- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Berosalok, nálam is elkezdte az appok nevét ID-ra cserélni
-
randras_83
addikt
Na srácok kíváncsi leszek mennyi idő alatt jön meg a cucc. Tegnap rendeltem, mert már kiidegelt az ezer éves HTC meg a céges samsung.
https://www.flickr.com/randras83/
-
zoltan6
őstag
válasz randras_83 #6055 üzenetére
Én is tegnap este,nekem aug.31-et írt szállitásra
-
oba
addikt
Én meg kértem email értesítőt, hogy mikor lesz készleten. Addig pedig nem adom el az iPhone -omat. 4 hétig nem akarok mobil nélkül maradni Reméljük szeptember elején már minden visszatér a normális kerékvágásba.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
t181
senior tag
válasz randras_83 #6059 üzenetére
Nekem kedd reggel óta pendingel...
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
nutfile
aktív tag
hetente 1-2 alkalommal tudom megnézni a fórumot, de már engem is kezd idegesíteni, hogy az 1-2 ezer hsz-ból, amit át akarok futni, legalább a fele a rendelés/szállítás témakör...
persze amikor abban a fázisban jártam a telóval én is írtam ilyeneket, de az egy másik fórum volt és ez lett kinevezve "a szakmai"-nak...
mivel nem egészen lett az, azt hiszem most ezt elengedem és marad csak az xda időnként megnézése
mindenkinek sok örömöt a telóban! -
oba
addikt
válasz nutfile #6061 üzenetére
ez most a téma... mindenki rendelni akar, és problémák vannak vele... az, hogy ezt leírtad ugyanúgy +1 "felesleges" hozzászólást jelent, meg az enyém is amit a tiédre válaszolva gépelek éppen nem értem amúgy, hogy miért zavarja az embereket az, hogy a telefonnal kapcsolatos dolgokról folyik beszélgetés az adott telefon topikjában... G4 topikban is jött a sírás, amiért több száz hozzászóláson keresztül arról ment a beszélgetés, hogy melegszik a telefon, beég a kijelző, bootloopba kerül és beszarik az alaplap...stb., erre valaki elkezdett sírni, hogy neki ebből már elege van miért erről megy a beszélgetés...
-
oba
addikt
-
lostprophet
aktív tag
Egyébként nem biztos, hogy érdemes prioritást fizetni. Én is tegnap rendeltem meg a telefont, és a profilomban valamiért "PriorityESU" került a szolgáltatás alá.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
silvergod
őstag
szerintem minden egyértelmű....aug 14. a kezedben lesz... ennyi...előtte kár várni a mostani bejelentés után...reménykedni lehet..
gondolom a címedet meg kitörölted hogy ne lássuk...ha nem akkor annak ott kell lenni..[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
sto1911
veterán
Tegnap megerkezett az OTG kabelem, egeszen pontosan ez.
8 nap alatt megkaptam, mukodik. Egy pendriveot ill. egy eredeti Xbox 360 kontrollert dugtam ra, egybol felismerte mindkettot. A C csatlakozoja pontos, nem lotyog (meg ) -
kalm.gabor
tag
Szerintem korlátozzuk a szomorkodás mennyiségét...1 nap egységnyi ember csak egyszer szomorkodhat amiért az Oneplus még nem postázta neki.
Akiknek van már telefonjuk megforgatják a szemüket és áttekerik a következő ~20hozzászólást.
Akiknek még nincs azok a következők közül választhatnak:
-Halk mormogás.
-Együttérzés.
-Kijelenti, hogy még neki se postázták és/vagy csatol egy képet, hogy tényleg nem postázták.
-Hangos szitkozódás kíséretében kijelenti, hogy ő nem fogja ezt a szart venni... meg amúgy se akarta!!! Inkább vesz X (illesszünk be egy random típust) telefont.Vagy vezessük be a szomorkodó kommentek elejére a "#sadface" kulcsszót, így az olvasó tudja mi fog következni és lapozhat, ha nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
Szerintem Te még egész jól jártál. Nekem (és ahogy olvasom sokan másoknak is) szeptember elejére írja a kiszállítást. Tudtommal semmit nem kell tenni, sínen van a dolog, csak hát nincs rendben minden náluk...
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
ittakary
nagyúr
Mindenki nevében köszönöm, hogy nem ezt a telefont választod.
Bele se merek gondolni, hogy milyen hisztit levághat az, aki egy túlzott kereslet miatti szállítási csúszás miatt itt csapkodja az asztalt.
Viszontlátásra!
Szerkesztés @MINDENKINEK:
- a Priority shippinget MÉG MINDIG NEM ÉRI MEG megvenni, mert semmivel sem gyorsabb
- a honlapon rendelés ELŐTT kiírt szállítási idő csak TIPPELT (szebben szólva becsült) értékek, amiket ne vegyetek szentírásnak, sőt semennyire ne vegyetek komolyan
- az első pillanat, amikor biztosat tudhatsz, az a DHL SMSben lévő kézbesítési idő, addig viszont nem érdemes itt sírni, hogy "jaj mikor jön már meg" mert ezzel csak a bináris szemetet generálod, elfoglalva a helyet az értékes SZAKMAI információk elől. Az ilyen típusú hozzászólásokkal menjetek át lokálba, biztos a meghallgatják a panaszotokat valami topikban, lehet hogy még gyűlést is tartanak nektek ahol simogathatjátok egymás hátát, hogy "ne aggódj, biztos a jövő héten már megjön!"
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz kalm.gabor #6075 üzenetére
Pl [link] ezt sem értem
Minek megkérdezni ezt?
Mit hisztek a support hol van és mit csinál? Ott dolgozik a logisztikai központban, és a raktár hátsó részén lévő WIN98as P4es PCről válaszolgat a
"Józsikám mikor kapom meg az OP3-amat?" - típusú kérdésekre?
Tudjátok miért ilyen lassú a support, és főleg a chat része? Mert MINDENKI ezt kérdezgeti tőlük, hogy "mikor kapom már meg".... Állítom 10ből 7ember ezért ír nekik!!
Ja és akkor tegyük hozzá: az OP support (mint minden márkánál kb) egy 50-100 emberből álló, angolul gyerekkoruk óta tanított kínai bérmunkás, akiknek annyi skillje van, hogy melyik kérdésre melyik sablon választ kell bekopizni. Semmiről sincs tudomásuk és semmit nem tudnak segíteni főleg nem logisztikai kérdésekben.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Látom megy a sírás
CM tapasztalatok vannak azóta? Nekem még a dobozban pihen a telefon költözés miatt nincs kedvem baszakodni vele
Lássa itt a Bumper is :
http://www.evolutivelabs.com/pages/crashguard
Ha érdekes akkor majd lövök képet és véleményt is alkotok -
kalm.gabor
tag
válasz ittakary #6076 üzenetére
Jó hát azért biztos én is rákérdeznék mi újság, mert feleslegesen nem várnám..mondjuk a supportok kb. csak azért vannak, hogy megnyugtassanak. Nekem az ilyen random érzelmi kitörések a furák, na mindegy ez már nagyon OFF.
noorbertt: Meg leszel lincselve! Kiéhezett emberek várnak a telefonjukra te meg nem vagy hajlandó hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz ittakary #6076 üzenetére
Bizonytalanságában az ember mindenfélét megpróbál, hogy valami információ morzsát szerezzen hivatalos forrásból. Elnézést ha ezzel bárkinek is lelki problémát okoztam Amúgy a chat megnyomása után 10 másodpercen belül már jelentkezett is a supportos és hamar is jött a válasz. Persze simán elképzelhető, hogy tényleg copypaste sablonválasz. No mind1.
-
Tibko8
senior tag
válasz #45553408 #6065 üzenetére
Vagy esetleg megint a szállítással kapcsolatos dolgok itt lennének? Csak úgy mint az elején.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
ChrYsler
aktív tag
válasz ToniSlow #6035 üzenetére
Igen, arra gondolt. A YAAB-ra. Én is feltettem és így tényleg jobb. Korrektebben állít fényerőt, mint a gyári megoldás.
Másik kérdésedre a merüléssel kapcsolatban: nálam is merült rendesen. Ilyenekkel fékeztem meg: egyrészt, másrészt mindig repülő üzemmódba teszem és lenémítom a telót lefekvés előtt. Próbáld meg így is tesztelni.
(#6070) kalm.gabor és (#6082) PAPSZIMax
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz #45553408 #6087 üzenetére
Jó rendben ahogy gondolod. Csak már 3 napja ezt olvasom és kezd unalmassá válni(nagyon) . De ha tényleg mindenki offba fogja rakni akkor már talán egy fokkal jobb lesz a helyzet. Amúgy nem tudod a fent lévő hsz kiemelni sárgával az még lathatobb?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
kano
nagyúr
Volna pár ötletem ezzel kapcsolatosan. Megbeszéljük a TG társsal és jelentkezünk valamilyen megoldással.
Nem idevaló szerintem sem a sok sírás.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tibko8
senior tag
válasz sto1911 #6069 üzenetére
Na ez remek hír hogy a legolcsóbb a jó. Amióta meg van a telefon ezen gondolkozom hogy milyen OTG kábel legyen. Vagy inkább csak egy át alakító Micro USB-re és mehet a régi, de ha tényleg jó és működik rendesen akkor lehet hogy berendelek egyet én is.
-
Azazael
aktív tag
Korábban írtam, hogy az új oxygen alatt tapasztalatam újraindulást. Ma sikerült elkapni ismételten 2x, mind a kettő soft reboot volt (nem kér újra pin kódot a simekhez), csak a droid indul újra. Nem melegedés okozza, a telefon hideg (autóban a hűtőrácsra rakható tartóban folyamatosan ment rá a klímából a hideg), és egyedül a Waze alatt csuklik össze néha napján. Idáig összesen 4x fordult elő, ebből 3 navigáció közben, ami Here We go alatt, vagy Google Maps alatt még sosem jött össze.
Így a fentieket figyelembe véve, nem a 3.2.2-es Oxygen okozta a rebootot, inkább a Waze háza táján nem stimmel valami.
-
kano
nagyúr
válasz Avicularia #6093 üzenetére
Te vagy a 2. aki ezt megkérdezi 1 napon belül.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Avicularia #6096 üzenetére
Jelen helyzetben ezt senki sem tudja garantálni sajnos.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tibko8
senior tag
Úgy néz ki megszunt a merülés. Most már a folyamatos Bluetooth kapcsolat mi band 2-vel is a merülés 3-4% lett az éjszaka. Igaz nem 1-2% ahogy előtte volt Bluetooth nélkül de már ez is jobb. Megoldás a újrainditás volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest