- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:ZS:.
senior tag
válasz csibabu #4952 üzenetére
Nekem 03.24 volt fönt. Az Exchange céges levelezés, sajnos CM12.1-el a vállalati szerver mindig elutasít hogy nincs jogosultságom, az outlook.com fele meg szét fagy a levelező kliens. Egyébként most fölraktam a 12.1-et, egy darabig meg vagyok végülis céges levelek nélkül. (Legalább nem zavar munkaidőn kívűl)
-
Martinitius
tag
05.28-asba (mmint CM 12.1) van egy olyan bug, hogy random elkezdi rezgetni a telefont... szörnyen bosszantó. Azon kívül a hívásrögzítés sem megy (mondjuk ez nyilván csak kevés embernek fontos)
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
senior tag
válasz Martinitius #4954 üzenetére
Észrevettem, a régebbi verzióban bele is fagyott a rezgésbe, nem hagyta abba csak ha kivetted az akksit
-
22Dávid22
aktív tag
Csak használat közben vagy készenlétben is előfordulhat? Kár, pedig én is gondolkoztam a váltáson (újra), az xda-n azt írták, hogy nincs benne hiba, de akkor úgy tűnik, mégse váltok...
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Martinitius #4958 üzenetére
Amikor korábban használtam a CM12.1-et, én is találkoztam vele, szerencsére a pár nap alatt csak egyszer. Az segít, ha hosszan megnyomod a power gombot, hogy bejöjjön a kikapcsoló menü, majd vissza gomb. Nekem ez segített. Akkor szerintem én is adok neki egy esélyt, bár nekem nincs bajom a CM11-gyel, apró hibái vannak, nálam a mindennapi használatot nem zavarják.
-
csibabu
tag
Felraktam,eddig jó de miért van hogy lassan telepíti fel az allalmazásokat?
iPhone 14 Pro
-
szaboknak
aktív tag
Újabb frissítés amiben állítólag a memória kártyára is ment a kamera.
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
szaboknak
aktív tag
A legújabb cm12-ben minden oké a véletlen rezgésen kívül ami gépeléskor néha beindul,amit a hangerő gombbal le lehet állítani ha rezgés közben egy pillanatra leveszed teljesen a hangerőt.
A kamera végre ment a memória kártyára és működik a hívás rögzítés is.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
csibabu
tag
válasz szaboknak #4967 üzenetére
Köszi eddig úgy tűnik hogy működik lenne még egy dolog: mikor netezek vagy csak úgy nyomkodom a telefont, tehát semmi játék vagy ami igénybe venné a telefont, akkor melegszik a telefon. Szerintem nem kellene ennyitől neki. Az akku se merül gyorsan
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro
-
szaboknak
aktív tag
Azt tapasztaltam,hogy mióta kikapcsoltam a rezgést a billentyűzeten azóta nem indult be a folyamatos rezgés.
Eddig hibátlan a 06.06-os rom.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
djapor96
senior tag
Ezt nekem a CM11 is csinálja...
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
bajzal
őstag
Az LTE-s Ace 3-am van (S7275R) és van rá Stabil CyanogenMod 12.1?
-
bajzal
őstag
válasz Martinitius #4974 üzenetére
Bocs, de most nem olvastam el az utolsó 10-20 hsz-t És általánosságban van valmi stabil rom rá? Mert a gyári elég lassú...
-
justo00
tag
Sziasztok! Ismerősömnek van egy Ace 3 telója (S7275 Telenor) amit rootolni szeretne ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan lehetséges és milyen fájl kell hozzá!? Nem értek ehhez a telefonos "mókázáshoz" ezért fordulok hozzátok.
-
törölt tag
válasz justo00 #4977 üzenetére
szia
ha nem értesz hozzá, akkor elég nagy móka lesz!
ugyanis hiába rakod fel nem biztos hogy jo lesz neked, vagy neki100 féle verzio van, jobb ha visszaolvasol mert nem elég hogy tudod, kell hozzá egy kis
múlt is a témában tapasztalatok amiket leírnaknekem a 12.1 van fent
nézd meg hogy a 12-es vagyis 5,0 -ás rendszert mikortól kezdték el összerakni
na én onnantól kezdve használom próbálgatomitt minden le van írva:
http://forum.xda-developers.com/ace-3/development/rom-unofficial-cyanogenmod-12-galaxy-t2945115[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a 12,1 stabil a rezgés előjön de akkor a hangerő gombbal lenémítod és elhalkul
most írhatnám miket javítottak rajta (túl sok mindent) de inkább azt mondom hogy nagyon stabil,
nyugodtan felrakhatjátok nem fogtok benne csalódni.
a gyárinak is van hibája, sőt az airbus vagy boeing nek is van szoftveres hibája
mint ahogy az élet is szoftverhibás, én azt mondom például ha állandóan kikapcsol akkor
szar az egész, de ha csak annyi hibája van hogy rezeg mint állat, akkor az elnézhető
sok hibáról vagy nem hibáról írhatnék de felesleges ez a 12,1 a sok kényelmi biztonsági
cucctól már maga a fix kérdéstől is messze van.
rácuppantak a felhasználók mint a commondor16-os ra anno!
mindig azt keressük, hogy lehet megoldani a hibákat nem azt kérdezzük hogy fix -e
aki már túl van pár telepítésen az tudja miről beszélek.
de leírom hibája nincs a 12.1-nek legalább is én nem tapasztaltam pedig használok igo-t
rtl app-ot mindigtv telefonálok stb.stb.
aztán ott volt az is, hogy inkább az app-ok nem voltak vagy vannak felkészülve a 5,1-reinkább beszélgessünk arról, hogy mit kellene enni (menekültek meg még nem is ettek ma)
mer a china-is kaja, pizza, már ....... talán lecsót kellene holnap enni.
na az jo lesz ![ Szerkesztve ]
-
janston
aktív tag
Üdv!
12.1-et felraktam a telóra, de sok az app FC. ezzel a gapps-al (arm). Mit tudok tenni, hogy jó legyen? Thanks!
-
senior tag
válasz #12612096 #4979 üzenetére
Én pont legyalultam tegnap este a 12.1-et mert nagyon instabil volt, napjába 5-ször kellett újra indítani mert nem indultak az appok...
Most visszaraktam a CM11-et. Itt ugye volt a héj (Shell) beragadós történet ami szívta az akksit meg forrósította a telefont. Korábban a -20150324-_PRE_FINAL_V3- verzió volt fönt még az eredeti PA_Gapps utolsó verziójával (2015-03-08).
Most a -20150501-FINAL- verziót, és a reborn PA_Gapps-ot raktam föl (2015-04-10). Érdekes módon az appok telepítés után az első indításkor mindig force closeolnak de utána nincs hiba és nem akarom elkiabálni de egyelőre nem látom a shell beragadós jelenséget sem. Jah és a CM11-en még mindig hibátlan az exchange ami a CM12.1-el érthetelen módon baszakszik...
[ Szerkesztve ]
-
xkoti
senior tag
Annó nekem is a CM 11-nél a Shell miatt töröltem le .
Most én is a cm12 használom de nem nagyon vagyok vele megelégedve rengetegszer fagynak ki az app-ok,valamikor a camera nem indul el és ugye a rezgés .
Igaz aláírom most nem a legfrissebb szoftver van fenn-t de azért hogy szinte havonta kelljen újra rakni az már kicsit frusztráló ..Mondjuk a gyári-ba meg ugye az a baj rengeteg felesleges dolgot feltesz .
Kezdem kicsit úgy érezni lehet érdemesebb beruházni egy WP vagy egy apple termékre .KO
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok, az egyik ilyen teló megy a háztól, és gondoltam FR előtt még teleírnám a belső memóriát, hogy ha esetleg a vevő gondol egyet és megnézi mi volt a telón előzőleg, akkor se' személyes fotókhoz, videókhoz férjen hozzá.
Namost a gyári rendszeren alapból nincs mass storage mód, lehet valahogy aktiválni ?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
szabeska
addikt
sziasztok. xeh romot honnan tudnam letolteni? mert ami samfirmware-en van, az nemet nyelvvel indul, nemet csc-vel...
F1
-
kopepe
aktív tag
Na jó,de az androidot,mint OP-rendszert NEM hibáztathatjuk !!
Androidos telefonom volt,van lesz......
Ha ez a telefon esetleg hibás széria,azért nem a futtató környezet a hibás(android).
És a megoldás nem az,hogy veszünk egy WP-t,vagy egy iOS-t !!!
Nekem is voltak gondjaim az előző telefonjaimmal,de utánaolvasgattam,kérdezősködtem,és végül megtaláltam a megfelelő ROM-ot....
Hamar feladná 1-2 ember itt úgy nézem -
xkoti
senior tag
Persze hogy nem Meg ezt nem úgy mondom hogy első android telefon meg hát ez is már elég régóta meg van . És nekem az volt ezzel a bajom hogy a gyári minden hülyeséggel teli van míg ezzek a verziók mint a cm12..stb abban is mindig van valami hiba .
Mint ahogy írtam nekem egyre sűrűben bug-os lesz a kamera.KO
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #4985 üzenetére
"Sziasztok, az egyik ilyen teló megy a háztól, és gondoltam FR előtt még teleírnám a belső memóriát, hogy ha esetleg a vevő gondol egyet és megnézi mi volt a telón előzőleg, akkor se' személyes fotókhoz, videókhoz férjen hozzá.
Namost a gyári rendszeren alapból nincs mass storage mód, lehet valahogy aktiválni ?"az kimaradt nehezítésnek hogy munkahelyi gép, és nem tudok rá kiest vagy bármi mást telepíteni, tehát örülnék olyan megoldásnak amihez csak a teló kell
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
senior tag
Hát ez ősi kérdés, hogy kinek mi az igénye. Én kényszerből szopok a minden féle romokkal, mert a gyári hulladék. Apple vagy MS terméknél ilyenre nincs szükség, bekapcs, működik, végzi a dolgát. Pont. Egyébként az Android is bőven hibás ebben, nem vagyok kifejezetten mobil szoftver fejlesztő, de nem vagy laikus sem és volt szerencsém összehasonlítani Android és WP SDK-t. Az Androidos SDK környezet egy hulladék, tákolmány. Amikor ránéztem akkor ez volt az első reakcióm, aztán ezt megerősítették olyanok is akik iOS, WP és Android szoftver fejlesztésből élnek. Kivétel nélkül mindegyik azt mondta, hogy messze az Android a legrosszabb. De ez már nagyon off topik, nem akarok itt flamewart indítani.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Nem sajá telefonról lenne szó ezért érdeklődnék. Van normális rom a készülékre? Ha igen akkor nehéz lecserélni a gyárit? Nem vagyok jártas a témában.
-
xkoti
senior tag
válasz Anulu79 #4992 üzenetére
Nem nem nehéz . A gyári egy ideig strapa bíró de utána mocskosul belassul .
Igen van rá jó féle mondjuk jelenleg ami nekem van cm12v verzió múlt havi nah az egy nagy rakás kuka .
Még nem tettem fel az újat de az már tán csak jobb . Mellesleg az összes cm-be nekem néha kifagy a kamera . NFC azt meg off mert nem tudták megcsinálni hogy működjön .KO
-
senior tag
Odinnal vissza flasheltem a gyári romot. A flash rendben lefutott, újraindult recoverybe ott valami update lement aztán megint reboot és most 1,5 órája a villogó samsung feliratot nézem, ez normális?
-
senior tag
válasz Gyula196906 #4996 üzenetére
Köszönöm sikerült! Bár a cache wipenál egy errorral elszált a recovery és rebootolt de aztán elindult a rendszer.
-
senior tag
válasz Gyula196906 #4998 üzenetére
Pont ez nem fog történni, mert remélhetőleg ma lecserélem egy WP-re ez meg megy valami nagyon mély fiók legaljára ahonnan remélhetőleg soha többet nem veszem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs