- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sólyom Fanni
újonc
Bárki tudja vörös színben mikor lesz végre kapható?
-
lazlora
tag
Valami ilyesmi a probléma:
"A bigger issue is the cellular band support. This phone is intended for Asian markets, so your connectivity in the US will be mediocre. There's no CDMA for Sprint or Verizon, but that's no surprise; plenty of unlocked phones lack that. The 3G band support is only optimal for AT&T, but LTE is going to be a problem. The Pocophone F1 has band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300), 41(2500). Band 5 is the only one on that list active in the US, and it's just a supplementary band for AT&T and T-Mobile. You're going to have very poor connectivity with this phone in the US.""A lot of times, people don't know what they want until you show it to them." S.J.
-
Csápájev
őstag
Tennétek fel pár F1-el készült képet? megnézném mit tud fotózás terén.
-
Csápájev
őstag
válasz Viktor0610 #1104 üzenetére
ó,igaz,el is felejtettem ezt a totyikot.
-
MODERÁTOR
-
Saccco
nagyúr
válasz Viktor0610 #1107 üzenetére
Itt vannak a friss képek.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
lacora5
tag
válasz tomboy0013 #1110 üzenetére
enyém is olyan, de észre sem vettem, míg nem olvastam róla nem feltűnő, sőt
-
Braille
csendes tag
válasz tomboy0013 #1110 üzenetére
Nem, nem mind ilyen, sőt.
Ne aggódj nem vakok a többiek sem."The Sea Always Seems To Put Me At Ease"
-
Braille
csendes tag
válasz tomboy0013 #1114 üzenetére
Úgy legyen
Az enyém, plussz az ismerősök körében aki még ezt a telefont használja nem volt ilyen gond szerencsére.
Reméljük egy másikkal már sikerrel jársz te is."The Sea Always Seems To Put Me At Ease"
-
tomboy0013
veterán
Na megjött az cserélt teló. Bevilágítás alul itt is pipa szóval levontam a következtetést a Poco kijelzőivel kapcsolatban. Így most már nyugodt vagyok.
-
droti25
őstag
Sziasztok,
A napokban tervezek venni magamnak egy ilyen telefont.
Érdekelnének a negatív tapasztalatok is, márha vannak.
Előre is köszi! -
Bagoly01
senior tag
Na most akkor kinek milyen tok, és fólia jött be igazán? Valami kéne rá mert ugye gyárilag nem raktak rá semmit. A Szilikon tok amit adtak hozzá meg nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
-
droti25
őstag
válasz tomboy0013 #1130 üzenetére
👍👍
-
tomboy0013
veterán
Én ezt a fóliát vettem. Nincs kihagyva notch-nál hanem minden szenzor meg kamera tökéletesen ki van vágva és letapadt mindenhol. Olcsó és jó.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
cal84
tag
válasz tomboy0013 #1122 üzenetére
Filmeknél vagy este gyenge fénynél mennyire feltűnő?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #1137 üzenetére
Nekem nem oda nyitja webes böngészőben
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Bagoly01
senior tag
Általánosan kinek hány százalékot fogyaszt a kijelző?
-
tomboy0013
veterán
válasz Graphics #1138 üzenetére
Így esetleg?
Most nézem, hogy van pár eszes negatív komment ismét: Nem ér ki a kijelző széléig ezért már nem is rá való Komolyan nem vágom, hogy ezek az emberek eddig, hogy nem találkoztak meg 2,5D-s kijelzővel, már kb mindent azzal szerelnek évek óta... Látják, hogy ez nem a színezett keretes 3D üveg de azért odairják... A kivagast is írják rossznak, de amúgy full pontos nálam (vagyis csak volt mert azóta új telót kaptam, a régin maradt az üveg )
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
laciba77
tag
Új, fejlesztői update:
"This week's POCO feedback
Here are the issues we've been solving this week
1. Widevine L1 to support HD Netfilx
Still developing with Google and Qualcomm, will try to release the Beta within Q4 .2. Status bar - no notifications app icons display
Finished. Please try on the coming beta version ( MIUI 10 Global 8.10.17). You can turn on this feature like 'Settings-Notifications&Status bar-Show Icons for incoming notifications'The App icons will display in 2 scenarios: after you unlock the phone or receive the notifications.
3. Make all the 4 coners round like they are at the bottom after turn on Hide notch in settings
Will try.4. Allow 3-rd party apps to use the full screen dispaly more effcient, support to full fill the screen in some video apps or games
We are developing an option to let you full fill the screen for some apps which are not adjust to the 18:9 display. Will finish asap.5. Thanks for the camera feedbacks you offered last week, already shared with camera team
Updates on last week's feedback
1. Android Auto issues
Android Auto team is analyzing.2. Asphalt 8 and 9 are not compatible on Google Play
Already contacted with Gameloft team and hope this can be solve in the coming weeks. POCO\POCOPHONE F1 can support Asphalt 8 and 9 well.3. Status bar - no battery percentage display
Can try it on MIUI 10 Beta and : " Settings-Notifications&Status bar-Battery indicator-Percentage" (http://en.miui.com/thread-3852565-1-1.html)4. Support 4K 60fps on back camera
Thanks for ur feedback, our dev team is developing this feature and will release asap.5. "OK Google" is not working
After the beta testing, we are going to release it on the coming official version.6. Suggest to support customize app icon size and desktop grid on POCO Launcher
Developing.7. Touch delay or wrong input while fast typing on keyboard
Thanks for ur feedback you offered in the past few weeks, our dev team is analyzing and fixing And for the MIUI 10 Beta users , please help to check whether we had improved." -
Graphics
Jómunkásember
-
Norbi.
őstag
válasz tomboy0013 #1144 üzenetére
Nekem is jó mindkét link.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #1144 üzenetére
Lehet Opera nem szereti , megnézem PC-n is.
Nos megnéztem, itt is ugyanaz: detailService.queryProductDetail error ezzel a képpel fogad...
szerk.: Cookie-kal volt baja, töröltm, aztán megnyitja
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
csoki98
tag
Hali!
Armored edition lehet valahol kapni?"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3
-
lazlora
tag
Sziasztok,
A stable MIUI (Global 9.6) hoz képes ad valamit a developer verzió (10-es) ?
Érdemes felrakni?Köszi!
"A lot of times, people don't know what they want until you show it to them." S.J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...