- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonbika
csendes tag
Most látom csak h van már új update a cm12-höz a telefonom a belső update-vel miért nem látja?
-
szaboknak
aktív tag
Van javítás a kamerára,így már oké
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
theo_76
aktív tag
válasz zonbika #4257 üzenetére
Nem hinném... inkább megpróbálja megvetetni az új telefonját a sam... Szerinte ez a telefon túl gyenge a a 4.4, sőt az 5-ös androidhoz is... Mellékesen nekem cm12 van fent, ami gyorsabb mint a gyári 4.2, szóval ha már mást nem is, de a meséjüket ideje lenne frissíteni.
-
zonbika
csendes tag
vagy 20150102 lenne az
-
theo_76
aktív tag
válasz zonbika #4266 üzenetére
erre írtam, hogy mert ez nem hivatalos cm, hanem, custom. Kint amerikában van hivatalosan kiadott telefon, ami gyárilag cm rommal van. A hivatalos cm romból van átportolva házilag az egyes telefonokra a rom, és azért, hogy ez frissíthető legyen a telefonról, egyrészt kellene egy állandó szervert futtatni, ahonnan jön a frissítés, másrészt a romot is úgy kellene variálni, hogy az frissíthető legyen. Mert most pl a frissítés úgy történik, hogy minden egyes kiadásnál full wipe-ot kell csinálni, azaz minden adatod, és feltöltött program, beállítás törlésre kerül. Ezt azért nem kis plusz meló lenne megcsinálni, nem beszélve, hogy nem csak a kernelt kéne fordítgatni, de lehet magába az oprendszer forráskódjába is bele kellene mélyen mászni.
-
Járókeret
senior tag
válasz sikolymester #4213 üzenetére
az enyém is ilyen. vagyis ilyen lett. eddig tudtam állítani a beszéd hangerejét a gombokkal, de most hiába nyomom, nincs változás. nem lehet,hogy szoftveres a probléma? esetleg reset stb?
-
zonbika
csendes tag
már komolyan nem értem... fentebb feltett képek igazolják h valami nincs rendben... a wakelock detectort próbáltam de semmi furcsát nem találtam...
valaki járt már így, vagy tud valamit segíteni? -
22Dávid22
aktív tag
Látom, a kamerához már van javítás a CM12-höz.
Akkor most már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan áll a háttéralkalmazások bezárása? Ha belegondolok, 2-nél többet nem szoktam egyszerre futtatni. Most, hogy nightly fázisba lépett, így kipróbálnám újra. -
22Dávid22
aktív tag
válasz zonbika #4292 üzenetére
Elég annyi, hogy install zip, felteszed a frissítést, utána wipe /cache (TWRP-ben már delete vagy format), CM11 esetében még wipe dalvik cache, és minden megmarad, kivéve a kernel, ha lecserélted a CM-ben lévő alap kernelt, azt minden frissítésnél újra kell rakni.
Szerintem fölösleges minden alkalommal teljesen újrarakni a telefont, én mindig így csináltam és sosem volt vele semmi bajom. Igaz, CM11-et használok, de egyszer CM12-t is frissítettem így. -
wjbhbdux
veterán
gyári akkut hol lehet a legolcsóbban venni?
/s
-
mathaus=)
senior tag
Pont most raktam fel a 0107est, erre itt az ujabb de rossz 😁 Ez a verzio mar szinte tokeletes, olyan gyors mint a villam, jol nez ki, multitasking tovabbra is zero szinte, de legalabb a zenelejatszot es a letolteseket nem lovi ki a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest