- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Krissz1983 #21151 üzenetére
Nincs mit!
Ez talán nem eredeti,viszont nem törik! Az eredeti igen! Legalább is ezt írták itt!Mapi szinten szedem ki belőle,és vissza! Nincs még semmi baja!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tomee007007
őstag
Speedshop
-
Peterson_
addikt
-
veterán
A minap sírtam ,hogy nagyon sokat fogyaszt a telefon üresjáratban! Nem hagyott nyugodni a dolog ezért elkezdtem mélyebben turkálni a fórumban.
Találtam egy érdekes leírást P3Dr0 tollából:
Eszrevettem egy erdekes dolgot. CPU-Z vel neztem a telefont es eszre vettem,hogy sokszor alap allapotban is eleinte 2 mag megy folyamatosan majd mind a 4. Egeszen addig amig ujra nem inditottam a telefont. Kerestem appot amitol lehet ez a "beragadas" de nem talaltam soha semmit. Megis ujrainditas utan par oraval esetleg fel nappal mar 2 mag vagy mind a 4 mag egyfolytaban uzemelt. Termeszetesen a telo nem feltunoen de merult. Aztan eljutottam oda hogy a power saving modot kikapcsoltam es reboot. Es laam csodat "megjavult" a telefon. Ures jaratiban 300 Mhz es 1 mag megy. Fogyasztasban lathatoan jobb eredmenyt ertem el. Pl. ma delelott 10 kor szedtem le a telefont toltorol es 47% az aksi. Beragadt allapotban jo ja 10% korul lenne. Szerintem a powersaving mode-ot elrontottak gyarilag. Akinek sokat fogyasztana a telefonka ellenorizze le hogy hany mag megy. Ha tobb mint 1 akkor inditsa ujra a telot es akkor nezze meg. Egyszeruen beragad valami es a proci allando terhelesen van meg ujresjaratban is.
Nálam dettó ez a helyzet volt!
CPU 0 300Mhz
CPU 1 1290 Mhz
CPU 2 1290 Mhz
CPU 3 300 MhzHiába kapcsolgattam az energiatakarékos módot össze-vissza, nem álltak le a magok. Csak a restart segített.
Na kb ilyennek kell lennie a proci használatnak( a CPU 0 azért nem 300Mhz mivel a ceruzával csináltam a képernyőmentést)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Krissz1983
aktív tag
válasz tomee007007 #21153 üzenetére
Köszi a segítséget már be is rendeltem egy infity White-ot
És olcsóbb mint eddig bárhol is láttam.Give them nothing but take from them everything
-
muratomi1
senior tag
válasz gyuri81 #21158 üzenetére
Na most én is megnéztem és ez jött ki ha be volt kapcsolva az energia takarékos mód.
Azért most megnézem, hogy is bírja tovább ha be van kapcsolva vagy ha nincs de ez elég fura.Szerk:
Viszont amikor ezt írtam gyorsan beléptem a cpu-zbe és ott energia takarékos módban mimd a 4 mag futott 1.4ghz-en energia takarékos mód nélkül meg 1.9ghz-en.
Mi a búbánatnak kell mind a négy mag a chromenak?[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
veterán
Hat erdekes ez a telefon!!
Mint tegnap irtam es a képen latszodik, hogy 3 mag stoppolva van illetve 1 mag megy.Ma olyan orankent megneztem, hogy hany mag megy es mindig le volt allitva 3 mag.
Most megneztem folyamatosan megy mind a 4 mag 300Mhz-en!! Ez megint mi a fene?? Miert megy folyamatosan 4 mag mikor semmit nem hasznalok??
A tokom ki van mar ezzel a telefonnal!!
-
patoga
tag
Nekem ezekkel eleg jol elketyeg.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2842028root kell hozza, es nem kell mindet feltenni.
-
veterán
válasz gyuri81 #21162 üzenetére
Nem kell ekkora feneket kerekíteni neki, tegnap én is ránéztem mind a 4 mag futott, kb 800 óránál jártam. Viszont nem vettem észre, hogy jobban merülne a telefon mint restart után.
A lényeg, amíg drasztikusan nem észrevehető, nem érdekel.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ck.
addikt
Nálatok egyszerre frissíti a play az alkalmazást vagy real time egyenként, amikor épp érkezik egy frissítés? Nálam állandóan vagy 5-10 alkalmazast frissít egyszerre és baromira belassul ez időre a telefon. Csak nekem ilyen fos?
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
-
veterán
válasz Silent77 #21166 üzenetére
akkor már téged is érdekelne,hogyha a 2-es illetve a 3-as magod beragadna 1200Mhz-en és úgy szívja az akksit mint az állat!
Hidd el ,hogy pont lesz@rnám én is hogy hány mag fut, de amikor beragadnak elég kellemetlen merülést tudnak okozni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tatu-1981
tag
Van köztetek olyan, aki Note2-ről váltott és mindkét telefonnal használt allshare cast dongle készülékkel screen mirroring-ot?
Ha jól tudom, a Note2 720p-s, míg a Note3 már 1080p-s képet tud kiküldeni a tévére. Arra lennék kíváncsi, hogy a nagyobb felbontás miatt romlik-e a képátvitel folyamatossága? Többször megakad-e emiatt a tévére kiküldött videó? -
veterán
-
veterán
A processzor beragadás oka megoldva!!!!!!!
Ha elindítjátok a kamerát, majd leállítjátok, akkor szépen be fog ragadni 1900Mhz-re a 2-es illetve a 3-as processzor mag !!!!!!
Hát köszönjük szépen Samsung!!!!!
-
Peterson_
addikt
válasz gyuri81 #21179 üzenetére
Nálam sem, de van hogy alapból rengeteget merül.
A tapasztalataim alapján a következők eszik az akksit rendesen:
-Viber
-Whatsapp(mindkettő kilőhetetlenül és folyamatosan fut)
-Google Chrome
-4G
-Illetve, ha nincs rendes lefedettség.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz #24536576 #21184 üzenetére
A Facebookot első körben irtottam ki.
Csakis böngészőből vagyok hajlandó használni...azt is csak amennyit nagyon muszáj.
A másik kettőt meg muszáj, sok ismerős van külhonban, legalább lehet voipolni, írogatni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
veterán
válasz tomee007007 #21186 üzenetére
Hasznalom ezt a progit, de nem mutat semmi kulonos beragadast vagy fogyasztast!
Viszont neha elofordul, hogy az S-line tokban mintha nem egeszen teljesen nyomodna be a bekapcsolo gomb rs ekkor ujra be kell nyomni hogy a telefon felebredjen.
Talan ez utan ment folyamatosan mind a 4 mag 300Mhz-en.Igen, gyari szoft van rajta, a legutolso XEH. ( es persze root)
Neked root-olt a keszuleked?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na asszem eleg volt, csinalok egy gyari visszaallitast!
Miket kell menteni, hogy ne kelljen tul sokat pocsolni a visszaallitassal?
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #21189 üzenetére
Beállítás---Általános---- Mentés visszaállítás----gyári adatok vissza állítása! Így a telórészt is vissza állítja nullára!
Ments előtte,ha van ott olyan mi kell!!!!!!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
siima
csendes tag
Sziasztok
ma felfedeztem egy karcolást a képernyo szélén és hát eléggé zavar a szemem mindig oda téved azóta...alig látható azonban ha joban megnézem mintha kiestek volna a pixelek vagy nemtudom hogy nevezik ezt(olyan a karcolás helyén mint mikor viz cseppenik rá és elmosódik) na szoval remélem érthető...A fóliát még a boltban rárakták ugyhogy most nemtudom hogy a karcolás csak a fólián van e vagy pedig a képernyőn...elméletileg ez a folia védi a karcoktól kulcs aprópénz stb...esetleg valakinek volt már hasonló? csak a fólia lehet?(de akkor azt nem értem hogy miért van az az általam pixelkiesésnek minositett jelenség -
apaszka
veterán
válasz handrash #21195 üzenetére
Igen! Viszont ha adsz fel lottót és nyernél,nem ezt mondanád,vagy ha munka ügyben jönne?
Ja és jön frissítés,vagy mint nekem rányomtam a mind törlésre????Aztán hívtak,hogy mi a faszt keresek itt,mikor Münchenbe kéne lenni már? ...............................Fehérvár havernak,
és ezt nekem nagyrészt tőlem saját célra lett készítve![ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz apaszka #21190 üzenetére
Beállítás---Általános---- Mentés visszaállítás----gyári adatok vissza állítása! Így a telórészt is vissza állítja nullára!
mármint ezt hogy érted? A telefon belső SD-jét is formázza?
A play-ből letöltött alkalmazásokat vissza fogja majd pakolni a telefonra? ( nincs kedvem kb 120 alkalmazást kézzel visszatenni)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest