- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzuss
tag
Nekem Acem volt, most a 2es van, nem lehet összehasonlítani a kettőt, nem egy kategória.Üzemidő jelentősen jobb, ha intenzíven használom, nap végére marad jó 30% aksi.Az egyetlen előnye a sima Acenek, hogy jobb a hátlapja.
-
Pentax
tag
Üdv mindenki!
Két napja vagyok tulaja e telefonnak,s volna több kérdése,de apránként:
Wifin csatlakozva hogyan oldható meg az,ami usb-n megy,mégpedig meghajtókén látható legyen a telefon,akár hálózati meghajtóként.
Kell-e hozzá valamilyen progi,vagy beállítás?
Köszi a válaszokat előre isKiszel Tünde egy komoly érv a homoszexualitás mellett.
-
Fricy78
tag
Swiftp a google playből, majd a pcn a total commander ftp részébe be lehet állitani és wifin másolhatsz oda vissza.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Nippel
tag
Nekem googleplay at írja nem tudok onnan letölteni mert nem kompatibilis a telefonom Nem tudjátok mért van ez? Pedig kellene onnan 1-2 dolog.
Választ előre is kössz -
Pentax
tag
Köszi a választ!
Következő kérdésem akad androidra ac3 codec,vagy lejátszót kell lehúznom hozzá?
Mp3 as xvideket játssza hanggal,az ac3 asokat nemKiszel Tünde egy komoly érv a homoszexualitás mellett.
-
Crucio
aktív tag
Eléggé kezdő vagyok még, szóval bocsi a hülye kérdésért
Ha a GPS-t bekapcsolom a telefonon, és bemegyek a google maps-ba (térképek), amikor az meghatározza a helyzetem, úgy, hogy wifin vagyok, az pénzbe kerül?
Meg tudom, hogy van ez a Navi, meg iGo amik offline navigálnak, de mit jelent, hogy offline? És miért nem fizetősek? Meg ha fizetős valamelyik gps szolgáltatás, akkor azt a szolgáltatónál számlázzák ki nekem, vagy mi?
Köszi, és bocsi a hülye kérdésekért -
Fricy78
tag
Nekem 1 hete van ilyen telóm és tökéletesen tudok letölteni a playből.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Fricy78
tag
Ha google mapshoz a térképek letöltéséhez kell net, azért online gpsnek nevezzük. Az offline gps azt jelenti, hogy nem kell neki net kapcsolat. Az igo fizetös, a playböl megvásárolható, amihez bankkártya kell, így nem a szolgáltató számláz, hanem leveszik a pénzt a kártyádról.
-
Rotate
veterán
nincs Playből megvásárolható iGO... Sygic van, Navigon, meg hasonlók
-
RaZroX
addikt
Üdv! Szeretnék rootolni egy Ace 2-t, pontosan hogyan kéne csinálnom ? Van valahol magyar leírás ?
This is the way
-
Crucio
aktív tag
Köszi
Egyébként ki mennyire elégedett vele? -
t181
senior tag
IGO nincs a Play-en!!! Sőt.. Hivatalosan nincs IGO Android-ra.
Innentől kezdve warez.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Nem tudom, nézz utána a hardvernek.
(#904) Nippel: biztos nem írja minden programra ezt. Konkrétan mit nem tudsz letölteni?
(#910) RaZroX: nincs még magyar leírás, az ez idáig egyetlen működő root biztos garanciavesztéssel jár, mert a kernelt kell hozzá flashelni, a flash counter meg nem nullázható jelenleg, vagyis nem lehet eltüntetni a rootolás nyomát. Ha így is akarsz rootolni, itt a link (működik). De gondolom idővel lesz normális root is, amihez nem kell flashelni.
(#911) Crucio: én nagyon elégedett vagyok az ACE 2-vel, nem bántam meg, hogy megvettem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nippel
tag
Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Vodafone Samsung GT-I8160 eszközzel.
Vodafone Samsung GT-I8160
Ön egy ideje nem nyitotta meg a Google Play Áruház alkalmazást ezen az eszközön. Kérjük, nyissa meg, és próbálja újra.Ezt írja, ez a skypera. Meg a Chromet akarom az be is jön de oda meg ezt írja :
Ön egy ideje nem nyitotta meg a Google Play áruház alkalmazást az eszközön . Kérjük nyissa meg és próbálja újra. -
Rotate
veterán
ez így warez koma
-
aktív tag
-
Fricy78
tag
Igazatok van. Bocsi. Ios-ról váltottam vissza és ott volt fietős, kevertem bocsi.
-
Fricy78
tag
A chromehoz ics kell tudomásom szerint.
-
Nippel
tag
Igen megvan meg mellé szedtem le Vibert meg egy TS plus a Chrome helyett egy Ninesky t. Szóval úgy megvan a dolog.
-
aktív tag
A Chrome az majd ICS alatt fog menni.
-
Nippel
tag
Az a gáz én ilyeneket nem vágok Rotate én fórumon találtam hogy ez jó. De ezek szerint akkor nem Na akkor ajánljatok valami használható GPS progit google playről is jó már rájöttem a dolog nyitjára
-
Rotate
veterán
mivel hivatalosan nincs Androidra, ezért nyilvánosan tabu téma a fórumon...
-
Fricy78
tag
A sygic ingyenes a playen
-
pex
csendes tag
Hello!
4 napja vagyok a tulajdonosa egy ilyen telónak és eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Esetleg szilikon tokot tudnátok ajánlani hozzá? Annyi van fent a neten belőlük, hogy nem tudom eldönteni melyiket válasszam.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Asszony új rekordja:
4 nap 3 óra
Én nem tudom hogy csinálja, pedig mivel googletalk-on csetelünk is, ezért fixre wifi+data be van állítvaJó ez a kütyü srácok nagyon ! Csak jönne már az ICS a két mag miatt.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Rotate
veterán
kezeli a GB is, azz appjeid nagyja mindkét magot használja
-
eladogeppc
veterán
Jó-jó persze értem. Szép simulékony teló. Asszonykám nagyon szereti !
Nekem volt S2-esem, de az nem tetszett ennyire.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
őstag
Én tegnap beballagtam egy mobilos boltba és ott vettem. Már szerintem minden ilyen boltban lehet kapni (1 hete még nem lehetett). Sima átlátszó tok, füst színű. Pont olyan kivágásokkal ami az Ace2-őn van, kivéve az sd kártyanyílás. Én direkt olyat kerestem, amin ott nincs kivágás, mert feleslegesnek tartom. Volt nekik vagy 10 féle változat szín, minta szerint. Szóval szerintem nem érdemes a neten keresgélni, csak ha valami nagyon különlegesre vágysz. Ja. Az ára nevetséges 2.000 forint volt.
-
Rotate
veterán
az nagyjából 1500-zal több, mint netről lett volna
-
buzuss
tag
Az 500 Ft nevetségesn feltűnő.Én nem szeretek netről rendelni, jobbszeretem ha láthatom élőben azt amit megveszek.Mai kölyökhöz képest kissé régimódú vagyok nehány dologban, de nem bánom. ICS kapcsán, amennyire tudom szeptember környékére várható.Teljesen igaz, nekem is olyan tokom van, nagyon jól védi.Egyszer sajnos leejtettem a kezemből, de a tok miatt egy karc sincs rajta.
-
lanagii
csendes tag
nekem is volt már ilyen többször is, egy idő után elmúlik aztán máskor megint lesz.. nem tudom mitől..
-
Rotate
veterán
ha valami, akkor a tok az amit megéri netről venni, már csak azért is, mert a bolt, ahol megveszed kétezerért, ugyanonnan vette
a neoprén tokom valahonnan Hong Kongból van, a dokkolóm Kóreából, memóriakártyám valahonnan Anglia mellől egy kis szigetről (memóriakártyát, pendrive-ot, hasonlókat csak óvatosan, abból sok a kamu illetve hamisítvány)... és még sorolhatnám...
ha megtanulod magad kiismerni ezeken az oldalakon, melyik eladó megbízható, melyik nem, nagyon sokat tudsz spórolni... hátrány, hogy a távolkeletről 1 hónapig is utazhat a cuccod... de pl a dokkoló egy hét alatt megjött Kóreából... 8€ volt, a gyári Samsungos, ami semmivel sem tud többet, 30 fölött van... és ez is nagyon jól néz ki, minőségi érzést kelt, és sokkal olcsóbb... akkor miért ne érné meg?
-
NagyZ01
tag
Ennyit bírtam elérni ezzel a telefonnal. Szerintem nagyon jó.
Living for the sesh
-
Vitrinbe tetted?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
Nekem az, hogy pontosan 10 perc alatt megvan és előtte a kezembe foghatom és megnézhetem pontosan azt az 1500-at megéri, amivel szerinted többe került
Vesz valaki egy telefont 60k-ért és képes 2 napot (vagy ahogy mások írták itt esetleg többet) egy olyan tokra várni, amit csak képen látott, hogy spóroljon kb. 1500-at? Köszi, nem.
Ha drágább dologról van szó, akkor természetesen én is a neten nézek körbe, de ezért? A kifli mennyi a neten?
-
Rotate
veterán
abból az 1500-ből sok kiflit megeszel
-
őstag
Na de én sem kötöttem bele abba, hogy milyen minőségű lehet az a tok, amit 500-ért házhoz hoznak neked.
-
mrmrg
tag
Pontosan ugyanaz mint a bolti, hisz ők is netről rendelik nagy tételben
-
buzuss
tag
Látod, ebbe teljsen egyetértek veled, meg abban is, hogy fura hogy 500ért "ugyanazt" házhoz is szállítják. Abban meg csak ismételni tudlak, hogy szeretem látni/kipróbálni azt amit megveszek.Háromnegyede annyiért pedig szerintem biztos nem ugyanazt a minőséget kapod.
-
darkmann
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, és valakinek feltűnt-e, de a tesztekben említett 768 Mb-ból 555Mb-ot látok a telón, amiből bekapcsolás után 420-430 Mb foglalt. Ugyanez a helyzet a tárhellyel: 4 Gb-ból látok 1,1-et rendszer által használt területként, és 1,1-1,2-t felhasználó által használhatóként. Szóval szerintem ezt nem ártana megemlíteni a tesztekben. A Motorola Defy+ tesztnél 512 Mb RAM volt említve, ott 460-470-et használhat a júzer, ami elég jó, és az 1,2 Gb tárhely is megvan teljes egészében a felhasználónak. Huawei Ascend G300-nál 512 Ram-ból 400 valahány elérhető, és az ott említett 2,4 Gb tárhely megvan hiánytalanul!
Szóval nem tudom, hogy Samsung sajátosság-e, de kicsit árverve érzem magam, mert a Gio-nál is ez volt: 512 Ram és 512 Rom helyett volt 282 Mb Ram ami látszott+181 Mb Rom!
Hogy is van ez?Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
A többit a rendszer használja. A RAM-nál nincs is ezzel semmi baj, mert attól még kihasználja a 768MB-t. A tárhely már neccesebb, az tény.
-
darkmann
őstag
Azért jó lenne, ha erre a tesztekben is kitérnének a Mobilarénán.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Általában ki is térnek, ha mégsem, annak az lehet az oka, hogy nem mindig a mobil végleges, kereskedelmi forgalomba kerülő változatát kapják meg tesztelésre. Az ACE2-nél nem tudom mi volt a pontos helyzet, de vannak pozitív csalódások is (pl a Vodafone Smart II-höz gyárilag adnak egy 2GB-s memóriakártyát, a tesztben ez nincs).
Mindenesetre nekem nem hiányzik az az 1,7GB hiányzó tárhely (a 4GB-ból 2,3 van meg 1,1 + 1,2 formában), mert amúgy is beletettem a telóba egy 8GB-s SD-t. De megértem azt is, ha valakinek ez nagy csalódást okoz.
-
darkmann
őstag
Sokan a MA tesztek és vélemények alapján vesznek telót, legalábbis kis hazánkban ez az elsőszámú mobilteszt oldal.
A csalódás nem a telefon használhatósága miatt ért, inkább az ár/érték esetén lehet problémás. Egyébként pozitív csalódásra is tudok példát: a Huawei Ascend G300 esetén nem esett szó arról, hogy a telefon kijelzőjét GORILLA GLASS (!) védi. Ez pedig ismerve az árát, és hogy 4 inch-es IPS kijelzője van, elég vonzóvá teszi.Az Ace2-re visszatérve: az akkumulátor üzemideje nagyon jó szerintem. Egész nap szinkronizálom Wifi-n a céges e-mail-eket, meg rengeteget telefonálok és próbálgatom az alkalmazásokat. Így 2 napot röhögve kibír, úgy hogy éjszakára nem teszem repülőmódba, mert elérhetőnek kell maradnom.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
G3R!94
aktív tag
A 768Mb RAM-ból a Mali-400-as GPU is elég sokat lecsippent, mint minden telónal. Az általad említett telefonokban pedig jóval gyengébb a grafikus gyorsító, kevesebb ramot igényelnek.
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
Aha! Ez a memóriakérdést megmagyarázza. Azt nem gondoltam, hogy itt is olyan dinamikus a grafikus kártya memóriája, mint az integrált alaplapoknál.
A tárhelyre visszatérve viszont nem hiszem, hogy a rendszer használna 1-1,7 Gb-ot, vagy igen?Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
eladogeppc
veterán
Sok az érdekes dolog az ACE2 vel kapcsolatban. Valaki nem gondolta át a memória szervezéseket. Samsung... Ennyi.
Amúgy jó telefon lenne, nem véletlen késik az ICS.Mire már Jelly Bean is ósdi lesz talán akkora megjön ide is.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Rotate
veterán
miért is késik? volt bejelentve hivatalos időpont, ami nem lett betartva? nem rémlik...
-
buzuss
tag
A késik szó tényleg nem illik ide, mivel ha nincs fix pont, akkor nincs mitől eltérnie.Ám tényleg bosszantó, hogy egy ilyen teló nem ICS-el jön, és ilyen sokat kell rá várni.JB nemhiszem hogy lesz, max nagyon-nagyon soká, de nem a vas miatt, hisz a gyengébb xperia u is esélyes a babra.Akinek van rá pénze, vegyen nexust, azon nincs frissitési vacakolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest