- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz csibabu #5149 üzenetére
Na delutan volt valami hasonlo problema.. Play szolgaltatasok leallt es el sem tudtam inditani az aruhazat + bizonyos alkalmazasok sem indultak/lealltak egybol.
Elso korben twrp wipe cache es dalvik. Sajna az sem segitett majd play aruhaz alkalmazasadatok/gyorsitotar torlese megoldotta a problémát. -
Pete55555
addikt
Sziasztok.
Menyasszonyom telefonjára kellene valami stabil(nak mondható) ROM. S7275R típus - telenoros. (Egyébként nemsokára függetlenítve lesz hivatalosan, Telenorban, nem tudom a ROM gond-e nekik)
Alapsáv: S7275RXXUAML1 - 4.2.2
Kicsit visszaolvastam, de úgy látom minden ROM-nak van valami baja. Esetleg van olyan ami ajánlott? Stabilitás lenne a lényeg, ha 1-2 funkció nem megy az nem gond, meg az sem, ha nem a legújabb a szoftver.1. Root mivel a legegyszerűbb? EFS mentéshez
2. ROM-ot a szokásos módszerrel, ODIN-al kell gondolom felrakni? Vagy recoveryből install ZIP.
3. Egyéb amit tudnom kellene?
Így elsőre ennyi, köszi
...Szeretem leracsniztatni...
-
törölt tag
válasz Pete55555 #5154 üzenetére
a stabilitás az egyén függő
a legújabb 12,1-et rakd fel
http://forum.xda-developers.com/ace-3/development/rom-unofficial-cyanogenmod-12-galaxy-t2945115itt minden le van írva, a gyári rom az csak zavaró állomás
én az első perctől kezdve 12,1 előtte volt kis 11-es rom ,de azt sosem szerettem, no nem stabilitás szempontjából, hanem használhatóság szempontjából. a 12,1 vagyis 5,1-en minden kézre esik
a jót könnyű megszokni használhatósági szempontból nagyon jó, azért is fogod nagyon hamar megszeretni.
tehát a 12,1-es romot én már a kezdetektől kezdve használtam, aztán 3 hetente kb mindig felraktam a legfrissebbet, mint ahogy itt sokan mások is.Egyre jobb, de persze vannak problémák, mint ahogy másnál is
lásd wv, iphone ios telefon leáll........[ Szerkesztve ]
-
Csiszq46
tag
Nekem még mindig van nap 1-3 újraindulásom. (cm12.1)
Általában akkor,amikor nincs térerőm. (pl:mélygarázsból kiállok autóval)
Vagy ha megszakad a wifikapcsolat... Teljesen újratettem a telefont (formázás stb.)
Tud valaki írni a fejlesztőnek?! Sajnos hiába vagyok regisztrálva, nem tudok hozzászólást írni.
Ezt leszámítva napi használatra alkalmas a rendszer..... -
-
Csiszq46
tag
Mi történhet ha a témobilos telóra ráteszem telenoros alapsávot?! És utánna a cm12.1-et!!!
-
Gyula196906
senior tag
-
solarix45
senior tag
No, hát a hétvégén feltettem a CM 12.1-et a családban lévő Acer 3-ra. Reggel 5 körül húzta le a tulaj a töltőről a telefont, este 10-kor még 74%-on volt. Igaz, nem is nagyon nyomkodta, de ez akkor is egy igen jó eredmény. Remélem, nem csak az akku számláló akadt ki, mint a régi ZTE telefonomon
-
solarix45
senior tag
válasz aytukabozs #5167 üzenetére
Fene, benne volt az ujjamban
-
Csiszq46
tag
Sajnos nem sikerült másik szolgáltató alapsávját rátenni! :-( Helyette rátettem a t-mobil-os legrégebbit,(S7275RXXUANB2) . De nemsokára rá volt is 1 újraindulás... Hát ember legyen a talpán aki tud erre okosat mondani!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Csiszq46 #5170 üzenetére
újraindítássál kapcsolatban
másik ugyanolyan ac3-mal az volt, hogy gyári rom volt rajta tmobilos amivel megvette
aztán ráraktam egy samsung oldalról való gyárit, a telefon elkezdett ujraíndulgatni.
aztán a telefonon a frissítést leállítottam, azóta nem szóltak hogy ujraíndulgatna
egy próbát megér. meg a facebook app helyett a lite facebook app-ot raktam fel.ez igaz:
"a szomszédomnak a telenoros készüléke többször rebootolt CM alatt mint az enyém, ami tkomos volt."
nekem is tmobilos volt, és nem indult újra, úgy raktam fel rá a CM et. lehet hogy ezért nem indult nekem újra
szinte sosem.
tehát alapból tmobilos rom-al induljatok neki.[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
Erdekes ez a Telenor / Telekom ROM kulonbseg.
Tobbszor is probaltam a CM11-et, CM12.1-et, de egyik se volt szamomra megbizhato, eleg hamar ujraindultak. Szinte napi szinten.
A telefonon gyari Telenoros ROM van, az ottani legujabb. Es amennyire instabil a CM-ekkel, annyira stabil a gyarival. Altalaban 20 napokat bir ujraindulas nelkul. Neha faj a feje, s akkor 5~6 napig birja.
Ha a CM-ek is csak havi egy-ket ujraindulast produkalnanak, akkor nagyon orulnek neki.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
csibabu
tag
válasz xabolcs #5172 üzenetére
Nekem telekomos a telefon. De nekem egy darab újraindulás nem volt és most sincs. Nem tudom másoknak miért van. Nekem azonban annyi van hogy cm 11 alatt vannak alkalmazás leállások és ezeket egy újrainditással tudom orvosolni ha folyamatosan áll lefelé egy vagy több alkalmazás. Cm 11et használok, a cm12.1t valamiért úgy éreztem hogy lassabb mint a cm 11
iPhone 14 Pro
-
solarix45
senior tag
Tud valaki olyan appot / modot, amivel a billentyűzet háttérvilágítást lehet notification LED-ként használni CM 12.1 alatt?
-
xabolcs
őstag
válasz Csiszq46 #5169 üzenetére
Es hogyan nem sikerult foltenni az alapsavot? Az oke, hogy Galaxy Mini-nel mukodik valamilyen megoldas, de te hogyan probaltad?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz solarix45 #5174 üzenetére
Szia!
Amennyire ismerem, a kernelnek tamogatnia kell. Azon felul nem tudom, hogy mi kell neki.
Es meg ...
Ahogy latom, a driver mar benne van, de az Ace 3-hoz meg be kellene uzemelni.
-
Krill77
őstag
Sziasztok.
Milyen microSD - t erdemes bele venni? Class 10 et ki tudja használni vagy eleg a class 4?
Ugye csak 720p ben tud vieot felvenni ez a telo amiatt kerde.
Kosz[ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
Ace 3-ra melyik a legfrisebb Android változat?Hogyan lehet frissíteni a hálózat függőket?Kell hozzá számítógép valamilyen programmal?
Egy jó állapotú gyári akksival mennyit kellene elmennie,ha szinte csak telefonálásra van használva?A mostani már nagyon gyenge,egy nap alatt lemerül,úgy,hogy csak kb. 5-10 percet telefonálok vele,se net,se zene,se videó.Ja,és 50 valahány százaléknál van neki a minimum szint,ott már kikapcsol.Lehet ezzel valamit kezdeni,hogy 0-100% között mutasson?Ha akku cserére kerül a sor,tudtok normális utángyártottat ajánlani,modjuk az ebay-ről (gondolom a gyári drága)?Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Járókeret
senior tag
nekem másfél éve van meg a telefon. azóta több ROM is volt rajta, és szerintem max 5 ször ha újraindult a telefon. én a CM11-et használom. a CM12, ergő 5.1 nekem egyáltalán nem tetszik. kuszának tűnik. sok újítás abban van,hogy máshova kerültek a dolgok. na mindegy, ez egyén függő
aki most akar ilyen telefont venni, nem ajánlom olyan szempontból,hogy ha pl néha játszana is rajta, vagy komolyabb programot futtatna, ahhoz ez a vas már kevés. ha csak telefonálni,sms, facebook, meg egy két képhez kell, akkor nem kell több ennél. én a CM11-et ajánlom, magabiztosan dolgozik, nincs vele bajom. alap gapps (tehát semmi plusz,csak a play áruház) és kész.
ja igen a wifi az botrány. nagyon gyenge a jel a többi telefonhoz képest és néha szórakozik is, nem mindig stabil.
[ Szerkesztve ]
-
Csiszq46
tag
Tiszta cm11 telepítés után miért dobja a google play szolgáltatás hibát???? Kiléptem a lakásból bekacsolt wifivel, amint elveszitette a jelet azonnal újraindult... Nem tudom elképzelni,hogy erre a k.....va újraindulásra nincs megoldás!!!! Vagy csak én szívok vele? vagy rosszul csinálok valamit?
-
MNBT
tag
szevasztok!
Régebben használtam CM11et, és CM12.1-et is még a kezdeti időkben, de mivel mindkettő folyamatosan újraindult a wifi miatt, napi 3x 4x tuti, így inkább visszaraktam a touchwiz szoftvert mert az tűnt a legstabilabbnak.
Érdekelne hogy azóta hol tart a 12.1 fejlesztése, mennyire stabil?
Előre is köszi -
123sylaar
aktív tag
Hali!
Valaki tudna segíteni abban,hogy lehet sd kártyára alkalmazásokat átmozgatni?Természetesen Ace 3-ról van szó. Ha lehetséges egyáltalán. Alapból nem lehet (nincs ilyen opció) az alkalmazásokban, de progikkal sem sikerült. (Link2sd pl.)[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
22Dávid22
aktív tag
-
123sylaar
aktív tag
Cm12-őt is úgy kell felrakni, mint a 11-et?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
törölt tag
Céges telefonon szeretném a gyári SW-t lecserélni CM-re. Meg lehet ezt oldani úgy, hogy nyom nélkül majd vissza lehessen csinálni gyári állapotra később?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz 123sylaar #5189 üzenetére
Pontosan! Ha érdekel, ezt a GApps-ot használom, azon belül a Pico Proper DPI Play Services változatot. Nálam tökéletesen működik, ugyan az fejleszti, mint aki korábban a PA GApps-ot is.
PeachMan:
Természetesen, ebben a telefonban még nincsen KNOX. A SamMobile-ról le kell tölteni a szolgáltató szerinti ROM-ot, és azt felrakni a legfrissebb Odinnal. -
123sylaar
aktív tag
Felraktam a legújabb CM12-öt. Eddig patent, nagyon tetszik. Negatívum viszont , hogy a rezgés írásnál beragad 1-2 másodpercre. (legalább is nálam.)
-
123sylaar
aktív tag
válasz Gyula196906 #5196 üzenetére
Ok. Köszi.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Utóbbi időben van egy kis gond a telefonnal:
- nem frissül az óra, a hálózati idő engedélyezése ellenére
- nem lehet appokat telepiteni play-bol, hibauzenet nincs, egyszerűen nem fut végig a telepítés, bármeddig is hagyom
- pár napja pedig az sms küldés/fogadás se működik, küldésnél csak pörög, nincs hibaüzenet, a beérkező smsek pedig egyszerűen nem jönnek meg (telefonálni lehet vele, tehát hálózat van)Ha jól sejtem minden más előtt egy gyári visszaállítás, a kérdésem csak az lenne, hogy találkozott-e valaki hasonló netán ugyanezzel a hibával?
Köszi előre is.
Üdv.
-
MNBT
tag
Nem tudom hogy van-e valaki aki CM frissítés után újraindulásokat tapasztalt,majd frissítette az alapsávot és utána jó lett a CM mod. Az kérem ossza meg mit hogyan csinált mert szívesen kipróbálnám rendes használatra az 5.1-et
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.