Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Így készül egy Earfun headset
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sickb
tag
Én tegnap kaptam meg a készüléket, Balderől váltottam. Eddig kurvára elégedett vagyok.
-
buzuss
tag
Meg is értem. É sima Ace-ről váltottam, ahoz képest fénysebességgel megy a cucc.
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Rotate
veterán
S2-nél mindhárom szolgáltató másfél hónapon belül kiadta, de az első verziót skippelték, voltak benne hibák...
-
mackoapo11
aktív tag
Ez a telefon az árával együtt egy vicc kategória.Sajnos a Samsung is kezd Nokiásodni.
Ez a készülék kb 45-50 000-et max ha megér.Ratyi kijelző,aksi,hardver.Huawei g300 oda-vissza veri mindenben. -
őstag
Úgy látom végigjárod az összes fórumot. Láttam már a hasonló bejegyzésed az Advance-nél és az Arc S-nél is.
Szerintem nem így kéne kiélni a szomorúságodat, hogy nincs pénzed egyik telefonra sem. Biztos van Miskolcon más szórakozási lehetőség is a tanítási szünetben.
-
"Igaz, hogy a kijelző betekintési szöge és a színek élénksége lehetne jobb, a kamera gyenge közepes, a szoftveres extrák a nullához konvergálnak, a telefonban pedig csak egy sima egymagos processzor van, ami biztosan nem dobogtatja meg a tech-rajongók szívét."
Vagyis a kijelző meg a kamera sem jobb. Az ACE 2-ben 2 magos proci van, és RAM-ból is több van neki. Gyakorlatilag csak egy dologgal jobb a g300, a 4 colos kijelzőjével (az ACE 2-ben 3,8 colos van), de így sem jobb a minősége.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Rotate
veterán
már egyszer jártál itt, még egy ilyen semmit mondó baromság és megyek a modkerbe...
-
mrmrg
tag
Ezt mindenképp mondd el 4 naponta
-
buzuss
tag
Na most beütöttem a saját arcom.xD Ekkora marhaságot nem gyakran olvasok...Látszik, hogy annyit értesz ezekhez a dolgokhoz, mint egy hangya.Ollie +1!
-
törölt tag
Előfizuval kb. annyiba is kerül. Problem?
Pont hogy a hardveren nincs mit szidni. Ha le akarod húzni, húzd le az unalmas egyen-Galaxy dizájn miatt.Amúgy, ha már dizájn. Nem tervez a Samsung valami hasonló hardverű telefont Galaxy W külsővel? Komolyan, ha az Ace2 úgy nézne ki már azt nyomkodnám.
-
plgr
tag
Sziasztok!
Immár harmadik napja nyúzom a telefont, eddig meg vagyok vele elégedve. Egyszer fagyott, csak az aksi kivételével sikerült újraindítani. Szintén Blade-ről váltottam, hatalmas a különbség
Az egyedüli problémám, hogy amikor sd-re mentem a fotókat, azok hajlamosak "elromlani". Régi a kártya így gondolom azzal lehet a gond. Szeretnék venni nagyobbat, valakinek van tapasztalata? eBayben gondolkodok, 16-32 gb körül. Esetleg konkrét linket is megköszönnék, milyet érdemes venni.
Előre is köszi! -
Rotate
veterán
ne vegyél ebay-en... sok a kamu, és rosszul lehet járni... ellenben itthon már vannak remek áron
esetleg amazonon lehet érdekes még, azon belül is az angolon, onnan olcsóbb a posta, mint USA-ból...
-
bilikm
csendes tag
Hétfő óta nekem is megvan a telefon, még 1x sem fagyott le, hatalmas előrelépés az N96-hoz képest. Még jobb is mint vártam. Egyedül a kamerával és a fotók minőségével nem vagyok kibékülve, de nálam nem is ez volt a lényeges szempont. Örülök, hogy ezt a telefont vettem.
-
Gexxx
tag
én egy hete vettem meg... eddig semmi fagyás, semmi egyéb gond
Spica után más világ, de a root azért hiányzikPowered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
spoy
tag
Internet rádiót hallgatok a telefonon kissé felmelegszik a telefon.
Ez normális ennél a típusnál is? -
Rotate
veterán
ez mindnél normális...
-
buzuss
tag
Tegnap le kellet adnom a kütyüt kb 1 hétre egy nyomorult töltéshiba miatt... Kicsit bosszantó, de ha nem adom le sose csinálják meg garisan...
-
GEPESZ66
veterán
Többször előfordult, hogy a kijelző fényereje a beállított értékről visszaállt nullára.Ilyenkor a beállatásoknál ismét be kell állítani a kívánt értékre.Találkoztatok-e már ezzel a jelenséggel?
-
Nocsesz1
senior tag
Lehet hogy az értesítési sávon hagytad picit a kezed. Ott húzkodna változik a fényerő.
HAJRÁ VIDI !!
-
GEPESZ66
veterán
Igazad lehet.
-
GEPESZ66
veterán
Egyik leírásban az interneten azt lehet olvasni, hogy van benne fényérzéklelő, a másikban pedig, hogy nincs.Mi az igazság?
-
Nocsesz1
senior tag
Én feltettem a Play-ról egy programot és azt mondta nincs fényérzékelő a telóban.
HAJRÁ VIDI !!
-
Monos84
tag
Üdv.
Van valami konkrétum az ACE 2 ICS-re való frissítéséről?
-
bilikm
csendes tag
Én is belefutottam ebbe a problémába. A telefon egyszerűen nem enged semmilyen telepített alkalmazást áthelyezni a külső 16GB-s SD kártyára. Csak a telefonban van kettéosztva a memória, ahogy írtad és az áll "sd kártyára" telepít mindent. Semmilyen beállítást nem találtam erre vonatkozóan és így nagyobb játékot nem is tudok feltenni, mert nem tölti le, hiába van még 14 GB helyem a rendes SD kártyámon. Nem tudom, hogy ez bug-e és ki lesz-e esetleg javítva az ICS-ben vagy szándékos dolog a SAMSUNG részéről, de elég tisztességtelen lépésnek tartom, ha ez így van egy 80k-s telefonnál. Akinek sikeült megoldani, hogy ténylegesen a külső (external_sd) kártyára telepítsen vagy legalább át lehessen oda másolni a telepített cuccokat az kérem ossza meg velem is. (Aki már rootolta a telefont annak ez a funkció működik? Ha igen akkor kénytelen leszek én is ezt tenni...)
[ Szerkesztve ]
-
Rootolva sem lehet sajnos, remélem majd az ICS segít ezen a problémán.
Illetve, hiába rootoltam, semmi sem változott ezen a területen. Azt el tudom képzelni, hogy meg lehet oldani valahogy, de egyelőre nem tudom, hogy hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
kngbr
csendes tag
Megérkezett a teló, nagyon király. Viszont a hivatkozott bejegyzésre tudtok valamit mondani lszi? (milyen tokot, fóliát használtok/ajánlotok?)
-
Rotate
veterán
ilyen az Android... van egy root igényű app, DirectoryBind, amivel meg lehet oldani a mappák átirányítását...
-
mrmrg
tag
Fura, amit írtok,mert app2sd-vel nekem valóban a kártyára pakolja a dolgokat.
-
Tényleg? Van valami trükkje?
Most nézem, hogy minimum 10db app2sd nevű program van a play store-ban, örülnénk ha linkelnéd, hogy melyikre gondolsz. Hármat megnéztem, azok tuti nem az SD kártyára mozgatják a programokat.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
egy Gameloft játék data mappályát is? mert nem hinném, és ez a fő gond, amire a DirectoryBind az egyetlen megoldás
-
spoy
tag
Érdekesség az, hogy a maga programot a külső SD kártyára helyezi át.
De a program egyéb dolgai már a belső SD kártyára kerülnek.
Pl. telepítesz egy játékot, a program részét át lehet helyezni külső SD -re, de amit letölt 200-400MB -ot azt ha áthelyezed belső SD -ről a külső SD-re már nem látja a program és újra akarja tölteni. -
portrait
csendes tag
Én Pierre Cardin 1316-38TS2 tokot vettem hozzá, a Speedshop-ban, 2000Ft-ért. Pontosan passzol bele. Már korábban is használtam az Elegant típust más telefonhoz, és ez volt a leg strapabíróbb a Pierre-k közül.
Fóliával kapcsolatban éppen csütörtökön kérdeztem az Arena Plaza földszinti közlekedő folyosóján áruló mobiltelefonost, hogy van-e már direkt Ace 2-re. Azt mondta, hogy holnap érkezik, tehát már lennie kell, de még nem jártam azóta arra.
Most látom, hogy már ez is van a Speedshop-nál! Egy hete még nem volt... -
De melyik program? Linket is adj hozzá lécci, mert app2sd nevű programból van 1 tucat.
-
BrTH
tag
Ha szamit valamennyire a fenykepezes akkor ezt vagy inkabb S Advance-t vegyek?
By BrTH
-
Rotate
veterán
mondom... root + DirectoryBind
-
spoy
tag
De te is belinkelted már egyszer
[ Szerkesztve ]
-
bilikm
csendes tag
Sikerült telepakolnom a telefont, hogy konkrétan 0 bájt szabad hely van a saját "sd kártyáján" és így már valóban a memória kártyára telepít a telefon, legalábbis tegnap még nem akarta feltenni az Asphalt 6-ot, most viszont ténylegesen a külső 16 GB-s SD kártyára installál. (A Shadowgun-nal sikerült telepakolnom, miközben azt töltötte le megállt 30% körül és láttam, hogy elfogyott teljesen a hely, de szerintem kisebb képekkel is sikerülhet így telerakni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest