- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadi207
csendes tag
válasz micafighter #4367 üzenetére
$ SU
Nekem valahogy nem működik ez a multirom . Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Franco r16 kernelem van, próbáltam már több romot, de csak az internal romot indítja el . Ha bármelyiket el akarom indítani, mindig bootloop lesz a vége, lefagy az 1+ kijelzőnél. Ha a cm11-et indítom, az mindig elindul, csak épp az 1+-t nem mutatja, helyette csak egy fekete kép van, a cm bootlogo előtt. Ennek mi lehet az oka? Mit csináltam rosszul? Vagy a franco r16 már nem támogatja a multiromot?
OnePlus One
-
Dadi207
csendes tag
válasz micafighter #4453 üzenetére
OnePlus One
-
leslien
nagyúr
kamerát fogják javítani? mert zajosak a képek. r25 vagyok. Nexus 5 volt Jishnus mester, nagyon profi módon oldotta meg. itt nincs valaki?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
micafighter
nagyúr
válasz leslien #4455 üzenetére
Sok fejlesztőnek van Oneja Ha lesz rá igény erre is fog készülni hasonló mod. Kicsit gáz a googlera nézve szvsz hogy egy "mezei" fejlesztő ennyivel jobban megcsinálta. Nyilván google is meg tudta volna ha akarja csak gondolom sz@rtak bele. Ezért jobb szeritem a Oneplus ilyen szempontból mint a nexus mert a pici opo és cm nem engedheti meg magának amit a google néha művel.
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
Én is szinte biztos vagyok benne. Vagy HyperX mester ( vagy valami magyar amatőr ) nekiáll a kamera módnak . Bár én már most is szeretm, igaz nem Stckon vagyok.
(#4446) micafighter : Én végülis ennél a Romnál ( CM11S ) és AK Kernelnél maradtam.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
leslien
nagyúr
válasz micafighter #4456 üzenetére
milyen a r33?
mindjárt lesz fotos teszt Samsung note 3 vs O+O[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Pedig r25-on volt a legjobb a kamera... azota csak egyre xarabb... 33r-en nekem a fenymeressel van nem kicsi bajom...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
dreko
aktív tag
válasz micafighter #4451 üzenetére
Határozottan jobb a kijelző érzékenysége, azonban így meglátom, hogy az értesítősáv le van húzva, emiatt nem tudtam letenni a hívást. De, hogy mitől gördül le ez a sáv...?
-
Vagany
őstag
válasz leslien #4467 üzenetére
64 gigásat 3 giga ram-mal te biztos nem fogsz 350 €-ért venni. plusz ha folytatják ezt a kijelző felbontás őrületet akkor sanszos, hogy az üzemidővel megint gondok lesznek, anélkül, hogy sebességbeli (805-ös proci a legvalószínűbb most), vagy érezhető kijelző kinézetbeli előnye lenne. Várjuk meg az N6 bejelentést, de ahogy most látszik ez a OPO nagyon optimálisan lett összerakva, mindenből a megfelelő, ebben az évben nem hiszem, hogy lesz jobb vétel ennél, ebben a szegmensben.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
szkorhetz
őstag
Tegnap este kikapcsolt állapotban szerettem volna tölteni a telefont, de se a led nem világított, se a töltés képernyőnem jött elő, csak a szokásos bootképernyős 1+ kép, de vagy 20 percig folyamatosan. Bár feltöltött reggelre, mégis furcsa volt. Más is tapasztalt már ilyet? 33r+ franco 16.
-
micafighter
nagyúr
Elvileg mindegy, hogy kitől kaptad a meghivót, aki meghívóval rendelt, az előbb utóbb kap osztható meghívókat. A tapasztalatok szerint általában 2-6 hét múlva a rendelés után, de a Oneplus hivatalosan nem ígért konrkét határidőt. Nyilván attól függ milyen ütemben megy a gyártás.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz leslien #4464 üzenetére
Lehet. ha jo aron indul ami elvarhato a nexustol, akkor "szokas szerint" elso nap rendelem playből...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kroenen_85
csendes tag
Hello!
Kérdésem lenne: melyik telefont ajánlanátok inkább ezek közül?
One Plus One
Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi4
Oppo Find 7
vagy esetleg egy másik alternatívát!
Köszönöm! -
szkorhetz
őstag
válasz micafighter #4478 üzenetére
Akkor jó! Köszi az infót, srácok.
4482: a Oneplus a legjobb, de ha együtt tudsz élni a MIUIval, akkor a mi3 élhető alternatíva, és egy 25ezerrel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz kroenen_85 #4482 üzenetére
Nem egészen egy árkategóriában mozognak, és a garancia is különböző. Összességében a Oneplus a legjobb választás szerintem az ár/érték aránya miatt amibe a 2 év EU gar is beletartozik. Oppo find 7 szintén EU garos, hasonló hardverrel, a kijelzője nagyobb felbontású, viszont ezért gyengébb az üzemideje, ezért szvsz nem éri meg a felárat. Xiaomi kínai garanciás de úgy tudom ahhoz lehet alkatrészt rendelni. Mi4-et most nem vennék mert mi Magyarországon szerintem csak nagy felárral tudjuk jelenleg beszerezni viszonteladóktól, és az új chipset nem tudjuk még mennyire válik be a gyakorlatban. Mi3 olcsóbb mint a Oneplus de méretre ugyanakkora, a kijelzője viszont a oneplusnak fél collal nagyobb. Hardverben is fejlettebb a One.
Összességében egyébként mindegyik jó telefon szvsz így bármelyik jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
kroenen_85
csendes tag
válasz micafighter #4484 üzenetére
EU-s garival OPO-t honnan lehetne a legolcsóbban beszerezni?
Kínai webshopost már láttam 220 euro környékén...
MI4-et nem tartom nagy úgrásnak az MI3-hoz képest
OPO-ról terjengenek ilyen-olyan mendemondák (besárgul a kijelző stb)
nem tudom ennek mennyi valóság alapja van, de úgy láttam h itt a
fórumon mindenki meg van vele elégedve. Nekem is az jönne be a legjobban,
csak kellene egy megbízható forrás! Köszönöm! -
micafighter
nagyúr
válasz kroenen_85 #4485 üzenetére
Elég könnyű már meghívót szerezni, a 64GB-os a Oneplustól rendelve 100alatt jön ki a teló (299 €) , a szállítással együtt plusz az árfolyamtol függően 105-110ezer körül jön ki a végösszeg végig biztosított futárszállítással.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz MartOOn #4481 üzenetére
Play storebol én is rendelném.. csak itt még lusták voltak bevezetni
(#4486) Vagany pontosan, sok még a ha, és a Oneplus már most elérhető. Biztos jó vétel lesz az új nexus de nem hinném hogy olyan sok pluszt tudna hozni hogy Oneplusrol megérje váltani. De majd kiderül Én leginkább a one mellé tudnám elképzelni az új nexust, nem helyette.
[ Szerkesztve ]
-
kroenen_85
csendes tag
válasz micafighter #4487 üzenetére
és hol tudnék meghívót szerezni? oneplus fórumon?
-
micafighter
nagyúr
válasz kroenen_85 #4489 üzenetére
Mondjuk itt több forumtársak is van osztható meghívója. Pl http://prohardver.hu/tema/re_oneplus_one_kina_mar_itt_one/hsz_4432-4432.html
A oneplus forumon is találhatsz meghívót. Ennek a topicnak az összefoglalóját ajánlom figyelmedbe. Listánk is van.
-
leslien
nagyúr
válasz kroenen_85 #4489 üzenetére
csak picit olvass vissza ennyi meló lenne és....
-
kroenen_85
csendes tag
ok, alles klar! köszönöm a segítséget!
-
vFerko
tag
Sziasztok.
Nem tudom mi történt de kb most használhatatlan a telom. Jöttek hozzám itthagytam a telot miközben ment a montezuma 3. Mikor visszaajottem 15-20 perc múlva akkor már az indulaskori animáció ment. Ujrainditottam és a beállítások jöttek elő. Végig csináltam de folyamatosan veglegesiti a beállításokat. Tobbszor Ujrainditottam de mindig ez van. Kozben az elején lealltak a Googleos alkalmazások. Aztán frissítette ezeket és azóta nem állnak le. 10-20 percet is vártam de nem tudja veglegesiteni a beállításokat. Mit tegyek??
Segíts legyszi. 😯😱😢
Megegy dolog. Sajnos most nincs működő asztali gépem. Tabletem van még ami működik. LG g pad.
Recoverybe bootloaderbe be tudok menni. Most épp a bootloaderben vagyok. Kilepni már nem tudok ill nem tudom hogy kell. 😕 -
carbapenem
tag
válasz kroenen_85 #4482 üzenetére
mi4-ből még nem nagyon van FDD (itthon is használható)LTE-s verzió.
-
micafighter
nagyúr
Akkor ha jól értem :
1. Magára hagytad a telót, magától visszaállt arra az állapotra mint mikor kivetted a dobozból
2. Az első induláskor lévő beállításokon nem tudsz túl jutni, mert a végén folyamatosan véglegesíteni a beállitásokat. Ha urainditod a telefont, megint kezdi a beállitásokat, a végén pedig ismét csak folyamatosan véglegesít
3. A Google alkalmazásokat lefrissítette - >akkor mégis sikerült tuljutni a folyamatos véglegesítésen?
4. Recovery és bootloader működik, a rom is elidul csak dobja a hibákat (folyamatos véglegesítés)
5. Nincs géped
Kérdés : milyen rom van fent? Milyen kernel? Milyen recovery? Botlodaer fel van oldva? Root van? Pendriveod van? Otg kábeled van? G pad tud otgt vagy van benne mem kártya? Ha van benne mem kártya an hozzá kártyaolvasód?
-
Lecs@
addikt
Hang le / power sokáig nyomásával lépj be recoverybe. Onnan rakd fel az opcionális mentésedet. Vagy kezdd egy Cache / dalvik cache törléssel, majd reboot systemmel. ( ha custom recoveryd van ) Ha gyári, akkor csinálj egy Wipét, majd reboot.
(#4498) micafighter az utolsó kérdések tényleg jobban segítenének a megoldásban. Bocsi mester hogy bele mertem szólni. Nem tudtam hogy itt vagy
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
vFerko
tag
válasz micafighter #4498 üzenetére
1 igen
2 igen
3 háttérben csinálta én csak annyit láttam h ez meg az frissül
4 igen
5 igenTab tud otgt és van kábelem. Minden alap állapotban van. 25Ren. Root nincs. Memória kártya is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Független Huawei P30 6/128GB Dual Sim Hibátlan Működés Doboz
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest