Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi079
csendes tag
válasz Gyula196906 #12055 üzenetére
Elvileg már van , de nem sokat tudni róla:
http://youtu.be/zJQ7yS1skJE
[ Szerkesztve ]
-
bandi079
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne, Ace 2 telefonom kb. 1 hete amint wifi hálózathoz kapcsolódik újraindul.
Bizonyos Google (google play,google keretrendszer, stb..) alkalmazások leállnak.
Újraindításkor wifi bekapcsolva, néma üzemmód, és az energiatakarékos mód bekapcsolva.
Repülő üzemmódban, nem kapcsol ki, de akkor meg használhatatlan….Hiába állítok bármint, restart és a ugyan azok a beállítások maradnak, másolás telepítés nem lehetséges. olyan mintha „beragadt” volna a telefon egy beállításon.
Próbáltam Odinnal stock Romot flash-elni, minden sikeresen végig megy, de a régi Rom marad rajta.
(I8160XXNF2-Austria orange, amúgy telenoros). Nem engedi felülírni a Romot. Már próbáltam a GB-t is felrakni, de reménytelen.
Dalvik cache törlés is volt, de semmi eredmény.Próbáltam Custom Rom-mal is, a CWM az felmegy, de utána a ROM telepítéskor azt irja, hogy a SD kártya nincs telepítve.
A telefon rootolt. Új akksi is lett bele véve, valahol olvastam, hogy ha régi az akksi, akkor ez okozhat ilyen problémát..
Így szervizbe se nagyon tudom vinni, a Rom miatt, gari az rögtön oda van.
Ötlet erre valakinek?
-
bandi079
csendes tag
Hello!
Próbáltam egy pit file-t (ezt:I8160_EUR_XX_4G.pit ), igaz nem a legelső JB-vel, hanem a legutóbbi telenorossal. Minden szépen végig fut, nem is ír ki hibát, megkapja a "PASS"-t is, de valahogy mindig a régi rommal indul újra.
Re-partition, auto reboot, f.reset kipipálva.Lehet másik rommal kellene megpróbálni?
-
bandi079
csendes tag
Megnéztem a linket sajna nem hozza be nekem sem. Ez az nggabi-féle repartos xeh rom lenne?
Végül is nekem az lenne a fontos, h tudnám a régi romot valahogy legyalulni. Aztán, majdcsak lesz vhogy...
Szerintetek ez csak szofveres hiba lehet, vagy fizikai is társulhat mellé. (leejtve nem volt).
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítségeket, egyenlőre csak este vagy holnap tudok foglalkozni a dologgal
[ Szerkesztve ]
-
bandi079
csendes tag
Hello!
Nos megpróbáltam a repartos romot, de semmi eredmény, ugyanúgy az osztrák rom marad fent.
Próbálkoztam, a visszaállítással is, de semmi eredmény.
Olyannak tünik nekem, mintha "zárolva" lenne a telefon.
Hiába késziítek fotókat újraindítás után nincsenek meg, ha pl. engedélyezem az feljlesztői beállításokat, USB hibakeresés, kapásból újraindul a "berögzült" beállításokkal.Program törlésekkel ugyan az a szitu, ha letörlöm, újra indítás után újra látom őket, de telepített alkalmazások sem látszanak újraíndítás után.
Nem tudom mit lehetne még kipróbálni.
Legvégső esetben szervíz...., már ha megéri javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest