- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Hát nem tudom, csak a saját tapasztalataimat írtam le. Az is lehet, hogy a szolgáltató küld nagyon ritkán rossz adatokat. Valódi okát nem tudom, szerintem csak találgatni tudunk.
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Barátnőm valamit elállított a telón és azóta nem tud semmit letölteni se wifin se mobilneten, se netről se email-ből sehonnan. Mikor elindítja a letöltést azt írja hogy letöltés sikertelen. Mi lehet elállítva?Köszi!
-
theo_76
aktív tag
Hogy lehet beállítani, hogy az alapértelmezett mentési hely az sd kártya legyen?
-
Járókeret
senior tag
csak egy kis szösszenet. más is tapasztalta,hogy amikor hívják és el akarja húzni a felfevő ikont, akkor konkrétan befagy? tehát hogy felveszed a hívást, de az ikon nem mozdul meg, mintha laggolna a teló (nem tudom jobban kifejezni).
persze ez nem használati probléma vagy ilyesmi,csak egy kis érdekesség. kicsit idegesítő,hogy ennyire nem képes.
-
törölt tag
Sziasztok.Én már régóta szemezgetek evvel a telefonnal.Mi a véleményetek róla?Illetve,le tudnátok írni hogy mik az előnyei és mik a hátrányai?
A válaszokat előre is köszönöm. -
emax101
csendes tag
válasz #82471168 #1360 üzenetére
Szia! ugyanazt tudom elmondani mint az xperia L-ről. gyors,nem akad,minden fut. nálunk az ace mintha hamarabb merülne,de lehet,hogy asszony többet nyomogatja. a képe nekem szebbnek tűnik mint az L-é. a fényképezője nem jobb mint az L-é. forma döntött ,hogy ki melyiket vegye. ja és ennél nálunk nem tapasztaltunk semmilyen bugot eddig.
-
mathaus=)
senior tag
válasz futureboy #1365 üzenetére
Azert mert te kifogtal egy hibas darabot ami sajnos a sorozatgyartas velejaroja, nem kell mindenkit lebeszelni rola.. rengetegen hasznaljuk teljes megelegedessel es megnyugtatlak az Xperianak is vannak selejtes darabjai.. szoval nemertem mi olyan egyertelmu ugy h az Ace meg erosebb is...
-
emax101
csendes tag
válasz #82471168 #1364 üzenetére
Nálam a kinézet döntött. Ace gyorsabb procival rendelkezik. Az L kamerája jobb papíron, de ahogy olvasom egyik se túl sárkány :-D Xperia tényleg rendelkezik pár buggal ami sok embernél előjön. De engem nem zavar. Acenel még nem tapasztaltam semmi bugot. De a lényeg, hogy mindkettő hasít, gond nélkül. Azt vedd ami jobban tetszik neked
-
xifo
csendes tag
válasz Járókeret #1359 üzenetére
Nálam is csinálta egyszer, de 2-3 másodperc után sikerült elhúznom és felvenni. Sajnos Android...
De még WP-knél is előfordul, hogy befagy hívásnál, vagy ami még rosszabb, újraindul.
Én korábban Sony Xperia U-n edződtem, aminek a gyári romja olyan szinten bugos volt, hogy gyakorlatilag az alapfunkciókra is szinte alkalmatlan volt már a telefon. -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, beszámításra került hozzám egy ACE 3, amit elszeretnék adni. A kérdésem az lenne hogy ugye az LTE vagyis a GT-S7275R a legerősebb változat ugye?
[ Szerkesztve ]
-
nani70
csendes tag
Sziasztok!
Az asszonyom szeretne ilyen telefont, de az üzem idővel nem vagyok kibékülve.
Ilyet vett már valaki [link] -
Járókeret
senior tag
na, most nézem,hogy valamiért plusz 100 ram-ot eszik a telefon. már 650 ami állandóan foglalt. mintha egy kicsit lassult is volna a telefon. vélemény, ötlet? mindent letiltottam ami nem kell, a futó folyamatok között sincs nagyon olyan ami nem kéne.
-
kda1
tag
Sziasztok!
olyan kérdésem van hogy az aku használatánál nekem az Android op rendszer 61 % ot mutat és a többi 6-8% (fb,viber,origo stb.) ez normális???? Köszi a válaszokat előre is! -
MODERÁTOR
-
kda1
tag
válasz Viktor0610 #1380 üzenetére
Köszönöm a választ. Még annyi hogy kinek mi a tapasztalata azzal hogy ha wifi után átkapcsolom a mobilnettet nem kapcsolja át.
