolnak veszi.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
nbukta77
addikt
En hasznaltam evekig iphonet. Most xs-rol es mate 20 pro-rol valtottam. Iphone tulajoknak irom nem bantam meg. Egy ami az iphone-ban nagyon minosegi az acel keret.
Galaxy s10 plus ceramicot vettem. Nagyon minosegi ez is. A samsung az alu helyett dobna egy acel keretet verhetetlen lenne.[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest