Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hwswinfo

    lelkes újonc

    válasz gg07 #7464 üzenetére

    Na elmondom akkor én is a sztorimat. Imádott pocophone telefonom aksija 2 év után már 1 napot sem ment el + 4 és fél óra SOT idő max. Gondoltam kicseréltetetem az aksit (oktogon után van egy xiaomi szerviz, egy srác foglalkozik vele), 10 ezer beszereléssel, mondom rendben ott hagyom, de ha már ott vagyok kijelzőt is cserélek benne, mert mintha be lett volna égve bal oldalt egy vonal volt fentről lefelé állandóan, na mind1.

    35 ezer volt kijelző+aksi cserével együtt. És most jön a lényeg:

    Az aksira ott (ahogy minden máshol is neten hírdették) gyárit írtak! Azaz gondoltam majd lesz újra másfél napos üzemidőm mint régen, de nem...sokkal sz@rabb lett az egész! A telefon 3 és fél/4 óra SOT időket produkált minden nap! Aztán elkezdtem utána olvasni meg egyik szervizes ismerősöm is mondta, hogy hát ezek nem gyáriak, hanem utángyártottak! Mondom tessék..? Úgyhogy megvolt az első sz@rnak a pofon érzés.
    A másik a kijelző, arra is azt írták a weboldalon, hogy gyári. Aha, látszott kicsit, hogy minimálisan fakóbbak a színek, és a kijelző írtózatosan zsíros lett pillanatok alatt, azaz jóval másabb a felülete valamiért mint a gyárinak + a fényereje is minimálisan gyengébb volt! Ezen kivül néha meg is ugrott a kép, ugrált netezés közben negyed óránként egyszer egyet, mondom ez mi..
    Na ekkor lett elegem, visszavittem, visszatetettem a 2 éves gyári aksit, ami még úgy is 1 órával több SOT időt tudott, mint az új "eredeti" (azaz utángyártott) + aztán eladtam a telefont 3 hete, és vettem egy note 8-at, ami lehet lassabb, de még nem tepsi, és elvagyok vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák