Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz #85552128 #6801 üzenetére
thx!
de csak 3at enged
feltolom a widgetlockert sztem újra"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ekko98
tag
az Antutu adatbázisa szerin valaki mért 1200MHz procival és az is GT-I8160 most akkor ez mi valaki huzta a procit?
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
LIFE1
tag
Az aksi nektek hogy birja???? Mert nekem nagyon hamar merül mióta a JB van rajta! Valahogy nem az igazi! Most is van mikor szaggat mint állat!
-
aelod
veterán
Nem szaggat ha leszeded a háttérben futó gyári semmire sem való alkalmazásokat + amik nem kellenek azokat hibernálod greenify-al h a háttérben ne zabálják az akkut feleslegesen
2 napot alig megy nekem el a JB alatt inkább egy gyengébb 1.5et bír. Napi 3-4 óra zenehallgatás, olvasás, wifi, mobilnetezéssel"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
rozsi71
tag
Próbáld meg ezt:[link]
Nekem bevált, kb duplájára nőtt az üzemidő. Plusz azt vettem észre, hogy a wifi, és kijelző nagyon zabálja az akksit. Ezért wifi csak akkor van bekapcsolva, ha használom, kijelző pedig csak annyira fényes, hogy lássam.
Most szabin vagyok, gyenge használat mellett 4 naponta töltöm. És még akkor is 40%-on van. Amúgy két napot simán elmegy. -
LIFE1
tag
meg próbálom előbb a helymeghatározást ki kapcsolni! aztán figyelgetem majd!
-
törölt tag
Van is meg nincs is, pl. egyik helyen 800 MHz -re 6301 másikra 1150 MHz-en 6305.
Aztán a másik helyen 1 GHz többet dob mint 1,2 GHz.
Az a 7300-as érték biztató, de akár custom rommal és egy jó SD kártyával is el lehet érni bizonyos körülmények között, a CPU score-t meg nem látjuk. -
Wa2x_
veterán
Ha kitörlök valamit a belső sd/data mappából akkor mi lesz?
Elfogyott a helyem, de nem értem, hogy miért?
Innen törölhetek szerintetek?
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
[P]laci
senior tag
-
aelod
veterán
Jb-n hogy lehet screenshot-ot csinálni?
A rendszer által mért adatforgalom mennyire megbízható?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
asdf_
veterán
-
GEPESZ66
veterán
A telefonnal készítendő video felvételhez kell-e a class6-mem.kártya, vagy elég a class4?
A Gmail üzeneteknél a Biztonságportál-től jövő üzenetnél véletlenül bejelöltem, hogy a képek mindig jelenjenek meg.Hol tudok ezen módosítani, hogy csak akkor jelenjenek meg, amikor kiválasztom ezt? -
rozsi71
tag
Tegnap írtam, hogy milyen jó nálam az üzemidő. Erre éjszaka 8 óra alatt 75-ről lement 17-re.
Ráadásul gsam battery monitor nem mutatott semmi extrát. Úgyhogy passz... -
eladogeppc
veterán
Ami nagyon zavaró, hogy videónál továbbra sincs AF. Ez nem hiányzik senkinek ?
Szerk: Szerintem ez durva. Ezen az oldalon ez van a kamera alatt:
Kamera
CMOS, VGA Megapixel fényképező felbontás (első)
CMOS, 5 MP Megapixel fényképező felbontás (hátsó)
Flash-LED vaku
Automata fókusz támogatottAnnó ez bosszantott a legjobban, hogy videózás alatt nincs AF
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Colos1
őstag
Van ingyenes változata is, annyival tud kevesebbet, hogy nincs hozzá annyi widget.
Ez általában 1-5 MB -ot téved a szolgáltató által mértekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
ronin79
addikt
válasz eladogeppc #6834 üzenetére
Az oldalon az AF nyilván a kamerára vonatkozik, úgyhogy nincs vele semmi gond
-
asdf_
veterán
válasz ronin79 #6837 üzenetére
De, van vele gond, megteveszto, igy GVH pozitiv. A jog nem ismer olyat, hogy nyilvan ugy ertette a gyarto, meg mindenki tudja, meg ilyenek. Ket szot kellett volna csak beleirni Az automata fokusz tamogatott mondat kozepibe: fenykepezogep uzemmodban. Esetleg meg egy csak-ot is bele lehet tenni, hogy uberkorrektek legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz #85552128 #6839 üzenetére
Hát igen. Ez olyan samsungos húzás.
Sokan nem örülnének, ha az autókra is ilyenek lennének írva: "Fékrendszer támogatott" vagy hogy "Állítható fényszóró támogatva" vagy "ABS menetközbeni támogatás".
Hülye példák de lehetne jobbakat is írni.
A Józsi meg a keritést is támogatjaVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz ronin79 #6841 üzenetére
Aham... Azért már az akkori androidok között is ritka volt amelyik nem tudott videó közben AF-et, nem ?
Ha tudja fényképezésnél, akkor miért nem megy videózásnál ? Nem logikus a dolog számomra...Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ronin79
addikt
válasz eladogeppc #6842 üzenetére
Kérdezd meg a samsungtól miért ilyenre csinálták Számomra ez annyira nem egetverő probléma, sosem szenteltem nagy figyelmet egy telefon kamerájára, persze biztos jó lenne ha egy spéci kamera lenne benne, de fontosabb események rögzítésére tuti nem a telefont fogom használni
-
JoolsNOS
veterán
Valaki tudna frissebb linket a JB rootról, mert az első hszes nem működik. Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
eladogeppc
veterán
válasz ronin79 #6843 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy páromat beutalták tavaly november-december táján a Kékestetői tüdőszanatóriumba. Oda szinte semmit nem vihetett magával, de relatív milyen jó volt, hogy a telefonján ott volt a fényképezőgép. Tudott küldeni igen szépen sikerült képeket. Ezért hidd el fontos, hogy jó kamera legyen egy telefonon. Bármikor történhet bármi az ember szerettével, és olyankor jó ha tud jó képet csinálni magáról, vagy ahol van arról...
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
JoolsNOS
veterán
válasz eladogeppc #6845 üzenetére
Vagy egy buliban is lehetne jó képeket csinálni (ahol félhomály vagy szinte sötét van kivéve discofények) ha lenne fényképezője az embernek, de azt értelemszerűen nem visz. Bár erre még csak az N82-m volt alkalmas, mert volt rajta xenon vaku, illetve ha simán belefényképeztem az éjszakai városba, nem egy zöldfátyolos sz*rt kaptam, hanem majdnem amit szabad szemmel láttam.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
GEPESZ66
veterán
Hogyan tudom azt beállítani, hogy telefonszám mentésénél ne kelljen kiválasztani mindig a mentés helyét, tehát előre legyen beállítva, hogy pl. gmail-os fiók?
-
ronin79
addikt
válasz JoolsNOS #6849 üzenetére
Gyárilag a 3e recovery van (home+hangerő fel bekapcsoláskor), cwm-et telepíteni kell, de csak ideiglenes (temporary), tehát újraindítás után ismét a gyári fogad. CWM 6.0.2.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kompakt vízhűtés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest