Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • n2066

    tag

    válasz -FreaK- #1812 üzenetére

    nekem is fontos a frissítés. Most már ideje, hogy mi is kapjunk lassan. Én smart-lock-ot használom, vagy az arcfeloldást, az eddig 10/10 nálam. Az ujjlenyomtaot csak a banki appnál használom, ott eddig 9/10-es.
    Fólia:
    Én egy sima egyszerű vidéki GSM boltban vettem rá üvegfóliát, fel is rakattam, jobb és bal oldalt kb 0,5mm látszik, hogy eltrat, és minimális por alá megy, de nem zavar. tökéletes sajna nincsen. Műanyag fóliát nem mertem venni, reménykedem, hogy az üveg erősebb - lelki nyugi, tudjátok... :K . Tokom meg sima tpu szilikon vékony. Volt páncél kínai ali expresszes tokom is rajta 3 hétig, aztán szétment a tok csak attól, mert farzsebben hordtam, - persze guggolgattam (üzemben) melóhelyen - a telónak semmi baja. Na irány a kuka. Inkább veszek itthon tokot ezentúl.
    Előtte Huaweiem volt P9 plus. az is vékony tokban volt 3 évig,+műanyag fólia; semmi baja, fiam nyúzza most. Ott is a frissítés hiányára dühödtem be. feltettem rá az oreót még, néhány infarktus kíséretében, de sikerült. Samuval nem kísérletezgetek. Valahogy kiheverem a frissítés hiányát. Bár még soha nem hallottam olyat, hogy biztonsági frissítés hiánya miatt heckelték meg vagy lett vírusos a telója.

    Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!

Új hozzászólás Aktív témák