- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz ittakary #12697 üzenetére
Hello
Szerintem pár hozzászólás alapján ne ítéljük meg a másikat, én sem teszem! Egyáltalán nem panaszkodok, sőt nagyon elégedett vagyok. Azt meg nem értem miért nem teszik egyeseknek, hogy a maximumot szeretném kihozni a cuccból, ha már több mint 100K-t költöttem rá! De hál isten panaszra jelenleg nincs okom. Amúgy meg senki ne mondja nekem, hogy a 70 fokos üzemelés egy mobil eszköztől normális, tuning nélkül, a gyári kernel által megengedett max órajelen. Amúgy PC-nél sem az normál esetben és főleg hosszú távon nem tesz jót. Sajnos a köv generációs chipseteknél még rosszabb lesz a helyzet, a 810es ezért is fog csúszni valószínűleg.
Engem is érdekel ez az alulfeszelés, melyik kernelben van ez engedélyezve?
-
forzamo
tag
Ezt a presellt februárra a Oneplus Two-ra mennyire lehet komolyan venni? [link]
-
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Valószínűleg debil kérdés. Meghívóval rendeltem mailboxde címre 64 gigás készüléket (299 euró). Mindezt viszont úgy tettem, hogy nem állítottam be Németországra a régiót. Nyugtassatok meg, hogy a készülék ebben az esetben is európai raktárból indul és nem fog sem áfa sem vám rárakódni az árra.
Előre is köszönöm,
T -
iguana
őstag
válasz forzamo #12703 üzenetére
én nem hinném, hogy tavasz, végénél előbb lesz belőle valami.
nem tudom mennyire hiteles a kép a linken, de ez az extra vékony káva nekem nagyon tetszik.
bár fura alul a 3 navigációs gomb(?) elhelyezkedése, vagy mi.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
tammma
csendes tag
én is kaptam 3 meghívót. ha érdekel vkit, az írjon privit!
-
jilian
addikt
válasz meridaharcos #12700 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
mosquetoo
tag
válasz tammma #12711 üzenetére
Sziasztok
Na végre én is beléptem a táborba.
Viszont lenne pár kérdésem azokhoz akiknek régebb óta megvan a készülék.
1.valahogy sikerült kikapcsolnom a 2 koppintásos képernyő feloldást es nem találom, hol tudnám visszakapcsolni?
2.Azt figyeltem meg ez alatt a kis idő alatt hogy a 3gb memória-bol kb 1,5 folyamatosan foglalt.
Másnál is van ilyen vagy nálam van a gebasz?
3.Most vettem le a telefont a töltő ről es mire idáig eljutottam h ezt meg írjam 5%-ot merült . ez normális?
4.kíváncsi lennék ki milyen programokat használ pl. Zenelejátszásra vagy filmekhez, képek megnyitására vagy a Clean master hez hasonló tisztogatò-hoz hasonló .
5.egyenlőre full gyári a telefon épp hogy kicsomagoltam es elkezdtem nyomkodni, szerintetek frissites vagy valami van amivel érdemes kezdeni kicsomagolás után?[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Engem is érdekel milyen Nexus 5-höz képet. Pár hónapja LG G2, N5, LG G2 váltásaim voltam és most G3 van. N5-höz képest G2 egyértelműen jobb volt kijelzőben, hangchipben, akkuidőben, viszont sebességben nem hozta azt a szintet. Kamera kb egál volt. Így nézve milyen sebességben, kamerában, hangchipben es kijelzőben az N5-höz képest? Szerettem a 'Nexus' szintet sebességben, csak a gyengébb multimédia illetve hw zavart. HW alatt kijelzőt, hangchipet értek, amin lehet spórolni sebesség csökkenés nélkül.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
jilian
addikt
Csak szépen lassan.
Szerintem egy -20mv-al kezdheted, de végül is saját döntésed alapján..., én már csak -5 -önként lépkedek.Nem vállalok felelősséget ha valami nem műxik!
Szerintem azt kapcsold ki, hogy "set on boot" mert ha valami balul sül el (bootloop) akkor nem aza alulfeszelt értékkel próbálkozik!
-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.---.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.Hogy a monyba kell betölteni Synapse-al profilt???? Nekem kajakra nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz mosquetoo #12713 üzenetére
1: Beállítások, kijelző és fények, speciális beállítások résznél, dupla érintésre felébreszt pipa
2: memória kb. nálam is ennyi (most 1.1 foglalt)
3: 5%-ot nem kellene merülnie ennyitől...
5: az OTA frissítések be fognak jelentkezni wifi mellett, azokat felrakhatod az utolsó 44-esig.[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
válasz mosquetoo #12713 üzenetére
4.
Zenelejátszás: Play Music, van ennél jobb, de mivel egy csomó zeném fel van szinkronizálva ezért én ezt használom.
Filmek: Mxplayer de a VLC is elég jó már
Képek: Gyári galéria simán jó, ha mégsem akkor QuickPic.
Cleanmaster programokat pedig nagyon gyorsan el kell felejteni mert 4.0 óta semmi értelme. Oké a cache -t törölni talán de azt meg lehet a beállítások -> tárhely menüpont alól is.#12716 Gyári kernel mellett esélytelen alulfeszelni ? (félek igen)
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
senior tag
válasz mosquetoo #12719 üzenetére
Merülésre most hirtelen nincs ötletem, még az is lehet, hogy OK, ha esetleg mindent bekapcsoltál rajta és az össze app-ot elindítottad / kipróbáltad és a memóriában csücsülnek.
Google kereső sáv eltávolításához: hosszan nyomod a főképernyő közepét, összeugrik szerkesztéshez, az alsó három ikon fölött van három pötty, rányomsz, majd a felugró menüben a keresési sávot kikapcsolod.
-
virkir
veterán
válasz mosquetoo #12725 üzenetére
Nehogy azt hidd.
Szépen lépésről-lépésre ahogy le van írva, utána öröm bódottág..."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Effendi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem vagyok már mai gyerek, ezért kérnék kis segítséget abban, hogy megrendelhessek én is egy One plus one telefont.
Először is kérdezném, hogy pl. érdemes-e 16 GB-os telefont vásárolni, vagy inkább a 64-eset javasoljátok, mivel tudtommal a telefon memóriáját nem lehet bővíteni?
Valamint megkérdezném, hogy amennyiben megrendelnék egy telefont, annak jelenleg mennyi lenne a végösszege? (Ft-ban kb.,16-os és 64-es is)
Valamint pl. van-e fehér színben 64-es teló?
Több kérdésem majd akkor, ha ezekre választ kapok tőletek, mivel ezek alapján döntenék a telefon fajtájáról, és ha valakinek van ahhoz megfelelő meghívója, akkor kérnék szépen egyet...
THX
-
kano
nagyúr
válasz Effendi #12727 üzenetére
64-eset érdemes csak szerintem rendelni mivel minimális a különbség. A 64gb-os 299 eur + szállítás a 16-os meg azt hiszem 269 eur + szállítás. Fehéret nehéz szerezni ami EU garos ráadásul még 64gb-os is (szerintem nem is rendelhető ilyen meghívóval).
Szóval 64gb-os fekete, és Ausztriába vagy Németországba rendelve (ide nem szállítanak).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Effendi
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszaitokat...
Már csak az lenne a kérdésem, hogy tudna-e valaki meghívót küldeni számomra 64GB-os telefonra?
Mit adjak meg a meghívó átküldéshez? e-mail-emet, vagy az oneplus oldalon lévő azonosítómat?
-
senior tag
A oneplus.net fórumán is van egy magyar topik, azt is érdemes követni. Éppen van is meghívója dodver-nek.
-
tomama
aktív tag
Van 3 meghívóm,ha valakit érdekel.
64 GB Sandstone Black,még 5 napig érvényes.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Nekem is van 3 meghivom, meg 5 napig ervenyesek.
-
Effendi
csendes tag
Sikerült megrendelnem a telefont. Már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy kb. mikorra várhatom a csomagot.
Expresszel rendeltem a német postafiókra. Oda azt írták, hogy 2-3 business day. Onnantól kb mennyi idő Magyarországig?Illetőleg még azt is kérdezném, hogy gondolom a postadíj, amit kifizettem a paypal-on, az csak a Német címre érvényes, tehát még fizetnem kell a Magyarországra a postaköltséget, ha igen, akkor azt mikor kell kifizetnem?
Aki már rendelt a német címre, az legyen szíves írja meg ezt is.. THX
-
senior tag
válasz Effendi #12736 üzenetére
Mailboxde-től kapsz majd egy email-t, hogy csomagod érkezett. Ekkor kell feltöltened az ottani egyenleged paypal-ról akkora összeggel, ami a hazaszállításra kell (kb. 18 EUR). Mikor átment a pénz, indíthatod a hazai címedre a csomagot. Előtte nézegesd a szállításokat, hogy melyik lenne neked jó.
Ha gyorsak lesznek/leszel, akkor január 9-én a kezedben lehet, de valószínűbb, hogy a 12-ei héten jön.
-
Criton
veterán
válasz jilian #12744 üzenetére
Nyugi, én is felraktam a Terminal Emulatort, de sok másra is jó, szóval törölni tuti nem fogom.
Melyik UKM valamint melyik kernel van meg neked? valamint milyen ROM?Nem kísérletezem, de most 1óra használat után is vagy 2 fokkal hidegebb a telefon, hogy csináltam UV-t, valamint egyéb más dolgot is lehet módosítani, amivel jobb akkumulátor időt lehet elérni. Ha ugyan azt a kernelt valamint UKM-et használod mint én, akkor elküldöm neked a profilomat.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Hali skacok!
Mi a helyzet errefelé? Rég jártam erre. Már egy bő 2-3 hónapja nincs meg a OnePlusom. Kicsit megbántam, hogy eladtam, de az a rohadt sárgásodás nagyon zavart.
Mostanában mi a helyzet a sárgásodós témával? Van aki mostanában rendelt és sárga neki a kijelző alja?
Jelenleg egy G2-m van (5 napja) de nem vagyok vele megelégedve. A mikrfonja baromi sz@r, hívás közben mindenki hallózik, mert nem hallanak semmit abból amit mondok, illetve a kijelző közepe nagyon könnyen, kis nyomásra is behullámzik. Lehet, hogy csak vackot fogtam ki, de a boltban ahol vettem már elfogyott, garanciával meg nem akarok egyből foglalkozni, szóval lehet, hogy elállok a vásárlástól.
Közben volt egyébként Nexus 5-öm, Lumia 930-am, megint Nexus 5-öm.... de valahogy nem tudok megmaradni egyiknél sem.Most megint valahogy a OnePlus-ra pályázok. Nem volt régen sem bajom vele a sárgásodáson kívül, azon kívül nagyon szerettem.
Szerintetek? Érdemes még venni? Frissítésekkel mi a helyzet? Bugosak nagyon?
Van használható főzött nyalóka?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest