- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Jó képeket csinál ez
Bár utóbbinál érdekes, hogy a képernyőn direkt úgy fotóztam, hogy az antenna teteje is a képben legyen, de a fényképen mégis kilóg...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Létezik amúgy valami gyors kamera elérés, zárolt állapotból?
Illetve a gyári böngészőben lehet valahogy sütiket törölni?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Namost én az istennek se találom ezt a lockscreen allogato részt ami a videón van....? Nálam a képernyő zárolás részben ilyesmi nincs, hogy mit akarok odapakolni, csak Pl az óra widgetet allogathatom., vagy a lezáro mintát. ..
Ja amúgy a táska a lányomé
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Jósokat keresek... Váratlanul eladtam az s2-met ma. Dillemmázom, hogy beballagjak-e a T-mobilba holnap és vegyem meg a Note 3-at, 11hó kamatmentesre, vagy várjak egy kicsit, hátha a karácsonyiőrületben lejjebb megy az ára. Ha csak 10%-ot is, az is süti lenne.
Még az is lehet, hogy beesne egy note2 egy év garral 82.000 körül. S2-m volt két éve.
Szerintetek?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Gabbana #1208 üzenetére
note 3 ha eltudod képzelni hogy ekkora a telefon, most ez az egyik legjobb ha nem a legjobb készülék a piacon. senki nem panaszkodik hogy fagyna. kevesen romolnak ez is jót jelent, én simán ezt venném. (nekem van is)
össze hasonlitási alap kedvéért nekem volt s1,2,3 not 2, most 3 és bátran mondom én szeretem ezt a telefon.
-
Gabbana
aktív tag
válasz Bagoly81 #1209 üzenetére
Ár/értéken gondolkodom kizárólag... Megtehetem, meg tudnám venni kp is. De 199.000 Ft...
Nézhetem úgy is, hogy ha 170.000 lenne, az se tűnne fel.. egy gyorshajtás a különbség. Nemtom. De azért ez egy i7 laptop ára, vagy mittudomén. Nem hergelni akarok senkit, hangosan gondolkodom
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Peterson_
addikt
válasz Fir3Fly #1176 üzenetére
Köszönöm szépen!
Szerintem ma felhívom őket, ha már egy kedves hölgytől kaptam névjegykártyát ilyen szöveggel:
"Feltétlenül engem keress".
Úgyhogy szerintem is valami jutalék-féle van a dolog mögött
Engem a fehérre mondjuk próbálhat rábeszélni, mert szerintem pont ez az a modell aminek ez a szín nem áll jól.
Meg hát megrendeltem már a fekete dualshockot a későbbi emulátorozáshozEgyébként a tartozékokról tudnál mondani valami infót?
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Kurrens
tag
válasz dahaka1 #1193 üzenetére
Ez a B-Tel-es ár tetszik... Van valakinek garanciális tapasztalata velük?
Le lehet valahogy ellenőrizni, hogy a Samsung garancia érvényes-e? Olvastam itt ilyet, hogy a
+2 hónap beregisztrálása után is visszadobta a Samsung szervíz, hogy nem a Samsung
Magyarország Zrt.-től származik a készülék és csak 1 évig javítják.Mit érdemes ellenőrizni vásárláskor?
A következőkre gondoltam:
1. Dead pixel. Amoled-nél van ilyen?
2. IMEI. Ennek itt mi az előhívó kódja?
3. Knox. Ez hogy jön elő (Download mód?)? Ez mondjuk elvileg kicsit segít, hogy a boltok
ne mókolják át a telefont könnyen.
4. Custom ROM flag (ha jól tudom a Knox flaggel egy képernyőn jelenik meg.
5. Mi a Magyarországon pillanatnyilag hivatalos független ROM kódja, ha le akarom ellenőrizni?Bocsánat a sok kérdésért, de hátha másoknak is hasznos...
-
csabahorti
csendes tag
Ma szerencsés Samsung Galaxy Note 3 Flip Wallet tulajdonos lettem A telefon szerdán lesz két hete hogy megrendeltem a Telenortól és ma is annyit tudtak mondani hogy talán csütörtök!!! Nem bírom már sokáig már egy hónapja csak Note3-as vidiket lesek
-
Locutus
veterán
Visszatérve a QI témára... most akkor ehhez az indukciós töltőhöz tényleg egyedi hátlapot adnak? Mert amazonon úgy olvasom, hogy jóval gagyibb az, mint a gyári N3 hátlap...
-
Necc
addikt
válasz Locutus #1225 üzenetére
Ott vannak az erintkezok a telefon hatuljan, de a gyari hatlapon nincsenek erintkezok ravezetve, igy azt cserelni kell. Es persze hogy a 3-rd party cuccosok rosszabb minoseguek mint az eredeti.
Vagy meg mindig ott van a hivatalos Qi szett a Samsungtol, ok hazon belul csak hozzak az eredeti minosegetYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
kristof83
aktív tag
Úgy néz ki elhagyom a topikot, mert ugyan nemrég vettem a Note 3-asomat, de hiányzik a régi kedvencem az Xperia Z Ultra!
Egyszer premierkor volt már egy pár napig, de akkor nem voltam megelégedve a kamera minőségével.
Azóta amiket próbálgattam nem jöttek be annyira, így ennyi kompromisszumot hajlandó vagyok kötni!
Minden Note3 használónak sok örömet a telefonhoz, találkozunk a Z Ultra topikba, ha valakit érdekel a készülék! -
Locutus
veterán
-
Necc
addikt
-
GeoJoe
senior tag
Eredetileg a note 3 az előrehozott karácsonyom de annyira messze vannak még az ünnepek... geart használ valaki hozzá?
#1232 engem az őrületbe kerget h az emailcímeket is felveszi a névjegyzékbe. Inkább csinálok néhány hetente egy biztonsági mentést a laptopra
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Locutus #1237 üzenetére
Pedig szerintem teljesen egyertelmu, hogy .
Egy IQ nelkuli fikazasra ragerjedt tomegtol megis milyen objektivitast lehet varni? Irnak a sok anyazas koztt legalabb olyan dolgokat, hogy pl. sokkal konnyebben karcolodik, jobban meglatszodnak rajta a karcok, ujjlenyomatos lesz, vagy barmi ertelmeset ami tenyleg a minoseg negativitasara mondhato?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
DrJaka
aktív tag
válasz Varszegig #1244 üzenetére
Most megnyugtattál
Vagy Te vagy félreinformálva, vagy Én
Megvásárlás másnapján az Aradi utcai samsung szervízbe bevittem.
Nyugtát+Jótállási jegyet odaadtam, megkérdeztem hogy minden rendben van-e a telefonnal.
A hölgy felvitte a szervízes kollégának 10-15 perc múlva hozta vissza, és azt mondta hogy minden rendben.Huawei Mate 20 prO
-
DrJaka
aktív tag
válasz Varszegig #1248 üzenetére
Remélem nem nagyon kell majd igénybe vennem a garanciát.
Bár kicsit furcsa nekem hogy az egyik Samsung szervíz A-t mond a másik B-t.
Az Alleeban azt mondták hogy osztrák független a telefon ezért csak az osztrák számlával (ami persze nálam nincs) együtt érvényes a garancia.
Az Aradi utcai meg azt mondta tény hogy imei alapján osztrák a telefon, de mivel a magyar gsm boltos nyugta lekövethetően egybevág a készülékkel így minden rendben...
Tanulság: Ha gondom lenne nem az Allee-ba viszemHuawei Mate 20 prO
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor