Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
tolvaj!
őstag
válasz GyaxyBoy #5950 üzenetére
yepp. tiltsd le, úgyse használod akkor minek foglalja a memóriát? nekem is le van tiltva, de a gyári zenelejátszó is, mivel külső appott használok. amiket nem használsz-még ha nem is törlöd, mer nincs root- nyugodtan letilthatod. nekem a sima böngésző is le van nyomva, mert chromeot használok.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
[P]laci
senior tag
桜ドロイドプロジェクトv2 (Sakura Droid Project v2) CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy Ace II (GT-I8160)
Holnaptól lehet érte figyelni az xda-t... http://www.youtube.com/watch?v=-qgII69L7g0
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz [P]laci #5953 üzenetére
zsír. köszi!
(#5956) Runner_fxr
8 éven keresztül használtam a symbiant. nem kell bemutatni, hogy mik a hiányosságia a robotnak, de ez van ezt kell szeretni. ha nem tetszik akkro van még két alternatívád, de a zárt rendszer neked sem a szíved csücske gondolom[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz tolvaj! #5943 üzenetére
Ez azért vicces, hogy a régi, gagyi nokiámmal lazán megcsináltam, ezzel meg itt szórakozni kell.
A winamp-ot még megpróbálom.pribi: Ezzel a folder playerre a gépen is meg tudod csinálni a lejátszási listát vagy csak a telefonon?
Nekem olyan megoldás kell, hogy a számítógépen összeállított lejátszási át tudjam tenni a telefonra én a telefonon ezzel nem akarok szórakozni mert az eléggé időigényes lenne. -
tomiselmer
csendes tag
Sziasztok! Kb egy éves az Ace 2-m (t-nél vettem), és tegnap elkezdett rakoncátlankodni a két érintőgomb (menü, vissza).
Vagy nem érzékel semmit, vagy úgy érzi, mintha a gombokhoz közel a képernyőt érinteném meg. Kb 10-ből egyszer ha jól működnek. Nem rootoltam, semmi ilyesmit nem csináltam, nem ejtettem le stb, nem szórtam tele mindenféle alkalmazásokkal. Többszöri újraindítás sem segített. Van valami tippetek, vagy menjek a szervizbe és éljek a garanciával? Előre is köszi! T -
tolvaj!
őstag
válasz tomiselmer #5957 üzenetére
Szerviz.
Hotibi: persze, 4.0tól az alkalmazás kezelőben le lehet tiltani szinte mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Pribi
senior tag
válasz Runner_fxr #5956 üzenetére
Ezt igazából én arra használom, hogy egy könyvtárban lévő összes zenét sorban lejátsza. Listával eddig nem foglalkoztam.
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
zaurac
tag
A CyanogenMod is fagy és lassul néha vagy ez Samsung hiba csak? Már volt fenn MB4től MG2-ig minden, de mindegyik laggol, fagy. Az MG2 szerintem még rosszabb,mint az MF1(gyakrabban fagy,lassul).Másnak is volt ilyen tapasztalata?
-
zaurac
tag
válasz tolvaj! #5968 üzenetére
Köszi tolvaj! Azért kérdeztem,m. nem ismerem olyan mélyen az androidot és nem tudom milyen custom rom-ot érdemes feltenni. De ezek szerint amíg nem ír normális kernelt a Samu egyik sem lesz sokkal stabilabb?
Amúgy nem vett más észre JB alatt olyant,h. utazások alatt (én a gyakori cellaváltásra gyanítottam ) jobban fagyott?[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
válasz szabonagyur #5947 üzenetére
624 ből mennyi a szabad neked? Hogy van az h. egyiknél ennyi a másiknál kevesebb, pedig hivatalos mindegyik?
-
félisten
Nem tudom de én mindig a 2.3.6 gyári függetlenre raktam és az orosznál több lett, előtte a német kevesebb volt, és talán a német előtti németnél volt 550 körüli de utóbbira nem merek esküt tenni.
550 volt az előbb, hogy voltak megnyitott dolgok, de bezártam mindent meg nyomtam egy memória ürítést így lett belőle 457 MB, de természetesen a vírusírtó futott továbbra is a háttérben.
-
hotibi
aktív tag
válasz szabonagyur #5972 üzenetére
Köszi. Nekem is független GB re ment német. Nekem minden tiltva van. Play is. Ha kell valami desktop play bluetooth on küldöm. Play nekem sokat foglalt. Most igy német JB 120 megàt mindig szabadon tud tartani
-
félisten
-
tolvaj!
őstag
válasz SteveK88 #5973 üzenetére
a custom kernel csak akkor lehetséges, ha a STerricson kiadta a forráskódját a SOC-nak, de ha jól tudom ez még nem valósult meg. időközben a gyártó is megszűnt így magára hagyva mind a hat vagy hét készüléket. max beleberhelt a gyári kernelbe, de attól még nem lesz custom. ha az lenne, akkor a procit is lehetne tuningolni, de úgy tudom, azt sem lehet. ha tévedek bocsi ez nem kioktatás, csak amit én tudok azt osztottam meg veled/veletek.
-
hotibi
aktív tag
válasz szabonagyur #5975 üzenetére
Engem sem zavar de mikor mindennel tele volt pakolva a telo és belassult akkor volt hogy csak 45 mega volt szabad. Most meghogy mindent levettem 100 alá nem csökken. Igy jobban pörög a telo
-
SteveK88
tag
Igen működik. Apróbb hiányosságai még vannak, pl videót nem tudsz felvenni és csak szoftveresen dekódolja a videókat. Egyébként nekem teljesen használható. Félreértéseket kerülendő ez csak sima CM10 ami 4.1.2-re épül. A CM10.1-et ami 4.2-re épül, azzal még most próbálkoznak.
-
[P]laci
senior tag
Azért bárki bármit mond, kezdünk jól állni romok tekintetében:
- [ROM][JB-XXMF1] KYRILLOSv8 **Fast n' Lite** (27/06/2013)
- [ROM] Cyanogenmod 10 Unofficial for Samsung Galaxy Ace II
- [ROM][JB][XXMG2] Lite ROM V2.6 [20/07/13]
- [ROM][JB] MIUI v4 Beta 2 [10/07/2013]
- [ROM] 桜ドロイドプロジェクト (Sakura Droid Project) - CyanogenMod 10
- [ROM] 桜ドロイドプロジェクトv2 (Sakura Droid Project v2) - CyanogenMod 10.1
- [ROM][PORT] Paranoid 2.99 v2.0 (Now Full Working) [4.1.2]
- [ROM][PORT] PAC all in One [CM10+AOKP+PA] alpha2
- [ROM][JB] The Italian Job Experience[AOSP-TW][XXMC8][LAST v1.2+] -
őstag
válasz szabonagyur #5975 üzenetére
Az asztali gépen engem sem zavar, ha a 8giga csak 20%-a szabad. Azért itt más a helyzet.
-
félisten
-
félisten
Akkor egy kis rövid tapasztalat az orosz JB-ről.
624 MB ram, gördülékenyebb mint a német pedig az sem volt rossz már.
Akksi idő elég gyenge lett szerintem, 2 óra alatt 100%-ról 96-ra csökkent használat nélkül, annyi hogy a wifi ment végig de semmi nyomogatás vagy valami.
Éjszaka 8 óra alatt kb 8%-ot csökkent az aksi bekapcsolt wifi mellett.
A készenléti idő annyira nem vészes, de ha nyomogatom azért le kell venni a fényből, hogy ne ugorjon nagyokat. -
őstag
válasz tolvaj! #5984 üzenetére
Attól, hogy belinkeled ide hatszor, engem zavarhat, ha kilépek a böngészőből, egyetlen widgetem sem megy és elkezdi betöltögetni őket. Ugye nem baj, hogy engem zavar?
Egyébként meg miben nincs igazam? Hogy a 8 giga 20%-a az más, mint a majdnem 800mb 20%-a? De majd biztos erre is lesz egy linked...
-
Wa2x_
veterán
válasz szabonagyur #5985 üzenetére
Ez rossz üzemidő? Szerintem ezzel nincs semmi gond... WiFi-vel gyorsabban merül.
Szerk.: ez több mindentől függ, nem csak a ROM-tól.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
félisten
-
tolvaj!
őstag
nem. nincs linkem, érveim vannak. abban nincs igazad, hogy baj, hogy tele van a ram. az, hogy a vidgetek és maga a TW felület is újra be kell töltődjön az nem az android és nem is a telefon hibája, hanem a gyártó rosszul megírt kerneléé. nagyon rosszul kezeli a memóriát. elhiszem, hogy zavar, de ezért egyedül a samsungot lehet okolni, akik olyan üzletpolitikát folytatnak, hogy elb@sszák a jó készülékre a frissítést, azért, hogy megvedd az új készüléket, mert azon már jól pörög a rendszer.
-
-
törölt tag
válasz [P]laci #5992 üzenetére
Én is csak nézek milyen hangnemet enged meg magának másokkal szemben...
Amúgy fejlemény már van: se a hívás (mikrofon), sem pedig a kamera (videó) nem működik, utóbbi gondolom azt is jelenti, hogy HW gyorsítás sincs a videókhoz.
A kamera a CM10-es buildekben sem jó.[ Szerkesztve ]
-
v44.lgl
csendes tag
nekem van egy ace2 - Telenoros, amit kb. majdnem féléve vettem. egyszer meggajdult csóri mikor a memo-t akartam megcserélni (Belsőt a SDre) és 2.3.6os szoft-ot egy másik 2.3.6.ra cseréltem a Sammobile oldalról. Most felraktam a 4.1.2. UKRÁNT (RTL) fw.-t majd root és memo csere. Eddig hibátlanul működik, gyors, stabil, BT, WiFi. GPS, Kam, Led vaku, stbstb. minden jó. Akksi használat is eddig tetszik ja és nem eszi a ram-ot mint gondoltam. (624mb). (Kérnék másoktól is véleményt a RTL szoftra.)
-
SteveK88
tag
válasz #85552128 #5993 üzenetére
A kamerával az a baj ami a CM10-nél is, ST/Samsung OMX kodekkel nem tudtak még mit csinálni. Ha a mikrofont meg csinálja/ják lehet kipróbálom. Addig viszont nem szándékszom a jól beállított rendszeremet elbarmolni.
Egyébiránt tényleg baromi nagy arca van a gyereknek, csak nem igazán értem hogy mire...
Szerk: Amúgy dh.harald egy magyar srác úgyhogy akár büszkék is lehetünk rá
[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
Üdv az uraknak.
Hivatalos JB van vagy lesz-e erre a telefonra? Thanx.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
tolvaj!
őstag
én maradok a robotnál, csak mtk platformon folytatom... asszonynak megjött az egyik ilyen kínai csodaphone és a bokám lef.stam a sebbeségtől és a minőségtől. a kamerája ergya, de minket amúgy sem érdekel. aki kamerázni akar az vegyen nokiát olcsó poén volt bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest