Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
(#5755) Gexxx és (#5763) Tegla80 köszi a válaszokat, kissé el vagyok havazva, de olvasok ám
Kipróbáltam néhány app-ot, kétségtelenül az iMediaShare vált be eddig a legjobban, viszont a BubbleUPnP-vel is próbálkoztam pár napja és utóbbinál azt hittem csak bug-os a progi vagy még van hová fejlődnie, viszont az iMedia is ugyan azt csinálja. Tudomásom szerint csak bit streaming megy dlna alatt, tehát kodek, lejátszás stb dolgot a kliens eszköz végzi, esetemben a tv.
Most jön az érdekesség, mind2 alkalmazás esetében gáz van mkv fájlokkal. A Bubble elkezdi küldeni a tv-nek a filmet, majd a TV közli, hogy nem támogatott fájl vagy valami hasonló nem emlékszem pontosan. Az iMedia ugyan azzal a fájlal ezt írja ki. Persze gondolhatnánk arra, hogy a TV-nek tényleg nem tetszik az adott videó fájl, de ez az elmélet ott meg is bukik, hogy a telóban a Beállítások / Vezeték nélküli és hálózat (egyéb beállítások) / Média megosztása (közeli eszközök) / Fájlmegosztás --> pipa be lehetőségeket végig zongorázom -- ezt követően a TV-ről kapcsolódok a teló megosztásához, végig görgetem a kb. 300 db videó fájlt , majd végre megtalálom a keresett mkv-t (még mindig ugyan az a fájl!), elindítom és röccenés nélkül megy az 1,6GB 20perces fullhd film.
Nem értem mi a fene baja van, arra gondoltam talán túl morcosnak véli mind2 alkalmazás a bitrátát vagy a felbontással van a baja vagy hasonló és gondolkozás nélkül elutasítja a megosztását. Ezt követően adtam neki egy könnyebb munkát, hátha azzal elboldogul: ~350MB -os 40perces mkv film, de ezt is visszaköpi.
Valakinek valami 5let Ha ez így megy tovább már csak a dlna miatt is érik a downgrade GB-re (UK JB-ről)
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok, ace 2-es telefonom van, 2.3.6-os android van rajta gyárilag. Érdemes lenne ráraknom újabbat?
Nekem ez is tetszik, de lenne valami előnye az újabb androidnak ezen a készüléken? -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Asszonykám kapott egy ilyen telefont, és én gondoltam egyet, és rootoltam. A szoftver 2.3.6-os, Telenoros. Azóta teljesen rendszertelenül újraindul, és néha kikapcsol. Mindent a leírás szerint csináltam, és nem tudom mit baltázhattam el. Szerintetek mit csináljak?
Köszi: Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
tolvaj!
őstag
válasz Runner_fxr #5852 üzenetére
Van előnye, de te döntöd el. A lagújabb dolgok már nem futnak 4.x alatt így emiatt érdemes upgradelni a telefont, de ha tudsz várni és nem vagy türelmetlen nemsokára a magyar hivatalos frissítés is megérkezik ( évek kérdése....). Ha elvagy ilyen dolgok nélkül mint pl a chrome akkor még felesleges feltolnod JB re.
Pribi
látatlanba azt mondom, hogy tedd rá vissza az eredeti romot. A leírásban szereplő orosz romot felrakod pittel akkor mindent nulláz a telefonba, arra rátolod a neked megfelelő magyart ( független, Tmob....stb) kész vagy akkor mielött bármit is csinálnál tárcsázóba üsd be az alábbi kódot: *#272*imei szám#. Ekkor vissza tudod állítani a telefonod product kódját a megfelelőre( XEH-független, VDH-voda, TMH- tmob, PAN-telenor). Készülék alapbeállításra vágja magát ismét és visszakaptad a telefonod. Mindezek elött pedig nullázd a flash countert, hogy eltünted a rootolás nyomait, persze csak akkor ha van még garancia a telefonodon, vagy nem szereted ha ott akármilyen számérték van .
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Pribi
senior tag
válasz tolvaj! #5856 üzenetére
Tehát a sorrend ha jól értem:
0., Számláló nullázás
1., Orosz rom + pit
2., Telenoros rom
3., *#272*imei szám#Ezután mit hogyan is választom ki a szolgáltatót?
Pribi
Szerk: Az nem jó, ha a telenoros romot teszem fel pittel?
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
nem jó ha telenoros romot teszel fel pittel. mindenképpen a ruszkit kell.
ha beütötted a kódot akkor ki fog adni egy listát ahol a product kódok vannak és neked a PAN jelűt kell megkeresni, rányomsz, teló megkérdezi: telepíti? válasz: ok. teló gyáriba vágja magát és újraindul.
ja és a legfontosabb: jó a sorrend[ Szerkesztve ]
-
Pribi
senior tag
válasz tolvaj! #5858 üzenetére
Megcsináltam, csak a valami nem kerek. A végén amikor a product kódot kéne beállítani, akkor nincs ott lista. Csak egy SER-t lehet választani. Mit baltázhattam el? A telenoros romot a Samsung-tól szedtem. Konkrétan ezt. [link]
5859 Gexxx: Már túl vagyunk mindenen. Lehet, hogy felesleges volt? Akkor most hogyan tovább? Szóval most ott tartunk, hogy fenn van az orosz rom, pittel, meg mindennel, és utána felment az előbb linkelt rom.
Pribi
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Skynet
senior tag
-
Zsolaf
addikt
2013-07-16 SIN - Singapore (SingTel) GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Uploading 36%
2013-07-16 SER - Russia GT-I8160 I8160XXMG2 I8160OXEMG2 Uploading 64%
2013-07-16 STH - Singapore (StarHub) GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Downloading 39%
2013-07-16 XSP - Singapore GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Downloading 18%
2013-07-16 XXV - Vietnam GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Downloading 12%
013-07-16 XTC - Philippines (Sun) GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Queued 0%
2013-07-16 XSE - Indonesia GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Queued 0%
2013-07-16 SMA - Philippines (Smart) GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Queued 0%
2013-07-16 GLB - Philippines (Globe) GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Queued 0%
2013-07-16 XTE - Philippines GT-I8160 I8160XXMF2 I8160OLBMF1 Queued 0%Érkezik ma pár rom...
-
Pribi
senior tag
válasz tolvaj! #5862 üzenetére
Akkor mit tudok tenni a product kóddal? Mert azóta nem indul újra, s a kérdés az, hogy oda adhatom e az asszonynak? Ahogy látom a Ser egy orosz szolgáltató. Valószínűleg az eredeti orosz romból maradt ott.
Pribi
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Skynet
senior tag
Támadt egy érdekes elképzelésem (bár lehet csak nekem érdekes ), nekem függő Telenoros telóm van, amin ugye Telenoros GB ROM volt. Ha most tételezzük fel jön a magyaroknak szánt JB és ráteszem a telóra, attól én még nem leszek "legál" ROM használó gari ügyileg, hiszen a független JB lesz a telón, nem pedig a függő Telenoros verzió.
Ha pedig nem tesznek fel Telenor függő JB rom-ot, akkor elvileg kénytelen lennék visszatenni a telóra a Telenor függő GB ROM-ot, majd szépen arra ráfrissíteni a JB-t és akkor ugye a Telenor függő JB ROM-al frissítené...
Tehát most akkor jól értem? Ha nem találunk, Mi függő teló tulajok olyan rom-ot ami eredeti Telenor-os, akkor bye-bye garancia? Valaki nyugtasson meg, hogy hülyeséget írok...
-
törölt tag
Valami változás csak van, ha ugrott a buildszám.
Felraktam MB2-re az MF1-et és azt kell mondjam a 624 MB-rammal ez igencsak megtáltosodott, pedig a data partíciót korábbról állítottam vissza, azaz elméletileg egy belakott romról van szó.
A merülés probléma ugyanúgy megvan, de végre kicsivel reszponzívabb a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Mr.Skynet #5872 üzenetére
Többen mondták, hogy megtagadhatják a garanciát ha nem az a rom van rajta amilyen pc kóddal eladták, de a gyakorlatban nem foglalkoznak vele milyen a rom csak root és számlálóban ne legyen szám. Én azért ha gondom volt a telefonokkal vissza tettem a T-s romot 2 perc és nem lehet gond.
-
sniperboy78
csendes tag
Sziasztok felraktam az új orosz MG2 JB ROM-ot. A memória 482MB-ról 624MB-ra növekedett. MF1 német Rom-ot frissítettem az újra. Sokkal simábban és gyorsabban reagál mindenre mint idáig. Új dolgok nem kerültek bele a némethez képest csak optimalizáció történt. A ROM nem Pit-es.
-
tolvaj!
őstag
válasz sniperboy78 #5876 üzenetére
thx! két nap múlva mondj róla vélemyént légyszi és ha akkor is pozitív akkor tolom fel én is
-
törölt tag
válasz [P]laci #5879 üzenetére
Ma de. raktam újra az MF1-et MB2-re és az is gyorsabbnak tűnt 624 MB memóriával, viszont az idegesítő pár másodperces gondolkodás ugyanúgy megvolt.
Az MG2-t MF1-re raktam rá, eddig nekem is gyorsabbnak tűnik (gyorsabban reagál) viszont ennek a 624 MB ram (is) lehet az oka.
Így konkrét változást nem látok, leginkább az akkura leszek kíváncsi, mert eddig úgy tűnik mintha nem szívná annyira, igaz még fél nap után ez annyira nem biztos.
Aki szeretné kipróbálni és nem akar a lassú HF-ről tölteni: I8160XXMG2_JB_SER_TORRENTÉn mondjuk eddigi összes JB-n az animációk mindig kikapcsoltam és a fejlesztői eszközöknél kényszerítem a GPU gyorsítást, mert így simábbnak tűnik az ui.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Ma megjelent a Thailand-i ROM.
-
GyaxyBoy
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem tartozik tisztán ide, de hátha ismer valaki egy hasonló programot amit keresek.
Létezik, olyan app androidra, amivel be lehet állítani, hogy egy adott időben, milyen programot indítson el és azt, mennyi idő múlva zárja be. Kerestem egy csomó helyen, de nem találtam, ráadásul azt sem tudom pontosan, hogyan is keressek erre.
Előre is köszönöm! -
törölt tag
A merülés ugyanúgy megvan, legalábbis a wifi jobban szívja az aksit mint kellene, de úgy összességében gördülékenyebben működik és ahogy nézem "igyekszik" fenntartani 100 MB szabad memóriát.
Indulás után 360 MB/624 MB van, majd 1 nap használat és pár alkalmazás megnyitása után, kb. 480-530 MB között marad általában.
Egy 2 hete telepített MF1 adataival használom.[ Szerkesztve ]
-
bilikm
csendes tag
válasz sniperboy78 #5876 üzenetére
Hello!
Én is ugyan így tettem és nekem is 624 Mb ramom lett, a 482 után. Az FM1-el nálam a videózás még mindig nem volt az igazi, ébresztőnél nem világított a kijelző, csak miután én nyomtam a home gombot, a memóriát rendszeresen megette és 1-1 programból való kilépés után újra töltötte az egész launchert. Ennél az MG2 verziónál egyenlőre ezek közül egyiket sem tapasztaltam, sőt eddig egyetlen bugba sem futottam bele és az egész rendszer sokkal gördülékenyebb is. Talán még az akksival is jobban bánik használat közben egy kicsit. -
törölt tag
válasz borbas666 #5889 üzenetére
Valószínű ez már anélkül is növeli.
Mindenesetre nálam ennyire drasztikus lassulás MF1-en sem volt, inkább késleltetésnek mondanám, meg be-be szaggatott, de ez inkább az extrém alacsony 482 MB memóriának köszönhető, mert 624-el már szaggatás nem volt.
Azért jó látni, hogy ha késve is de valami lesz belőle, mert az MC8 624 MB-vel eléggé instabil volt.
Már csak a fogyasztással csináljanak valamit és akkor jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
rozsi71
tag
Megint két újabb ROM:
Nordic countries 2013 July 4.1.2 I8160XXMG2
Baltic 2013 July 4.1.2 I8160XXMF1Talán lassan eljön a mi időnk is.
-
baitsee23
őstag
válasz rozsi71 #5893 üzenetére
Az németnél újabb ROM-oknál bluetooth tapasztalat? Nekem az tcsinálja a telóm JB alatt, hogy véletlenszerűen átadja a beszédhangot a telefonra, de ettől függetlenül kapcsolatban marad a headsettel. Pl. meg tudom szakítani a füles gombjával a vonalat.
Samsung Galaxy S24
-
gabrovits2
csendes tag
Kezdő Ace II tulajnak melyik romot ajánlanátok jelenleg? Ami bugmentes nem szaggat és viszonlyag használható is
-
janngson
csendes tag
válasz gabrovits2 #5897 üzenetére
Gingerbread 2.3.6. - I8160XXLL2_I8160OXXLL3_XEH
Nem 100%-hogy ez a link megízható (A Sammobile-ról már nem dobta ki a kereső a magyar ro-ot, úgy tűnik már túl sok jelent meg az i8160-hoz):
http://www.hotfile.com/dl/190407444/debc73b/I8160XXLL2_I8160OXXLL3_XEH.zip.html?lang=huSajnos úgy tűnik ehhez a telefonhoz nem igazán passzol a jelly bean. Azt leszámítva, hogy szépek az animációk a Project Butter-nek köszönhetően, sajnos lassabb az egész - megnyomsz valamit... vársz... és szép animáció... megnyit (Gingerbread: megnyomsz valamit... vársz (jóval kevesebbet).. esetleg darabos animáció.. hamarabb megnyílik)
Más probléma: akku idő.
Azonos körülmények között lemérve többször a Gingerbread átlag 1 nap 15 óra üzemidő alatt 5 óra 10-20 percnyi bekapcsolt képernyőt bírt, ez Jelly Bean-nel (xxmc8, xxme7 is) 3 óra 30 perc körül volt. Jelentős különbség.Sajnos ez van. Lehet, hogy megint fel fogok rakni Jelly Bean-t, valószínűleg akkor ha kijön a magyar és legalább i8160XXMG2 lesz, de igazság szerint, mint használati eszköz, az ACE 2 jobb Gingerbread-del.
Legközelebb, ha telefont veszek csak "flagship" jöhet szóba. Valószínűleg Nexus.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest