Új hozzászólás Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
Na feltettem én is, tapasztalatok.
Negativ : -a ramkezelés nem az igazi még ha peldaul megnyitok egy bongeszot es kozbe toltok le playrol valamit, megszakad a letoltes.
- ha a szam megjelenitese/elrejtését akarom állítani, nem lehet hibaüzenettel kidob
- nem szinkronizálja a naptárat a Google-el
- ha rogzitunk egy appot a kijelzore, nem tudunk belole kilepni csak ujrainditassalPozitivum : - gyors
- a fentieken kivul stabil
- dizajn ( bar ez szubjektiv ugye) -
Angelotti
tag
@Mindenki és @KaiotEch
Tuti nem akksi probléma, félig volt az akku amikor hirtelen kikapcsolt azóta sehogy nem lehet életre kelteni. A Kiessel próbálkoztam, de mivel nem tudom bekapcsolni sehogy sem a telót nem sikerült frimware-t tolni rá (power + középsőgomb + hnagerő le, erre a kombóra se reagál.)
Itt van még egyszer a problémám:
Egy ismerősömnek hirtelen megadta a magát az ACE 3-a. Egyik napról a másikra se kép, se hang. A töltést se akarja felvenni, nem volt rootolva. Nem lehet bekapcsolni. Mivel és hogyan tudnám feltámasztani?
Köüszi a válaszokat,
Üdv, Zoli.(*)(*)
-
törölt tag
válasz 22Dávid22 #3999 üzenetére
Ugyan azok az appok vannak fent, mint CM11 alatt, szóval ez kilőve.
ez igaz, viszont alatta a rendszer cserélődött ki cm11 (4.4) - ről cm12 (5.0)
a "régi" app-ok még a 4,4 re lettek akkumulátor tekintetében optimalizálva
az új 5.0-ás rendszer egész más, ha erre az új környezetre írják, vagy frissítik majd
az alkalmazásokat akkor tovább fogja az akkumulátor bírni más a futtatási környezet
(de ezeket te is tudod)Angelotti: én annyit tudok neked segíteni, hogy ilyen problémánál jön a kizárásos szitu
vagyis szerzel egy új akksit azzal próba vagy másik ugyanilyen készülék aztán megtudjuk
hogy valójában melyikkel van probléma
s hogy hogyan tudsz szerezni másikat ha nincs közeledben?
vagy media markt ban próba,vagy újat veszel majd visszaviszed 72 órán belül
a régi akksival[ Szerkesztve ]
-
csibabu
tag
Ma este én is felrakom a cm12 van még kétség bennem de remélem jó lesz és fog működni a hibák amiket esetleg irtatok azokkal együtt tudok lenni, meg folyamatosan javítják a romot remélem a multitasking is jól fog működni a lényeg hogy gyors legyen és stabil
iPhone 14 Pro
-
Angelotti
tag
válasz #12612096 #4003 üzenetére
Szia!
Épp azt írtam, hogy tuti nem aksi probléma, ez 100%.
Ha winfos alatt feldugom usb-re adja a hangot, hogy talált vmi hardvert, de 5 másodperc múlva jön a "lecsatlakozó hang". (nem ír ki természetesen semmit mit talált.) Viszont ha usb kábellel Menü+power+hangerő gombot nyomom folyamatosan, akkor újra jön a "találtam vmi hardvert hang", ha pedig felengedem a gombokat (tarthatom őket akár percekig is) ismét "lecsatlakazik"(*)(*)
-
törölt tag
válasz Angelotti #4005 üzenetére
a töltést csak fel kéne vennie
mindenképpen rakj bele másik akksit lássunk tisztán ezzel a kombóval akksi+telefon nem működik
ugyanakkor meg kéne nézni mondjuk usb részt nem-e zárja össze valami "szemét" az áramkört
nem-e esett vízbe, vagy zuhant a mélybe (tokkal) vagy valami hatás nem-e érte
ha garanciás akkor ne szedd szét csere..... ha már nem, akkor bele kellene nézni nem-e valami
oda nem illő cucc van benne vagy valami nyom ami árulkodik a rossz használatról
el kellene indítani sim kártya, sd kártya nélkül is,meg egy új akksival is.
lehet lcd panelnak van valami baja, de akkor már szvsz kuka lesz a cucc
meg azt is ki kéne próbálni hogy kikapcsolni tehát sokáig kb 5 percig nyomni a power gombot
meg azt is hogy akksi kivesz másnap berak bár gondolom ezeket már kipróbáltadcsibabu: telepítésnél ügyel arra amit nemrég írtak itt, vagyis a sorrendre
mert látom sok embernek alkalmazás leállás van ..... nekem tökéletesen megy minden[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Angelotti #4005 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő
másik töltővel is próbálkozz
a windows -os témával ne foglalkozz
a töltést fel kéne venni azt azért írtam mert vannak fokozatok van a simán felrakod töltőre de nincs
bekapcsolva a telo ilyenkor a töltő féle ikon jön fel ha idáig se tud eljutni ezt hanggal is jelzi ha jól tudom akkor nem kijelző hanem akksi vagy töltő ha viszont ez bejön hanggal jelzi akkor kijelző lesz szvsz........ meg van a következő fokozat mikor be is kapcsolod s boot recovery tmobilos
salala stb stb.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz DDaniel #4008 üzenetére
hello
van egy olyan weboldal hogy tmobile.hu ott jobb sarokban fent van olyan hogy belépés
sms re küld kódot, na ott nem lehet kikapcsolva valami azért írja mindig hogy
átirányítás
tudom mert nekünk is ez volt, érdekes voltunk bent tmobilnál s ott azt mondta a nő
hogy neki is kiírja nem kell vele foglalkozni aztán én hazajöttem s kikapcsoltam
a webes felületen havernak, most olvasom telenoros de gondolom telenornál is van ilyen
weboldal ahol tudsz állítgatni dolgokat, ha nincs menj be telenorhoz kapcsolják le neked központilag[ Szerkesztve ]
-
DDaniel
tag
válasz #12612096 #4009 üzenetére
Köszi a választ! Igen, a telenor online-ra én is felugrottam, hogy legfeljebb kikapcsolom akkor a szolgáltatást, de gondoltam, hogy hátha van valami megoldás, amire nem találtam rá... Ezek szerint akkor neked is csinálta ezt a jelenséget, hogy bekapcsolva maradt a kijelző, vagy más miatt kapcsoltattad ki?
-
csibabu
tag
Na felraktam tegnapi este a cm 12-t eddig tetszik nagyon gyors és működik minden alkalmazás nekem nagyon jók az animációk és tényleg gyorsabb a telefon a messengerrel volt problémám de letöröltem meg felraktam és jó a facebook alkalmazást érzem úgy hogy kicsit lassan indítja el. Meg ami negatív még hogy szerintem van olyan hogy elindítom a letöltést és ha közben csinálok mást a telefonon akkor megszakad vagy ilyesmi de nem folytatja. De ez sem mindig. Egyébként tényleg minden jó és minden működik tetszik a zár képernyő meg hogy ott vannak az értesítések
iPhone 14 Pro
-
22Dávid22
aktív tag
válasz mathaus=) #4012 üzenetére
Így most már nekem is megy. Szerintem szemétség a Google részéről, hogy nem optimizálja kellőképpen az új Androidot a fizikai gombos telefonokra. (Azért nem lehet kilépni egy programból, mert ezen a telefonon nincs "Áttekintés" gomb.) Oké, már egyre inkább terjednek a képernyő gombok, de pl. a Samsung csak fizikai gombos telefont gyárt. Reméljük a CM majd javítja a hibát.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Gyula196906 #4016 üzenetére
Túlpörgetéssel vagy nélküle?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Gyula196906 #4018 üzenetére
Na, akkor nem tudom, hogy nekem ehhez képest mitől lett ekkora a pontszám, pedig ügyelek arra, hogy a lehető legkevesebb dolog fusson a háttérben. Gyári rendszeren én is magasabb pontszámokat kaptam, de csak azért, mert a Samsung gyári rendszereiben van egy beépített csalás, ami ha tesztprogramot észlel, megemeli a telefon teljesítményét.
-
szaboknak
aktív tag
CM12-ben lehet képernyő mentést csinálni? Egyébként nagyon jó már most is ez a rom nekem a cm11 ben több problémám volt mint ezzel.
Ezen tökéletes a kihangosítóm,az OBD2 és tegnap kipróbáltam és bele tettem az utolsó cm11 ből a kamera apk-t és azzal működik a video felvétel és be lehet állítani,hogy a memkarira mentsen amit eddig egy alkalmazással sem tudtam beállítani.[link]Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
csibabu
tag
Ha formázom az sd-t mármint ami a telefonban van, mert nincs külön se kártyám, akkor attól nem fog összeomlani a rendszer? Cwnből lehet formázni?
iPhone 14 Pro
-
-
22Dávid22
aktív tag
Na, frissült a CM12 5.0.1-re. Kíváncsi vagyok, miben jobb. Mindjárt felteszem.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz csibabu #4027 üzenetére
Csak wipe cache. CM11-nél még kellett emellett a wipe dalvik cache is, de mint tudjuk, az 5.0 már ART-ot használ.
Szerintem ennek a frissítésnek a legnagyobb durranása az alkalmazások SD kártyára helyezésének a lehetősége, ha beállítod, hogy a preferált tárhely az SD kártya legyen, akkor bármelyik letöltött alkalmazást át lehet rakni. Én inkább a "Rendszer döntse el" opción hagytam, a későbbi gondok elkerülése érdekében. Ez esetben ugyan úgy működik, mint a korábbi Androidoknál.
Még kaptunk egy pár CM funkciót is, de ezek szerintem még csak apróságok. (Viszont valaki hiányolta itt a home gombbal történő hívásfogadást, ez most már lehetséges CM12-vel is.)Egyébként bekalibráltam az akkumulátort és az üzemidő is visszaállt a szokásosra.
-
22Dávid22
aktív tag
Az akksi kalibrálását ezzel végeztem: [link]. Egy tipp: miután bekalibráltad, azután merítsd le teljesen a telefont és lehetőleg ne kapcsold ki, én most nem merítettem le teljesen, hanem előbb frissítettem és most el lett rontva. Kezdhetem előröl
Gyula196906:
Én először csináltam egy backupot, azt lementettem biztos helyre, majd wipe data/cache/dalvik cache, majd format /system, install zip from sd card, miután kész lett, a biztonság kedvéért a wipe-okat megcsináltam újra. Az első boot nekem 5 percig tartott. -
22Dávid22
aktív tag
Találtam egy jó kis kamera alkalmazást CM12-re: [link]
Ez hasonlít a CM11 kamerájára, tökéletesen működik, magyar nyelvű, kompatibilis a zárképernyővel, tehát lezárt képernyőről is el lehet indítani, de mivel a További beállítások menü kimaradt belőle, ezért az SD kártyára való mentést nem lehet beállítani. Én ezt elnézem, mert úgy tűnik, hogy ezt csak 10-ből 9 program tudja csak... Még AOSP kamera téren szétnézek, de ha nem jó, akkor ez a program jó lesz.
Bírom ezeket a sablon reklámszövegeket, a telefonomon a létező legfrissebb Android van, mégis azzal fogad, hogy az Ön telefonján futó Android 5.0.1 elavult. Frissítsen most! -
22Dávid22
aktív tag
Találtam egy újabb kamera alkalmazást, ezt töltsétek le: [link] Tudom, van újabb verzió is, de az nekem nem működött.
Ez is ugyan azt tudja, mint a CM11 kamerája, beleértve az SD kártyára való mentést. Annyi a különbség, hogy más az UI. A videó készítés hasonló a gyári Samsungos kamerához, ha megnyomod a videó gombot, azonnal indul, vaku mellé pedig csak akkor van, ha bekapcsolod, automata és kikapcsolás esetén nincs.
Eddig két bugot találtam benne: 1. A kikapcsoló gombbal való exponálás nem működik, helyette lezárja a képernyőt. 2. Ha zárképernyőről indítod, akkor Beállításokat nem lehet megnyitni, ha megprobálod, akkor nem fog az egész elindulni addig, amíg fel nem oldod a telefont és ki nem húzod az alkalmazáselőzmények közül.
Egy tipp: csak egy kamera alkalmazás legyen fent, az alap CM12-s legyen letiltva, mert különben ha lezárt képernyőről indítod, akkor jobb esetben csak a kamera lesz használhatatlan újraindításig, rosszabb esetben az egész rendszer. -
22Dávid22
aktív tag
válasz 22Dávid22 #4035 üzenetére
Frissítés: bizonyos idő után a zárképernyőről való indítás után teljesen lefagyasztja a telefont, csak az újraindítás segít. Viszont ezt nem csak ez a program csinálja, hanem nekem már mindegyikkel előfordult, szóval a CM-ben van a hiba. A mai nap folyamán ezt megkérdezem kostoulhs-tól.
-
-
-
szaboknak
aktív tag
A legfrissebb Crome böngésző nektek is vacakol? Még szerencse,hogy elmentettem a régebbi verziót mert azzal tökéletes.
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
22Dávid22
aktív tag
válasz #12612096 #4046 üzenetére
Én most személy szerint a Next Browser-t ajánlom és használom. A Google Chrome-t sose szerettem, pedig asztali gépen szerintem verhetetlen, már legalább 5 éve azt használom. De persze kinek mi jön be, ezelőtt a Dolphin Browser-t használtam mióta megvan az első droidos telefonom, kisebb-nagyobb megszakításokkal. De aztán jött a 11-es verzió és elrontott mindent. A CM Browser is tetszett, amíg nem volt benne az az oldalról behúzható sáv.
-
törölt tag
válasz 22Dávid22 #4047 üzenetére
megcsináltam a múltkor a titkosítást teljesen legyalulta, ugyhogy újra kellett raknom minden app-ot
meg újra beállítani mindent most minden indításnál jelszót kér, de elég neki a 4 számos pin kod
az előbb nem akart elindulni (teljesen lemerült) de kicsit vártam hogy a töltés 4-5% legyen aztán
utána már indult
az akkumulátor kijelzést nem lehet %-ra állítani?pár kép lollipop:
[ Szerkesztve ]
-
Zsotiabeka
csendes tag
Üdv!
Tegnapelőtt vettem a Samsung Galaxy Ace 3 készüléket. Első bekapcsoláskor hagytam szépen lemerülni a telefont csutkára, majd első feltöltésnél 9-10órát folyamatosan a töltőn volt.
Szép és jó a telefon, kezdem megszeretni. Az a problémám hogy nagyon gyorsan merül.
9 és fél óra használat után 21%on van az akku, 68% android oprendszer, 18% kijelző, 4% fb messenger stb..
Ez normális, hogy egy napot sem bír ki? És 13%nál már enni kér...
Gyakorlatilag csak fbzésre használtam ma 1-2órát. Nem beszéltem vele, nem fényképeztem, nem is neteztem sokat, nem hallgattam zenét, nem játszottam vele, gyakorlatilag alig használtam vmire a lehetőségek közül.
Az alapértelmezett beállítások vannak rajta. Én ezt így elég karcsúnak érzem...vagy első pár használatnál ez a normális?
Aki tud, az kérem segítsen, hogy miket állítsak be feltétlenül az energiatakarékos üzemmódhoz...illetve mit kapcsoljak ki.
Ez így nagyon gáz hogy alig használva sem bír ki egy napot a telefon.Ez van a gyártó oldalán:
Akkumulátor
Talk Time (2G / 3G)
Max 10 óra (3 G)
Kapacitás1800 mAh
USB ChargeableIgen
Standby TimeMax 430 / 330 óra (3 G / LTE)
Valami baj lehet akkor az én készülékemmel?
Hogy bírna ez ki 10óra beszélgetést ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest