- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Csatlakozok én is a családba került 2 tablettel.
Egyből meg is bontom a vonalatBRM028219 - Z2520
BRM033119 - Z2520"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
imiadmin
őstag
offtopicolok egy kicsit: Senki nem látott gyári tokot sehol?
-
Jimmy8
senior tag
válasz imiadmin #9902 üzenetére
Ez engem is érdekelne, főleg Szeged és környékén
Vettem az Auchan-ban 1500FT-ért egy Beex 7,85-ös tokot, de ekkora sz@rt még nem láttam...
Kampók (bevonatos fém "U" idomok) tartják (tartanák) a tabletet, de az egyik rövid oldalon nincs ilyen, így ki bír csúszni a tablet. -
senior tag
Az enyémek brm 029228 és brm 028060. Mind a kettő 2520-as, de így is tetszik. A gyári frissítések felmentek, a tárhelybővítőset még most fogom leszedni és elkezdeni.
-
Süvi
őstag
válasz Rodzser Mór #9904 üzenetére
Amikor nethez csatlakozol szinte azonnal felajánlja az eszközön való frissítést (OTA). Azt érdemes elvégezni.
-
Garry84
tag
Sziasztok! Írjátok be a serialokat a kérdőívbe, összerakjuk ezt a 2520/2560 dolgot!
Köszi!
-
hzx0
aktív tag
válasz ToniSoprano #9913 üzenetére
Százhalombattán
-
phanfantom
senior tag
Na, srácok, lehet, hogy annyi lesz a jó kis tabunknak? Már mint, hogy az opendott márka eltűnhet?
Lehet, hogy kivonulnak Közép-Európából.
Ez alapján nem túl biztató a helyzet:
megszűnhet itthon a Tesco[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz phanfantom #9919 üzenetére
Ez már a végső kiárusítás. Megmondták, hogy nem lesz többet semmi hozzá.
Eddig se volt túl nagy támogatás hozzá."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
veterán
válasz phanfantom #9919 üzenetére
Wow, ez a koncepció tetszene. Mármint hogy a Wal-Mart vegye át a Tesco hálózatát.
Nincs bajom a brit hálózattal sem, de az amcsik stratégiáját jobban kedvelem.
Talán csak a costco lenne még nagyobb "öröm és bódottág", de ők nem akarnak jelenleg terjeszkedni[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mezcal
addikt
BRM029212 - Z2520
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
törölt tag
Miskolci helyzetjelentés. Nagy Tesco (Szentpéteri kapu), nincs és nem is lesz már. Másik eladó most azt mondta, hogy 2 nap alatt el is vittek 120 darabot, készletkisöprés. Avasi Tesco dettó, nincs és nem is lesz.
Úgyhogy azt hiszem, hogy ennyi
-
coxy01
tag
Mivel gyári tok beszerzése úgy néz ki esélytelen ezért "méretpontos" tokkal kapcsolatban várnám az esetleges javaslatokat, tapasztalatokat.
KöszönömSamsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c
-
lacafaca
addikt
ez a legolcsóbb...akinek kell, nyugodtan rendelje, ezt árulta a tesco is...
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Topi70
tag
Nem tudom elinditani a tabletet. Csak pörög a felirat körül a csík 5 percig is. Valakinek ötlet?
-
eXtase
tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem. Vásároltam a mai nap folyamán egy ilyen tabletet, de sajnos Bluetoothon keresztül nem sikerül semmilyen módon fájlt küldeni rá. A tárhelyre azt írja, hogy 1.87 Gb van szabadon a 2,04-ből.
A bluetooth lenne a legfontosabb, másnál működik?
Előre is köszönöm!
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
az első a hivatalos, a 2. az itteni. tehát az elsővel a gari marad, az ittenivel ugrik(de nem, mert ezeket kedved szerint rakosgathatod egymás után). tehát ha elég a 4.5 tárhely, akkor maradj a hivatalosnál, ha kell az 5.59, akkor azt told rá.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
eXtase
tag
válasz lacafaca #9939 üzenetére
Felraktam az elsőt. A tárhely mérete valóban megnövekedett, de a bluetooth -on a fájl küldés továbbra is sikertelen. Hol a hiba?
Bekapcsol, látja az eszközt, párosítás megtörténik, a küldő készülékek viszont sorra dobják vissza, hogy nem sikerült fájlt küldeni a tabletnek...
-
naga
senior tag
válasz lacafaca #9930 üzenetére
Nem egészen, a Tesco-s tokon végig fut a perem, ezen csak a sarkokon fogja a tabletet. Többen írták, hogy törik, reped a sarka, mivel pár mm-el kisebb, mint a tablet, ezért jobban feszül benne. Arra is panaszkodtak, hogy nem tartja meg a tabletet, ha kihajtogatod. A gyárival nincsenek ilyen gondok, csak már nem nagyon lehet kapni...
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
az látod lehet...asszonyé szövettartóban van már karácsony óta, nyüstöli rendesen nap mint nap, de egy karcolás nem sok annyi nincs rajt se elöl, se hátul... én nem adnék többet egy ilyen ráhajlós műanyag szarér max 1k-t...
-
szemcsi65
csendes tag
válasz ToniSoprano #9913 üzenetére
Köszönöm szépen az önzetlen segítséget ToniSoprano fórumozónak a tárhely dologban!!!!
-
lacafaca
addikt
-
naga
senior tag
válasz lacafaca #9943 üzenetére
Nekem is van szövet, de egy gyári tokot is sikerült venni nagy nehezen fél évvel ezelőtt még 3 ezerért. Nekem speciel bejött a kihajtós. Nagyon kényelmes tud lenni, hogy nem kell fogni a tabletet, csak kirakom pl. az asztalra. Elég jó a minősége is, nem kopik, nem törik.
-
Gh00st
tag
Tavaly decemberi ”Abel script”, bt odavissza megy.
Tesztelt eszkozok: AsusK53sw noti, Samu Galaxy, N8, Lumia735vmi ott megkavarodott, adatfolyam melyik oldalon nincs?
szerk: ja, latom mas gondod volt...
[ Szerkesztve ]
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...