-
MODERÁTOR
-
kda1
tag
válasz Viktor0610 #1382 üzenetére
De ha a mobilnett bevan kapcsolva akkor nem meríti jobban az aksit?? Ha itthon vagyok wifi, mobilnett kikapcsolva, ha elmegyek itthonról mobilnett bekapcsolva wifi ki. Most csináltam egy ki be kapcsolást most müködik.
-
MODERÁTOR
-
theo_76
aktív tag
Arról lehet tudni valamit, hogy lesz-e, és ha igen mikor 4.4-es frissítés?
-
kda1
tag
válasz Viktor0610 #1384 üzenetére
Ok de ez nem meríti az aksit még jobban?
-
MODERÁTOR
-
kda1
tag
válasz Viktor0610 #1388 üzenetére
Köszi a választ, tehát akkor maradhat bekapcsolva nyugodtan a mobil net semmi jelentőssége nincsen aku szempontjából?
-
Járókeret
senior tag
úgy néz ki,hogy nálam is kezd jelentkezni a wifi probléma. pontosan úgy,hogy bele kell mennem a wifi menübe,hogy csatlakozzon, mert magától nem képes rá. nem kell rányomnom semmire,csak bele kell lépnem ahol a többi elérhető wifit látja és akkor csatlakozik a mentetthez.
erre valami ötlet ? :S
-
törölt tag
válasz B******** #1392 üzenetére
A wifi probléma factory reset nélkül orvosolható a rootolt készüléken, ha a probléma jelentkezése előtt a Titanium Backup programmal a Beállítások és Beállítások tárhelye rendszer alkalmazásról biztonsági másolatot készítesz. Amikor a "wifi nem akar kapcsolódni magától" probléma jelentkezik a Titanium Backup-pal visszaállítod a Beállítások és Beállítások tárhelye esetében a "csak adatok"-at, és megszűnik a csatlakozási probléma, ezután nem kell kézi rásegítés Nálam ez működik, lehet elég csak a Beállítások tárhelyének adatait backup-olni, én a biztonság kedvéért mindekttőt megtettem, és újraindítás után helyreállt a rend.
Marhára örülnék, ha a Samsung is venné a fáradtságot rajtam kívül és kinyomozná a Beállításokban milyen bejegyzés kerül be egy idő után, ami a kapcsolódási próblémát előidézi. Én saját magam ennyire jutottam az ügyben, egy csöppet kényelmesebb megoldás a factory resetnél.[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
válasz #49935616 #1393 üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt még eddig a wifiel, kb 1 hónapja használom a telefont... De ha a frissítésre vártok, és a t-nél vagytok nem tudom, hogy mikor fogja kiadni, mert elég rendesen kotlik rajta... Már lassan egy hónapja dobott ki frissítést a samsung, de a T még nem jutott el odáig, hogy közzé tegye.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Szeretnék rendelni Ace 3-ra előlapi fóliát, de gondoltam előtte rákérdezek, hátha van valakinek kimaradva, talán gyorsabb lenne mint az ebay.
Mind1, milyen, de azért ne a legvackabb legyen.
2db-ot átvennék, persze ha csak 1 db van, az is jöhet privátban.
üdv
-
LonGleY
veterán
Milyen tok típusokat ajánlotok ehhez a telefonhoz?
És milyen márkában? MO-on szeretnénk megvenni,
nem fér bele most az eBay-ezés (attól persze még
érdekelnek ezek a javaslatok is, mert lehet csúszik a határidő).Van a kihajtós és a becsúsztatós? Melyik kevésbé macerás?
Amikor látom, hogy fél km-esre hajtja le valaki az előlapot védő részt,
és úgy emeli a fejéhez, az igen röhejesnek hat. Na, olyan nem kéne.[ Szerkesztve ]
-
B********
aktív tag
válasz LonGleY #1398 üzenetére
Én a legelterjedtebb (azt hiszem "s line" néven futó) tokot vettem. A legtöbb mobilos boltban ez van 1-2 e. Ft,- attól függ hol veszed. A hátulján S alakzatban van elválasztva a fényes/matt felület. Nekem tökéletes.
http://tokbolt.hu/samsung-galaxy-ace-3/773-samsung-galaxy-ace-3-tok-s-line-fekete.html
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest