- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauri
csendes tag
értem én aelod. Meik romi ment nálad ilyen remek értéken? lehet e megtudni részleteket? érdekelne, utána olvasnék!
én nem tudom akárkit látok ace2vel, senkinek sincs rajta cm, meg ovva intenek.
aztán, ez plusz fájl a sima mellé, v simát törölni ezt helyette felrakni? mi a menet?
a cmeket kik csinálják? tényleg több cm kap rossz pontot, mint gyári. de ha gyárik többsége kellőbben működik, mond, miért nem ez az elixir?
vagy a gyárikat klónozzák át cmre? mert hallom cmeken több a kártevő, mint gyárin!
mi a gyanu?
-
bebolint98
tag
Gyári samu alkalmazásokat kitörölheted de pontosan nem tudom ,hogy még mit lehet kitörölni mert rég használtam a gyári romot.Ha a Google play-t nem használod azt is kitörölheted.A CyanogenMod-okat általában egyszerű emberek csinálják otthon.
Lassan 1,5 éve használok cm-et összehasonlíthatatlan a gyári romokkal mint ha kicserélték volna a telefont és eddig soha nem hallottam olyanról ,hogy cm-en sok a kártevő.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz bebolint98 #12352 üzenetére
mert nincs is
-
pXeeT
tag
+1
Nálunk 2 gyereknek is Ace2 van/volt a családban, természetesen mindkettőn CM, és összehasonlíthatatlanul jobb mindenben a gyári rendszernél.Google Nexus 5 >> Google Nexus 5X >> OnePlus 3 >> OnePlus 3t >> OnePlus 5 >> OnePlus 5t >> Poco F3
-
aelod
veterán
Tc Cm11 volt fent az augusztusi bulid.
Hát akinek jó a Jb vagy a Gb az nem tudja milyen is amikor nem kell órákat várni egy telefonkönyv/névjegyzék megnyitására, vagy épp a galéria böngészésére.
Cm-en nincs kártevő. Amúgy is az androidra írt vírusirtók többsége felesleges marhaság (szerintem), kéretlen reklámokkal stb. van tele. De hát ha valaki szándékosan akarja lassítani a telefonját lelke rajta.
A gyári RoM-ok többsége nem működik jobban mint egy CM. Ezt biztosan állíthatom neked. Itt olvasgass.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Nauri
csendes tag
Hallom megy Cm12 is ace2n.
nem tenném rá. Féltem.
Ace3ra nézve ace2ről, lehetne jobb is, szerintem gyengébb lett Ace3.
Mint anno ace 5830 s 5830i, az is gagyi lett. Hiába újabb.Rom installt meg csak olvasgatom, eddig nem mertem.
Lehet elkezdem, csak azt tudnám hol érdemes, alapból amit kiad kereső, mind megholt linkeket dob ki, nincs is mit leszedni hozzá. A cm12t most pecázom le, de nincs mivel rátoldanom a tározóra, mármint usb kábel emgvan, de maga az átvezető szoft nincs. -
Gyula196906
senior tag
ahhhh
feltettem ezt de iszonyat lassú CM12.1
sokkal lassabb mint a CM11
még full órajelen is ((pedig bírja ) jó a kernel )
a twrp meg kifejezetten tetszik
kár hogy szinte használhatatlan ezzel a lassúsággal[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Basszus nem tudom hogy kell feltenni a nagyobb rammal ellátott romot :/
2.3-as rendszert feltoltam a telóra, de a 4.1 nem akar menni Odinalráadásul sok link nem működik már az összefoglalóban leírtakban.. frissíteni kellene azokat
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #12362 üzenetére
Kösz. Odin nem reagál semmire "<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)" szöveget ír bármit is csinálok
Driver fent a gépen, fel is ismeri a windows. kifog rajtam, eddig röhögve meg tudtam csinálni korábban
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #12364 üzenetére
már nem ír oda semmit
de miért?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bebolint98
tag
válasz Aryon87 #12365 üzenetére
Lehet,hogy valamelyik driver nincs jól feltelepítve nekem az u8500 usb rom driver hiányzott és nekem sem ismerte fel.Ezt felraktam innen letöltheted:http://www.mediafire.com/?cnab5hu9j68737f
És utána működött
Manuálisan kell a windows-ban a drivereknél felrakni.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #12366 üzenetére
ha odin módba lépek a telón akkor már nem ír semmit a com résznél. viszont töltés alatt illetve bekapcsolt állapotban írja a com4 vagy mit..
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #12368 üzenetére
már én sem.. hogy még viccesebb legyen, a CWM-et sem tudom hogy kell feltenni, hogy legalább a TC-s CM11-et nyomjam vissza rá.
GB működik a telón, mi több gyorsnak is tűnik, csak bosszant az az 5xx Mb ram...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #12370 üzenetére
remek.. rendszerinfóknál a frissítést sem csinálja, mert közli hogy nincs elérhető frissítés. megőrülök ettől a telefontól.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #12373 üzenetére
igen, hangerő felfele gombbal tovább lépek. CM11-ről Odinnal tettem vissz a GB-t, ugyanígy ahogy most csinálnám a JB felrakását.
Eszközkezelőben ott a Samu driver cucc tehát az megfelelően került a gépre.Gyula, a 3.09-est.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Gyula196906 #12378 üzenetére
nemtom mi van...
a repartos cucc van meg, el van mentve anyám gépén, és a biztonság kedvéért otthon az én gépemen is fent van.teló bekapcsoltan, odin megnyitom, egyből írja a Com portot, kikapcsolva, töltés alatt úgyszintén. Amint belépek az odin módba, kakukk...
elrontani nem rontottam el semmit, mert mindent ugyanúgy csináltam mint régebb
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Gyula196906 #12380 üzenetére
köszi. mondom én hogy ez a telefon nem 100-as... TC-t is alig raktam fel anno.
-
Aryon87
félisten
válasz Gyula196906 #12382 üzenetére
igen, a GB van fent, de sajna a kisebb ramos verzió. nem tudom feltenni a 624Mb-osat. ha már azt fel tudnám tenni jó lenne.
telefon névjegye/ rendszerfrissítésnél nem találja a 4.1-es frissítést sem, ami elég furcsaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #12383 üzenetére
sikerült alakítani, úgy tűnik tényleg driverrel volt baja..
JB megy fel, de a több ramos akárminek a megoldása még mindig kérdőjel nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Gyula196906 #12386 üzenetére
anyám gépén win7 van. enyémen már a win 8.1.
-
Aryon87
félisten
válasz Gyula196906 #12389 üzenetére
2,3 sokkal gyorsabban reagált. most a CM11 szórakozik, igaz egyszerre megy minden rajta, főleg a frissítések fullasztják le..
Xperia Sp-vel nem volt ennyi nyűg..
-
robi212
tag
Sziasztok,
Azt játssza a telóm, hogy nem talál GPS jelet. Az érdekes az, hogy egy odaúton jó volt, rá 3 órára visszafelé pedig már nem volt jel. És ez azóta is így van. A két út között semmi teló-piszkálás nem volt.
Már rootolás előtt is ezt játszotta és azóta sem javult meg.
Szerintetek mi lehet a gond?
Próbáltam olyan appot keresni, ami a hardvert nézi, hogy jó-e, de még nem találtam jót. Tudnátok esetleg ajánlani ilyet?
Köszönöm előre is.Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
Nauri
csendes tag
válasz robi212 #12396 üzenetére
Milyen a Rom? alap 2.3 v 4.1 v bármi más barkács? Pontos adatok kellenének!
Meg volt e leejtve?
Root uninst, titanium backupot lesem, mer a gyugyle máig is leszop adatokat a ketyerémről, s ha fut az aksi kb 2 óra, ha blokkon van 8 órát tud viselni! a Gyugyle nem valo androiodra!
[ Szerkesztve ]
-
Sanyig4
tag
Nem kell valakinek egy gyári új fehér hátlap?
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Ace2-m.. éés nagyon elegem van a gyári androidból. Lassú, cserébe nagyon lassú És a gyári alkalazásokat sem tudom eltávolítani
Melyik Cyanogen Mod-ot ajnálanátok és hol találok leírást a használatáról?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest