Hirdetés
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kngbr
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem az Ace2-t, elvileg a napokban érkezik. Milyen "védőfelszerelést" ajánlottok hozzá:
tokot? ha igen, milyet?
fóliát? milyet?Köszi!
-
kngbr
csendes tag
Megérkezett a teló, nagyon király. Viszont a hivatkozott bejegyzésre tudtok valamit mondani lszi? (milyen tokot, fóliát használtok/ajánlotok?)
-
kngbr
csendes tag
sziasztok!
egy olyan problémát tapasztaltam Ace2-vel, hogy lezárt állapotban fel-felvillant: azaz a készenléti háttér felvillant, 2-3 mp-ig úgy maradt - mintha megnézném az időt rajta - aztán elsötétült... aztán pár mp múlva megint... (most épp nem csinálja).
Külföldön voltam vele, tehát roaming ment. Volt, hogy ha a gps aktiválva volt, akkor csinálta, ha kikapcsoltam a gps-t, abbahagyta. Aztán ugyanez volt a wifivel is.
De sajnos olyan is volt, hogy se gps, se wifi nem volt bekapcsolva, mégis csinálta.Nektek volt már ilyen? Mitől lehet(ett) ez?
Köszi!!!
-
kngbr
csendes tag
Vettem a telefonhoz egy plusz töltőt (hogy legyen a mhelyen is). A sp.sh.pban vettem: samsung (de made in china), és minden ráírt teljesítményérték megegyezik az eredetivel (mondjuk kicsit nagyobb, mmint kinézetre - gondolom régebbi széria).
Viszont amikor vele töltök, teljesen meghülyül a telefon. Lelassul, ha rábökök máshol érzékeli a bökést, stb. Ez normális? Mitől lehet? Vigyem vissza, és verjem ki a balhét?
[ Szerkesztve ]
-
kngbr
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen (http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_17111-17111.html) akkus trükközgetésnek az ACE2-nél a hozzáértők szerint van értelme?
Köszi!
-
kngbr
csendes tag
sziasztok!
nekem egy olyan problémám van, hogy mostmár sokszor azt csinálja a teló, hogy nem tudja elindítani mondjuk a zenelejátszót, mert "nincs elég hely". Nos.. ez nem a ram hiánya miatt van, azt lecsekkoltam, viszont a belső sd tárhely eléggé tele van, gondolom az a bibi.
A kérdés pedig az, hogy az miért van annyira tele? Minden lehetséges progit átraktam a külső sd-re, ott van minden kép, zene, stb. Mi pakolgatja tele a belső sd-t? és mit lehet ezzel kezdeni: hogy lehet üríteni/megakadályozni, hogy telepakolja?
köszi!
-
kngbr
csendes tag
sziasztok!
2-3 napja nem tudom lehúzni az állapotsort az ace 2-mön. már próbáltam újraindítást (akksi kivételével is, ha az számít), de semmit nem reagál. Van vmi ötletetek?
köszi!!!
Gábor -
kngbr
csendes tag
válasz zsolt008 #7083 üzenetére
Érdekes.. ha elfordítom, működik. Sőt, ha elfordítom, lehúzom, és visszaforgatom, akkor is le van húzva, de ha feleresztem, akkor nem tudom lehúzni újra...
Az újraindításhoz: sztem mivel már próbálkoztam azzal h telefon kikapcs, akku ki, és minden vissza, és az se segített, nem hiszem h újraindítás segítene (gondolom, amit csináltam, az már kellően újraindított minden szolgáltatást, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest