- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bendess7891 #4448 üzenetére
hello
nekem dhcp vel van speciális beállításoknál nézem a telefonon sosem volt vele bajom
akárhányszor kikapcsolom vagy be mindig kapcsolódik
sok cm12 volt már a telefononbelenéztem a router beállításomba
olyan van-e neked hogy a dhcp bérleti idő
talán az jár le s azért nem jó
másik telefonnal jó?
milyen routeren próbáltad?
nyilvános router az milyen volt?[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Egy barátomnak ace3 lte készüléke van. Egy ideje azzal hibával szembesült hogy nem tudja felvenni a telefont. Minden más megy-így gondolom kizárható a fizikai hiba. Csinált egy gyári visszaàllitàst de nem jàrt sikerrel
-
bendess7891
csendes tag
válasz #12612096 #4451 üzenetére
Szia,
Köszi a választ. Végül sikerült rájönni mi okozta a galibát.
A \system\bin-ben vagy egy alkalmazás "SH" ami beragad néha és ~50%-ra terhel egy magot, emiatt nagyon hamar lemerül a teló. Csak egy restarttal lehet kilőni, de mikor napközben asztalon pihen a teló ritkán veszem észre. Erre azt ajánlották netes fórumokon megoldásnak, hogy egyszerűen törölni kell...
Egy újrahúzás után tegnap este nem nyúltam hozzá és láss csodát minden megy rendesen. (FM rádió is megjavult)
Most figyelem pár napig, hogy még beragad-e az SH, ha igen akkor majd keresnem kell valami más megoldást erre.
[ Szerkesztve ]
-
Lacka89
aktív tag
Hello
Édesanyámnak van egy ilyen telefonja nagyon levan lassúlva, tudnátok segíteni honnan szedjem le a gyári szoftvert h újra rakjam? előre is köszi esetleg linkeket adhatnátok köszi
-
22Dávid22
aktív tag
theo_76:
A legújabb CM12 (20150201) már pillanatok alatt, közvetlenül a bootanimáció után kéri a SIM kártya PIN kódját.
Egyébként nálam már megszűnt a hiba a CPU órajelével töltés közben, így most már tényleg csak a multitasking javítására várok, és kész egy újabb tökéletes CM erre a telefonra.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Lacka89 #4455 üzenetére
[link] A Samsung gyári rendszereit itt találod, a telepítéshez szükséges Odint szintén, csak regisztrálni kell, megkeresed a telefonhoz és régióhoz tartozó rendszert és lehet is letölteni. Viszont az Odinban az auto reboot ne legyen bepipálva, ha az Odin kiírta, hogy pass, akkor lehet lehúzni a telefont, a telepítés után ha nem indul el a telefon, akkor érdemes a Recovery-ből egy factory resetet csinálni.
-
Dika22
tag
Szevasztok! Miért van az hogy feltöltöm az ace3-at pl 60%-ig, majd leveszem, kikapcsolom és ki veszem az akksit, és mikor bekapcsolom, már több százalékot mutat mint előtte? És ha ezt megcsinálom, az akksi is jobban bírja.
"Samsung s24 ultra®
-
erikszon
csendes tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy most ez a teló best buy kategóriába tartozik újonnan 30k-ért?
A 4 éves Galaxy 3 helyett lenne. Esetleg van neki valami komolyabb hibája amire oda kell figyelni?
A lényeg, hogy tudja azokat hozni amiket az elődje tudott.
Köszönöm! -
22Dávid22
aktív tag
válasz erikszon #4459 üzenetére
Jónak jó telefon, azt mindenképp hozni fogja, amit a másik. A hibáival kapcsolatban csak annyi, hogy a WiFi nem mindig kapcsolódik automatikusan a hálózathoz, plusz néhány ingyenes hálózatra nem tudsz majd kapcsolódni. A gyári rendszer egy idő után alaposan le tud lassulni, nekem személy szerint nem lassult be, de említsük meg, hogy minden nap használtam a Clean Mastert és a DU Speed Boostert is. (Utána természetesen volt kényszerbezárás is.)
Ezeket a hibákat orvosolni lehet a CyanogenMod 11 (Android 4.4.4) vagy a CyanogenMod 12 (Android 5.0.2) telepítésével. Előbbi tökéletes, utóbbi majdnem tökéletes, de már az is közel áll a tökéletességhez. Mióta telepítettem a telefonomra, azóta rendesen működik a WiFi, és még egyszer sem használtam semmilyen tisztító programot, mert egyszerűen nem lassul be. Bár egy új telefon esetében (szerintem) nem az az első dolog, hogy azonnal custom rom-ot teszünk rá...
Na, a hibákról ennyit. Őszinte voltam, mert ahogy elnézem, ezt is hosszabb időre szánod. Én szeretem ezt a telefont, amíg gyári rendszer volt rajta, addig is, a CyanogenMod csak tökéletesített rajta. -
szaboknak
aktív tag
Cm12 alatt tapasztalt már valaki olyat,hogy a galériában megsokszorozódik a képek ikonjai?
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
Forestjo
senior tag
Én eddig azt hittem, hogy az Ace3 kb. egy szinten van proci teljesítményben az S2-vel, de nézegettem erről videóteszteket és kiderült, hogy szintetikus tesztekben az Ace3 jóval felette van az S2-nek. Ezen meglepődtem, még úgy is, hogy van a két konstrukció között kb. 2 év, de inkább csak másfél. Hiszen 2011-ben az S2 abszolút a leggyorsabb volt.
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Rock88
csendes tag
Galaxy ace 3 telóm van. Hol tudom beállítani, hogy SMS 160 karakteres legyen, most 70 karakteres?
-
miku84
tag
vagy tedd fel a handsent SMS- t, amit ezt tudja korlátozás nélkül.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&hl=hu[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Tudja-e valaki, hogy ha ace-vel belépek a facebookomba és ott be van állítva, hogy a belépésekkor automata e-mailt küldjön a fb, akkor honnan tudja a fb hogy chrome: Samsung ace 3 telefonnal léptem be? A build.prop nem tartalmazza, akkor mi?
Magyarán szerezném megoldani, hogy egy másik (sony, lg) készülékkel belépve is samsung ace 3-ként lásson a facebook. (Chrome-ot használok, da a nativ app-al is ugyan az)Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
viharhozo
addikt
Jol gondolom, h ez jo a keszulekhez?
Kösz!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
22Dávid22
aktív tag
-
Acef
addikt
válasz motoflug #4474 üzenetére
jól állsz hozzá, inkább naponta egy restart
Plusz:
- Fejlesztőiben tedd nullára a 3 beállítást
- Csináld meg az S4 mini/alapbeállításokat
- Itt is sokat segít a Nova
- Root után töröld a system app-ból az "amott" a 21999-es hsz-ben írt appokat (ez 4.2.2-n bővíthető lenne, de már ez is javít)Egyébként jó kis telefon ez, stabilabb mint az Advance (több a RAM, jobb a 4.2.2)
[ Szerkesztve ]
-
zonbika
csendes tag
unmount system... akármi és hasonlók... frissétésnél ezt adja... mit csináljak??
se teljes formet semmit nem enged... SOS!! -
RaZroX
addikt
Boot animációt ne nagyon cserélgessetek cm11 alatt. Nekem hazavágta a rendszert, nem indult el többet...
This is the way
-
miku84
tag
Van már végleges CM12 a telefonra?
Ami bugokat látok: DHCP kapcsolódás, meg a töltéskori max frekvencia. Ezek elég nem kívánatosnak tűnnek, ha ilyenek vannak, akkor nem váltok. -
zonbika
csendes tag
senki nem tud segíteni? konkrétan most egy téglával egyenlő a kicsike..
-
22Dávid22
aktív tag
válasz zonbika #4483 üzenetére
Ha kiveszed az akksit, majd visszateszed, akkor se tudsz Download módba lépni? Ha igen, akkor tedd újra Odinnal a gyári rendszert, mert az mindent leformáz és újraír, tehát az adatok elvesznek, de cserébe működni fog a telefon. Viszont ahogy korábban írtam már itt, az auto reboot ne legyen bekapcsolva, majd a pass feliratnál lehúzhatod és még célszerű közvetlenül a telepítés után a Recovery-ből egy factory resetet csinálni.
Ha nem, akkor amire szükséged van, az egy USB JIG. Ha gondolod, akkor rákeresek hogyan lehet egy ilyet házilag összerakni, de akár eBay-en is lehet rendelni. A lényege az, hogy a segítségével a brickelt telefont Download módba lehet hozni, és ahogy fentebb írtam, így lehet megmenteni a telefont. Viszont ha ez sem működik, akkor már semmi nem fog.
Szerk.: Ahogy visszaolvastam, azt sem zárom ki, hogy megadta magát a telefon tárhelye, de lehet, hogy hülyeséget írok.[ Szerkesztve ]
-
zonbika
csendes tag
bejön a twrp és tudnék is formázni de arra is azt írja ki h nem találja...
-
zonbika
csendes tag
válasz Gyula196906 #4485 üzenetére
download is van.. akk a gyárit kell vissza rakni.. ahhoz tudsz adni egy linket? nekem nem akart lejönni a sammobile-ról
-
zonbika
csendes tag
válasz Gyula196906 #4489 üzenetére
igen regeltem, de vegy háromszor toltam downloadra de semmi reaction... lehet én vgayok a béna, de ha van valahol amit odinnal fel tudok zúzni, akk annak örülnék
-
22Dávid22
aktív tag
válasz zonbika #4490 üzenetére
Jó, hogy korábban felmentettem magamnak Google Drive-ra. [link]
Ez a legfrissebb telenoros rom, de szerintem lényegtelen, hogy milyenes, gondolom megy utána vissza a CM, ez pedig a telefon "feltámasztásához" elég. Kétszer van csomagolva, a darabolás csak a netsebesség miatt van, egyszerűbb volt így feltölteni, az abban lévő .zip pedig csak a helyesség ellenőrzése miatt van, ha sérült, akkor a csomagolóprogram jelzi. -
22Dávid22
aktív tag
válasz zonbika #4492 üzenetére
Igen, pont úgy kell feltenni, ahogy a TWRP-t. De a linkelt mappában van egy ROM infó nevű fájl, az tartalmazza a telepítési útmutatót, de az auto reboot és a factory reset, tehát a saját tapasztalatok, amiket az előbb írtam, azok nincsenek benne. Tulajdonképpen az a szöveg a SamMobile-ról lett másolva.
[ Szerkesztve ]
-
-
zonbika
csendes tag
a új hibaüzenet a következő: unable to find partition for path '/sdcard'
és utána az előbb leírt sornál megáll homokórázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest