- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
válasz #49935616 #630 üzenetére
Én is láttam már korábban ezeket a módszereket, ne nem akartam buherálni a telefont (hátha garancia vesztéssel jár).
Egyébként milyen előnyökkel jár, ha root-olva van? Ami számítana, hogy automatikusan tudnám ki-bekapcsoltatni a repülő módot (mert 4.2-nél az root nélkül nem lehetséges).
Ami jóval többet jelentene, ha rátenném a CWM recovery-t is, legalább normálisan lehetne backup-ot készíteni a telefonról (mert a kies-sel sajnos nem lehet).
TommyY
-
törölt tag
Root nélkül is lehet a repülő üzemmódot időzítve automatikusan kapcsolgatni és még sok egyéb dolgot:Antutu Smart Profiles Free
Root: tűzfalban letiltható alkalmazásonként a wifi és 3g adatkapcsolat, reklámblokkolás, törölhetők a root nélkül csak letiltható alkalmazások, rendes backup.
Root =garanciavesztés, szervíz előtt ezért unroot.[ Szerkesztve ]
-
szaboknak
aktív tag
-
TommyY2
tag
válasz #49935616 #654 üzenetére
A repülő üzemmód szerintem nem működik automatikusan, legalább is én nem tudtam működésre bírni.
Valóban, ha root-olva lenne, a Titanium backup-pal lehetne teljes mentést készíteni, valamint még a led-eket is villogtatni nem fogadott hívás esetén.
A kérdés az, hogy a telefon bárminemű meghibásodása esetén mennyire lesz látható jele a root-olásnak?
TommyY
-
törölt tag
A repülő üzemmód működik az Antutu Smart Profiles Free-ben, most próbáltam ki. Timing üzemmódra kell állítani a profilt, ott megadott időpontban ki vagy be kapcsolható többek között ez is meg még sokminden. Nálam nagyon jól működik.
Root önmagában még nem elég az érintőgombok háttérvilágításának villogtatásához. Kernelt kell cserélni hozzá, szóval felejtős, mert rizikós. Sms-hez esetleg állítsd be a többszöri hangjelzést x percenként meghatározott alkalomszor, ezt a telefon alapból tudja.
-
TommyY2
tag
válasz #49935616 #659 üzenetére
Érdekes ez a repülő üzemmód, először én is az antutu-val próbáltam, természetesen nem működött és nem is tetszett annyira (ha jol emlégszem, a repülő üzemmód nem kezelte megfelelően a wifi-t és egyéb beállításokat sem). Keresgéltem és találtam egy jobbat, Profile Scheduler+. Szerintem ez sokkal profibb, természetesen a repülő mód ezzel sem működik (több helyen írták, hogy android 4.2 felett root jog kell hozzá).
TommyY
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
tecra s1
tag
Üdv. Napok óta próbálgattam a MÁV wifi kapcsolatait. Kellemes meglepetés volt, hogy simán gond nélkül tudtam netezni. Ami nagyon tetszett, hogy automatikusan fel kinálta a MÁV oldalát es nem kellett keresgélni. Királyság.
-
hunter84
aktív tag
Barátnőm most vett egy ilyen készüléket, azt tudja valaki merre találom az automatikus fényerő, mint beállítási lehetőséget? Van egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
titi1990
tag
válasz hunter84 #667 üzenetére
[link]
Ez egy angol nyelvű leírás arról hogyan lehet automata fényerőt csinálni. (A Tasker nevű program nélkül is működik.) Annyi a hiányossága a megoldásnak, hogy csak a képernyő feloldásakor állítja be az éppen szükséges fényerőt az előlapi kamerát használva. Én ezt használom és szerintem jobb mint manuálisan állítgatni állandóan a fényerőt. -
szaboknak
aktív tag
Mindenkinek tudom ajánlani ezta progit nagyon jól szabályozza a fényerőt.
Külön köszönet titi1990-nek.hogy megosztotta.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
gazfickó
tag
Üdv! Azt meg tudnátok mondani hogy van e ebben a cuccban S-Health? Nézegetem most T honlapján, ennyi pénzért nem tűnik rossznak..
-
SkyLine3000
addikt
válasz gazfickó #679 üzenetére
Én is először ezt a telót néztem, aztán jöt az LG F6. Ugyanezért az árért (igaz csak telenornál van) jobb kamera (8 vs. 5mp kamera, 1080p vs. 720p videó), jobb kijelző (IPS vs. TFT), nagyobb akksi (2460 vs. 1800 mAh). Úgyh én nem bántam meg. Rohadt gyors a teló. Sehol semmi akadás. Jó lett optimalizálva. A Galaxy W-met azért elég szarul optimalizálta a samu. Azon a hardveren sokkal jobban kellett volna szaladnia. Mondjuk a CM romok ezt megoldották. Az Lg vhogy jobban megírja a szoftokat.
Igaz, nekem az Ace mérete jobban bejön. Az Lg 4,5 mérete már nagyon határeset nálam. De kénytelen leszek megszokni. Az akksi viszont brutálisan jó.
Egyszeűen kénytelen voltam az F6-ot venni, mert ua árért jóval többet nyújt. -
törölt tag
válasz SkyLine3000 #682 üzenetére
Köszönjük az élménybeszámolót, de ez nem az Lg F6 fórum.
-
SkyLine3000
addikt
válasz #49935616 #683 üzenetére
Tudom. Ha nem jelenik meg az F6, vagy mondjuk csak a tmobilnál, én is az Ace 3-at vettem volnam meg. Néztem, próbáltam. Közelebb is állt hozzám, mivel előtte is samu telóim voltak, + van is. Az Lg kicsit más, de szokható.
Mivel az asszony telóját is le fogjuk cserélni, azért tartom szemmel ezt a fórumot is, mert az Ace-t néztük ki neki. Neki az F6 már túl nagy. Mondjuk eredetileg én sem akartam ekkora telót venni. Most is azt vallom, h nekem a 4 coll lenne az ideális. De ez van.
Ahogy olvasgatom, az Ace akksija sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
gazfickó
tag
válasz mathaus=) #681 üzenetére
Az elmúlt percekben megtörtént a dolog, péntekre várom, remélem nem okoz csalódást..
SkyLine3000: Én is néztem az F6-ot, jó is, de T-mobilos vagyok így nálam az kilőve. Viszont ez az Ace tetszik, eredetileg jobbat,drágábbat akartam, de igazából ennyiért meg bőven megéri adni neki egy esélyt szerintem..Xperia minim után ez is nagy váltás lesz már..
[ Szerkesztve ]
-
palibaba89
újonc
Hi!
Azt hiszem itt van a legjobb helyen, hogy megosszam tapasztalataimat az ACE sorozat legújabb üdvöskéjéről.
Ma másfél hónapja kb, hogy vettem a telót (október 24.). Szeretem a Samsungot, volt is Minim, ACE-em 1-es 2-es, hát nem sokat vacilláltam, sok vagy nem sok, az akkori 65000-ért egy összegben megvettem a T-Mob-nál a 3-ast, és siettem is haza boldogan h. sz***rá nyomkodhassam.
Nagyon frankón működött, aztán eltelt egy hét, és észrevettem, hogy ha headsetet dugok rá, akkor random (10/1) dob egy restartot. (Nahát)
Aztán újabb pár nap, és talált valami frissítést. Letöltés oké, telepít, használ(na) ha a wifi működne. Merthogy 1-3 kbps-re csökkent az adatátvitel. (Ejnye) Gyári restart, és újra működik.
Innentől nagyjából semmi baja nem volt, de egyszer csak feltűnt, hogy egy hosszabb beszélgetés után, isten tudja milyen beállításokba vagyok, esetleg tele van írva a kijelző számokkal, képeket "nézegetek", szóval barangolok a menüben össze vissza, lezárt kijelző mellett is! Újabb kompromisszum, akkor lezárom minden hívásnál én magam, és nem lesz ilyen baj. Ez is megoldódott.
Ma reggelig, mikor is hazaérve, volt nagy meglepi, ugyanis a teló szerint "csak segélyhívás indítható"... Hurrá, alig vártam mi a következő poénja. Restart 1, restart 2-3, gyári restart... Semmi. Volt időm, nyitásra bevittem a T-mob-hoz, ők is végig zongorázták, semmi. Frissítették, semmi. "Hm... Ilyen még nem volt. Bent tartanánk kivizsgálni" Jó ötlet, úgyse működik per pillanat.
Szóval jelenleg úgy áll, hogy másfél hónap alatt újraindult, kószált a menüben, csak segély hívogatott (korábban is de akkor észhez tért), megcsúszott a wifi-je, és 3 alkalommal közölte h. "a beállítások leállt"
Kíváncsian várom h. mi lesz a sztori vége, de az már úgy körvonalazódik, hogy nem kéne nekem ezt a típust tovább erőltetni.[ Szerkesztve ]
-
Viktor89
aktív tag
Lehet,h kifogtál egy hibás darabot. Ettől még nem szar az összes.
-
TommyY2
tag
ACE 3-mal nem kompatibilis, legalább is a Play ezt írja. Valószínű azért mert nincs benne fényerő szenzor?
Egyébként én is próbáltam már a Lux-ot. Néhány napig fent volt, lehetett volna még finomítani a beállításokon, de letöröltem, mivel többször is 1 nap alatt teljesen lemerült a telefonom (gondoltam, hátha az miatt). Lehet, hogy valamelyik másik app beragadása okozta a problémát, de most már mindegy, megvagyok nélküle is.
palibaba89: Ez eléggé siralmasan hangzik. Egyébként én is közel ennyiért vettem, de szerencsére nekem még nem volt vele semmi probléma (még a wifi-vel sem).
TommyY
[ Szerkesztve ]
-
palibaba89
újonc
Hát igen, de amikor működött, akkor jól működött. Nem akad nem fagy stb... mondjuk ez most annyira nem vigasztal. Elég valószínű h. ez a példány adta fel elég hamar a harcot idejekorán, T-mob szerint esélyes h. kicserélik, szóval 1 hét, és kiderül mire jutottak Samsungék.
-
Gedeon31
addikt
válasz palibaba89 #687 üzenetére
Kíváncsian várom h. mi lesz a sztori vége, de az már úgy körvonalazódik, hogy nem kéne nekem ezt a típust tovább erőltetni.
Szintén nem erőltettem annak idején pár nap után vissza vittem nem kínlódtam vele.
-
palibaba89
újonc
Nem akarok senkit meggyőzni se lebeszélni, mindenképp le akartam írni h. én miképp jártam, ez csak egy teló a sokból. Abban azért reménykedek h. csere lesz a vége nem szerviz, mert mindenképp szeretném továbbadni, inkább valami másik telóval próbálkozni.
-
futureboy
tag
válasz palibaba89 #692 üzenetére
Nagyjából hasonló (korábban írtam már) problémákkal küzdök én is! Egy hónapja vettem, abból egy hétig volt nálam, a többit szervizben! Már másodszor kellett visszavinnem, mert elsőre sajnos nem sikerült "megjavítani" bár 2 hétig náluk volt... Most várom a fejleményeket. Persze közölték, hogy emiatt még nem cserélik ki... Ja, és persze ilyennel még nem találkoztak soha...
-
Viktor89
aktív tag
Pedig értehető,ha te kamerázol vele akkor is merül a telefon.
-
LonGleY
veterán
válasz Viktor89 #695 üzenetére
- A sima fényszenzor igénybevétele is merít (csak az ugye célhardver).
- Valószínűleg különbség van a folyamatos kamerázás és a pár másodpercenkénti mintavételezés fogyasztása között...
E kettő pedig közelebb hozhatja a szenzor- és a kameraalapú fényérzékelés energiaigényét. De hogy mennyire közel, ez volt a kérdés.
TommyY2: Egyébként Wakelock Detector-al egy pillanat lett volna kideríteni, hogy mi szipkázta le a gépet. Jó lett volna a YAAB nagyon, hogy ne kelljen foglalkozni a témával, de legrosszabb esetben is egy csúszkát állítok majd be barátnőmnek. Elég fájó hiányossága a gépnek ez...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz SkyLine3000 #697 üzenetére
A HTC One V is ez a kategória volt kb., abban van, iránytű viszont nincs.
Igazából a prioritását nézték el a szenzoroknak a Samsungék...[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
válasz SkyLine3000 #699 üzenetére
Lehet hogy en vagyok az egyeduli de engem az elozo telefonomnal idegesitett az automatikus fenyeroszabalyozas.. foleg amikor lampafenynel ide oda kapcsolgatta. Nekem sokkal egyszerubb lehuzni az ertesitesi savot es ott huzni a fenyeron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest