- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz Something_ #7449 üzenetére
Nagy, de legalább normálisan tud netezni rajta az ember és nem azzal kell foglalkoznia, hogy állandóan nagyítgat.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Piwi
veterán
válasz szabosasito #7452 üzenetére
engem inkább a wireless charging miatt érdekelne,de gondolom a Tied nem olyan,csak a sima
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
szabosasito
aktív tag
válasz Something_ #7449 üzenetére
Nagy gratula a telefonhoz sok örömöd lesz benne. tényleg nagy de a Note 2 után ez már nem újdonság, viszont ez a kijelző csoda ezt használni gyönyörűség.
-
Criton
veterán
válasz szabosasito #7454 üzenetére
Én két napos Note3 tulaj vagyok , és nem bántam meg. Eredetileg Nexus5-t akartam volna, de LG hivatalosan még nem hozta be kis hazánkba. Előtte egy Nexus4 volt, azelőtt, meg Apple párti voltam, egészen addig míg nem jött az 5S/5C és az iOS7...
-
Luser2000
addikt
válasz mekka_kola #7458 üzenetére
Mi a különbség?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Markizmark
addikt
válasz mekka_kola #7458 üzenetére
Mármint a 4G és az LTE különbözik? Ez nekem új.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
mekka_kola
tag
válasz Markizmark #7460 üzenetére
4G szabványok: HSPA+, LTE, WiMax.
-
mimis
tag
Most voltam könyvesboltban a gyerekkel. Valamiért megakadt a szemem a könyvön. Szerintem már kezdek beteges lenni... ;-)
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Hauptmann #7463 üzenetére
3500 FT-ért mégis mit vártál?
Néztem az eBay-es árakat és mindenhol bőven 7 ezer Ft felett volt az ára.Az, hogy kamu meg na bumm, nem fognak az utcán odamenni hozzád és röhögni rajta, hogy: "Nézd má' kamu a Neo Hybrid-ed vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!".
Csinálnál róla pár képet?
A érdekelne a legjobban, hogy mennyire védi a tok a képernyőt.
Ha tudod úgy kéne lefényképezni, hogy a képernyőre a tok széle mellé odaraknál egy 5 Forintost fektetve(!), hogy lássam (lássuk) mennyire magas kijelzőnél a tok pereme.
(Az 5 Forintos vastagsága 1,3 mm.)Nekem most egy "gagyi" szilikon tokom van és a kijelzőnél a tok pereme pont olyan magas, mint az 5 Forintos (1,3 mm).
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Criton
veterán
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy egy időben két ablak is nyitva legyen?
-
Necc
addikt
válasz berigazek #7439 üzenetére
Akkor aldasunk ra, kellemes BT-s hajhullatast.
Nem kell hozza semmi "csodaapp" csak egy windows 7+ gyari windows bluetoothos driverekkel.
Csak egyszeruen parositsd ossze a windowsos geped a telefonnal es kesz, maris tudod tallozni a telefon tartalmat geprol.Ha viszont nem telepiti fel a Persoanl Area Network szolgaltatast, vagy ha ez eleve nincs, felejtsd el az egeszet, es vegyel szepen peldaul egy ilyet vagy egy ilyet a gepedbe, es hasznald a mobilodat hotspotnak a gepet meg kliensnek.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
őstag
Sziasztok. Felvilagositana valaki, hogy mi is ez a self employed dolog? Itt hogy alakul az ado es a national insurence? Paromnak lenne melo napi 100 font. Koszonom.
-
berigazek
őstag
válasz kavics325i #7486 üzenetére
Én kértem valamit,nem ,,mást",ha tudtok segíteni segítetek,nem beszólással,hanem értéssel és figyelemmel olvassátok el amit kértem,ha nem akkor ne szóljatok hozzá..Köszönöm,már idegesítő kezd lenni...Egy,azaz 1 dolgot kértem és nem tanácsokat internet,link,stb..
figyelmet kérek,mert én is figyelmesen olvasom mások baját...[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz banhammer #7488 üzenetére
Egyben igazad volt... Nem olvas majdnem senki vissza,csak az utolsó hsz.-t és utána nem tudják értelmezni,hogy mit is kértem...A paradicsomról kértem infót és az uborkáról beszélt mindenki,de én ismerem az uborkát...Mindenkinek köszönöm,csak egy bluetooth progiról lett volna szó és nem egy egész hardwer arzenálról,amit szerezzek be
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
bamass
csendes tag
Sziasztok! A közelmúltban volt a Note 3-nak egy frissítése mely csak pár funkciót érintett! Ezek közül az egyik at S Pen funkcióbövítése vol - legalább is ez volt a leírásában a telepítőnek! Én ezt telepítettem kb. 1 hete! Ma azt vettem észre hogy az Akviójegyzetben nem lehet menteni ill. lehet de nem látszódik sehol a mentett jegyzet, valamint a képernyőjegyzetben is ue van! Mi van ilyenkor! Nekem kéne mindkét funkció nagyon! Többek között ezért lett Note 3 nem pedig S4!
-
Criton
veterán
Még nincs bajom szerencsére, és remélem nem is lesz, de ezt olvastátok? Attól, hogy egy magyar kft sz*r, nem értem miért a Samsungot kell lehordani? Több ismerősömnek is ilyen készüléke van, vagy régebbi, de a supportra valamint a garanciára sosem volt gondjuk. Ilyen hiba van az apple-nél is, nem tagadom, de ettől nem a fő céget kéne lehordani.
(#7490) bamass: én vasárnap vettem a készüléket, rögtön kaptam is egy frissítést, de nem volt leírás hozzá, akkor gondolom ez volt?
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
válasz Bagoly81 #7457 üzenetére
Nem hiányozni fog szerintem (tapasztalat) hanem furcsa lesz. Mivel néha nem jó a proximity sensor nálam ezért kedven támad nekem is földhöz b*szni a telefont de ha lesz időm inkább legariztatom. Ja amúgy olvasom itt, hogy volt aki kamu spigen tokot rendelt én is beleestem a csapdába nem használom a tokot egyszer "felpróbáltam" egy fehér sgp neo hybrid tokot ha valakit érdekel adhat ajánlatot privátba rá
-
banhammer
veterán
Sajnos a T-s készülékeken a frissítés után nem úgy működik az Akciójegyzet ahogy kéne.
Erre már páran panaszkodtak a topikban.Vagy felraksz egy független ROM-ot vagy megvárod amíg a T kijön az új hibajavított? frissítéssel.
A jobb felső sarokban található "gyorskeresés itt" kereső használatát meg melegen tudom ajánlani.
Én is azzal kerestem ki neked a fentebb linkelt hozzászólásokat.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
ezt olvastam ismerősöm linkelte el.. nekem is meggyűlt a bajom a szaros TeleMax-al.. szerencsére nekem végül cserélték az egészet.. főleg mert már a végén annyira ideg lettem rájuk, hogy beégettem a kijelzőt, arra meg nemtudtak mit mondani, hogy minden lapon ott fityeg a beégett widget..
van itt telemaxnak topicja, plusz a fogyasztóvédelmes srác is elmondta, hogy hatalmas aktája van a cégnek.. de egyszerűen sokan nem veszik a bátorságot, hogy bepereltessék őket.. pl.: anno S4 esetén a random kijelző törés csavarodás miatt.. nevetséges azt is arra fogták, hogy az ügyfél odavágta valószínűleg a tokban és fóliával védett telefont, amit 160k-ért vett a földhöz, mert az milyen funny..
legszörnyűbb az egészben, hogy a samsung supportja iszonyat rendes és mindent megtett az én ügyemben is, de a szerviz meg egy rakás fos.. és ezen nem fognak javítani.. ezért van az, hogy olykor elgondolkodok, hogy a szaros macbook pro-mat anno az osztrákoknál leadtam, mert gebasz volt a töltéssel és nem az volt az első gondolat, hogy biztos én voltam a hibás, hanem másnap reggel 9kor már hívtak, hogy kész a cucc és azóta sincs baja..
-
Criton
veterán
jó, de a Telemax nem egyenlő a Samsungal. Vagy aki ha kijön az ügyfélhez akkor az az emberke is a Telemaxtól van?
Apple viszont ebből a szempontból jó, mert ők pont ezért nem adnak ide szervizt Magyarországra inkább cserélnek. Nekem a 4sből kb 7 csere volt anno, mert tényleg probléma volt vele. Akik semmibe nem kötöttek bele a Starking volt. 2 nap volt, és jött az új készülék. Vagy ha a Telemaxon kívül van más, akkor viszont nem oda kell vinni -
iSonic
addikt
Nincs sajnos, mivel az a fő szerviz.. egyébként igen én is csak a main supportot tudom dicsérni, amit a samsung csinál, de a telemax förtelem..
Más: valaki tudna segíteni, hogyan tudom kiszedni a JAVASOLT ALKALMAZÁSOK (FÜLHALLGATÓ) menüpontot, mert irtó zavaró, anno Kijelzőnél volt valami Környezetérzékenység funkció amit ki kellett lőni.. de itt ilyet nem találok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest