-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Gaborka30 #12400 üzenetére
Itt írtam amit én tettem fel anyám telójára, sőt ha jól tudom a többségnek is ugyanez van rajta. A linkek által le is tudod tölteni a ROM-ot és a hozzá való GAPPS csomagot.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Tonoic
tag
válasz Aryon87 #12406 üzenetére
Hy !
Tegnap este felraktam ezt az androidot ezzel a gappal, este még szépen elment aludni rendesen.
Felraktam mellé a massengert meg a facebook ot meg 1-1 játékot
Ma már úgy keltem hogy nem megy alvóra.Folyamatosan ébren van , és a play áruházból nem tudom letölteni a wakelock terminatort mert nincs fenn ...
Valaki tud nekem segíteni ? hogy honnan szedhetem le ? vagy linket tud dobni ?
Nope.
-
Tonoic
tag
válasz bebolint98 #12410 üzenetére
Igen, de ezzel nem tudom kilőni a fölösleges háttérben futó alkalmazásokat vagy futó folyamatokat amik miatt nem megy el sleep-be...
Nope.
-
Gexxx
tag
Nos, gyerekek, eljött a váltás ideje.
Sok sikert a továbbiakban!Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
bandi079
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne, Ace 2 telefonom kb. 1 hete amint wifi hálózathoz kapcsolódik újraindul.
Bizonyos Google (google play,google keretrendszer, stb..) alkalmazások leállnak.
Újraindításkor wifi bekapcsolva, néma üzemmód, és az energiatakarékos mód bekapcsolva.
Repülő üzemmódban, nem kapcsol ki, de akkor meg használhatatlan….Hiába állítok bármint, restart és a ugyan azok a beállítások maradnak, másolás telepítés nem lehetséges. olyan mintha „beragadt” volna a telefon egy beállításon.
Próbáltam Odinnal stock Romot flash-elni, minden sikeresen végig megy, de a régi Rom marad rajta.
(I8160XXNF2-Austria orange, amúgy telenoros). Nem engedi felülírni a Romot. Már próbáltam a GB-t is felrakni, de reménytelen.
Dalvik cache törlés is volt, de semmi eredmény.Próbáltam Custom Rom-mal is, a CWM az felmegy, de utána a ROM telepítéskor azt irja, hogy a SD kártya nincs telepítve.
A telefon rootolt. Új akksi is lett bele véve, valahol olvastam, hogy ha régi az akksi, akkor ez okozhat ilyen problémát..
Így szervizbe se nagyon tudom vinni, a Rom miatt, gari az rögtön oda van.
Ötlet erre valakinek?
-
bandi079
csendes tag
Hello!
Próbáltam egy pit file-t (ezt:I8160_EUR_XX_4G.pit ), igaz nem a legelső JB-vel, hanem a legutóbbi telenorossal. Minden szépen végig fut, nem is ír ki hibát, megkapja a "PASS"-t is, de valahogy mindig a régi rommal indul újra.
Re-partition, auto reboot, f.reset kipipálva.Lehet másik rommal kellene megpróbálni?
-
aelod
veterán
válasz Gyula196906 #12419 üzenetére
Nem tudom mert melóhelyről írok és ott nem hozza be le van tiltva jó pár oldal. Szóval bocs ha nem jó a link
Jó hát.
Regélnek L frissítésről de hiszem ha látom, ja nem látom mert rootoltam és nincs OTA frissítés (core prime-ra kijött már ami gyakorlatilag egy ace 4 proxymiti szenzorral meg tft kijelzővel.)"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bandi079
csendes tag
Megnéztem a linket sajna nem hozza be nekem sem. Ez az nggabi-féle repartos xeh rom lenne?
Végül is nekem az lenne a fontos, h tudnám a régi romot valahogy legyalulni. Aztán, majdcsak lesz vhogy...
Szerintetek ez csak szofveres hiba lehet, vagy fizikai is társulhat mellé. (leejtve nem volt).
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítségeket, egyenlőre csak este vagy holnap tudok foglalkozni a dologgal
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Nemrégiben sikerült úgy leejtenem, hogy betörött az üvegje. Kicseréltem. Azóta olyant produkál, hogy dupla húzás esetén - pl. ha elő akarom hozni a képernyő beállításokat, vagy ha gépelés közben túl gyors vagyok, és véletlen egyszerre érintek meg két billentyűt - befagy az érintőpanel, és a power gombbal le kell zárnom a képernyőt, és újra feloldanom. Ez után a művelet után már rendesen működik.
Ezzel együtt tudok élni, de azért érdekelne: ez az érintőpanel hibája, vagy a szerelésnél elcseszhettem valamit?
Ja, régebben olvasgattam valahol egy vitát, hogy üveg, vagy műanyag-e a kijelzője. Üveg
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
bandi079
csendes tag
Hello!
Nos megpróbáltam a repartos romot, de semmi eredmény, ugyanúgy az osztrák rom marad fent.
Próbálkoztam, a visszaállítással is, de semmi eredmény.
Olyannak tünik nekem, mintha "zárolva" lenne a telefon.
Hiába késziítek fotókat újraindítás után nincsenek meg, ha pl. engedélyezem az feljlesztői beállításokat, USB hibakeresés, kapásból újraindul a "berögzült" beállításokkal.Program törlésekkel ugyan az a szitu, ha letörlöm, újra indítás után újra látom őket, de telepített alkalmazások sem látszanak újraíndítás után.
Nem tudom mit lehetne még kipróbálni.
Legvégső esetben szervíz...., már ha megéri javítani... -
lfgj
csendes tag
Sziasztok!
Frissíteni szeretném a független Ace2 telefonomat GB-ről JB-re. Olvastam, hogy a Kies-es megoldás nem valami szuper, ezért megpróbálkoznék az Odin-os telepítéssel. Sajna kezdő vagyok ebben, de áttanulmányoztam az összefoglalóban leírtakat, illetve valamelyest vissza is olvasgattam a fórumban, így azt hiszem már bele merek vágni
Néhány kérdésem azonban lenne:
- milyen verziójú Odinnal érdemes próbálkozni?
- a logout.hu Galaxy Ace 2 - Jelly Bean frissítés című cikke azt írja, hogy a frissítéshez root kell... ezen kicsit meglepődtem... ez azt jelenti, hogy első lépésben a jelenleg fent lévő GB-t rootolnom kell?
- az összefoglaló legelején található 624 MB RAM OROSZ ROM FELRAKÁSA NÉLKÜL című leírásban az első sorban szerepel a XEH repartos rom, ami után lévő linken nekem nem hoz be semmit. Közben megtaláltam ezt a linket, csak azt nem tudom hogy az XXMG2-t, vagy az XXNB1-et kell-e letölteni?
- és végül: a repartiton-nek BEpipálva kell lennie, igaz?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
Dr34dLord
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Barátnőm Ace2-esét újretelepítettem CM-re és sajnos akkor a következők történtek. Hálózatot állandóan eldobálja, hívás közben is nagyon gyakran megszakad, gyenge a térerő, de van amikor megjavul. Visszatettem azt a romot ami előtte volt, és ugyanaz a helyzet. Mobilnet sem akar működni hiába állítottam be megfelelően az APN-t. Másik készülékben megy...Mit tudok ezzel csinálni?
köszönöm
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Fuugetleniteni szerettuk volna a keszuleket, elvileg gsm boltos srac megcsinalta, de mivel nem gyari a rom, ezert nem fogadja el a fuggetlenitokodot. Srac azt mondta tegyem vissza a gyari rendszert, aktivaljam be, es mehet vissza a fozott rom. ( nekem ez uj egyebkent h fozott romon nem lehet fuggetleniteni na de m1..) Tudtok egy linket ahonnan letudom szedni a gyari rom-ot?
Illetve, milyen fozott romot ajanlanatok? Most ami van az nem azigazi , nem lehet kikapcsolni a keszuleket, sot futo alkalmazasok sincsenek. szoval nem tokeletes. -
OgKush
senior tag
válasz Gyula196906 #12434 üzenetére
kosz
valami zipes megoldas? Mert ezzel igy nem sokra megyek osx-en.
[ Szerkesztve ]
-
tb83
tag
válasz Gyula196906 #12436 üzenetére
Hali!
Feltettem a CM12 ROM-ot, de valamiért a Facebook alkalmazást nem tudom telepíteni, 504-es hibát ír. Minden más program felment. A rom fórumán megkérdeztem, ott a készítő azt mondta, hogy a build.prop-ba írjak be két sort, majd tegyem fel, majd vegyem ki azt a két sort. A probléma ott adódik, hogy read only ez a file (illetve az egész mappa), és egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kéne írhatóvá tenni. Az ES File explorer program azt írja, ha be akarnám kapcsolni a root explorert rajta, hogy "A teszt nem sikerült. Ez a beállítás az Ön telefonján nem működik."
Próbáltam mountolni a system mappát (már ha lehet egyáltalán ilyet csinálni) de nem változott semmi.
Valakinek van valami ötlete esetleg?
Köszi előre is!
-
aelod
veterán
válasz bebolint98 #12438 üzenetére
Azért az elkeserítő, hogy már cm12nél tart a codina fejlesztése. Ace 4re egy custom rom sincs még...örültünk ha rootolni tudtuk.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tb83
tag
válasz bebolint98 #12438 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Valamiért nem enged átváltani a rendszergazdaira. Ha meg megpróbálom a rákérdezésessel, akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom. Hogy tudom magamat rendszergazdává tenni?
Eddig nálam is a CM11 volt fent, de most hiába raktam fel újra állandóan hibaüzeneteket kaptam.
-
gorje
senior tag
Ha 11 akkor én ezt ajánlom. [Kernel][3.0.101][4.4.x][TeamCanjica] Ace2Nutzer Kernel 150617 CM11 150610 [BUGFREE]
Nincs vele semmi gond eddig (1 hete van fent). -
tb83
tag
válasz bebolint98 #12443 üzenetére
Köszi! Így sikerült, de nem a legjobb ez a rom még sajnos, inkább megpróbálom a gorje által említett romot.
-
bebolint98
tag
Én is használtam 1-2 hétig de szerintem se a legjobb a lollipop-hoz már gyenge a telefon.Én ezt ajánlom: [ROM][4.4.4] CyanogenMod 11 - 05/05/2015 by ChronoMonochrome ezzel a kernellel:[Kernel][DualBoot] Chrono Kernel R2.24.7 by ChronoMonochrome.Ezt a cm11-et használom már egy hónapja a kernelt meg legalább fél éve ettig minden jó nem fagy.Ha ezt rakod fel majd írj mert még valami kell még.
-
gorje
senior tag
-
gorje
senior tag
válasz bebolint98 #12445 üzenetére
Amit ajánlottam abba integrálva van a kernel is persze. [link]
-
gorje
senior tag
válasz bebolint98 #12449 üzenetére
Hasznaltam en is a te feled. Fagyas, problema stb nem volt eddig. (Szerintem jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest