- Bluetooth-headsetekről általában
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
vFerko
tag
válasz micafighter #4501 üzenetére
Mostmar működik. Köszi a segítséget.
-
Lecs@
addikt
Érdekes, hogy ezt mi okozhatta. Azért ez így picit morbid
512 GB
-
Oppenheimer
nagyúr
Hazudtam Lecsó!
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lecs@
addikt
-
Madoc
veterán
Lecs@:Bevált a füles?
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Dadi207
csendes tag
válasz micafighter #4453 üzenetére
Lehet, hogy valamit mégsem jól csináltam? Az imént felcseréltem a paranoid androidot a cm11-el, és egyik sem indult el. Visszacserélés után minden úgy volt, mint előtte. Csak a cm indul, semmi más. Amúgy úgy csináltam, hogy mikor sikerült kinyitnom a bootloadert, feltettem a gyári cm-et, frissítettem otán, rootoltam, és utána feltettem a fankó kernelt. Leszedtem a multirom alkalmazást. Abból indítottam a flashelést. Újraindult a telefon, rámásoltam a romokat, majd valamiért még1x újraindítottam, de akkor már nem jött be a rom választó menü, utána feltettem egy romot, gondoltam biztos azért nem jön elő. Akkor sem tudtam választani, úgyhogy megint flasheltem, de csak a multiromot, a twrp-t nem (valószínű itt a hiba). Ha végigcsinálom talán jó lesz. Holnap reggel megpróbálom.
OnePlus One
-
valsavis
tag
OPO kézhez vételétől annyira sok izgalom ért hogy elfelejtettem megköszönni
micafighter - nek a rengeteg tesztelést és hozzászólást
N0rMen kollégának pedig a meghívótCsak követtem az összefoglalót és 8nap alatt megkaptam.
-
leslien
nagyúr
egyébként u.a. az a baj a kamerával mint anno a N5 tel
kevés fénynél tök sz@r képeket csinál. beszélni kéne vele h lesz e neki o+o? v küldeni neki meghívót mert addig nem lesz jó kameránk...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Varky
csendes tag
Megérkezett a telefonom,nagyon köszönöm N0rMennek a meghívó megszerzését és a sok segítséget. Amint lesz osztható meghívóm szólok,hogy ha kell valakinek tudjak adni
-
leslien
nagyúr
válasz micafighter #4511 üzenetére
hidd el h lehet sokkal jobb mert amikor feldobtam a srácnak a kamera módosítását kiült a d (döbbenet) betű a homlokomra..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
micafighter
nagyúr
,,Szia!
Remelm nem veszed rossz neven, hogy privatban irok, nemmakartam ezzel offolni az OPO forumot. Most jutottam el a 600valahanyas hozzaszolasokhoz, aaholazt vitatjatok a paypal vat vagy a bank. Lehet hulye vagyok, de ezt en tudom beallitani, vagy mitol fugg? Mert nekem (erste) szerintem a paypal valt, mert fizeteskor mindjart irja az arat forintban, a paromnak (otp) pedig a kulfoldi valutaban irja az arat es nem tudom ez mitol fugg. :-( Nagyon megkoszonnem, ha felvilagositanal!
Illetve koszonom a sok hasznos kommentet a ti segitsegetekkel mar nekem is uton van egy OPO. :-)"Paypalos fizetésnél én bakkártyával szeretek fizetni, ez a legegyszerübb. A paypalnak megadtam a bankkártyám adatait, így fizetéskor a bankkártyámhoz tartozó bankszámlámról tudok fizetni, és nem szükséges a paypal egyenlegemet töltögetni.
Például ha forintunk van, és valamit meg szeretnénk venni amiért cserébe angol fontot kér az eladó, akkor a pénzünket nyilván át kell váltani. Ha paypal egyenlegből akarunk fizetni, akkor csak a paypal tudja nekünk átváltani. A bankkártyás fizetés másik nagy előnye még, hogy választási lehetőségünk van az átváltást illetően: paypal váltsa át, vagy pedig a bankunk. A bank általában jóval kedvezőbb árfolyamon vált át mint a paypal ezért én mindig így szoktam fizetni. A banki váltást a következő képpen tudjuk kiválasztani:
A paypal felületén igazából azt választjuk ki, hogy a bankkártyánkhoz tartozó bankszámlánkat forinttal terheljük (a paypal átváltja nekünk), vagy pedig a külföldi devizával terheljük -> ez esetben a külföldi devizát a bankunk automatikusan átváltja.
Tehát a paypalnál azt választjuk, hogy a bankszámlánkat az eladó által kért devizával terheljék.
Ezt máshol is haszos lehet, például amazon vásárlásnál, ugyanis amazon szintén készségesen felajánlja nekünk hogy átváltja az eladó által kért devizát a számlánk valutájára , viszont az amazon is nagyon rosszul vált át, ezért ott is érdemes inkább azt választani, hogy devizában fizetünk.
Amazonnál így néz ki a dolog:
Láthatjuk hogy a bank váltása sokkal jobb, tehát a képen lévő rendelést dollárban fogom leadni, hogy a bank váltsa át.
Ez egyébként inkább a külföldi rendelés topicjába tartozik szerintem, de azért leírtam a választ és lehet hogy az összefoglalóba is bele fogom tenni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #4516 üzenetére
Még annyit hogy mégis nagyságrendileg mennyit lehet így spórolni:
Egy 7ezer forintos amazon rendelésen 500 forintot spóroltam azzal, hogy nem kértem az amazon átváltását és Euróban fizettem (így a bankom váltotta át).
Egy 100ezres rendelésnél, mint például a telefon, a banki átváltás kb 5-10 ezer forinttal kedvezőbbre jön ki, mint a paypal átváltás. Ez százalékban a vételár 5-10% -a.
[ Szerkesztve ]
-
soim
újonc
Óriási köszönet NorMennek, hozzásegített életem első normális telefonjához
Ráadásul 2 db meghívót intézett egy napon belül, így a tesómnak is lett, és egy szállítási költséggel megjöttek 1 hét alatt a mailboxde címről. -
törölt tag
Na, nekem is megérkezett... a multitouch probléma. Igazából szitutól függetlenül produkálja, de rebootra megjavul. Tehát kétlem, hogy hardver, viszont szívesen fogadom az észrevételeket. Ezt leszámítva még mindig brutál ez a telefon, a kamera sem olyan gáz csak tweakelni kell.
-
Maccesz
csendes tag
Szevasztok!
Ezt a 1+1 Diztronic tokot hajtom a neten, de sehol nem találok free shippinget, vagy ahol találok ilyen tokot, ott horribilis a szállítási összeg! Viszont itt (a linken lejjebb) 2,5 dollárt írnak! Ez reális? Habár a shipping calculatorra kattintva azt írja,h nem szállítanak magyarországra! Most akkor hogy is van ez? xD
Vagy ha nektek van egy jó linketek ehhez a Diztronic tokhoz akkor osszátok meg itt v. küldjétek át privibe pls.!Íme az amazonos link amit én találtam! E-bayen egy darab ilyen tok sincs!
http://www.amazon.com/gp/product/B00MC1O3P8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2HOCXU5SC35JO
" Impossible is nothing! "
-
micafighter
nagyúr
válasz Maccesz #4522 üzenetére
Szia, én Diztronictól rendeltem a tokomat, összesen 9.99 $ + 6.55 $ = 16.54 $ -re jött ki szállítással együtt.
-
micafighter
nagyúr
Ha látná anyám hogy most mit csinálok, biztos agyonütne.. Factory reset, downgrade, unroot, bootloader visszazárása.. De a cikkért bármit
[ Szerkesztve ]
-
dreko
aktív tag
válasz micafighter #4527 üzenetére
-
pitama
tag
válasz micafighter #4527 üzenetére
a telefonom már epekedve várja a cikket
-
Maccesz
csendes tag
Ezt a csoportos Driztonic TPU tok rendelés témát hogy kiviteleznénk?! Mert gondolom nem mindenki él egy városban! xD
" Impossible is nothing! "
-
micafighter
nagyúr
-
Maccesz
csendes tag
válasz micafighter #4532 üzenetére
Na várj, ez alapján 22 Euró fölött már szivacs van! Akkor tehát jobban járok ha egymagam megrendelem a tokot? 15 dolcsiért? Mert 2 tok már 22 Euró simán megvan..
Hmm..végülis 3600 Ft nem a világ vége! xD Amúgy megéri ez a tok a pénzét? Mondjuk a jobb minőségűek mind hasonló árban vannak!" Impossible is nothing! "
-
törölt tag
válasz micafighter #4521 üzenetére
Tiszta szűz mókolatlan gyári 33R, eddig is ezen ment.
-
micafighter
nagyúr
válasz Maccesz #4533 üzenetére
Szerintem simán megéri a pénzt Ha magánszemély küldi akkor 45 € az értékhatár ami kb 60 $. Az értékhatár felett viszont rájön a küldeményre 27% áfa.
Azt se feledjétek ha egy csomagban jön 4-5 tok, azt még itt szét kell postázni mindenkinek, amit fel lehet adni simán kb 100-200 Ft-ért, de ajánlottan már az is 300-400 Ft. De továbbra is azt mondom hogy számoljátok ki
-
micafighter
nagyúr
válasz #01696768 #4534 üzenetére
És nem akarod elvenni a szüzességét? A CM nightlyról sok a pozitív visszajelzés. Bár a nightly-s fórumokat nem követem egyébként a CM11S appokat flashelve szinte ugyanolyan a nightly kinézetre mint a CM11S Nem kell amúgy feltétlen mókolni, biztos vagyok benne hogy a gyári CM11S-en is hamarosan javítva lesznek a betegségek
-
Lecs@
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
Na az is kiderült ,hogy többet nem rakom repülőgép módba a telefont, mert visszaállítva valami tuti bebugzik. Pár napja a multitouch bolondult meg, nem lehetett két ujjal se zoomolni, mert összevissza ugrált, most meg telefonálás közben nem hallottam a másik felet. Szerencsére mindkettő megjavult a telefon újraindítása után, de mindkettő a repülőgép mód után jött elő.
Eddig se nagyon használtam, mivel semmivel sem merült kevesebbet mint rendes üzemmódban(ugyanúgy 5-6%), de így már tuti nem fogom használni.
-
farena
tag
Pár napja "Futtatási környezetet" ART-ra állítottam. Így mintha a szabad memoria nem fogyna olyan ütemben mint a DALVIK alatt. Lehetséges ez?
A frissitéseknél számít, hogy melyik a futtatási környezet?
Minden gyári (33R) mást nem változtattam.Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
Bilux
veterán
Nem is tudtam, hogy úgy is lehet használni TWRP-t hogy csak bebootoltatom a készüléket róla és nem kell telepíteni.
Viszont nem értem a parancsot.fastboot boot <twrp_image.img>
kell a kacsacsőr?
Ez color OS-nél fontos lenne, mert alapból nincs Gapps (google progarom) de ha felrakom a cusom recoveryt többet nem lehet frissíteni a telefont OTA-n kersztül.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
micafighter
nagyúr
Nem kell kacsacsőr. A <> vagy [] valamilyen "paramétert" jelölnek. A fastboot boot után például azt jelöli a kacsacsőr hogy kell egy "paraméter" hogy melyik fájlt használja a parancshoz. Jelen esetben ez a paraméter -nyilván- kötelező, de van olyan parancs ahol opcionális paraméterek is vannak, tehát nem kötelező megadni. CM11S XNPH30O-tól kezdve agyári ROM-on csak nyitott bootloaderrel müködik a
fastboot boot <twrp_image.img>
parancs.
[ Szerkesztve ]
-
farena
tag
Franco kernelt fell lehet rakni a szűz gyári romra is? Vagy a bootloadert nyitni kell? Az OTA frissítés milyen hatással van rá?
"micafighter" Én is várom a szájba rágos cikkedet.Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
micafighter
nagyúr
A zárt bootloader lényege hogy csak gyári dolgokat lehet telepíteni, de azt sem minden esetben. Gyári dolog ugyebár a CM11S ROM (a teljesen gyári fájlra gondolok, sok ilyen-olyan módosított verzió kering a neten. A teljesen originál, hivatalos fájlok linkjei: [link], valamint a legfrissebb fastboot.zip: https://cyngn.com/products/oneplusone/ ), és a recoveryben flashelhető zip verziót gond nélkül lehet flashelni zárt bootloaderrel, azonban a gyári fastboot.zip -hez már nyitott bootloader kell, hiába teljesen gyári fájlról van szó.
Franco kernel nem "gyári dolog", így ha megpróbálod recoveryben vagy fastbooton keresztül flashelni több mint valoszinü hogy verification failed hibával nem fog sikerülni.
OTA frissítés müködik franco kernellel is, de mivel minden OTA-ban van kernel is, így a franco kernelt felül írja az OTA. Tehát ha francot szeretnéd megtartani akkor OTA után újra kell flashelni a franco kernelt.
[ Szerkesztve ]
-
farena
tag
-
Pipiripi
senior tag
Nincs meg valakinek véletlenül ez, vagy ehhez egy-két nap közeli rom?
cm-11-20140822-NIGHTLY-bacon.zipVagy esetleg tudtok valami archívumot, ahonnan le lehet tölteni? Cyanogen oldalán már csak szeptemberiek vannak.
-
vitezlejszlo
őstag
Namostan drága cianista chemtrailt gyártó allergiára hajlamos bélféregmentes gyíkember barátaim
33R-es 11s-sel franco R16-al nekem -18 - -20 mA a fogyasztása a készüléknek a BMW szerint 10 perces mintavétellel. Pont mint r15-el. Ez nyugalmi állapot éjjel, wifi, lokalizáció, adat, szinkron minden kikapcsolva, csak a GSM megy (LTE-n, de 2G-vel is ugyanez).
Feltettem ezt az AK kernelt a 038-at. Ezzel a fenti viszonyok mellett éjjel -8 -10, most napközben bekapcsolt adatszinkornnal és lokalalizációval, de kikapcsolt wifivel -6 - -7 mA
Szóval így tök fura, semmit sem hangoltam rajta (francón se frankón mindomeeee és így van ez most. Majd meglátjuk a valós merülés is ezt tükrözi-e, de eddig mindesetre ez így biztató
laca&Y
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest