Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
hát ez érdekes, biztos nálam van a hiba hogy nem lassul be az SGS-em az újabb gyári Gingerekkel és ICS-sel
a ram kezelés az újabb androidoknál már ügyesen meg van oldva(hisz azért messze a legtöbb droidos teló 512-es), szerintem az LG-dnél nem a ram hanem a szoft volt a gond
nem olyan primitív már egy Ginger vagy ICS hogy ne kezelje jól a ramot, ha érzékeli hogy betelik szépen bezárja a háttérben azt ami nincs használva(ha kell neki ram), nem olyan hogy "betelik" és kész meghal, ez nevetséges
mondjuk az is igaz, ritkán játszok a telefonommal(ilyen komoly 3D-s cuccal), mondjuk ezt a Nova3-at lehet végigjátszom , de akkor rendszerint elnézem ha kilépek kicsit elgondolkozik, nincs az gyakran
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
h3lios
addikt
Ezzel teljes mértékben egyet értek, a magok háborúja már csak a kirakat a gyártóknál semmi értelme a 4 magos telefonoknak, sőt a 2 magos telefont is csak kb. 3-4 app használja ki, ezek is többnyire játékok. Ezért nem értem, hogy a SGS3 miért nem 2 giga ramot kapott a 2 + mag helyett. A másik, hogy a 2 mag megfelelő optimalizáció nélkül halmozottan növeli a fogyasztást. Erre 1 példa: ismerősömmel csináltunk 1 kis tesztet, neki S2-je van, nekem S+.
Neki Custom ICS rom van fent (elég durván optimalizált), nekem gyári 2.3.3.
Ugyan azokat az appeket futtattuk, mindent kb. ugyan olyanra lőttünk be a telókon. 1 napos használat után felhasználó élményben döntetlen volt az állás, semmi nem laggolt a gyengébb hardveren, ugyanakkor az ő telefonja a nap végére 5 %-on állt , az enyém pedíg 40% -on, ez azért hatalmas hátrány. Ha az én telefonomon is főzött fagyi lett volna , akkor még nagyobb lett volna az eltérés, mert a hivatalos Google féle ICS , még kevésbé meríti a telefont.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Rotate
veterán
W-n is állandóan elfogy a ram...
h3lios:
ez, hogy durván optimalizált custom ICS volt a telefonján szerintem megkérdőjelezhető, mert alapjáraton nem merül így a telefon... főleg az első ICS-kből azért kellett válogatni, hogy egyáltalán jobb legyen a gyárinál...[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
és ez mit takar hogy elfogy a RAM?
belassul? vagy zavar hogy a háttérben kilő néhány appot?
vagy ez csak ilyen geek dolog, hogy figyeled a ram használatot és: "ejj betelt! a fenébe, de rossz most nekem"
de jó hogy én nem idegeskedek ilyenen, tőlem lehet az 512-ből 480 is foglalt, ha smúsz marad a rendszer
most 141 mb a szabad(most ellenőrzöm, nem közvetlenül wipe után), ejj ez de kevés, a macska vigye el!
majd akkor zavar ha belassul vagy laggol durván egy durva játék(bár az lehet mástól is pl gyenge/nem dual proci)
talán Eclair-nél volt ilyen gond, hogy néha meg kellett nyomni a "mindent bezár" widgetet, és akkor meglódult, de szerintem az újabb szoftoknál már ki van küszöbölve ez
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
De próbált ő már mindent, gyári Ginger, sőt ICS is volt a telefonján, egyik sem bírta 1 napnál tovább, ráadásul nála a kijelző fogyasztása minimális fényerőn is hatalmas, az akksi kapacitásának legalább a felét teszi ki.
-
Rotate
veterán
belassul a telefon, elindítanál valamit, és pár másodpercre elgondolkodik, nem történik semmi... aztán lassan elindul az app, de az is akadozik... aztán tolsz egy memória ürítést, és egy ideig jó... bár mostanában egész jó az asszony W-je, sikerült egész jól rendberaknom, csak hát figyelni kell, hogy mennyi app van fenn, és milyenek... több rammal ilyesmivel nem kellene foglalkozni...
h3lios:
használjon gyárit, vagy KK5 GB-t, vagy LP7-től felfelé bármilyen ICS-t... 7500-ért van gyári Samsung 2000mah aksi, vígan elmegy 1 napot, ha ügyes vagy kettőt is, 4-5 óra kijelzőhasználattal, nekem 6 és fél óra volt a rekord, de abban filmnézés is volt, az meg kevesebbet fogyaszt... ja és ne a gyári böngészőt használja, hanem Operát, sokkal jobb lesz az aksiidő... a gyári alkalmazások mindenből többet kérnek...[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
ezt a flash támogatás hiányát nem értem...chipset vigan vinné, ki kellett volna próbálni ha gyárilag nincs is benne.
Xperia P -nél (ugyanez a hardver) kiemelték, hogy a falsh-el tüzdelt komplexebb oldalakat nem viszi döccenésmentesen .. azért jó lett volna ennél is megnézni (mondjuk mindkét telóra egy opera mobile-t feltenni) és összehasonlíthatóvá tenni, hogy a nagyobb felbontás a gáz már az xperia p esetében, vagy más a gond (lehet a browser hibája, vagy a rom nem jó optimalizáltsága is akár), bár xperia u tesztjében meg azt írták, hogy jó a böngészés...talán mégis a 800x480 -as felbontás a limit amit ez a kombó jól tud kezelni....de emellett a teszt végén meg is említik, hogy az xperia u jobb vétel az ace2 -nél ami szerintem nem áll meg, mert kevesebb mint 10%-kal drágábban (T-nél kártyásan webshop) lehet kapni több ramot, és bővíthető memóriát, a többi nem különbözik az igaz, de ezek szerintem megérik a felárat.Igazából majd a felhasználói tapasztalatokból lehet többet tudni, mert egy teszt (bármennyire próbál objektív lenni, és sok mindenre kitérni) mindig egy kicsit szintetikus lesz, ráadásul a későbbi romverziók is árnyalják még a helyzetet lehet nem is kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Az akksit én is mondtam neki, de ő megkajálta a vékonysági divatot.
Az Opera ugyan elég kompakt kis böngésző, viszont vele együtt nekem sem tetszik.
Előfordul, hogy nagyon hülyén tördeli az oldalakat és ráadásul számomra a felülete is irritáló.#agabe
Én úgy vagyok a mai telefonokkal, hogy inkább ráköltenék 10-20ezerrel többet, de akkor már 1 valóban "ütős" telefont vennék.
Az Xperia P nagyon túl van árazva, de most a közeljövőben megjelenik az Arco S az a telefon (számomra) tökéletes. Igaz az még a jövő zenéje.
De most bejött ez az egységes HW, amit a SONY indított el az Xperia P-vel. Ez vagy nagyon jó lesz, vagy 1 rémálom a felhasználóknak. Ráadásul, ha a Samu hozza a formáját akkor a tulajok dühkitörést kapnak, látva, hogy a SONY tulajok telefonján 1 optimalizált penge rendszer fut, az ő telefonjukon pedig 1 összecsapott szemét.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem ha 130-150Mb alá megy a szabad RAM, megérzem a telón. Persze ehhez kellett pár hónap használat. De most már feltűnik, és lövöm ki a beragadt appokat, amik nem indulnak újra (zene, videólejátszó, egyéb multimédiás dolgok). Ekkor általában ugye 220-230Mb lesz a szabad memória, amit azzal díjaz a teló, hogy felpörög mint a disznó, és villámgyors lesz.
Kamera, hamarabb készíti el a képeket, értesítési terület is, és a lapok közötti navigálás is simább, gyorsabb lesz. gyorsabban indít el alkalmazásokat.Én kipróbálnám az LG 2 GB-os üdvöskéjét is. Ott biztosan nincsenek ilyen gondok.
-
Rotate
veterán
a flashen az én szemem is megakadt, szerintem csak telepíteni kellett volna Play Store-ból...
h3lios:
nem a mini, a Mobile sőt, szinte bármi kevesebbet fogyaszt, mint a gyári...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Az Operával kapcsolatban az az egyetlen aggályom, hogy a gyári böngésző alig eszik ramot, ez pedig bőven zabálja + a háttérben állandóan fut ami szerintem hátrány, erre van megoldás ?
-
Löncsi
őstag
Task killer...? Samukban gyárilag is benne van.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Rotate
veterán
aktiválod a haladó beállításokból a kilépés gombot, és azzal zárod be, vagy a gyári task killerből kilövöd... nekem 4 megnyitott lappal tegnap 72 megát evett, szerintem ez nem vészes 4 lapnál... simán megnyitva a gyári 30-40 megát eszik általában, néha 20 körül... bár ritkán nézegetem... egyébként nekem a gyári sem záródik be bezárás után...
ja és fontos még, hogy mindig desktop nézetben használom az Operát, sőt, főleg ezért is tolom azzal...
szerk.
a Home gomb lényege eleve az, hogy nem zárja be az app-et, hanem csak háttérbe rakja, addig amíg van szabad memória
az eddigi Firefox olyan gyors volt, mint egy diavetítés, az új beta sokkal gyorsabb, de ott sincs állandó desktop mód, csak oldalanként kell berakni... Chrome bár szép és jó, de az is eléggé fogyaszt, viszont mivel az egyetemi rendszerünk csak azon megy a mboilos felhozatalból, ezért megtartottam... Firefox-szal nem töltöttem el annyi időt, hogy a fogyasztásáról érdemben mondhassak bármit is... Dolphin meg nem szimpi...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Sajnálom, hogy nem lehet úgy beállítani a böngészőt, ha mondjuk visszalépsz a HOME-ra automatikusan kilője az app-et, vagy hasonló megoldás.
#Rotate
Firefoxxal milyen tapasztalatid vannak, próbáltad már ?
Sajnos a Chrome, amit asztali gépnél preferálok csak 4.0.x nél elérhető...[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
De ne felejtsd el, hogy ha az Operát bezárod, legközelebb "el kell indítani". Nem véletlen rakja memóriába.
De kolléga is írtam, hogy van kilépés gomb.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Wa2x_
veterán
Nos, jövő hét kedden már nálam lesz a teló, majd írom a tapasztalatokat, ha vki nem szerzi be előbb..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
h3lios
addikt
Egyébként más téma, de szerintem ha SAmoled kijelzőt kapott volna sokkal többen vették volna, mint így, kétség nem fér hozzá, hogy ebből is néptelefon lehet, bár ebbe most a Sony is bele fog szólni, de lehet, hogy 1 ilyen kijelző annyira felnyomta volna az árát, hogy nem éri meg belerakni ?
-
Wa2x_
veterán
Középkategóriába kellett tartani a telót, már az ára sem annyira az, főleg még Samoleddel.. már mást osztályt képviselt volna, kb. ezért is van a 768ram, meg a butított cpu..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Rotate
veterán
lehetséges, hogy az ár van a dologban, bár az utóbbi 2-3 évben nem nagyon raktak 4" alatt Amoledet a Samukba... meg én nem is bánom, szerintem S2 lesz az utolsó Amoledes telefonom... rgb-nél kisebb a fényerő, illetve a beégés is kellemetlen dolog, pentilenél ritkább, de az meg szőrös... szvsz eléggé félkész technológia...
-
Teasüti
nagyúr
Elég ocsmány. Oda-vissza veri az elődje formatervben.
80-ért már bluetooth 4-et várnék.
4 Gb már örvendetes, hány részre van particionálva?
Ram is jól jön, bár igazán ráduplázhattak volna 1 gigáig.
CPU-ból jobban örülnék egy magosnak, de magas órajellel Ginger alá (mondjuk egy 1-1,2 ghz cortex A9, már az 50-60k-s wayteq táblába is befért).
Akkuidő az romlott akkor az elődhöz képest, vagy éppen ugyan olyan?szerk: hiába, egyszerűen nem áll érdekükben hibátlan telefont készíteni...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
A beégés hatalmas gyengesége sajnos és ezt nagyon el sem lehet kerülni 1-2 év után kijelző csere kell, ami ugye 1 anyagi sorscsapás, látszik, hogy úgy lett kitalálva hogy cserélni kelljen vagy ha nem, akkor jöhet az új teló (marketing).
-
hitvanyalak
senior tag
80... hagyjuk már...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hallerlaller
addikt
Elég jól beárazták, ezt is vinni fogják.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
tommjee
senior tag
Nagyon rendben van mindennapi használatra tökéletes ja és nem is egy féltégla! Az árral gondok vannak ahogy már írták előttem is ...
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Mindennapi használatra az Ace is tökéletes, fele ennyiért.
Én úgy látom az Androidos telefonok ár/teljesítmény arányát, hogy leginkább csak a gördülékenységet és a lag mentességet kell megfizetni felárért. De a csúcstelefonok gördülékenységéhez is könnyen hozzá lehet szokni, aztán az is lassú lesz egy idő után.Jah igen, ennyi pénzért még az NFC-t és társait is hiányolom belőle.
Néptelefonnak szánják és nem alkalmas ilyen szolgáltatásokhoz, amiket szintén széles körben akarnak terjeszteni. -
Cindercone82
tag
Három szó:
Kell! Kell! Kell!Méretben és tudásban számomra tökéletes, és nem olyan buta kocka fazon mint a Sony
"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Zoja™
őstag
,,Mindennapi használatra az Ace is tökéletes, fele ennyiért.
Én úgy látom az Androidos telefonok ár/teljesítmény arányát, hogy leginkább csak a gördülékenységet és a lag mentességet kell megfizetni felárért. De a csúcstelefonok gördülékenységéhez is könnyen hozzá lehet szokni, aztán az is lassú lesz egy idő után."Ez milyen igaz...
Akinek van pénze, egy új Ace 2-re, az azt a pénzt nyugodtan beletolhatná egy fél éves használt SGSII-be, gari úgy is van még rá, jobban is jár vele.
Ennyi pénzért már mobilban s kisebb erőművet lehetne venni, nem értek egyet ezzel az üzletpolitikával. Még jobban nem értem, hogy van rá kereslet? Valaki, ha jártas a marketingben, megköszönném, ha elmagyarázná, hogy lehet ezt a sz.rt 80k ért eladni, mert képtelen vagyok elhinni, hogy van annyi hülye vásárló, akik ebből annyit vennének, hogy slágerphone legyen. Remélem nem sértettem meg senki lelki világát.... -
Rotate
veterán
valaki nem szeret ennyit költeni más használt cuccára... többek között én sem...
az meg, hogy leszarozod, csak téged minősít, egyik legjobb lehet az Ace 2 kategóriájában... elég buta ez a felfogás... mellesleg webshopból csak 72, mutass jobbat kártyásan ennyiért, és majd azt mondom, hogy oké, ez szar...
hihetetlen, komolyan...
-
h3lios
addikt
1 szóval tudok válaszolni: ÚJ
Ilyen egyszerű, Galaxy S advanced még jobban el van árazva, egy használt S2 pedig nem új ezért szar. Ma ez a mentalitás legalább is Magyarországon. Azt még hozzátenném, hogy 1 megkímélt S2 sokkal jobb választás főleg ha garanciális, ha beégett a kijelző el kell vinni szervizbe és van 1 vadi új kijelzős telód, ezek után max az aksi "kora" lehet probléma.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Nekem tetszik, és szerintem elég népszerű lesz. A forma ugyan unalmasabb mint az Xperia U, de a bővíthető memória, a nagyobb és cserélhető akku és a nagyobb ram miatt jobban bejön az Ace2.
-
uki
aktív tag
Meg azt se feljtsukel hogy ezt majd lehet vinni 24honap reszletre, meg a hasznalt telot nem.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
hallerlaller
addikt
És erre kapsz áfás számlát +a gari 2év.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
tzsolesz
nagyúr
Éppen elég problémák már ezek. Akksi, kijelző, stb... Ezek akárhogyan is nézzük, általában már megvannak 1 évesek is. Ha ilyen nagy pénzt adok ki egy cuccért, akkor elvárom, hogy az full új legyen, én húzzam le a hátlapról a fóliát, és rakjam bele először a sim-et, én állítsam be az időt, nyelvet rajta stb... illetve hogy én legyek a birtokosa, és én legyek az aki még egy ideig érzi rajta az új illatot.
Itt 90-100K-ról van szó. -
batai15
félisten
Úgy látszik a samsungság eggyütt jár a tucat telefon kinézettel, és az idióta toucwizzel. 100x jobb volt az előző ace kinézete, főleg a bordázott hátlappal.Nem is szabadultam volna tőle ha nem lenne samsung xD nha jó a rosz üzem idő is közre játszott. Teljesen jellegtelen az ace 2 formavilága, ahogyan az sg3é is.egy motorola razer, vagy htc de még egy lg is 100x pofásabb mint a samsungok.
-
h3lios
addikt
1 használt S2-t eladója válogatja ennél olcsóbban is meg lehet kapni, max megkéred, hogy ragasztgassa le meg minden.
Viccet félretéve, akinek nagyobb teljesítmény kell hasonló áron annak jobban megéri 1 használt készülék.#batai15
Xperia Arco S nálam kinézetben mindent hülyére ver, az S design nem jön be, de az Arco S nagyon büntet, arról nem beszélve, hogy papíron vízálló.[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
pontosan.Egyszerűen gyalázatosan jellegtelen.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
h3lios
addikt
Ilyet Paintben rajzolok.
Mellesleg nem tudom miért erőltetik ezt a krómhatású cuccot szinte az összes telefonjukon.
Nem elég, hogy ultra sérülékeny (vonzza a karcokat) és 1 rossz esés után le is pattog, utána pedig már a jóisten se menti meg a fennmaradt burkolatot.B-tag: H3lios#2825
-
nicu71
addikt
pedig tudnak szép telefonokat is csinálni,/lásd a wp7 és badás telcsik/ de valahogy android vonalon,ami ugye a főcsapás samuéknál/is/ nem megy.Ugyanolyan mindegyik,egyenszappantartó.Vagy talán ez a siker kulcsa,változatlan dizájn kismillió kiadásban,és veszik mint a cukrot?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
h3lios
addikt
Ebben is Almáékat másolják, azzal a különbséggel, hogy ezek ocsmány ronda jellegtelen szarok, azok meg szép telefonok. De mindkét esetben a változatlanság megvan.
-
Remus389
veterán
kérlek nem kell ez ide, szerintem meg pont fordítva van
dehát ez szubjektív
-
h3lios
addikt
Nem is lenne bajom ezzel az egésszel, nekem azzal van bajom, hogy nem 1 fajta telefon x generáción keresztül nem változik, hanem kitalálnak 1 Telefont jelen esetben S2, azóta az összes telefon majdnem tök ugyan úgy néz ki. Érdemes megnézni 1 SONY-t náluk az idei kínálaton belül is van 3-4 teljesen eltérő formaterv.
-
Remus389
veterán
azóta az összes telefon majdnem tök ugyan úgy néz ki. ilyet csak az mond aki nem ért a Samsung telefonokhoz, a Galaxy S3-ról mi a véleményed pölö? vagy az S+, Galaxy W?[link], szerintem nem olyanok mint az S2, max hasonlóak
és végképp nem ocsmány ronda sz*ok
hogy ezek ocsmány ronda jellegtelen szarok, azok meg szép telefonok erre mondtam hogy ezt ne... egyrészt nem igaz, másrészt unalmas
a felsőkategóriás Sony-k is hasonlítanak egymásra(letisztult téglalapok, szögletesek, elöl üveg, vékony kerettel), ilyen szempontból nem jobbak ők sem semmivel
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
1. S3, "új" formaterv végre valami fejlődés, de nekem túlságosan lekerekített, 1 kicsit markánsabb vonalvezetésre számítottam.
Az S+ számomra gyönyörű mert ilyenem van, de ez csak 1 S másolat, tehát ez nem 1 új telefon a W meg 1 kicsit más, olyan mint 1 S3 és 1 S keveréke, bár nekem nem tetszik.2. A SONY nál legalább minőségi az anyaghasználat, jó tegyük hozzá blődség nem gorilla glass kijelzőt pakolni az U-ba, de ez van. Itt megint azt tudom mondani, hogy a szépség relatív.
Én azt várom, hogy próbáljanak már ki valami mást, mert ha az utóbbi hónapok telefonjait le kellene írnom, kicsi króm, sok műanyag (hálistennek nem a zsírmágnes fajta) és Gorilla glass. Nekem már az is haladás lenne, ha a króm hatású szegélyt rendes fémre cserélnék le, legalább nem kellene azon parázni, hogy ne pattogjon le róla a festék.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Az S2 szép, inkább hasonlít az Ace-re, mint ezekre a szappantartókra. Elnézést, szóval az Ace hasonlít az S2-re. Az Ace 2 viszont bűn ronda.
Amúgy a szappantartós formatervben véletlenül nem az Apple keze van?
Mintha rémlene vmi ilyen per, hogy az S2 (és Ace) az iPhone-t másolja? -
h3lios
addikt
Nem hiszem, hogy ilyenek miatt csinálna ilyen alakú telefont a Samsung.
Viszont itt is számba lehet venni az Applet, ha a Samsungnak van szögletes és kerek telefonja is akkor Almáéknál valami mást kell kitalálni, ami egyedi. Ilyen dolgokkal meg lehet nehezíteni a másik cég dolgát (tegyük hozzá, hogy pont az Apple nem követi a többi gyártót és a saját elképzelésük szerint tervezik az eszközeiket.)B-tag: H3lios#2825
-
Remus389
veterán
annyira nekem se tetszik az S3, bár lehet élőben megfog
Az S+ számomra gyönyörű mert ilyenem van, de ez csak 1 S másolat az S pedig iphone 3G másolat(dizájnban), ami egy nagyon eltalált dizájn(szinte tökéletes, olyan mint autóban a Peugeot 206, a későbbiek már szerintem rondábbak, de muszáj volt fejleszteni)
Apple helyében, kiadtam volna a 4-es iphone-t 3GS dizájnnal(retina display, hardver), sőt picit vékonyítottam volna(kicsit növelem a képméretet 3,8-ra mondjuk) és fém hátlappal, valódi fém krómkerettel, na az zorall lett volna, tökéletes lett volna, persze az i4 mellévalami ilyesmi, csak markánsabb krómkerettel
akkor vegyél Sony-t, ha az tetszik
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Nem rég vettem ezt a telefont.
A követelmény az volt, hogy külsőre szép legyen (pipa) Android legyen (pipa) és, hogy helyt álljon a hardver (pipa).
Ár-érték aránya szerintem most az egyik legjobb a piacon és engem nem igazán hat meg a magok harca, mert ezen se akad semmi és kacagva bírja két napig, ha nagyon spórolósra veszem 3-ig. Viszont fém hátlapot lehet hozzá kapni, amivel a legnagyobb hátrányát (hátlap) ki lehet küszöbölni, akkor számomra álom telefon.B-tag: H3lios#2825
-
Mr President
senior tag
Fehérben egész szimpatikus az ace 2.
De akkor már veszek egy használt garanciás, kifogástalan S2-t.iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
tzsolesz
nagyúr
Jól néz ki az már biztos. Nekem tetszik, már mondtam.
Nagy kár hogy a hangjukat nem lehet bemutatni egy teszt során. Nálam azért az is bejátszik a választásba, bár maximum csak 3-5%-ban.
Kíváncsi vagyok hogy szól rajta a Coco Jambo. -
HARDVERAPRÓD
Drága a sok műanyagért ennyit nem adnék....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest