- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Az ES exproler látja a Win7 pc-t a hálózatok felderítésben de képtelen be jelentkezni. Úgy néz ki a Tűzfal nem engedi tt mit kell állítani hogy OK legyen?? -
veterán
válasz kiskutya0 #25949 üzenetére
Fentebb már leírták, próbáld ki play nélkül.
Net pedig alkalmazás függő, semmi köze az amazonhoz. Kemény 28mb-ot eszik. Komolyan kellene egy amazon ellenes topik.
Egy hátránya van, néha később kapja a frissítést.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
banhammer
veterán
Masnak se megy a Viber?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tag
-
Yager01
senior tag
Nálatok működik rendesen az intelligens görgetés? CM browser használok de se a szemes se a képernyő döntésre nem reagál, csak a beállításokban működik rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok, akadt egy kis problémám.
A telefonom - amit végűl nem is routoltam - véletlen szerűen leállnak programok. Beállítások, Exchange, Google Play stb. Mi lehet a gond? -
ricsics
csendes tag
Sziasztok! Első hozzászólásom ebben a Topicban. A napokban kezdtem el fontolgatni, hogy szeretett Note 2-met lecserélem egy Note 3-ra, tetszik a 16:9-es kameramodul, valamint a nagyobb látószögű előlapi, a Full HD kijelzőről nem is beszélve. Ugyanakkor nem szeretném, hogy csalódás legyen és aztán bánkódjak. Valakinek tapasztalat, aki 2-ről 3-ra váltott? Megéri? A Note 3 üzemideje milyen? Gondolok itt kijelző időre pl. Üdv!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz ricsics #25970 üzenetére
Én is kettőről váltottam. Sebességben bőven érezhető különbség van a 3 javára, term. és a kijelző is érezhetően szebb. Viszont a kamera tényleg gyengébb, ezt sajnos jóvá kell hagynom.
De összességében szerintem bőven megéri. Nekem a sebesség a legfontosabb."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Weeman1
veterán
-
banhammer
veterán
válasz Tav-Csoves #25969 üzenetére
A Google Play nalam is osszeomlik, nem tudom miert csinalja.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Yager01
senior tag
válasz torrente777_ #25972 üzenetére
Miért beszélnéd le a note 4 ről?
-
Yager01
senior tag
Erről mi a véleményetek? Érdemes rendelni?
http://m.ebay.com/itm/311034007295?nav=SEARCH
-
Hauptmann
addikt
Ezt a kamerafikázást nem értem. Tény, hogy vannak olyan készülékek, amik jobb fényképet készítenek (a lumia 1020-at ne hozzuk fel, mert az más kategória), de így is a felső harmadban van szerintem a Note 3. Arra, amire való egy telefon pici fényérzékelője, lencséje (pillanatok azonnali megörökítése), arra tökéletes. Ennél komolyabb felhasználásra fényképezőgép kell. Kevés fénynél, sötétben meg minden telefonkamera elvérzik a technikai adottságai miatt (kivétel az 1020). Van, ami kevésbé, van ami jobban, de mindegyik zajos lesz.
Az viszont tény, hogy a gyári alkalmazásnál jobb képeket készít a Snap Camera.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
A root nélküli készülékeknél ti hogy kezelitek a hirdetéseket? Egyszerűen ott vannak és kész? Milyen módszerrel írtjátok ki? Én az Adblock Plust tesztelem... úgy veszem észre, hogy teszi a dolgát de néha mintha lassítaná a kapcsolódást... pl.böngészésnél nehezebben tölt be.
-
Yager01
senior tag
válasz torrente777_ #25979 üzenetére
Értem. Nálam csak pár napja van 3, de nagyon tetszik, és agyalok rajta, hogy érdemes lenne megvenni a csúcsot. De ilyenkor fontos azok véleménye akiknek van tapasztalatuk.
-
Hauptmann
addikt
válasz Yager01 #25981 üzenetére
A kamerában némileg jobb, a QHD kijelző az FHD-hoz képest még mindig parasztvakítás szerintem (plusz a nagyobb felbontás elviszi a hardver agyobb erejét túlnyomórészt), nincs hőmérséklet- és páratartalom szenzor, ellenben van pulzus- és véroxigénmérő (kinek mi a fontos). akkuidőben állítólag jobb (ezt nem tudtam ellenőrizi). A tollérzékelés 2048 nyomáspontot tud megkülönböztetni 1024 helyett.
Én nem váltottam a 3-ról, mert nekem semmi újat nem mutatott, amiért érdemes lett volna váltanom.
-
torrente777_
aktív tag
Aki Echoe 21 Lollipop ot használ egy kis frissítés:[link]
- Additional lockscreen effect : Popping Colors from Note 4
- Fixed Echoe Downloads
- Grey Scale in Power Saving ModeRommer.
-
Hauptmann
addikt
válasz handrash #25983 üzenetére
Fényszegény környezetben nem hangyafasznyi képérzékelővel dolgozunk, hanem visszük a rendes fényképezőgépet, vakut. Legalábbis én így csinálom. Ha meg a haverokkal való sörözés van megörökítve, ott baromira mindegy a minőség, arra jó a Note 3 által készült kép is.
Ha a villanó ad kevesebb fényt, nincs olyan program, amivel meg lehet növelni a fényerejét? Anno a HD2-n volt ilyn app WinMo-ra, nagyon durván felemelte a fényerőt, igaz ott dupla led volt, de nagyon látványosan látszódott a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Hauptmann #25986 üzenetére
Itt nem arról van szó hogy jó vagy nemjó a kamera meg hogy milyen képeket csinál sötétben. A lényeg az hogy a note 2 egyszerűen szebb képeket csinál mint a 3. Nem arról van szó hogy a 3 szar hanem hogy a note 2 jobb.
Több esetben azonos viszonyok között sokkal jobb képeket készít a note 2. Barátnőmnek van, ugyanazt fotózzuk az ő képei jobbak ennyi...Note 4 pedig ugyanazt tudom elmondani melléraktam a sajátomat semmilyen sebességbeli különbséget nem tapasztaltam, a qhd parasztvakítás semmilyen különbséget nem látsz rajta pedig én allergiás vagyok a kijelzőre, de bárhogy hasonlítgattam, nem láttam különbséget a kettő között.
Míg a 2 és a 3 között azért bőven látható a különbség.
Nekem nem éri meg a note 4 felára. Szinte semmi újat nem kapok a pénzemért cserébe... sőt nekem a páratartalom mérő jól jön."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
ak76
senior tag
válasz Yager01 #25981 üzenetére
A minőségnek nagy mértékben odab×sz hogy fém a keret (és a váz),a kijelző a fhd-hez képest ég és föld,nem lehet egy lapon említeni a kettőt,még úgy sem hogy a N3 szerintem az egyik legeltaláltabb samoled panelt kapta,a sebesség kb ugyanaz,mivel a quad HD (vagy az optimalizálatlanság?) fogja a vasat rendesen,a kamera jobbnak tűnik,bár az a 2 nap amit nálam töltött nem adott elég időt minden apróság feltérképezésére,az s-pen könnyebben használható,az aksi idő kb ugyanennyi,vagy inkább kevesebb,maga a készülék sokkal nívósabbnak,"high endebbnek" tűnik az N3-hoz képest,ugyanakkor az a sok bloatvare baromság,amikkel telirakták (pulzus/vérokszigénszint mérő,ujjlenyomat szenzor) & tsai,egyértelműen nem érik meg azt a többletkiadást ami egy N3,és egy4-es között van.
Pár hónap múlva bemegy majd 150 alá,az alatt jó vétel lesz,és ki is növi a mostani gyerekbetegségeit,ámde azt már most látom hogy a lalipop' nem csak a Lg G3-ra lett elkúrva,függetlenül ettől a metrobúza material dizájntól,hanem a Samu is hadakozik a rendszerrel. -
Parallaxis
addikt
A fém keret nagyszerű, de az emberek zöme amúgy is tokban tartja (pl. én is a Samsung Protective Cover-ében), így a fém keretnek nem sok jelentősége van (főleg, mivel könnyebben sérül, mint a N3 műanyag kerete).
A kijelző valóban nagyszerű, ha papíron olvasod a paramétereit, vagy 10-15 cm-ről nézegeted, de az átlagos 30-35 cm-es nézési távolságból az ég adta világon semmi különbséget nem fogsz látni az N3 kijelzőjéhez képest (csináltunk vaktesztet kitakart készülékkel, ahol csak a kijelzők látszottak, 30 cm-ről 10 emberből 1 sem tudta megmondani biztosra, hogy melyik, melyik).
A kamera az egyetlen ami minőségi ugrás, bár itt is csak a Snap Camera és a Snapdragonos verzió párosa az, ahol valóban minőségi képeket lehet produkálni.
A többi amit írsz valóban úgy van, sőt azt még ki is hagytad, hogy jó pár funkció nincs is meg a Note 4-ben, ami a 3-ban megvolt.
Én úgy gondolom, hogy egyáltalán nem éri meg a cserét (mondom ezt úgy, hogy 1,5 hónapja használom és ebből 2 hétig a két készülék párhuzamosan volt használva).
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
Ha 1440p-s videót nézel a Note 4-en, egyszerűen lemászik a videó a kijelzőről. Megfelelő tartalmak megjelenítése esetén igenis kijön a nagyobb felbontás előnye, mondom ezt én is úgy, hogy a Note 3 kijelzőjét is imádtam, anno a kijelző miatt váltottam Note 3-ra. De most jobban szeretem a 4 kijelzőjét.
Kamera (még mindig...): A Note 3 kamerája egyszerűen tényleg sokszor csapnivaló minőséget produkál. Lehet vele kifogástalan képeket készíteni, de ahhoz szikrázó napsütés és stabil kéz szükséges. Amíg megvolt, rendszeresen szidtam a kamera miatt, nekem ez volt a készülék gyenge pontja.
Én kijelzőmániás vagyok, önmagában ez elég indok volt a váltásra, de a sokkal jobb kamera eggyel több indok volt. Ezt leszámítva tényleg baromi jó készülék a Note 3, alapesetben nem indokolt a váltás, nekem viszont megérte.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
fujifilm1
senior tag
válasz baladam86 #25991 üzenetére
szerintem ez egy korrekt n4 n3 hozzászólás.
Nem értem azokat akik elvakultan dicsérik a n3-at. és nem mondanék olyat hogy jobb az n3.
ez egyszerűen hiteltelen kijelentés...Mindamellett én maradok N3on még sokáig, mert nagyon nagyon jó készülék.
lehet vele jo videókat késziteni még viszonylag sötétben is.... ahol már a képek, - hát nem jók...stabil, gyönyörű a képe, rohadt gyors, stb...
-
baladam86
aktív tag
válasz fujifilm1 #25992 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem a kamera szidása közben megemlíteni, hogy képekre értettem leginkább, videókban nagyon ott van, én rászoktam az 1080p 60fps-sel való ("gördülékeny mozgás") videózásra Note 3-nál, nagyon szép tud lenni a végeredmény. Note 4-nél viszont hasznos az optikai képstabilizátor videózásnál, eltűnt a Parkinson kór a videóimból.
Leírom ismét, ha valaki teljesen meg van elégedve a Note 3-mal, annak nem érdemes váltani, a világot nem váltja meg a Note 4, de amiben jobb, abban kétség kívül jobb
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
-
banhammer
veterán
válasz Tav-Csoves #25993 üzenetére
Már írtam, hogy a Google Play nálam is véletlenszerűen fagy.
Pl.: a programok képeinek teljes képernyős nézésénél.A legbosszantóbb fagyás az volt amikor egy vásárlás közben fagyott le a GP és a megvásárolt programot nem tudtam felrakni a telefonra, mert azt mondta, hogy vegyen meg, de megvenni újra nem tudtam, mert akkor meg az az üzenet fogadott, hogy hiba a vásárlásnál.
A végén úgy oldódott meg a probléma, hogy a másik androidos gépemre felraktam a programot és utána már a Note 3-ra is fel tudtam tenni.
Hogy miért fagy a Google Play azt ne tőlem kérdezd.
Nálam Samsung Galaxy Note 3-on és a Samsung Galaxy Tab Pro 8.4-en is előszeretettel fagy.
Több elméletem is lehet a fagyással kapcsolatban:
- TW + 4.4.2-es android.
- Snapdragon 800-as SoC + TW + 4.4.2-es android.
- vagy valami program amit letiltottam és valahogy a Google Play igényli, hogy a háttérben fusson.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
apaszka
veterán
[Hivatalos kiszivárgott nyalóka!]
Nálam jó a PLAY.direkt töröltem,és vissza raktam appokat!
szerk:
Gyors leugrok alföldre,aztán kipróbálom azt hiszem! Mint írják simán a nyakába lehet engedni,és vissza lehet térni róla KNOX 0/0 -ával.
De még friss,lehet,hogy estére több komment lesz!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
banhammer
veterán
válasz Tav-Csoves #25993 üzenetére
Már írtam, hogy a Google Play nálam is véletlenszerűen fagy.
Pl.: a programok képeinek teljes képernyős nézésénél.A legbosszantóbb fagyás az volt amikor egy vásárlás közben fagyott le a GP és a megvásárolt programot nem tudtam felrakni a telefonra, mert azt mondta, hogy vegyen meg, de megvenni újra nem tudtam, mert akkor meg az az üzenet fogadott, hogy hiba a vásárlásnál.
A végén úgy oldódott meg a probléma, hogy a másik androidos gépemre felraktam a programot és utána már a Note 3-ra is fel tudtam tenni.
Hogy miért fagy a Google Play azt ne tőlem kérdezd.
Nálam Samsung Galaxy Note 3-on és a Samsung Galaxy Tab Pro 8.4-en is előszeretettel fagy.
Több elméletem is lehet a fagyással kapcsolatban:
- TW + 4.4.2-es android.
- Snapdragon 800-as SoC + TW + 4.4.2-es android.
- vagy valami program amit letiltottam és valahogy a Google Play igényli, hogy a háttérben fusson.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
muratomi1
senior tag
sziasztok
láttam youtube-on sammobile oldalán note3ra lollipop-t ami ugye TW kinézetű tehát ez akkor azt jelenti, hogy kint van note3ra az 5.0?
nem biztos, hogy fel kéne tennem mivel t-mobile-os volt a telefon de függetlenítve lett. Vagy ez nem okoz gondot? nem lesz megint T függő? (imei átírás történt)take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest