- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darts37
csendes tag
-
check75
csendes tag
Sziasztok, megvettem az új telefonom egy Ace3 LTE készüléket. Kérdezném, hogy miért nem hajlandó egy program anyagát az SD kártyáról kezelni, miért csak a belső memóriából? Tudja erre valaki a választ ill. volna erre megoldás (ami nem jár a telefon vatyarászásával)?
Egyébként jó, tetszik nagyon, elég gyors is, jól bírja az akksija, épp ilyet keresetem.
Köszi a segítséget előre is.A long time ago, in a galaxy far-far away...
-
sikolymester
csendes tag
Melyik program milyen anyagát, hogyan?
Lehet csak a program nem támogatja.Nem mellesleg én is csak dicsérni tudom, tegnap jött meg.
Olvastam hozzászólásban, hogy kicsi a felbontása, hát szerintem éppen elég ez a DPI. Mint korábban írtam, legalább nem merül le olyan gyorsan. -
check75
csendes tag
válasz sikolymester #203 üzenetére
Az iGO cuccát látja csak a belső memóriából. Eddig ez több telefonon is simán ment kártyáról, azért vagyok meglepődve.
A long time ago, in a galaxy far-far away...
-
check75
csendes tag
válasz sikolymester #203 üzenetére
Ill. annyit még észrevettem, hogy az összes progi esetében a belső memóriát használja alapértelmezésben és fel sem ajánlja a kártyát.
A long time ago, in a galaxy far-far away...
-
tecra s1
tag
Üdv !
Szerény személyem is be szerzett, egy ACE 3 S 7275R, T-s telcsit.
Pár gondolat és kérdés!!
1800-as akku van benne , wi-fi Non-Stop teljes töltés után 15 óra üzem idő ????? El szomorító.
A mobil-nett váltás rendben tette a dolgát mikor wi-fi -re fel vagy le csatlakozott ,nagyon gyorsan csinálta.
Aztán el telt 4 nap és mint a tetű úgy be lassult, saját böngészőjét használom az is mint a csiga olyan lett pedig előtte nagyon penge volt.
Most ott tartok , hogy RESET volt , most megint rendben teszi a dolgát kérdés meddig ? De az az akkumulátor merülés nem akar meg oldódniÖtletek ?
-
tecra s1
tag
oh igen és még egy gondolat ha szeretném a telefonon lévő programot egy régebbi programmal felülírni azt miért nem engedi? Az Advence s nél simán felül tudtam írni a meglévő programot. vagy ebben a verzióban már nem lehet ezt megtenni vagy kell valami über szuper program hozzá.?
-
sikolymester
csendes tag
Érdekes.
Ez az SD kártya dolog, mindig is a gyenge pontja volt az androidoknak, majd megnézem én is, hogy az iGO megy-e SD kártyáról.Ami engem meglepett, hogy nincsen hozzá fülhallgató gyárilag.
Üzemidőre nem panaszkodnék.
Aki előttem említette a 15 órás üzemidőt, az screenshotolja már be nekünk az akkumulátor infókat, hogy mi mennyit fogyasztott. -
Ateszzero
őstag
Nevetséges áron hozzám vágtak egyet a t-mobil-nál , csak válaljak még hűséget. Most tesztelgetem a kicsikét.
-
Darts37
csendes tag
Nekem is a belső memóriába van az IGO a micro sd-ről nem indult el.
Fülhallgatót Én sem kaptam a t-mobilnál,belepróbáltam a XPERIA MINI fülhallgatóját amit nem ismert fel,de a 18 ezres árnál ez nem érdekelt!
Normál használatnál nekem bírja 2 napig egy töltéssel. -
wasp1981
csendes tag
Kedves tulajok! nem raknátok fel pár általatok készített fotót?
Kíváncsi lennék az átlagos képminőségre...előre is köszi, ha valaki megteszi -
-
Darts37
csendes tag
De jó hogy megvettem a múlt héten,mert ma emelték meg az árát az S díjcsomagban 22 ezerrel!
-
Gedeon31
addikt
Srácok van ennek a telefonnak valami gyermek betegsége? Újra indulás, fagyás?
Biztos van köztetek aki Samsung Advanceről váltott mennyivel erősebb annál?
-
wasp1981
csendes tag
válasz donhellner #222 üzenetére
nem tennél fel vagy 2 távolit?
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #225 üzenetére
Kb 1 hónapos használat után újraindulással, fagyással még nem találkoztam. Reszponzív marad több program egyidejű futása esetén is. A szintetikus teszteken árához képest jól teljesít, combosabb játékokkal is elboldogul, nem akad.
Kijelzője szebb az azonos felbontású SIII mini-hez vagy S Advance-hez képest. Színek kellően élénkek, és a 800x480 képpont (subpixel is) tényleg annyi, nem úgy mint az pentile mátrix AMOLED kijelzők esetében (ott kevesebb subpixel van ezért raszteres). A 233 ppi képpontsűrűség finom, éles rajzolatot biztosít a normál használati távolságból, nem kell ide több.
Aki wifi-vel használja egész nap a telefont, ne csodálkozzon hogy nem bírja az akku ki a nap végéig. Az elérhető akkuidő egyébként átlagos, nem kiemelkedő, a min. egy napot normál használat mellett kibír és nem lehetetlen a 2 nap sem.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
A garancia hogyan működik jön érte a futár vagy nekem kell boltba vissza vinni, ha ilyen gond lenne?
-
mathaus=)
senior tag
Üdv! Valaki aki jártas, nem tudja, hogy ezeknél az újabb Samsungoknál is lehet-e a szolgáltatós telefonokon kernelt/romot cserélni, mindenféle függetlenítés, meg ilyen herce-hurca nélkül? Vagy ez még kicsit korai?
-
tojaaji
aktív tag
Ez vagy a Sony Xperia L éri meg jobban?
-
tecra s1
tag
válasz #49935616 #229 üzenetére
Értem én a célzást , csak az a gond , hogy ez az aksi 12 órát sem bit ki
Jövök megyek a városban , csak a melóban este használom intenzíven . Ha pedig egész nap a mobil nettet használom akkor is 12 óra sajnaEz itt a gond . Lehet pont én fogtam ki azt a redvás egyet a tömegből .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tecra s1 #239 üzenetére
Gondolom próbáltad lemerült állapotból megszakítások nélkül feltölteni 100% -ig és BT, NFC, GPS sem megy nonstop.
Egy akkuhasználati screenshot-ot szívesen láttunk volna, hogy milyen ütemben merült le az a telefon 100%-ról és melyik oprendszer összetevő/alkalmazás milyen szeletet harapott ki az üzemidőből. -
singandrew
újonc
válasz elmepocok #40 üzenetére
Nem teljesen értem miért kell ennyire szapulni a Samsungot. Nem akarom nagyon védeni, mert Ace 2-őm van és a Jelly Beant nagyon összegányolta, de azért mindenki gondolkodjon csak el rajta, hogy mégis melyik márka vezet az elektronikai eszközök között és ezt ne csak Magyarországra nézzük, hanem a fejltettebb országokra is. Mind a háztartási eszközök, szórakoztató elektronika, TV, videó és sorolhatnám a végtelenségik, mindenhol ott van a szeren, még valamelyik Renaultban is Samsung alkatrészek vannak, és vannak tervei autókról is. Körül vagyok véve a termékeivel és soha nem volt semmi bajom velük, maximum annyi hogy túl sokat használtam és a burkolata kicsit elkopott.
Kérek mindenkit, aki Samsungot és nem csak ezt az óriás céget, hanem mást is kritizál, az tartsa magában inkább a véleményét, főleg úgy, ha nem rendelkezik tőlük egy termékkel sem.
(Igen én főként Samsung párti vagyok és nem esik jól, hogy mindig ócsárolják, viszont más gyártót tiszteletben tartok annyival, hogy nem szólok rossz szót a termékeiről.) -
Gedeon31
addikt
Ezen a telefonon gorilla glass van az előlapon?
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #244 üzenetére
A kijelző borításáról nem sok információ van. Az biztos, hogy üveg és nem ratyi plexi , ami a Gorilla Glass hókuszpókusz nélkül is egy vékonyságához képest erős üvegfajta, karcoknak is egész jól ellenáll. Aki meg kulcstartó mellett tartja és betonra teszi le arccal lefelé, annak a Gorilla Glass üveg is puha műanyag.
A kijelző karcolódásán nem érdemes annyit parázni, a felhasználó mindig kifog a legújabb fejlesztéseken is, a tapasztalatok ezt mutatják.
Én a fényes hátlap karcolódása miatt jobban aggódnék... Textiltokban hordom, és papírra vagy a tokra fektetve tárolom.[ Szerkesztve ]
-
tecra s1
tag
Nekem nagyon tetszik a kijelző tapintása,csak félek a sok tisztogatástol elkopik. Azért meg érdemel egy foliát.+ Egy tokot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest