- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Privátra válaszolva:
Szia,
Szeretnék OnePlus meghívót kapni, az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy amerikai rendelésre is jó a meghívó? Lenne kint ismerős aki haza tudná hozni.
KösziJó a meghívó amerikai rendelésre is minden további nélkül
Viszont azt fontos megjegyezni, hogyha USA-ba rendeled, akkor 1 év garancia lesz a telefonra, míg EU-ba rendelve bár drágább lesz a végár, 2év garancia lesz a telefonra.
Hali!
Neked Oneplus One-od van? Ha igen mi a véleményed róla? Akksi hogy bírja?Igen, már több mint egy hónapja vagyok boldog tulaja Üzemidőről: [link]. Röviden összefoglalva nem hibátlan a telefon (olyan telefon nincs is), ugyanakkor összességében az egyik legjobb telefon ár/érték arányban
-
törölt tag
Ööööö.... de... (ilyet)
A helyzet az, hogy nekem már az S3-hoz kicsi volt a kezem, szóval innentől kezdve mindegy is, zsebben meg nem hordok telefont.
És mi ez a nagy csodálkozás, nekünk nem jár a jó hardver? Kevés nálam nagyobb geeket ismerek, szerintem teljesen logikus a választásom.Banyek, ma reggel a tegnapelőtt esti töltés után 60%on volt a telefon... Pedig nyúzom én! Brutál ez az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
Pénteken jön a hivatalos MIUI.
[link] -
törölt tag
válasz micafighter #4103 üzenetére
LOL.
A viccet félretéve, nekem ilyen tempered glass van rajta (azt vettem, ami leggyorsabban ideér ), és a táskám zippzárja minden nehézség nélkül megkarcolászta. Annyira nem érdekel, inkább ezt, mint a kijelzőt, csak felmerült bennem a kérdés mennyire igaz az a 9H értékelés. Ha valaki tesztelte már a másikat (Nillkin?), írhatna róla.
A gyagyi tok meg ez, csak hogy mindenkit óva intsek tőle. Tipikus TPU portéka, nem volt drága, de olyan is. Valamiért babakék, de mivel a minősége miatt nem lesz rajta sokat, ez már lényegtelen is.
-
Josh777
tag
ééééés kezemben
Sprinter hozta.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz micafighter #4111 üzenetére
... de mi ez a mai dátumú recovery és az a másik image fájl, amit ráküldtél?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bilux
veterán
válasz micafighter #4111 üzenetére
Szép volt Peti!
De mit is kell most nézni ezen?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kano
nagyúr
válasz szkorhetz #4106 üzenetére
Akkor innentől kezdve megy a telónkkal a Xiaomi karkötője (Mi band; bracelet) is.micafighter
Milyen kernel ez?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
axlfsi
veterán
Erre azért kíváncsi lennék..., mert ha 100%-os lesz, akkor lehet áttérnék és megfontolom egy karkötő beszerzését
Igazából, egy a MIUI fórumán OPO topikban - ha van olyan - fel kellene tenni a kérdést. Biztos tudják majd a választ.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
micafighter
nagyúr
A mai dátumú recovery a multirom módosított recovery-ének a frissítése ami pár perce jött ki. A másik image fájl a gyári kernel, mert utána észrevettem hogy hülyeséget csináltam
(#4113) Bilux
fastboot flash boot 09.03.recovery.img
Az első parancs ami látszik, mint ahogy az image fájl neve is jelzi ez egy recovery, én pedig a boot partícióra flasheltem, ami a fastbootnál a kernelt jelöli, vagyis a kernel helyére raktam egy recoveryt, ez nem túl szerencsés dolog
Utána egyből észrevettem a butaságom és flasheltem a gyári kernelt, az lenne a g0ad30e5.img
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz #01696768 #4080 üzenetére
Tetszik nekem is ez a tok, de nem tudtam rájönni, hogy mennyi lenne a szállítás ide (HU). Majd csak akkor írná ki, miután már a bankkártya adataimat is megadtam, addig meg nem akartam elmenni.
Szóval, te, hogy láttad, mennyi lenne a szállítás? (eBay-en találtam, de csak amcsiból és több lenne a szállítás, mint maga a tok ($15.99 + $22.01 LOL)[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bilux
veterán
válasz micafighter #4116 üzenetére
Akkor az volt a szerencse, hogy nem lett kikapcsolva közben a telefon vagy újraindítva mert lett volna egy szép féltéglád
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
micafighter
nagyúr
Külföldi valutában fizetve egyébként olcsóbbra jön ki kicsit mert az amazon általában elég rosszul vált, ha pedig valutában fizetek a bankkártyámmal akkor a bank váltja át.
(#4121) Bilux nem lett volna tégla valoszinüleg, mert amíg a bootloader partíció rendben van addig fastboot bejön és úgy tudok flashelgetni. A boot leegyszerüsitve így néz ki:
Vagyis ha a kernel partíciót elrontom, akkor a ROM nem fog bebootolni, de bootloader és recovery még van, ezekből pedig tudok telepíteni, és helyre tudom hozni a kernel partícióját.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz micafighter #4122 üzenetére
Azert ennyiert egy TPU akarhonnan nezzem is nagyon sok. Dollarban leiben kopeikaban... Mindegy. Ennyiert kettot kellene adniuk es akkor sem lenne olcso!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Lecs@
addikt
Holnapután Na ezt azért megkóstolom ám
512 GB
-
axlfsi
veterán
-
PPeti1986
tag
Sziasztok,
Valakinek van felesleges meghívója és átadná nekem?
köszi,
Peti -
kano
nagyúr
- A MIUI rosszabb szerintem mint a CM11s.
- Vagyulától tudom, hogy már régen folynak a tesztelések a O+O-ra (reméljük nem lesz rossz).
- Elvileg a karkötőhöz 4.4 android kell és MIUI (remélem, hogy az utóbbit előbb, utóbb kiküszöbölik).
Ha minden igaz 1 hét múlva kapok vagy 3 db karkötőt óccsóé', akkor majd be tudok számolni róla.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
izisz
senior tag
ha valaki normálisabb flip tokot vadászik, opo fórumon találtam ezt: [link]
Elég igényesnek hat, bár az ára is olyan -
kano
nagyúr
válasz #01696768 #4132 üzenetére
Ráadásul a telefont is oda kellett rendelned!?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vitezlejszlo
őstag
Drága Vértestvérem
Én tavasszal használtam a MIUI-t kb 1 hónapig, örülök, hogy túlétem. Xiaomi MI3-as telefonom volt, így nem volt más, csak a MIUI. De ennyire béta rendszert én még sohasem használtam. A MIUI volt az egyik oka, amiért megszabadultam tőle. Olyan alapvető hibák voltak,hogy pl a telefon nem látta az 5Ghz-es wifiket. Vagy például a recoveryben ha csak a data particíót akartad törölni, akkor törölte a belső flasht is, vagyis az user saját cuccait is (pl fényképek)... vagy hogy az új image install rendszeresen lehalt 98%-nál vagy rebootolt a telefon vagy lefagyott... Vagy hogy ha volt egy naptárbejegyzésed, amikor riasztott rá akkor nem volt hangja, csak beadta az ALTATÁS gombot, de ha nem vetted észre, akkor simán lemerült, merthogy folyamatosan bekapcsolva volt a képernyő, amíg nem nyomtad le Persze ezeket bizzztos kijavították már... de akkor is...
Egyetlenegy jó dolog volt benne: a telefonhívásokat tudta alapból rögzíteni, az baromi jó volt..
Ja meg még egy mókás, hogy a MIUI hivatalos angol oldalán ha rossz kommentet írtál egy bejegyzéshez, akkor szó nélkül törölték Elég rendesen ment a cenzúra....
Nagyon érződött, hogy minden Andoridos program helyett akarnak egy sajátot, tehát majdhogynem a kernel az eredeti, de saját levelező, saját ébresztőóra, saját böngésző, mindensaját. Bugos is volt bőven minden...
Ha lett volna CM az MI3-ra, talán megtartottam volna, de MIUI-val akkor - nekem - nagyon gáz volt. Aztán szerencsére jött az OPO hír, el is adtam, és vártam hosszú 4 hónapot
l
-
szkorhetz
őstag
válasz vitezlejszlo #4134 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem volt gázos a MIUI. Én szerettem. Rohadt látványos volt, főleg a 6, minden kis szart már animáltak benne, a kínai dolgokat én is mindig gyomláltam, de ettél függetlenül stabil volt, gyors volt, kényelmes volt. Én szerettem na. A RAM-ot zabálta, mint állat, de legalább kikapcsolt állapotban is tudott ébreszteni..
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #4134 üzenetére
Drága Lacánk!
Én is használtam / használom a MIUI-t a Redmi 1S-emen és ott is egy memóriazabáló sz@r (úgy zabálja az erőforrást, hogy nem igaz és nem is olyan gyors mint a CM). Azonban nem minden eszközön ilyen a MIUI. Reméljük, hogy a mi telónkon jó lesz. A Mi3-ra a 4.4 alapút hasznátad vagy a régebbit? A 4.4 alapú még most is küzd 1-2-3 hibával. Nem is merek belegondolni, hogy milyen lesz a V6. Ezért írtam, hogy remélem a Xiaomi karkötő használható lesz MIUI nélkül is (ha az app nem kötődik majd a MIUI rendszerhez akkor igen).
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Fogalmam sincs milyen volt már... agyam próbálja teljesen kitörölni azt az időszakot az elmémből. Vagy az elmém az agyamból? Ehh mindegy is de 4.1 talán... aztán lett 4.4, ekkor benne voltam abba a zárt béta csapatba, aki az akkor megjelenő új androidra épülőt tesztelhette, direkt nem írtam arról, mert az nyílván még rosszabb volt az elején
Jöjjön be Nektek az OPO-n a MIUI kívánom tiszta szívemmel és áldásomat is adom rája
l
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #4138 üzenetére
Ahhoz képest ezért ez a CM egy áldás!
-
kano
nagyúr
válasz Keresztapper #4140 üzenetére
Mi3 volt neki is.
-
Zoli_007
tag
Hello!
A karkötő appját próbáltam OnePlus One-on, maga az app működik, de karkötőm még sajnos nincs, együtt még nem tudtam kipróbálni a kettőt, ha minden jól megy akkor Pepeninho fórumtárstól lesz egy nekem is.XDA MI Band fórum:
MI BANDKarkötő app:
http://m.app.mi.com/#page=detail&id=68548http://forum.xda-developers.com/android/software/xiaomi-mi-band-translated-app-t2863442
[ Szerkesztve ]
OPO -> OPT -> P20 -> S22
-
kano
nagyúr
válasz micafighter #4143 üzenetére
Igen? Ezt nem is tudtam? És úgy mint a kínai telók (hogy bekapcsolnak és utána ébresztenek) vagy mint a régi telók?
Zoli_007
Nekem is onnan lesz, ha minden igaz. Akkor szerintem a karkötővel is menni fog.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Bekapcsol kb 1 perccel az ébresztés előtt a telefon. Nekem eddig csak a beépitett ébresztő tudta bekapcsolni a telefont, ez nyilván szoftveres dolog, 3rd party appnál is meg lehet oldani, lehet már van is ilyen app. Ahhoz hogy működjön egyedül a quickboot-ot kell bekapcsolni a fejlesztői lehetőségekben.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
12 óra kijelzőidő + 32 óra készenlét http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=55215810
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz micafighter #4147 üzenetére
No waaaaay.
-
szkorhetz
őstag
válasz micafighter #4149 üzenetére
Jó, full leszabályozott proci órajelekkel..
Így azért már nem az igazi..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest