Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyaxyBoy
csendes tag
JB alatt nem mentek. De tegnap rászántam az életemből még két órát (azelőtt vagy 3 órát szenvedtem vele) és összejött a CallRecorder (zöld kerek ikonban fehér mikrofon) és azzal megy. Úgy kellett beállítanom, hogy API felvétel legyen, AMR-be, a kisegítő vagy próba funkciónál pedig be kellett pipálni a WAV-ból konvertálja AMR be. Nem tudom miért, de a felvétel csak így rögzítette nekem. Előtte is ment a felvevő (sárga kis ikon a sávon), de 0 mp es volt. Más beállításnál pedig nem rögzítette, hanem piros ikon jelent meg felül és kb 5mp után ki is kapcsolt. Akkor még manuálisan sem lehetett rögzíteni.
De most már teljesen jó, minden marhaságot felvesz. -
col
addikt
Sziasztok
Én is hűtlen leszek a csoporthoz, telefonhoz. Nem voltak vele komoly problémák, de csalódás volt összességében.
Még most is néha rendszertelenül előfordul, hogy fogja magát és lefagy orvul, meg belassul, alig lehet sokszor rávenni, hogy telefonálni lehessen vele a névjegyzékből, pedig ez még csak GB. Onnan veszem sokszor észre a fagyást, hogy keresnének, de nem vagyok elérhető.
Úgyhogy megválok tőle és a márkától is, átnyergelek LG-re (T-Mobile készülékcsere akcióban - OPTIMUS L7 II - LG P710).
Remélem, akik maradnak, azoknak végre kijön a JB és normális is lesz.
Üdv és köszönöm, hogy itt lehettem köztetek
BYE.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Tybike81
őstag
Miért nem tudom az EFS backup progival menteni az EFS mappát, hisz rootolva van a készülék?
Mi lehet a baj?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
[P]laci
senior tag
-
törölt tag
Samsung Galaxy mini 2 won't be getting Jelly Bean after all
Cumi ha igaz és eddig hitegették őket...
Remélem ace2-re legalább egy normális 4.1.2 lesz.[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz #85552128 #5365 üzenetére
a legszebb, hogy nem tehet senki semmit ellenne, hiszen minden gyártó reklámában ott van a kisbetűs rész: a gyártó minden jogot fentart, a az alkatrészek illetve a szoftver előzetes értesítés nélküli megváltoztatására....( vagy valami hasonló). ezekután mi sem várhatunk túl sok jót....
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
-
tolvaj!
őstag
de mint tudjuk, a samsung ennél előre látóbb....( hogy roh@djon meg...) és esélyünk nincs semmilyen kárpótlást igénybevenni, ha netán lesz@rnak minket. én jelenleg az összes ismerősömet és kuncsaftot átirányítok a kínai csodák felé. a következő telefonom is az lesz egy jiayu G4 személyében. megvárom míg kiadják a 2gigás verziót és megrendelem. elég a samsungból. tartalék készüléknek megtartom, de befejezi nemsokára a főtelefon pályafutását nálam.
-
wincmd32
tag
Gyerekek, azt kell mondjam kb 2-3 hete használok angol JB-t de nem vagyok elájulva tőle. Ez a rom is kezdi a laggolgatásokat. nem olyan durván mint a korábbi példányok de azért többször van hogy várni kell a telora. igazábol hosszu távon még mindig a GB a stabilabb. és bár nem játszom sokat, de van egy jopofa járék amit időnként használtam és borzalmasan darabos lett JB alatt.. de ez mondjuk lehet a játék hibája is..
Csak gondoltam megosztom veletek eme tapasztalatom, habár korábban magam is azt irtam h jól használható ez a rom. -
wincmd32
tag
válasz tolvaj! #5368 üzenetére
Igen én is biztos vagyok benne, hogy a kövi telom nem samsung lesz. volt már nekem huaweim meg zte-m is és igazábol amikor kb az a hardver volt az átlag, az akkori mezönyben teljesen jol müködö példányok voltak semmivel nincs minöségibb érzetem eme samsungál a többihez képest. nem rossz a készülék, de ez a politika amit a samsung folytat undoritó, szerintem az ace2 tulajok 85%-a azért vette ezt mert be volt igérve rá az ujabb oprendszer....ezzel adták el a népnek és még ki tudja hány modellt. a másik ami zavar, hogy a kinai csodákkal ellentétben erre még fözött rom se nagyon van tudjuk miért. igaz h a kinai csodákra se jelent meg hivatalosan tul sok frissités de dugig volt a net jobbnál jobb custom romokkal, magamfajtának az kánaán Szóval több samsung telefonom már biztos nem lesz.
-
csunyaba
csendes tag
Sziasztok! Felraktam az újabb leak-et, leszedtem a portugált, de abban a mappában csak 2 fájl van, a tar fájlt betettem pda-ba de pit-hez és a csc-hez mit tegyek?
-
Rapovsky
csendes tag
2-3 hete frissítettem JB-re (UK verzió közvetlenül GB-re). A kezdeti elégedettségem után azért így bő két hét elteltével már árnyaltabb a helyzet...
Mindenképpen pozitív a készenléti idő jelentős javulása, a használati idő viszont legjobb esetben is olyan, mint előtte, de inkább rosszabb.
Apróság, számomra mégis nagyon jó dolog, hogy GB-n az ébresztő minimális hangereje is bosszantóan hangos volt, így már teljesen jó.Negatívum, hogy jó pár alkalmazásnál lassú és akadozó, ami előtte jól futott (pl. Youtube használhatatlan; játékok - eddig is ritkán játszottam, de ezzel nem is nagyon lehet). Fagyások is előfordulnak, talán egyre több, kényszerű vagy auto újraindulások nem igazán.
Nálam is jelentkezett egyszer, hogy nem tudtam hívást fogadni, ami elég bosszantó.
Nem egyértelmű, de mintha gyenge lefedettségű területen kevésbé lenne használható.
A Névjegyzék/Napló sokszor lassan indul, de ez nálam előtte is így volt szóval rosszabb nem lett.
Szintén apróság, hogy GB alatt általában hívás megszakításnál nem bontotta a vonalat első néhány érintésre, ami okozhatott ciki helyzeteket így már normálisan megy megy.Biztos van még ami nem jutott eszembe így hirtelen, de az összegzés, hogy a JB szép meg minden, de a GB sokkal használhatóbb... Remélem a hivatalos frissítés azért jobban muzsikál majd, persze ha egyáltalán megérkezik...
-
Danielsson
tag
Akkor most úgy néz ki, hogy ne is nagyon várjuk a JB-t, mert nem lesz + nem is igazán előrelépés a mostanihoz képest? Jól értem?
Amúgy nekem is kezd elegem lenni a telefonból, illetve a Samsungból. A programok egész jól futnak, azzal nincs gond, de amikor a névjegyzék elkezd gondolkozni több másodpercig, aztán meg a hívás mozdulatra szintén 5-10 mp múlva reagál...na akkor földhöz tudnám b...ni a telefont. Oké, van megoldás: task killer, de most minden egyes mozdulat előtt futtassam, hogy a telefonom gyors legyen??? Ja és a másik kedvencem: időközönként (lehet h újraindítások után) a fényképezőgép visszaállítja a legkisebb felbontásra magát. Fasza! Szóval erőteljesen gondolkozom másik telón, ami egyébként nem biztos, hogy androidos lesz... -
csunyaba
csendes tag
válasz tolvaj! #5372 üzenetére
Köszi a választ, megpróbáltam, de nem igazán csinált semmit, nem baj nem szenvedek vele tovább, nekem így is tökéletes. Röhej, hogy angliában élek, itt vettem a telót és még nálam nem lehetett szerveren frissíteni, ezért választottam a rom-os megoldást. Sokkal jobb lett szerintem, de majd meglátjuk mi lesz nálam is 2 hét mulva, reagálva az előző kommentekre
-
tolvaj!
őstag
válasz csunyaba #5375 üzenetére
telefon odin módban elindítod. betallózod az odinba a leak ( mondjuk MB4) pit/tar/csc.. mindet a helyére. aztán feltelepíted. ha kész akkor elindul a telefon. kikapcsolod, majd elindítod ismét odin módban, az odinba betallózod a PDAba a letöltött MC8 at ( portugál vagy angol ez szabadon választott) ismét csatlakoztatod a telefont, kiveszed a repartition mellől a pipát és start. ekkor felülírja a leaket és lesz egy hivatalos JB a telefonodon. én több féle fajta telepítést megcsinálta már a telefonomon, pitest és direkt felrakást is. jelenleg egy hónapja használom a közvetlen felrakású angol JB-t ( van benne magyar nyelv) néha vannak hibái( kicsit belassul) de mindezekkel együtt teljesen használható. a sokak által leírt spontán restart egyetlen egyszer jelentkezett nálam, azóta sem. én bátran ajánlom. öcsém is lecserélte a sima ace-t errea verzióra és azzal kezdte, amikor megérkezett a boltból, hogy feltoltam neki közvetlenül a JB-t. ennek két hete és tökéletesen működik neki. mivel ő ne is nyomkodja egyáltalán, csak telefonál, így két és félnaponta tölti.
-
col
addikt
válasz Danielsson #5374 üzenetére
Pont emiatt váltam meg én is tőle plusz nekem még hébe-hóba le is fagyott, azaz kikapcsolt szóval a Samsungból elég volt.... tud más gyártó csinálni jó telefont androiddal.. nem reklám, de az LG pl. mérföldekkel előtte jár, pedig nem csúcstelefont vettem, de mégis ég és föld...
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
col
addikt
Nekem meg az LG P710 Optimus L7 II (erre váltottam) Ez árban sem volt ütős
-
tolvaj!
őstag
nekem ez a következő. még ki sem adták hivatalosan,de a 4PDA.ru már mögé sorakozott, és itthon is van egy elég lelkes tábora. az alapverziómár meg is érkezett egy két embernek. technikai paramétereit tekintve megszorongatja az S III LTE-t csak féláron van. nem mellesleg fényévekkel jobb a szoftveres háttere.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
engem az ilyesmi nem aggaszt, ahogy eötvös csöpi mondaná: "kardos doktor, benned egy agyrák éhenhalna...."
esetünkben én vagyok kardos. amúgy meg az ivóvíz agyon van vegyszerezve, az étel génkezelt, akkor meg nem mindegy miben halok meg?Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
-
tolvaj!
őstag
az ace 2 é meg 0,5... de mondtam, hogy ez soha nem érdekelt. 5 évig használtam egy N95 ös nokiát aminek 0,8 felett volt az értéke és még élek.
egyébként ezek a telefonok is ugyan onnan származnak mint a ZTE vagy a HUAWEII, illetve a TCL-ALCATEL. ha ezek megkapták a cimkét akkor ennek a Dzsáju telefonnak sem lehet nagy baja sugárzás szempontjából, de komolyan, tényleg kedvesek vagytok, hogy foglalkoztok az egészségemmel, de ez hagy legyen a én felelősségem.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Nem is kell bezárnod, megteszi ezt az Android, gazdálkodik amennyire lehet a memóriával tudtommal. Az ACE2-nek sem a memória volt a legnagyobb baja, bár az be tudott lassulni még készenléti képernyő kioldásánál is.. az LG viszont hasít
-
Zsolto
őstag
Szia Urak,
két hónap után kiléptem az Ace2-tulajok táborából. Semmi bajom nem volt vele, sőt, eddig a legproblémamentesebb, legszeretnivalóbb telefonom volt. A váltás oka, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam a Telenortól, és vettem egy 4XHD-t.
Az Ace2-t megörökölte a fiam, így azért néha előfordulok majd még. Köszönöm az eddigi segítségeteket, kellemes Ace2-zést és szép nyarat kívánok!
Zsolto
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
félisten
Valami megoldás arra, hogy miért van az, hogy egyszerűen a telefon meghülyül. Délután elmentem botlba még foursquaret is használtam sikeresen, rá 2 percre már nem kaptam meg az sms-t a vásárlásról... És most meg kiderült, hogy utána semmilyen hívást meg sms-t nem kaptam meg, nem voltam elérhető.
A telefon újraindult és megjöttek az sms gyors egymásutánjában. JB van a telónm GB-ről frissített angol.
-
tolvaj!
őstag
válasz baitsee23 #5390 üzenetére
nincs magyar forgalmazó így a garancia kicsit macerás, viszont van szoftveres háttere és rengeteg modder áll mögötte. kb egy hónapja van a piacon a sima verzió, de már két féle CWM is van hozzá, igaz az egyik egyszerűsített kínai amúgy még így is olcsóbb mint amennyiért én vettem az ace2 őt..... én még cirka 80 ért lőttem függetlenül.
(#5392) szabonagyur
tegnap elött itthon ültem a gépnél és nem kaptam semmi értesítést se emilről sem facebook messengerből... nekem is feltünt. újraindítottam azóta megint működik. de nekem ez a második hiba egy hónap alatt. meg egyszer volt egy restartom kb másfél-kéthete. okát nem tudom sajnos, de a fórumot olvasva nekem a legstabilabb a romom és nálam is elő előjönnek ilyen sz@rok[ Szerkesztve ]
-
wincmd32
tag
válasz szabonagyur #5392 üzenetére
szerintem tedd vissza a GB-t, hiába nem szeretik sokan, még mindig az a stabilabb, megbízhatóbb szerintem. Én is ezt fogom tenni hamarosan.
-
félisten
válasz wincmd32 #5394 üzenetére
Az lesz hétvégén lesz kis szabadidőm megy vissza a GB, az legalább gördülékeny
@tolvaj! igen igen nekem is ilyenek vannak, vagy hívnak és csak a piros hívás elutasítás irányba lehet húzni a csúszkát :/
2-szer próbáltam rászoktatni magam a jb-re de ezek a hülyeségek már soknak bizonyúlnak..:S
-
sutyi^
senior tag
Azoknak akik tartanak a közép és felsőkategóriás kínai készülékektől: Ne tegyétek.
Az összes műszaki bizbasz ott készül, csak annyi a különbség hogy ott a szintén helyben gyártott MediaTek, vagy RockChip SOC-jait rakját az említett termékekbe, nem pediglen az ismertebb Qualcomm vagy éppen Exynos chipekket.
Ezek ugyanolyan minőségbiztosítás mellett készülnek, annyi a különbség hogy itt nem a rajta lévő logót fizeti meg az ember, hanem a tényleges kutatás-fejlesztés és gyártás árát némi haszonnal.
Ha valaki erre felé kacsingat, szvsz nyugodtan rendelhet magának a "drágább fajta" Zopo, ThL, JIAYU készülékekből, mivel mind remek ár/teljesítmény aránnyal rendelkeznek.
A kínai telefonoknak talán egyetlen gyenge pontja a kamera, bár ez a nagyobb telók 8MP+ CCD-jeire már szintén nem jellemző.
Egy tuti, a következő készülékem az ilyen "termék támogatás" után, nem egy Samsung lesz...
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest